|
GHOST
|
 |
« : Haziran 30, 2004, 08:40:59 ÖS » |
|
yer:Lütfi Kırdar-Rumeli Exhibition Center tarih:16-19 eylül 2004 3. İstanbul, Uluslararası Oto Tunning, Oto Hi-Fi ve Oto Aksesuarları Fuarı Aydınlatma Fuarı daha çok zaman var ama unutulmasın 
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit  
|
|
|
|
|
|
|
relaX
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2004, 09:50:22 ÖÖ » |
|
o zamana kadar sitemiz bayaa bir dolar. İnşallah caraudio-tr olarak hep birlikte gideriz olurmu patron?
|
|
|
|
|
|
İnanç Serhan Tekin Üfle güneşi sönsün Kalbim kara kışın ayazına dönsün Azrailim öpsünTek dönümsün ömrüm!Sagopa Kajmer Araç:Bora Müzik sistemi; Ana ünite:Blaupunkt Santa Monica C50 iPod Video 30 gb Kablolu Kaset(yüzlerce dolarlık ana üniteler halt etsin bunun kalitesi yanında  ) Mid Bass:Noname 16 cm(Made in China) Mid Tiz:Noname 13 cm(Made in China)
|
|
|
|
|
|
wint
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 02, 2004, 07:08:35 ÖS » |
|
her konuda destleklerım sızı arkadaslar bekledıgım bır sıteye ulastım sonunda
|
|
|
|
|
|
GOLF V Head unit : AVT IM 936 DVD Changer : AVT MCH 106 AUDIO CONTROL : 4XS,EQS,EPİCENTER Front Mid : JL AUDIO XR 650 CSI X1 Front Midbass : JL AUDIO 6W0 X4 Rear Mid : JL AUDIO XR 650 CSI X1 Subwoofer : JL AUDIO 12W6 X2 Midbass amp : JL AUDIO 300/2 X1 Midrange amp : JL AUDIO 300/4 X2 Subwoofer amp :JL AUDIO 500/1 X2
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 02, 2004, 11:38:17 ÖS » |
|
teşekkür ediyorum arkadaşım hep beraber büyüticez bu siteyi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aRIf
Arif
Hiperaktif Üye

Yalanci Admin
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 30, 2004, 03:43:56 ÖS » |
|
arkadaslar lutfen resimler cekmeyide unutmayin burada bende gormek isterim turkiyede neler dondugunu 
|
|
|
|
|
|
0.25psi 5hp A4
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 30, 2004, 05:25:16 ÖS » |
|
tabiki arkadaşım biz niye gidiyoruz ama o günde şams gelicek işte aksilik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aRIf
Arif
Hiperaktif Üye

Yalanci Admin
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 30, 2004, 05:28:59 ÖS » |
|
bosver hocam sams'i binsin taksiye gelsin kendi  Fuar daha onemli :p Siz resimleri ayarlayinda gerisi bos  Bakalim bide gelecekmis acaba sems 
|
|
|
|
|
|
0.25psi 5hp A4
|
|
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 01, 2004, 12:01:01 ÖS » |
|
her konuda destleklerım sızı arkadaslar bekledıgım bır sıteye ulastım sonunda +1
|
|
|
|
|
|
Onur ÖZER /Ankara-İzmit capon foreva 
|
|
|
|
|
TheProdigy
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 08, 2004, 02:22:25 ÖÖ » |
|
Ben 12 sinde geliorum bi problem olmaz o yüzden.Arifime bak be ne çok sevio beni.hep düşünür ekssik olmasın 
|
|
|
|
|
|
Şems AKÇA İSTANBUL-BALIKESİR Herhangi birşey hakkında bilgi edinmek için Arama bölüne bakabilirsiniz.
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 09, 2004, 01:59:04 ÖS » |
|
Arkadaşlar üyelerimizn büyük bölümü türkiyenin çeşitli yerlerinden gelicekler hep birlikde olacagız.eylenceli bir gün geçirecegimizi umuyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Austin Powers
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 09, 2004, 06:51:58 ÖS » |
|
Anlaşılan tesisatını sergilemek için gelecek arkadaş yok. Eğer kısmet ise ben orda arabamı sergilior olacam bana orda destek olursanız memnun olurum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aRIf
Arif
Hiperaktif Üye

Yalanci Admin
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 09, 2004, 06:57:34 ÖS » |
|
OO harika Austin Power.. Ben konustum Dr. Evil ve Mini Me ile onlarda gelicek. saka bi yana ciddi bi tek sen mi vardir bu camiadan arabasin isergilicek olan...
Neyse bunada sukur, destek olsun millet yanliz birakmayin kardesimizi...
nOt: hocam bu arada sende arabanin resimlerini uyelerimiz kismina koysanda gorsek...
|
|
|
|
|
|
0.25psi 5hp A4
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 09, 2004, 07:00:13 ÖS » |
|
Anlaşılan tesisatını sergilemek için gelecek arkadaş yok. Eğer kısmet ise ben orda arabamı sergilior olacam bana orda destek olursanız memnun olurum. ne dimek... hem ordakiler kadar bizde merakla bekliyoruz sistemi. en azından ben bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
Onur ÖZER /Ankara-İzmit capon foreva 
|
|
|
|
|
Austin Powers
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 09, 2004, 07:00:19 ÖS » |
|
OO harika Austin Power.. Ben konustum Dr. Evil ve Mini Me ile onlarda gelicek. saka bi yana ciddi bi tek sen mi vardir bu camiadan arabasin isergilicek olan...
Neyse bunada sukur, destek olsun millet yanliz birakmayin kardesimizi...
nOt: hocam bu arada sende arabanin resimlerini uyelerimiz kismina koysanda gorsek... Kısmetse derken arabamın daha bimediğini kastetmiştim. Arabam eğer yetişirse standa koyacam yoksa başka bahara ertelenecek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 09, 2004, 08:22:59 ÖS » |
|
Anlaşılan tesisatını sergilemek için gelecek arkadaş yok. Eğer kısmet ise ben orda arabamı sergilior olacam bana orda destek olursanız memnun olurum. Austin Powers destek konusunda biliyorsun arkandayız inşallah ekonomik sıkındıdan kurtulup bir an evel hayalindeki sistemine kavuşursun tek temennim bu.. Fuara Bütün üyelerimizi bekliyoruz.. Saygılarımla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ElectroO
Esat
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 01, 2004, 12:38:28 ÖS » |
|
abi denizliden geliyoruz 4-5 kişi,,,Orda sıcak bi ortam bulma dileğiyle... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zener
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 01, 2004, 05:55:27 ÖS » |
|
Evet arkadaşlar geliyoz, inşallah bi sorun olmazsa denizliden misafirleriniz var ona göre..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|