|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #60 : Nisan 14, 2005, 10:24:00 ÖS » |
|
Ben sadece bilgi almak icin sordum. Tecahul-i Arif yapmak gibi bir niyetim yok...Linke dikkat etmemisim..."Merak etme biliyoruz" gibi imali laflara gerek yok...
Yanlış anlamışız o zaman özür dileriz... 
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! Ahmet TANERİ Saruhanlı /MANİSA 
|
|
|
|
|
|
|
bigbang
|
 |
« Yanıtla #61 : Nisan 14, 2005, 10:26:24 ÖS » |
|
Yurtta Sulh Cihanda Sulh  barışın bakimm  kurtlar vadisi reklam arasındayız 
|
|
|
|
|
|
"Each new hour holds new chances for new beginnings.The horizon moves forward offering you space to take new steps of change." LTJ BUKEM Rover 25 Alpine CDA-7998R Alto Mobile UCS Pro + RM2 Programmer Midbass: Dls Iridium 8" Midrange: Dls Iridium 3" Tweeter: Dls Iridium 1.1" Mb Quart PCE-216 (Arka) 2x RF T112D2 (sealed 1,41cuft+1,41cuft) Rockford Fosgate T4004 Rockford Fosgate T8004 Rockford Fosgate T20001BD 2x Rockford Fosgate CPCD10-03 Power Digital Cap. Ana ve yedek akü: Delphi Freedom 72Ah 700CCA  Bülent Ergücü, Arkent / Artur
|
|
|
|
|
conqueror_07
|
 |
« Yanıtla #62 : Nisan 14, 2005, 11:24:46 ÖS » |
|
BAZI ARKADAŞLAR !!! ARTIK RF İN ÖLDÜĞÜNÜ YENİ ÜRÜNLERİN ÇOK KALİTESİZ OLDUĞUNU İDAA EDİYORLARDI. BU ARKAŞALAR GENELDE AUDİOBAHNCILAR.. HERHALDE GÖRMÜŞLERDİR SONUÇLARI. PEK SESLERİ ÇIKMIYORDA... RF HER ZAMAN EN BABA BASI ÜRETİR. BU BÖYLEDİR. KİCKER DA TABİ... 166,8 DB ÇOK CİDDİ BİR RAKAM OLMAKLA BİRLİKTE BASIN 46 CM OLDUĞUNU DA UNUTMAMAK LAZIM. TEBRİKLER OKÇU TEPRİKLER TEAM RF.. dostum sende rf cissin anlaşıldı ne sesimiz çıkmıcak bizim her konuşmamız sansasyon yapılıyo onun için biraz susuyoruz bu yarışmada rf 3 cü oldu audiobahn girdi yarışmaya bak bakim kaçıncı olmuş senle mümkünse görüşmeyeleim
|
|
|
|
|
|
head ünit:pioneer deh-p9650mp amplifiber:soundstorm vanquish x1 sub amp: HELİX DARK BLUE 1000.2 (1x2276rms 2 om mono) 6*9 arka oval hop:6990s 1 çift ön comp: dls ms5 magnezyum koni tiwitir:pioneer ts-s250s x1takim capasitör:pohenex digital 1,5 farad sub:audiobahn AWİS15p (2250 rms) --------------------------------------- fatih/antalya
|
|
|
|
|
conqueror_07
|
 |
« Yanıtla #63 : Nisan 14, 2005, 11:36:24 ÖS » |
|
bu arada okcuya çok teşekkürler bizi avrupada çok iyi temsil etmişler hepsine teşekkürlerimi sunuyorum işallah başarılarına devam ederler...bayragı eline alıp arabanın üstünde durması çok güzel bir portre çok teşekkürler acaba burda bagıran bi kaç kişiorada olsaydı marka bayrağınımı alırdı yoksa türk bayrağınımı
|
|
|
|
|
|
head ünit:pioneer deh-p9650mp amplifiber:soundstorm vanquish x1 sub amp: HELİX DARK BLUE 1000.2 (1x2276rms 2 om mono) 6*9 arka oval hop:6990s 1 çift ön comp: dls ms5 magnezyum koni tiwitir:pioneer ts-s250s x1takim capasitör:pohenex digital 1,5 farad sub:audiobahn AWİS15p (2250 rms) --------------------------------------- fatih/antalya
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #64 : Nisan 14, 2005, 11:53:08 ÖS » |
|
kraldan cok kralcı olmamak lazım... başarıyı sahiplenip ordaki türk bayragının dalgalanışıyla gurur duymak yerine forumda okudugumuz gördügümüz dialoglara şaşırıyorum..
|
|
|
|
|
|
Onur ÖZER /Ankara-İzmit capon foreva 
|
|
|
|
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !
|
 |
« Yanıtla #65 : Nisan 14, 2005, 11:59:34 ÖS » |
|
Her şey bi yana şu gerçekki artık yakın bi zamanda o çok beklediğim 170db ve üstünü göreceğiz gibi işte o zaman global anlamdada TR'dede bu işi biliyolar yaw diycek dünya alem 
|
|
|
|
|
|
Attention ! Club_Stock 155+ CA-TR BaM_BaM Te@M,Te@M-DD_TR, Te@M-Jbl_TR 2006 Iasca-TR Stock 1 Champ 149 Db 2007 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.4 Db 2008 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.1 Db The NCavuS Theory: More Power, Less Woofer ! 
|
|
|
|
|
bigbang
|
 |
« Yanıtla #66 : Nisan 15, 2005, 12:01:47 ÖÖ » |
|
+1 
|
|
|
|
|
|
"Each new hour holds new chances for new beginnings.The horizon moves forward offering you space to take new steps of change." LTJ BUKEM Rover 25 Alpine CDA-7998R Alto Mobile UCS Pro + RM2 Programmer Midbass: Dls Iridium 8" Midrange: Dls Iridium 3" Tweeter: Dls Iridium 1.1" Mb Quart PCE-216 (Arka) 2x RF T112D2 (sealed 1,41cuft+1,41cuft) Rockford Fosgate T4004 Rockford Fosgate T8004 Rockford Fosgate T20001BD 2x Rockford Fosgate CPCD10-03 Power Digital Cap. Ana ve yedek akü: Delphi Freedom 72Ah 700CCA  Bülent Ergücü, Arkent / Artur
|
|
|
|
|
conqueror_07
|
 |
« Yanıtla #67 : Nisan 15, 2005, 12:03:12 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Yanıtla #68 : Nisan 15, 2005, 12:33:47 ÖÖ » |
|
Sizleri anlıyorum her markanın Fun ları vardır bundanda doğal birşey yoktur.Ancak bu Fun lıgı diğer markaların
Fun değil gulüm fan o  Neyse bende dağıtmış olayım konuyu böylece . Okçu yu başarısından dolayı tebrik etmek lazım , umarım spl dışında sq dalında da başarı elde ederiz.
|
|
|
|
|
|
Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator Tweeter : R29/7000 Mid : 12M MidBass : 18M Subwoofer : JL Audio 8w7 Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer Kablo Shielding : 3M Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #69 : Nisan 15, 2005, 12:56:05 ÖÖ » |
|
Neyse işte...
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit  
|
|
|
|
|
erci
|
 |
« Yanıtla #70 : Nisan 15, 2005, 08:40:24 ÖÖ » |
|
ghost valla ben bişi yapmadım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miniks
|
 |
« Yanıtla #71 : Nisan 15, 2005, 11:44:06 ÖÖ » |
|
şimdi büyük konuşmak gibi olmasın herkes bizi RF fanatiği olarak bilir bizde biliriz ki TR de bizden daha büyük RF fanatiği olmadığını... şimdi biz hiç bir zaman (varsa sölesinler) hiç bir markayı kötülemedik hiç bir marka için kötü bir laf sarf etmedik X markalar TR de derece aldıklarında bile tebrik ettik çünkü bu dereceler hep bizlerin bu konuda daha ilerilere götürmesi için temel olduğunu bilioruz bakın herzaman rekabet olması lazım rekabetin olmadığı bi konuda daha ileriye gitmemiz mümkün değildir
TR de alınan neticelerde ortaya çıkan bir kaç tane kendini bilmez işte biz buyuz biz şuyuz süperiz en kralız en 1 iz dienler oldu tamam bunula övün ama bununla övünürken başka markalrı karalamak o kişilere yakışmadı
şimdi biz de aynen böle mi yapalım bakın RF 1. oldu hepiniz mororardınız biz 1 numarayız kralız mı dielim ne gerek var nie niçin
ama unutmamak lazım sırf futbol maçlarında bile insanlar farklı takımları tuttukları için birbirlerini öldürüolar bizde mi öle yapalım birbirimiz mi vuralım
ben derimki bu başarıyı herkes hep birlikte kutlasın herkes şu amaçla kutlasın artık bizimde dünya çapında bir ödülümüz var artık dünya daki üreticilerde gördülerki TR de daha iii şeyler oluo artık bizde bu yarışın içindeyiz
şimdi kimse kimseyle bu ii dir bu 1 dir muhabbetine girmesin de herkes bir düşünsün acaba daha iisini yapabilecekmiyiz daha iisini de kimin yaptığı önemli değil önemli olan bizim de bu sektörde çok çok iii yyerlere geldiğimiz
eğer bir yerlere geleeceksek hep birlikte omuz omuza kardeşçe dostça ssırt sırta vererek
elbette herkes bir markanın fanatiği olacak ama istioruz ki bu fanatiklik tatlı bir rekabet olsun aramızda
nedir böle kan davalı gibiyiz lütfen arkadaşlar burda herkes FANATİK...
tüm OKÇU ekibine ve sayın Savni OKÇU ya teşekkür eder başarılarının devamını temenni ederiz...
|
|
|
|
|
|
HiLMi-AHMET AYNACI İSTANBUL / BAĞDAT CADDESİ  
|
|
|
|
|
erci
|
 |
« Yanıtla #72 : Nisan 15, 2005, 11:51:31 ÖÖ » |
|
zaten artık tr de yapılan sistemlere baktıgımızda diger ulkelerden cok farklı olmadıgını goruyoruz. (onların tek fazlası guzel kızları.  ) saka bi yana gercekten ulkemizde bu sektorde cok ciddi işler yapılıyo. bence bu basarıların devamı gelecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye

V8 Power
|
 |
« Yanıtla #73 : Nisan 16, 2005, 12:52:40 ÖS » |
|
sistemlerin kalitesi her geçen gün, bu yarışmalar, showlar ve rekabetlerle ilerliyor, gün be gün gelişiyor. yurt dışında Türkiye' nin adı daha da fazla duyulacak. ancak kızlarımıza laf yok. Biz Türk' üz, müslüman bir toplum ülkesiyiz. bize ters böle kızlar (istemem yan cebime koy  )
|
|
|
|
|
|
Şirinyalı - ANTALYA
|
|
|
|
|
harunAY
|
 |
« Yanıtla #74 : Nisan 16, 2005, 01:34:31 ÖS » |
|
şimdi büyük konuşmak gibi olmasın herkes bizi RF fanatiği olarak bilir bizde biliriz ki TR de bizden daha büyük RF fanatiği olmadığını... şimdi biz hiç bir zaman (varsa sölesinler) hiç bir markayı kötülemedik hiç bir marka için kötü bir laf sarf etmedik X markalar TR de derece aldıklarında bile tebrik ettik çünkü bu dereceler hep bizlerin bu konuda daha ilerilere götürmesi için temel olduğunu bilioruz bakın herzaman rekabet olması lazım rekabetin olmadığı bi konuda daha ileriye gitmemiz mümkün değildir
TR de alınan neticelerde ortaya çıkan bir kaç tane kendini bilmez işte biz buyuz biz şuyuz süperiz en kralız en 1 iz dienler oldu tamam bunula övün ama bununla övünürken başka markalrı karalamak o kişilere yakışmadı
şimdi biz de aynen böle mi yapalım bakın RF 1. oldu hepiniz mororardınız biz 1 numarayız kralız mı dielim ne gerek var nie niçin
ama unutmamak lazım sırf futbol maçlarında bile insanlar farklı takımları tuttukları için birbirlerini öldürüolar bizde mi öle yapalım birbirimiz mi vuralım
ben derimki bu başarıyı herkes hep birlikte kutlasın herkes şu amaçla kutlasın artık bizimde dünya çapında bir ödülümüz var artık dünya daki üreticilerde gördülerki TR de daha iii şeyler oluo artık bizde bu yarışın içindeyiz
şimdi kimse kimseyle bu ii dir bu 1 dir muhabbetine girmesin de herkes bir düşünsün acaba daha iisini yapabilecekmiyiz daha iisini de kimin yaptığı önemli değil önemli olan bizim de bu sektörde çok çok iii yyerlere geldiğimiz
eğer bir yerlere geleeceksek hep birlikte omuz omuza kardeşçe dostça ssırt sırta vererek
elbette herkes bir markanın fanatiği olacak ama istioruz ki bu fanatiklik tatlı bir rekabet olsun aramızda
nedir böle kan davalı gibiyiz lütfen arkadaşlar burda herkes FANATİK...
tüm OKÇU ekibine ve sayın Savni OKÇU ya teşekkür eder başarılarının devamını temenni ederiz... gerçekten çok güzel yazmışsın tebrikler mesela bende focali gerçekten çok beğeniyorum bazı durumlarda fanatiklikte yapmışımdır doğrudur ama başarıyıda kutlamayı bilirim ki tebrikim şimdi değil daha önce burada ve başka sitelerdede yaptım ordada bir başarı var bundan ziyade orada bağrağımız sallanıyo bundan gurur verici ne olabilirki? tekrar tebrikler okçu ve ekibi
|
|
|
|
|
|
Görünmez Düşman Öldürmekten Bıktım İşim Belli Mermi Sıktım Tıktım adım harunAY Çok Kolpa Saltanatlar Yıktım !!
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #75 : Nisan 17, 2005, 09:17:30 ÖÖ » |
|
Evet arkadaşlar dün öğlen sularında başarısından dolayı okçu müziği tebrik etmek ve araç hakkında bilgi almak için Barracuda ve ben maslak okçu oto muzikdeydik.Savni beyle koyu,bilgi dolu ve bir okadarda samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Gördükki iş gerçekten kolay bir iş değilmiş.Özellikle araç nakil problemlerini aşmak büyük problem olarak gözüküyor. Yarışma alanında atmosferden bahsederken çok etkilendik.Özellikle Türkiyeyi temsil eden bir araç olarak lanse edilmesi gerçekten çok güzel bir davranış olsa gerek.Orada yaşıyan Türklerin gelip tebrik etmesi özellikle Ulus olarak şu sıralarda yaşadıgımız Bayrak skandallarından dolayı çok güzel bir cevap niteliği taşımakta. Yarışmada 1.olan firlandiyalılardan bahsettik biraz..insanlar gerçekten uç noktalarda dolaşıyorlar Aracın büyük bir gizlilikle hazırlanmasıda olayın gizemini gerçekten arttırmış.Siz üyelerimiz için Okçu müzikden aracı inceleme fırsatı için bir gün talep ettik ve bizleri kırmadılar. Önümüzdeki haftalarda aracın Türkiye'ye varmasından sonra aracı görmek ve incelemek istiyen üyelerimiz için ufak bir organize yapacagız. Yine bize özel bazı fotografları sizler ile paylaşmak için aldık. Şu sıralar yoğun oldugum için fotoğrafları upload edemedim arkadaşlar bu gece inşallah yükliyecegim. Okçu müzigi bu başarısından dolayı tekrar tebrik eder başarılarının devanımı dileriz. Saygılarımızla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karanis
|
 |
« Yanıtla #76 : Nisan 17, 2005, 09:44:25 ÖÖ » |
|
hakkınız ödenmez kardeşim
|
|
|
|
|
|
By Karanis ® Team Natural Sound 2xDD 9515 sub 1xDDz1 amp 154.2db Legal 155.7db illegal 1XDD 9515 sub 2xfor-x 6000.1amp:155.5db
|
|
|
|
|
bigbang
|
 |
« Yanıtla #77 : Nisan 17, 2005, 10:17:53 ÖÖ » |
|
Bekliyoruz !!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #78 : Nisan 17, 2005, 06:10:29 ÖS » |
|
Teşekkür ederim Hasan abi. Arkadaşlar hiç biryerde bulamıyacagınız nakil ve fuar resimleri ilk sayfaya eklenmiştir. Keyifli sehirler... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sobs
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #79 : Nisan 21, 2005, 01:13:40 ÖS » |
|
işte bu TEBRİKLER arkadaşlar işteb izede bu yakışır bu gün duyduğum 2. güzel haber bu avrupada TÜRK BAYRAĞININ DALGALANMASINI sağlayan 2. güzel olay burdan OKÇU ve ekibini tebrik ediyorum bu arada 2. gururumuz WOİCE elektroniğide unutmayalım TEŞEKKÜRLER arkadaşlar TEŞEKKÜRLER TÜRKİYEMM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karanis
|
 |
« Yanıtla #80 : Nisan 25, 2005, 10:34:23 ÖÖ » |
|
ya bayrağımızın dalgalanması çok güzel bi olay okçuyu tekrara tekrar kutluyom ama şunuda söylemeden edmiyeceğim duyduğuma göre bu araç bir amerikalı tarafından yapılmış [sadece duyduğum için yazdım tartışma konusu falan olsun diye değil veya rf ye antipati olsun diyede değil ]
|
|
|
|
|
|
By Karanis ® Team Natural Sound 2xDD 9515 sub 1xDDz1 amp 154.2db Legal 155.7db illegal 1XDD 9515 sub 2xfor-x 6000.1amp:155.5db
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #81 : Nisan 25, 2005, 10:50:09 ÖÖ » |
|
Amerikalılar tarafındamı yapılmış? Komik ne diyim hasan abi...Millet bu tür spekulasyonlarla yapılan işleri yıpratmaya çalışıyor... Bence nasıl çamur atmanın yollarını arayacaklarına nasıl şu rekoru geçeriz diye uğraşılsaydı şuan geçilmişti herhalde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !
|
 |
« Yanıtla #82 : Nisan 25, 2005, 05:13:47 ÖS » |
|
Yaw herkes bişiler duyuyo ama şöle bildiklerimiz doğrultusunda mantıklı bi düşünürsek Okçu,Extremesound ve daha aklıma gelmeyen diğer kendini kanıtlamış montaj atölyeleri böyle bi yardımmı diyim takviyemi diyim ihtiyacı yok gibi geliyo bana ayrıca olsa bile çok'ta garibsemem normal böle şeyler artık herşey ve herkes çok global, sonuçta herkes bi yerden bişiler kapıyo ahanda size example Japon'lar nasıl Japon oldu deemi ama 
|
|
|
|
|
|
Attention ! Club_Stock 155+ CA-TR BaM_BaM Te@M,Te@M-DD_TR, Te@M-Jbl_TR 2006 Iasca-TR Stock 1 Champ 149 Db 2007 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.4 Db 2008 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.1 Db The NCavuS Theory: More Power, Less Woofer ! 
|
|
|
|
|
mavitutkusu
|
 |
« Yanıtla #83 : Ocak 20, 2006, 08:36:58 ÖÖ » |
|
yürübe turk bayrağı böyle dalgalandırılır göklerde:P
|
|
|
|
|
|
ana ünite:Pionner DEH-P 7750 bas amfisi:Lanzar HGT2600D mono 1ohm 2000 rms subwoofer:Alpine SWR-1241D subwoofer:2 adet JBL GT4-12 compenent amfisi:JBl CS 50.4 compenent: ?? Capasitor: ?? istanbul/beylikdüzü
|
|
|
|
|
ni_TR_o
|
 |
« Yanıtla #84 : Ocak 21, 2006, 01:15:00 ÖS » |
|
arkadaşlar bu olaylar böylede bazı arkadaşlar neden 160 birkaç wofeerla bulmayı zor buluyorlar ben anlamıyorum ben sua an 170 üstü için arac hazırlayan insanlar tanıyorum inşallah bu işler olacak biraz ugraş caba beni | | |