CarAudioTurkey.Com Türkiye'nin Tek Bağımsız Oto Müzik Sistemleri Platformu
CaraudioTurkey Genel
»
Yurtiçi Ve Yurtdışı Fuarlar
»
İZMİR, de ilki düzenlenen fuardan haberiniz yok mu
Kullanıcı Adı:
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Parola:
Ana Sayfa
Yardım
Ara
Quick Search
Advanced Search
[Close]
Giriş Yap
1
[
2
]
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: İZMİR, de ilki düzenlenen fuardan haberiniz yok mu (Okunma Sayısı 1188 defa)
ozan45
Xenon
Aktif Üye
hayatmın anlamı
Ynt: İZMİR, de ilki düzenlenen fuardan haberiniz yok mu
«
Yanıtla #30 :
Kasım 02, 2007, 12:35:42 ÖS »
ancak L5 gorebildim ama tranporter da 4 tane cadenca vardı cok guseldi nefes alamıodum
ben oyumu yeni gelen bi kırmızı civic e verdim hatta numarası yoktu plaka yazdık 35 s 3243 dü
o araba satılık mıs 40-42 milyar istiolar
ozan45
Xenon
Aktif Üye
hayatmın anlamı
«
Yanıtla #31 :
Kasım 02, 2007, 12:41:12 ÖS »
resimlere yorum yapan olmadı ben soleyim umdugum kadar buyuk degildi ama genede eglenceli gecio ozi-maks grubu arabaları gusel di
eirdem
erdem
Hiperaktif Üye
«
Yanıtla #32 :
Kasım 03, 2007, 10:46:59 ÖS »
ben büyük basslar ve db dışında birşey görmedim açıkcası hi-fi demek db mi demek anlayamadım verdiğim paraya yazık oldu o arabalarda hi-fi müzik dinlenebileceğini sanmam
closed
http://www.youtube.com/user/eirdem
evren dogan
DOGAN
Hiperaktif Üye
ROCKFORDFOSGATE
«
Yanıtla #33 :
Kasım 03, 2007, 11:33:20 ÖS »
arkadaş verdigin paraya acıman garibime gıttı sözüm sana.eirdem orda emek var ben denemek isterken t2 38 yada 750 auro yu cöpe attım yanlış anlama zenginde deyilim kırediyle aldım ödedim bu zevk biraz pahallı ve tavansız. beyenmek zorunda deyilsin tabi ama orda tahminindenden cok cok fazla emek var saygı olmalı......derim.
rockfordfosgate
ozan45
Xenon
Aktif Üye
hayatmın anlamı
«
Yanıtla #34 :
Kasım 04, 2007, 02:06:34 ÖÖ »
bence hi-fi vardı siera hurcine complar vardı cok gusel calıolardı 5 ytl fazla bi para degil o emeğe az bile ben cok eglendim gezerken ve yarın 11-12 gibi yine gidicegim
eirdem
erdem
Hiperaktif Üye
«
Yanıtla #35 :
Kasım 04, 2007, 02:36:09 ÖÖ »
benimki emeğe saygısızlıktan çok hi-fi nin altındaki beklentilerin karşılanmaması olabilir. Bu arada 5 ytl deil 10 lira verdim girişte. Elbet oradaki araçları gerçekleştirenlerin emeği var ama ben orada gördüklerimden fikir almak için gittim ve kendi adıma hi-fi bilgime hiç bir şey katamadım. Hi-fi diyince siera hurcine complerden çok daha fazlası geliyor benim aklıma en azından orada pioneer'n alpine 'ın standları olmalıydı yurtdışındaki fuarlara nasıl katıldıklarını youtube'dan falan görebilirsiniz. Ben orada son eisa ödülü alan alpine 'nın modelinin farkını gömek isterdim 38 cm lik basslar yerine.
closed
http://www.youtube.com/user/eirdem
ozan45
Xenon
Aktif Üye
hayatmın anlamı
«
Yanıtla #36 :
Kasım 04, 2007, 03:30:37 ÖÖ »
ben 5 ytl verdim
evt bi yandan dogru soluyosun ama bu uluslar arası bi fuar degil ve ilk i bu
crazy3333
Tiryaki Üye
YASİN GÖKTAŞ
«
Yanıtla #37 :
Kasım 04, 2007, 10:26:46 ÖÖ »
umdugu gibi cıkmadı yani ordaki yüzde 80 araba biliyom yani daha farklı bişeyler bekliyomlordum ama şu honda cıvıc sı 600 hp hoşuma gitti... bende cok zayıf bir fuar oldu bence
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???......
TUĞRA
TÜRK
Hiperaktif Üye
«
Yanıtla #38 :
Kasım 04, 2007, 12:17:38 ÖS »
bnde bugün gitcem bakalım nasılmışş!
TÜRK'ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR!
BMW ///M-POWER
crazy3333
Tiryaki Üye
YASİN GÖKTAŞ
«
Yanıtla #39 :
Kasım 04, 2007, 12:28:00 ÖS »
bugün saat 7.30 bitiyo zaten bizim gördügümüz arabalar sokakda görduklerimiz
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm.
Ben;
Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm,
karanis
Hasan Karanis
Tiryaki Üye
«
Yanıtla #40 :
Kasım 04, 2007, 08:18:28 ÖS »
bu kadar kişi gitti
kimse foto çekmedimi
By Karanis ®
Team Natural Sound
2xDD 9515 sub 1xDDz1 amp
154.2db Legal
155.7db illegal
1XDD 9515 sub 2xfor-x 6000.1amp:155.5db
toledo
Aktif Üye
«
Yanıtla #41 :
Kasım 05, 2007, 02:21:52 ÖS »
fotolar 1. sayfada ozan45 çekmiş sağolsun
hatalıysam 3333 e mesaj yolla ORHAN GENCEBAY dan hatasız kul olmaz şarkısı cebine gelsin
TUĞRA
TÜRK
Hiperaktif Üye
«
Yanıtla #42 :
Kasım 08, 2007, 11:28:24 ÖÖ »
Evet belki piyasada gördüümüz araçlardı ama bu araçların fuar adıyla tek çatı altında toplanması izmir için güzel bir durumdu... İlk olduu için illaki eksiklikler olmuştur ancak sonraki fuarlarda çok daha ii yerlere geleceğine inanıyorum!
BMW ///M-POWER
Fortcu
Aktif Üye
«
Yanıtla #43 :
Kasım 15, 2007, 02:21:15 ÖÖ »
fuar da 1. ege tuning arabası megane2 olmus. bence daha iyi arabalar vardı.ayrica transporter 170 üstü db cıkarmıs bilmenizi istedim
«
Son Düzenleme: Kasım 15, 2007, 02:27:11 ÖÖ Gönderen: Fortcu
»
compenant= JBL 6507c (2 takım)
comp amfi= JBL 75.4
ana ünite= alpine-cda7678rb
crazy3333
Tiryaki Üye
YASİN GÖKTAŞ
«
Yanıtla #44 :
Kasım 15, 2007, 09:36:40 ÖÖ »
Alıntı sahibi: Fortcu üzerinde Kasım 15, 2007, 02:21:15 ÖÖ
fuar da 1. ege tuning arabası megane2 olmus. bence daha iyi arabalar vardı.ayrica transporter 170 üstü db cıkarmıs bilmenizi istedim
ne 170 baba
bide üstü diyon... bence yokdur
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
TUĞRA
TÜRK
Hiperaktif Üye
«
Yanıtla #45 :
Kasım 15, 2007, 11:08:56 ÖÖ »
daha ii arabalar derken? farkındaysan megane2 sadece görsellik veya sadece ses sistemi ağırlıklı değildi, motor dahil tüm modifiye işlemleri mevcuttu o aracın üzerinde! bnce fazlasıyla haketti!!!
BMW ///M-POWER
Fortcu
Aktif Üye
«
Yanıtla #46 :
Kasım 15, 2007, 03:13:11 ÖS »
Alıntı sahibi: crazy3333 üzerinde Kasım 15, 2007, 09:36:40 ÖÖ
ne 170 baba
bide üstü diyon... bence yokdur
bende adamın yalancısıyım
sordum kac db cıkardınız 170 db dedi ama ne kadar dogru bilemem. ayrıca megane2 de motor modifiyesi ses sistemi ve dıs modifiye var diosun o cogu arabada vardı tabi zevkler ver renkler tartısılmaz
comp amfi= JBL 75.4
crazy3333
Tiryaki Üye
YASİN GÖKTAŞ
«
Yanıtla #47 :
Kasım 15, 2007, 07:14:45 ÖS »
evet megan cok güzel yapmışlar mavi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
Fortcu
Aktif Üye
«
Yanıtla #48 :
Kasım 15, 2007, 10:35:12 ÖS »
fiat brava cok hosuma gitti zaten ozi-maks grup arabalrının hepsi gusldi megane2 de ozi-maks arabası
comp amfi= JBL 75.4
cophuc
Aktif Üye
«
Yanıtla #49 :
Kasım 19, 2007, 11:08:21 ÖS »
fuarla ilgili iyi veya kötü her türlü yorum için öncelikle teşekkür ederim.. fuarın gerçekleşmesinde biz egetuning olarak çok büyük çaba gösterdik gerçekten, zaten gelenler dikkat ettilerse çogunluk olarak bizim araçlarımız mevcuttu fuar içinde.. fuarla ilgili size kısaca bilgi vereyim ben, organizasyon şirketinin seçtiği yer oldukça kısıtlı bi alana sahipti bu fuarın küçük olmasındaki en büyük etkenlerden biriydi.. 2. olarak stand alan ücretlerinin yüksek tutulması yüzünden yeteri kadar firma ilgi göstermedi.. 3. bir sebepte bi organizasyon için en önemli şey olan reklamın yeterli seviyede yapılmamasıydı.. diğer bir sebepte bu fuar izmir için bir ilkti.. ilk organizasyonlar her zaman tedirginlikle karşılanır acaba diye düşünülür her zaman.. fuar için çok güzel düşünceler vardı show gibi gösteri gibi ama organizasyon şirketi bunları desteklemedi, ayrıca fuar süresince hava şartlarıda hiç uygun olmadı.. buda bi etkendi.. ama ilk organizasyona ragmen oldukça iyi bi katılım sağlandı.. bir arkadaş müzik adına kendimi geliştirebileceğim bi araç yoktu demiş.. doğrudur çünkü dediğimiz gibi alan kısıtlıydı.. herkes yaptıgı bi aracı sokmak ister içeriye ama mümkün değildi.. bide fuara ilk günleri gidenler pek bişey göremediler.. araç olarakta en çok katılım en son gün yaşandı.. artık bundan sonra organizatörler tarafından ilk organizasyonda görülen eksiklikler incelenir ve bir dahaki seferde daha farklı bir geliştirme sağlarlar artık.. daha geniş bi mekan daha düşük maliyetli standlar aktiviteler filan.. 1. olan megane içinde söylemek istediğim şeyler var, aracın müzik sistemi kısmında alt yapıyı ben oluşturdum büyük bi kısmında emeğim var.. gerçekten çok ugraş verildi o araç için.. sahibi haziran ayından beri binemedi arabaya.. yapım işlemi boyunca.. yapılan işlemler gerçekten zaman gerektiren işlemlerdi.. derme çatma yapmak yerine sağlam ve düzgün olması için çok ugraş verildi.. çok paralar harcandı.. bence deydide.. zaten fuardada ispatlandı.. en yakın rakibiyle 100-150 oy fark vardı arasında.. inşallah bir dahaki organizasyonlar daha iyi olur.. düşünceler hayata geçirilir ve herkesin memnun kalacağı bir organizasyon haline getirilir.. bütün temennilerimiz bu yönde...
Şükrü
İZMİRRRDENN.....
(
www.egetuning.com
)
no tune, no life.....
crazy3333
Tiryaki Üye
YASİN GÖKTAŞ
«
Yanıtla #50 :
Kasım 20, 2007, 02:53:12 ÖS »
Alıntı sahibi: cophuc üzerinde Kasım 19, 2007, 11:08:21 ÖS
fuarla ilgili iyi veya kötü her türlü yorum için öncelikle teşekkür ederim.. fuarın gerçekleşmesinde biz egetuning olarak çok büyük çaba gösterdik gerçekten, zaten gelenler dikkat ettilerse çogunluk olarak bizim araçlarımız mevcuttu fuar içinde.. fuarla ilgili size kısaca bilgi vereyim ben, organizasyon şirketinin seçtiği yer oldukça kısıtlı bi alana sahipti bu fuarın küçük olmasındaki en büyük etkenlerden biriydi.. 2. olarak stand alan ücretlerinin yüksek tutulması yüzünden yeteri kadar firma ilgi göstermedi.. 3. bir sebepte bi organizasyon için en önemli şey olan reklamın yeterli seviyede yapılmamasıydı.. diğer bir sebepte bu fuar izmir için bir ilkti.. ilk organizasyonlar her zaman tedirginlikle karşılanır acaba diye düşünülür her zaman.. fuar için çok güzel düşünceler vardı show gibi gösteri gibi ama organizasyon şirketi bunları desteklemedi, ayrıca fuar süresince hava şartlarıda hiç uygun olmadı.. buda bi etkendi.. ama ilk organizasyona ragmen oldukça iyi bi katılım sağlandı.. bir arkadaş müzik adına kendimi geliştirebileceğim bi araç yoktu demiş.. doğrudur çünkü dediğimiz gibi alan kısıtlıydı.. herkes yaptıgı bi aracı sokmak ister içeriye ama mümkün değildi.. bide fuara ilk günleri gidenler pek bişey göremediler.. araç olarakta en çok katılım en son gün yaşandı.. artık bundan sonra organizatörler tarafından ilk organizasyonda görülen eksiklikler incelenir ve bir dahaki seferde daha farklı bir geliştirme sağlarlar artık.. daha geniş bi mekan daha düşük maliyetli standlar aktiviteler filan.. 1. olan megane içinde söylemek istediğim şeyler var, aracın müzik sistemi kısmında alt yapıyı ben oluşturdum büyük bi kısmında emeğim var.. gerçekten çok ugraş verildi o araç için.. sahibi haziran ayından beri binemedi arabaya.. yapım işlemi boyunca.. yapılan işlemler gerçekten zaman gerektiren işlemlerdi.. derme çatma yapmak yerine sağlam ve düzgün olması için çok ugraş verildi.. çok paralar harcandı.. bence deydide.. zaten fuardada ispatlandı.. en yakın rakibiyle 100-150 oy fark vardı arasında.. inşallah bir dahaki organizasyonlar daha iyi olur.. düşünceler hayata geçirilir ve herkesin memnun kalacağı bir organizasyon haline getirilir.. bütün temennilerimiz bu yönde...
ilk önce ilginiz için tşk ederim... güzel bir fuardı ama ses olarak biz asırı bişey istiyorduk
ondan herkezin böyle ön yargısı vardı (arkdasların) bide izmirin nerseindesiniz acaba siz müzik sistemi ugrasıyorsunz
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben;
Orta Asyadan Türeyen,
Ben;
Ben;
Sayfa:
1
[
2
]
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer: