CarAudioTurkey
Anket
Soru: Tuning 2005 Fuarını nasıl buldunuz?  (Oylama kapandı: Mayıs 29, 2005, 12:28:25 ÖÖ)
Fuarı ziyaret ettim gerçekten güzeldi. - 25 (49%)
Fuarı ziyaret ettim ancak geçen seneye nazaran fark göremedim. - 6 (11.8%)
Fuarı ziyaret ettim ancak yerleşim düzeni yüzünden tat alamadım - 9 (17.6%)
Gelen yorumlar üzerine ziyaret etmek istemedim. - 0 (0%)
Giriş ücreti yüzünden gelemedim. - 3 (5.9%)
Ah finaller bu kadar yakin olmayacakti...Kacar miydi beah... - 8 (15.7%)
Toplam oy: 51

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Fuar Resimleri ve Yorumlar  (Okunma Sayısı 6497 defa)
KoRaY
Aktif Üye
**

« Yanıtla #90 : Mayıs 31, 2005, 09:33:23 ÖS »

Alıntı sahibi: "osimen34"
arkadaşlar fuar gerçekten çok güzeldi...benim için biraz yorucuydu tabiii...arabanın başında dikilmekten çok sıkıldım...ara sıra çıkıp gezdim arkadaşlarla sohbet ettim bana iyi geldi...
TR TUNING nin standı bence en güzel standdı...istanbul attak grubu da çok iyiydi...bayaa bi sohbet ettik çok temiz ve çok iyi yürekli çocuklar gerçekten...çokda güzel sölüyorlar...inşallah daha iyi yerlere gelirler...
Benim arabamı ilk focal standına koycaklarını sanıyordum hatta yılmaz usta gitti focal sticker ları filen yaptırdı...(((TR TUNING standında focal armalı bi araba olması biraz garipti bence ama oldu işte)))...ayrıca iyiki focal standında çıkmamış zaten arabam...çünkü TR TUNING standında konser vardı,eğlence vardı,müzik vardı,arkadaşlık ve sohbet vardı...diğer yerlerde çok güzeldi ama bence biraz sönüktü...bi ara niyet ettim gidip şu 12 tane focal bass olan arabayı dinlemeye gidiyim dedim...çok merak ediyordum çünkü...ama sadece görüntü var ses yoktu...meğer tesisatı yanmış diye duydum,ve çok üzüldüm...ama bi honda tutkunu olarak arabanın dış görünümünü hiç beğenmedim...tam karşı standdaki siyah type r da sadece jant takılıydı ve ondan çok daha güzel duruyordu...
Focal standında beyaz bi araba vardı sadece onun sesini dinledim...2 adet hertz 380d woofer vardı ve arkadaş her birine lrx1,400 bağlamıştı..kapılardada k3p vardı...onuda lrx2,500 le beslemişti...bence gayet iyiydi...tebrik ediyorum arkadaşı burdan...
Mugen standındaki ACURA nasıldı ama???inşallah böle bi arabam olur yakın zamanda...hondaaa rulezzzzzzz....bu fuardada hondaların üstünlüğü var gibiydi sanki birazcık.... wink neyse uzun oldu...soryy...

WaLLa fuar asLında güseLdi ama tek kötü yönü egzoz dumanı we herkesin sesi aynı anda açmasıydı(sıraya kons daha ii oLurdu) Bu arada fuar sayesinde Alper we Osman abi iLe tanıştım we çoook memnuun oLdum... BUndan soraa daha çookh görüşmek diLeği iLe...

FIRLAMA
Aktif Üye
**

« Yanıtla #91 : Mayıs 31, 2005, 10:09:32 ÖS »

Alıntı sahibi: "onuralp"
Gelen yogun istek uzerine  Mr. Green   anketimize bir secenek daha eklenmistir...Tepe tepe kullanabilirsiniz... smile

direk werdim oyu walla Very Happy

sony cdx-3300 headunit
pioneer 6*9 6985 coaxial
kicker cvr-124 subwoofer
gzra-2200x amfi
ground zero 16cm comp.(2 haftaya:))
selçuk yakan etiler/ist
99' civic 1.6 ies
osimen34
Fanatik Üye

« Yanıtla #92 : Haziran 01, 2005, 06:06:00 ÖS »

Alıntı sahibi: "KoRaY"
Alıntı sahibi: "osimen34"
arkadaşlar fuar gerçekten çok güzeldi...benim için biraz yorucuydu tabiii...arabanın başında dikilmekten çok sıkıldım...ara sıra çıkıp gezdim arkadaşlarla sohbet ettim bana iyi geldi...
TR TUNING nin standı bence en güzel standdı...istanbul attak grubu da çok iyiydi...bayaa bi sohbet ettik çok temiz ve çok iyi yürekli çocuklar gerçekten...çokda güzel sölüyorlar...inşallah daha iyi yerlere gelirler...
Benim arabamı ilk focal standına koycaklarını sanıyordum hatta yılmaz usta gitti focal sticker ları filen yaptırdı...(((TR TUNING standında focal armalı bi araba olması biraz garipti bence ama oldu işte)))...ayrıca iyiki focal standında çıkmamış zaten arabam...çünkü TR TUNING standında konser vardı,eğlence vardı,müzik vardı,arkadaşlık ve sohbet vardı...diğer yerlerde çok güzeldi ama bence biraz sönüktü...bi ara niyet ettim gidip şu 12 tane focal bass olan arabayı dinlemeye gidiyim dedim...çok merak ediyordum çünkü...ama sadece görüntü var ses yoktu...meğer tesisatı yanmış diye duydum,ve çok üzüldüm...ama bi honda tutkunu olarak arabanın dış görünümünü hiç beğenmedim...tam karşı standdaki siyah type r da sadece jant takılıydı ve ondan çok daha güzel duruyordu...
Focal standında beyaz bi araba vardı sadece onun sesini dinledim...2 adet hertz 380d woofer vardı ve arkadaş her birine lrx1,400 bağlamıştı..kapılardada k3p vardı...onuda lrx2,500 le beslemişti...bence gayet iyiydi...tebrik ediyorum arkadaşı burdan...
Mugen standındaki ACURA nasıldı ama???inşallah böle bi arabam olur yakın zamanda...hondaaa rulezzzzzzz....bu fuardada hondaların üstünlüğü var gibiydi sanki birazcık.... wink neyse uzun oldu...soryy...

WaLLa fuar asLında güseLdi ama tek kötü yönü egzoz dumanı we herkesin sesi aynı anda açmasıydı(sıraya kons daha ii oLurdu) Bu arada fuar sayesinde Alper we Osman abi iLe tanıştım we çoook memnuun oLdum... BUndan soraa daha çookh görüşmek diLeği iLe...

bende çok memnun oldum koray...tesisatım focal olmasına rağmen senden böle bi yaklaşım beklemiyordum gerçekten...teşekkür ederim...focal ler ne kadar iyi çalarsa çalsın Smile  Smile  Smile dimi???zaten kapılarda vida lar gözüküyor kapaklar iyi kapatmıyor vidaları vs vs. Shocked sticker ları bile söktüm valla... Razz ne zaman koyuyoruz KICKER ları koray???en karesinden anladınmı??? smile  wink

erci
Tiryaki Üye

« Yanıtla #93 : Haziran 01, 2005, 08:04:06 ÖS »

senin tesko harbi ii calıodu osimen aga. bende dinneme fırsatı buldum. hem gozede hitaab ediyo.

biraz kadın, biraz vodka, biraz bass ve bir mercedes hayat budur...
osimen34
Fanatik Üye

« Yanıtla #94 : Haziran 01, 2005, 08:21:33 ÖS »

eyvallah dostum sağolasın....tşk. ederim...

MissinG
Tiryaki Üye

« Yanıtla #95 : Haziran 02, 2005, 07:54:08 ÖS »

gecikmeli olarak fuar alperin benim makinayla cektigi resimler Very Happy

bütün sistemim satılık..

detaylar için :
http://caraudioturkey.com/forum/viewtopic.php?t=5884&highlight=
R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #96 : Haziran 02, 2005, 08:13:52 ÖS »

güzel fotolar gerçekten. elinize saglık.

Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
IRONMAIDEN
Fanatik Üye

Araba yok Ama 1/8 Offroadım ile gazlıyom :)

« Yanıtla #97 : Haziran 03, 2005, 04:29:26 ÖS »

Fuar harikaydı , eğlenceli , yorucu ve cok gürültülüydü, Olm Erci benim gibi içki içmeyen adam bak senin hatırın için Likör bile içtim. ( içki içmeyen adam ben oluyorum smilesmile .
Çoğu zaman gözlerimiz yaşlı (egsoz gazı sendromu Razz) geziyorduk . Clubjapon'un  ve HobbyRC nin yaptığı drift show Araçlar resimlerdede görüldüğü üzere perfect . Kızlar desen WERY WERY PERFECT stiptriz yapanımı dersin , çalkalayanımı dersin her telden vardı .
Gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı. Gelenler zaten göreceklerini gördü.  CA-TR standımızda güzeldi hani

Adım:Alper
Mekanım:İstanbul / Bostancı
MSN: kullanmıyorum

Her lafa verecek bir cevabım var...Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,  bir de söyleyene bakarım adam  mı diye...
erci
Tiryaki Üye

« Yanıtla #98 : Haziran 03, 2005, 04:46:55 ÖS »

uleeeyyyn sende sattın bizi hanı gidecektik kumburgaza... zabahlıyacaktık içecektik yalan oldu valla.

IRONMAIDEN
Fanatik Üye

Araba yok Ama 1/8 Offroadım ile gazlıyom :)

« Yanıtla #99 : Haziran 03, 2005, 06:19:02 ÖS »

Hep Senin yüzünden. Abi yok ben eve gidecem sütümü içecem filan demeseydin ne güzel eğlenecektik .Smile

Adım:Alper
Mekanım:İstanbul / Bostancı
MSN: kullanmıyorum

Her lafa verecek bir cevabım var...Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,  bir de söyleyene bakarım adam  mı diye...
barracuda
Administrator
Fanatik Üye

caraudioturkey power...

« Yanıtla #100 : Haziran 03, 2005, 07:53:24 ÖS »

walla alper ben gönüllü geliodum aha bu erciynen ghost  yan çizdi..yoksam ben hazırlanmıştım bile kumburgaz için Very Happy:D

ana ünite     : pioneer p880 rs
component   : stock 13 cm renault
system amp. : audison srx3
sub               : hertz HS200 x 2 (2001 model)
GHOST
Alper Dalar
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #101 : Haziran 03, 2005, 09:35:13 ÖS »

Çızıklı pijamalarım yoktu ondan gelmedim Smile

Only Blaupunkt gamma Headunit
zekituning
Yeni Üye
*

« Yanıtla #102 : Haziran 03, 2005, 10:53:14 ÖS »

fuar çok güzeldi hazırladığımız araçta yarışmada birinci olunca dahada güzel  geçti bir dahaki fuarlarda daha iyisi olur inşallah ..fuarın başarısında katkıda bulunan herkese  selamlar!!!!!

erci
Tiryaki Üye

« Yanıtla #103 : Haziran 05, 2005, 05:15:39 ÖS »

Alıntı sahibi: "GHOST"
Çızıklı pijamalarım yoktu ondan gelmedim Smile

Very Happy  Very Happy  Very Happy

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.