|
FiLDiRCiN
|
 |
« Yanıtla #60 : Mayıs 30, 2005, 05:58:31 ÖS » |
|
GHOST ÖNEMLİ DEĞİL KARDEŞ.. AMA FIRLAMA DEĞİL YA "FILDIRCIN"  NEYSE OLUR O KADAR.. FUAR İYİDİ BENDEDE BİRAZ FOTOLAR VAR. DEDİĞİN GİBİ SESLER ÇORBA OLMUŞTU  KİMİ ARABALARIDA O KADAR MASRAF EDİLMİŞ OLMASINA RAĞMEN HİÇ AMA HİÇ BEĞENMEDİM. BENİM VAKTİ ZAMANINDA KULLANDIĞIM TS252 BASS GİBİ ARABA BLÖP BLÖP ÖTÜYORDU.  AMA GENEL KONUŞMAK GEREKİRSE ADAMI YOLUNDAN SAPITACAK ŞEYLERDE GÖRDÜK. ARABALARDAKİ MODİFİYELER TESİSATLAR VE TABİKİ ARABALARIN ETRAFINDAKİ ABLALAR  NEYSE BAŞKA BİR ORGANİZASYONDA ÇOK DAHA FAZLA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE..
|
|
|
|
|
|
Hamit Erkut KURT PeNDiK / İSTANBUL ________________________________________________
BİZİM FARKIMIZI SİZ ANLAMAZSINIZ. ÇÜNKÜ FARKI BİZ YARATIRIZ. BEŞİ HERKES ATAR AMA ALTIYI BİR TEK BİZ ATARIZ.
|
|
|
|
|
redline08
|
 |
« Yanıtla #61 : Mayıs 30, 2005, 06:24:42 ÖS » |
|
valla beyler bide şu ortalık malı gibi her standın önünde egzozunu söküp kafa ütülüyen motorlu vatandaş olmasaydı zaten fuar alanı coşmuş kafalar bi dünya yetmiyormuş gibi zırzır egzoz sesi yani yanlıştı katılan olurmu bu sözüme bilmem ama !!!! ?????????????
|
|
|
|
|
|
Özgür KARTAL ISTANBUL
|
|
|
|
|
erci
|
 |
« Yanıtla #62 : Mayıs 30, 2005, 06:39:28 ÖS » |
|
Özleme yanlış yok erci ayıpsın kapısına kadar bıraktık  kardesimsin emre. ghost ayıp ediyon aga. o benimdi. istesen sanada yapardık bi tane.
|
|
|
|
|
|
biraz kadın, biraz vodka, biraz bass ve bir mercedes hayat budur... набор звук давление...
|
|
|
|
|
erci
|
 |
« Yanıtla #63 : Mayıs 30, 2005, 06:44:15 ÖS » |
|
Alper umarım kedi olalı bi fare tutumuşsundur diyorum  agzımdan kaptı fareyi... 
|
|
|
|
|
|
biraz kadın, biraz vodka, biraz bass ve bir mercedes hayat budur... набор звук давление...
|
|
|
|
|
FiLDiRCiN
|
 |
« Yanıtla #64 : Mayıs 30, 2005, 07:14:08 ÖS » |
|
valla beyler bide şu ortalık malı gibi her standın önünde egzozunu söküp kafa ütülüyen motorlu vatandaş olmasaydı zaten fuar alanı coşmuş kafalar bi dünya yetmiyormuş gibi zırzır egzoz sesi yani yanlıştı katılan olurmu bu sözüme bilmem ama !!!! ????????????? KESİNLİKLE katılıyorum dostum birde kasıntı kasıntı oturuyodu öle motorun üstünde benim anlamadığımda milletde ağzı açık etrafında pervane.. 
|
|
|
|
|
|
Hamit Erkut KURT PeNDiK / İSTANBUL ________________________________________________
BİZİM FARKIMIZI SİZ ANLAMAZSINIZ. ÇÜNKÜ FARKI BİZ YARATIRIZ. BEŞİ HERKES ATAR AMA ALTIYI BİR TEK BİZ ATARIZ.
|
|
barracuda
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye

caraudioturkey power...
|
 |
« Yanıtla #65 : Mayıs 30, 2005, 07:19:13 ÖS » |
|
resmen fareli köyün kavalcısı hesabı millet direk sese gidiodu ...
|
|
|
|
|
|
ana ünite : pioneer p88 rs II component : ... system amp. : ... sub : ...
|
|
|
|
barracuda
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye

caraudioturkey power...
|
 |
« Yanıtla #66 : Mayıs 30, 2005, 07:20:46 ÖS » |
|
Olm alper biz Erci için uuraşıoduk tam hallettik derkene sen nerden çıktın yaf  :D
|
|
|
|
|
|
ana ünite : pioneer p88 rs II component : ... system amp. : ... sub : ...
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #67 : Mayıs 30, 2005, 07:22:12 ÖS » |
|
modifiyeci egsoza audiocu bassa dogru ilerler. istisnalar haricinde %95 dogrulugu kanıtlanmış bi durum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erci
|
 |
« Yanıtla #68 : Mayıs 30, 2005, 07:24:26 ÖS » |
|
eeeeeeeeeeeeyt yakarım uleeeyn. furrum yan gozle bakanı. ya hakketen fuar cok saglamdı acaip eglendik elimizde kamera onumuzde likorumuz. bidahaki fuar daha guzel olur işşallah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #69 : Mayıs 30, 2005, 07:27:46 ÖS » |
|
eeeeeeeeeeeeyt yakarım uleeeyn. furrum yan gozle bakanı. ya hakketen fuar cok saglamdı acaip eglendik elimizde kamera onumuzde likorumuz. bidahaki fuar daha guzel olur işşallah... şüphen mi var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
murat.cikrikci
|
 |
« Yanıtla #70 : Mayıs 30, 2005, 07:49:43 ÖS » |
|
güzellik yarışmasında 1.nci honda crx 2.nci nıssan(modeli bilmiyom) 3.ncü kırmızı opel astra oldu bence hakeden degil tanıdıgı çok olan kazandı 
|
|
|
|
|
|
" Ne ÇukuR Ne TümseK KarteR YerdE GidiceK "    ŞİMDİLİK; JBL GT3 15" 220V-12V 40A güç kaynağı. 
|
|
|
|
|
erci
|
 |
« Yanıtla #71 : Mayıs 30, 2005, 07:59:02 ÖS » |
|
anaaaa buda gellmiş foruma. form doldurdunmu len?  (nissan 200sx) olm msn yokmu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
murat.cikrikci
|
 |
« Yanıtla #72 : Mayıs 30, 2005, 08:13:52 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
" Ne ÇukuR Ne TümseK KarteR YerdE GidiceK "    ŞİMDİLİK; JBL GT3 15" 220V-12V 40A güç kaynağı. 
|
|
|
|
|
erci
|
 |
« Yanıtla #73 : Mayıs 30, 2005, 08:18:51 ÖS » |
|
ulen hatun meshur oldu sayemizde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
murat.cikrikci
|
 |
« Yanıtla #74 : Mayıs 30, 2005, 08:19:14 ÖS » |
|
bidaha sizin elinizden bişi içmem abi likör iğrençti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erci
|
 |
« Yanıtla #75 : Mayıs 30, 2005, 08:22:45 ÖS » |
|
hade leyn içmeyi bilmion olm sen. valla konu saptı iice alper gelince vuracak kilidi.  bizde çilingir barracudayı cagırrız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #76 : Mayıs 30, 2005, 10:13:26 ÖS » |
|
Konu pert olmuş.Ama gelmiyenler anlasın nasıl bir eğlence kaçırdıklarını Manken arkadaşlar gerçekten çok cana yakınlardı bizleri kırmadılar tuttuk g..türdük standa  Bir dahaki fuara bizde 2-3 tane serpiştircez inşallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
djoz
|
 |
« Yanıtla #77 : Mayıs 30, 2005, 10:23:32 ÖS » |
|
konu değişmiş ama yinede yazayım, Tee istanbulun dışında olduğu için ve vaktim dar olduğu için gelemedim, evde çıldırdım, başka katılımcılardan bi dostum beleş sokucaktı hemde ziyaret etmem gereken birden fazla site ve onlarca forum arkadaşı vardı, yinede zaman&mesafeler herşeyi bitirdi benim için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #78 : Mayıs 30, 2005, 10:28:32 ÖS » |
|
Abi giriş önemli değildi fuarın 2.günü davetiyeri ayarladım konuyada telefonumu yazdım gelenler kapıdan arasın diye.. Keşke arasaydın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !
|
 |
« Yanıtla #79 : Mayıs 30, 2005, 10:38:41 ÖS » |
|
konu değişmiş ama yinede yazayım, Tee istanbulun dışında olduğu için ve vaktim dar olduğu için gelemedim, evde çıldırdım, başka katılımcılardan bi dostum beleş sokucaktı hemde ziyaret etmem gereken birden fazla site ve onlarca forum arkadaşı vardı, yinede zaman&mesafeler herşeyi bitirdi benim için  Yok yok ben karar verdim sen var yemezlerdensin  hadi piknik,mangal muhabettine tenezzül etmedin, yaw bu fuarı senin gibi bi adamın gitmemesini bi türlü anlamıyorum bu arada n'aptın yaw sen öle Realm Excursion'da New Marka yaratmışsın Djoz Audio diye  elal olsun bea... pioneer dimiydi senin sub'lar yoksa trib'mi yaptın elin gavuruna yada 3'ncü şık yanlış anlamamı oldu hey ?
|
|
|
|
|
|
Attention ! Club_Stock 155+ CA-TR BaM_BaM Te@M,Te@M-DD_TR, Te@M-Jbl_TR 2006 Iasca-TR Stock 1 Champ 149 Db 2007 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.4 Db 2008 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.1 Db The NCavuS Theory: More Power, Less Woofer ! 
|
|
|
|
|
Pugtdeem
|
 |
« Yanıtla #80 : Mayıs 30, 2005, 10:38:59 ÖS » |
|
Olum murat ne adamsın ya ne etsek yaranamadık paso sattın bizi standtta bir tek erci yanımdaydı  muhabbetler çok güzeldi
|
|
|
|
|
|
Emre İyiliksever 
|
|
|
|
|
djoz
|
 |
« Yanıtla #81 : Mayıs 30, 2005, 10:43:12 ÖS » |
|
Sağol Alper, sadece 2-3 saat boş vaktim vardı, fuara değil anca bakkala gidebilirim ben Nihat abi o eksik ingilisçeden ve yannış anlaşılmadan öyle oldu ama fena da olmadı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #82 : Mayıs 30, 2005, 10:57:11 ÖS » |
|
Bu arada aklıma gelmişken söyliyeyim.Focalin typeR ındaki sorun kablolamadan kaynaklanmış arkadaşlar.Alt yapıda şase sorunu oldugu söylendi ve bir kısadevre söz konusu olmuş.Araç yerinden oynatılmış galiba. Ancak biz sabah gittigimizde aracın tüm alt yapısı tamamen değiştirilmişti..Standdaki herkez bitkin durumdaydı ama yetiştrirebilmenin haklı grurunu yaşadılar tabiki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|