|
|
|
|
osman_07
Taunus 2.0GTS
Aktif Üye

forever sierra
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 27, 2008, 01:33:04 ÖS » |
|
yakışıklı modelleri war da bitek üzerindeki amblem çok sıradan olmuş ama önemli olan dışı deil içi bakalm neler çıkacak görelim karar werelim bende fuar sonunu bekliom bellimi olur basslarıda deiştiririm.. hepimize hayırlı olsun yeni modeller.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 27, 2008, 02:29:22 ÖS » |
|
walla bası bassların dizaynını tanıyacam ama çıkartamadım
fiyatları karşılaştırmak lasım ama bana uygun göründü seste iise neden olmasın
|
|
|
|
|
|
Dream Car Satıldı yeni araç bakılmakta hala kararsız durumda olmak çok kötü sistem konfig sonlandı işimiz araca kaldı pm le yardımcı olmayacağım sadece konunuzun linkini atın bana .....!!!!!!!!
|
|
|
|
|
clio_jbl_39
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 27, 2008, 05:16:54 ÖS » |
|
dinleyip görmek lazım sağlam bass lara benziolar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 27, 2008, 05:18:31 ÖS Gönderen: clio_jbl_39 »
|
|
___________EmRE CaN____________UN u FUCK ana ünite : jvc shx 701 ( ok ) comp :DLS ultimate serisi 3 yollu component (ok) comp amfi : ne alsam karar veremiorm sub amp: (loading) sub:mutant audio mt1505xxx 2x38cm RCA : 3* audison connection (ok) power cable ASS 4 awg cap : uzun bi süre almıycam
|
|
|
|
maykıl
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 27, 2008, 06:04:50 ÖS » |
|
bu marka iasca ya katılıyormu???? eğer gerçekten yazılan rms yi veriyorsa tr de iascada murtaş çok zor durumda kalır bence. 5000 watt rms ler felan dehşet verici bir rakam. dd nın wooferları zannetmiyorum bu wooferlarla yarışabilsin. her sene birinciliği kimseye kaptırmaz bu marka herhalde. tamam herşey watt değil önemli olan teknik ama bunlarda çok ciddi rakamlar. murtaş zaten dişine göre rakip arıyordu ........aradığı rakibi buldu gibi. iki tane 5000 watt rms liği gireceksin ve al sana dünya rekoru. hani orionun bir wooferi vardı önüne geleni deviriyordu.bide bunla yarıştırmak lazım. ama yinede bilmiyorum.................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 27, 2008, 06:21:00 ÖS » |
|
cok umutlanma maykıl murtas napar ne eder alır dd yi kücümseme 
|
|
|
|
|
|
ana ünite:pioneer deh-6900 compenant:pioneer 172c*2 subwoofer:jbl gt 5-12 ampli : jbl 755.6 capasitör :for-x 0.5 farad
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 27, 2008, 06:21:41 ÖS » |
|
bu arada fy 11 tam benlik.fiyatlar düsermiki?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 27, 2008, 06:23:13 ÖS Gönderen: ccc_hifi »
|
|
ana ünite:pioneer deh-6900 compenant:pioneer 172c*2 subwoofer:jbl gt 5-12 ampli : jbl 755.6 capasitör :for-x 0.5 farad
|
|
|
|
|
by-alp
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 27, 2008, 06:22:39 ÖS » |
|
sAnki diger markalardan biraz banzetme olmuş ama inş saglam bir sub dur verilen rms lere göre piyasada ürün çoklugu iidir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TANEROZCAN48
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 27, 2008, 06:40:06 ÖS » |
|
ürünler şekil olarak güzel. önemli olan denilen rms verebilmesi. spl serisinde gözüken o basın 5000watt rms vermesi biraz zor gözüküyor ama denemeden görmeden yoru yapmak yanlış olur. sanki bazı modellerinde DD görünümünü andırıyor. piyasada inşallah tutulur. fiyatlar çok uygun
|
|
|
|
|
|
anaünite: pioneer avh-p5950dvd sinyal işlemcisi: cadence ceq:650 subwoofer:cadence daytona dcw-15c (1500watt rms) subwoofer amfi: cadence daytona dca-1600,1(1600watt rms) stereo amfi: cadence txa-6004(4x150watt rms 4ohm) compenant:2x cadence cvl-6k(200watt rms) coaxial: 2x for-x x69(180watt rms) capasitör: 2x cadence 1,2 farad rca kablo: 3x cadence power kablo:audiopipe 0ga power kablo sigortalar:audiopipe 300ah sigorta stinger kablo dağıtıcı akü:delphi 72ah
|
|
|
|
|
YCLN
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 27, 2008, 08:03:23 ÖS » |
|
Yücelengrup olarak açıklama yapma ihtiyacı duydum; ( Tolga Timurçin) * Ürünlerin depomuza gelişi 1 ay oldu.Malı hemen piyasaya süreceğimize Biz bu bir ay süresince fabrikanın verdiği değerlerin yanı sıra maksimumda denemeler yaparak ürünlerin dayanıklılığını ölçerek bu değerleri yazdık. Yani ürünlerin yazan değerlerinde kesinlikle bir abartma söz konusu değildir fazlası vardır eksiği yoktur. Örneğin SPL15 Modeline 3000 wattlık iki tane x3200 amplifikatör girerek denemelerimizi gerçekleştirdik ve bu modelin RMS ine 6000 watt değil de 5000 watt yazdık.Zaten fuarda 2 tane SPL15 in 4 adet X3200 ile sürülmüş halini merak eden herkes görecektir ne demek istediğimi. *Ürünler birçok markanın bazı modelleri ile benzerlik göstermektedir. Çünkü artık malı birinci elden alacaksınız. Bu yüzden de ürünlerimiz performansları ve fiyatları ile sektörde hakkettiği yeri alacağına inanıyoruz. Çünkü bu güçler bu fiyatlara sadece SOUNDMAGUS ta.... *Logo konusuna gelince orda dediğiniz gibi acemiliğimize ve aceleye geldiğinden öyle oldu. Bir daha ki sefere daha daha şık bir logo elbette olacaktır. * Şimdi madem bu kadar iddialı basslar getirdiniz neden yarışmaya girmediniz diye soranlarınız da olacaktır. Yeterli Vaktimiz olmadığından yarışmaya bir hazırlık yapamadık malesef ama şimdilik hazırladığımız araçlarımızla fuarda gücümüzü göstereceğiz ve kısmetse seneye de hemen hemen her kategoride girerek yarışmaya renk katacağız. * Marka hakkında her türlü soru,şikayet,istek ve eleştirileriniz için ben burdan sizlere cevap vermeye çalışacağım. * Son olarak sloganımızla bitirmek istiyor ve saygılar sunuyorum  GÜCÜ HİSSETMEK İSTEYENLERE.....SOUNDMAGUS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanal_ortam_baydi_artik
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 28, 2008, 12:20:08 ÖÖ » |
|
abi güç olayını cidden abartmışsınız yaw bu ne böyle  daha nce söyleseydiniz ya şu basları  FY-07 lar tam X1502 nin dişine göre walla ama tonlamasını duymak lazım bakalım ilerleyen zamanlarda bi denemede bulunabilirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 28, 2008, 12:57:22 ÖÖ » |
|
ürün gamı geniş gözüküo gerçekten. subların bazılarının kasalarıda cok tanıdık gelio ben markayı daha önce duymamıştım aslında imkan olsada test etsek güzel olurdu  epeydir boşlamıştık yeni ürünleri test etmeyi.
|
|
|
|
|
|
 Onur ÖZER /Ankara-İzmit capon foreva 
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 28, 2008, 08:37:39 ÖÖ » |
|
Yücelengrup olarak açıklama yapma ihtiyacı duydum; ( Tolga Timurçin) * Ürünlerin depomuza gelişi 1 ay oldu.Malı hemen piyasaya süreceğimize Biz bu bir ay süresince fabrikanın verdiği değerlerin yanı sıra maksimumda denemeler yaparak ürünlerin dayanıklılığını ölçerek bu değerleri yazdık. Yani ürünlerin yazan değerlerinde kesinlikle bir abartma söz konusu değildir fazlası vardır eksiği yoktur. Örneğin SPL15 Modeline 3000 wattlık iki tane x3200 amplifikatör girerek denemelerimizi gerçekleştirdik ve bu modelin RMS ine 6000 watt değil de 5000 watt yazdık.Zaten fuarda 2 tane SPL15 in 4 adet X3200 ile sürülmüş halini merak eden herkes görecektir ne demek istediğimi. *Ürünler birçok markanın bazı modelleri ile benzerlik göstermektedir. Çünkü artık malı birinci elden alacaksınız. Bu yüzden de ürünlerimiz performansları ve fiyatları ile sektörde hakkettiği yeri alacağına inanıyoruz. Çünkü bu güçler bu fiyatlara sadece SOUNDMAGUS ta.... *Logo konusuna gelince orda dediğiniz gibi acemiliğimize ve aceleye geldiğinden öyle oldu. Bir daha ki sefere daha daha şık bir logo elbette olacaktır. * Şimdi madem bu kadar iddialı basslar getirdiniz neden yarışmaya girmediniz diye soranlarınız da olacaktır. Yeterli Vaktimiz olmadığından yarışmaya bir hazırlık yapamadık malesef ama şimdilik hazırladığımız araçlarımızla fuarda gücümüzü göstereceğiz ve kısmetse seneye de hemen hemen her kategoride girerek yarışmaya renk katacağız. * Marka hakkında her türlü soru,şikayet,istek ve eleştirileriniz için ben burdan sizlere cevap vermeye çalışacağım. * Son olarak sloganımızla bitirmek istiyor ve saygılar sunuyorum  GÜCÜ HİSSETMEK İSTEYENLERE.....SOUNDMAGUS kolay gelsin hayırlısı olsun yetkili ağız olduğunuz kendinizi tanıtmasanızda belli olmakta merak edilenleri soracaktır arkadaşlar ürün gamı geniş gözüküo gerçekten. subların bazılarının kasalarıda cok tanıdık gelio ben markayı daha önce duymamıştım aslında imkan olsada test etsek güzel olurdu  epeydir boşlamıştık yeni ürünleri test etmeyi. ewt test günlüğü ne zamandır boş kaldı hatta buluşma şeklinde bir olabilir onur
|
|
|
|
|
|
Dream Car Satıldı yeni araç bakılmakta hala kararsız durumda olmak çok kötü sistem konfig sonlandı işimiz araca kaldı pm le yardımcı olmayacağım sadece konunuzun linkini atın bana .....!!!!!!!!
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 28, 2008, 08:44:05 ÖÖ » |
|
bu testleri sound magus amplilerde degilde kullanıcıların yani bizlerin tegst ettigi amplilerle gerceklestirirseniz daha iyi olurdu.simdi siz diyorsunuzki ben bu basa bu kadar rms girdim ama daha düsük yazdım dogrudur ama sizin amplinizin bahsettiginiz rms degerini verdigi mechul.brnim fikrim amplileri baska marka kullanarak test edebilirseniz cok sevinirim örn:jbl-kicker-dd gibi amplilerle imkanınız varsa test edin verilerini paylasın bizimle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YCLN
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 28, 2008, 09:07:07 ÖÖ » |
|
bu testleri sound magus amplilerde degilde kullanıcıların yani bizlerin tegst ettigi amplilerle gerceklestirirseniz daha iyi olurdu.simdi siz diyorsunuzki ben bu basa bu kadar rms girdim ama daha düsük yazdım dogrudur ama sizin amplinizin bahsettiginiz rms degerini verdigi mechul.brnim fikrim amplileri baska marka kullanarak test edebilirseniz cok sevinirim örn:jbl-kicker-dd gibi amplilerle imkanınız varsa test edin verilerini paylasın bizimle...
Öncelikle şunu söyleyeyim kendi amplifikatörlerimizin testlerini zaten daha önce gerçekleştirmiştik. Sizin gibi düşünerek hareket edip FY08-15 Modelini Audison vrx 500 ( 1 ohm 2000 watt ) modeline sürdüğümüzde anfinin yandığını gördük. Kafalarda soru işaretlerinin olması doğal buna hak veriyoruz ve bu soru işaretlerinin cevabını vermek içinde Fuarda standımıza hepinizi bekliyoruz ( Stand hemen girişte sağda olacak )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 28, 2008, 09:10:30 ÖÖ » |
|
ilginize cok tesekkür ederim.basarılar dilerim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YCLN
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 28, 2008, 09:12:38 ÖÖ » |
|
Bu arada fuara giriş davetiyesi için bana özelden iletişim bilgilerini yollarsanız davetiye gönderebilirim. ( Davetiyeler stoklarla sınırlıdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 28, 2008, 09:14:56 ÖÖ » |
|
Bu arada fuara giriş davetiyesi için bana özelden iletişim bilgilerini yollarsanız davetiye gönderebilirim. ( Davetiyeler stoklarla sınırlıdır tesekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 28, 2008, 02:18:04 ÖS » |
|
test lerde ışık görmeseniz zaten bu kadar bu malın arkasında durmazsınız
benim soracağım farklı piyasada spl tutkunu arkadaş olduğu kadar olmasa da ben daha fazla olduğumuzu tahmin etmekteyim sq/sql tutkunu performanstan çok sesin kalitesi ile ilgilenen arkadaşlar var
siteyi incelediğimde pek sq sisteme uygun cihazlarla karşılaşamadım böle bir çalışma var yetişmedi mi yoksa olmayacak mı
mesela 20cm midbass ı olan bir comp veya 3way bir comp ayrıca alabileceğimiz 25cm ve 20cm subbass lar olacak mı acaba ben bu tarafı daha çok merak etmekteyim işin açıkçası
aslına bakılırsa bu tür cihazlarında üretilmesi veya getirilmesi artı bir külfet getireceğini sanmıyorum
cvp lar için şimdiden teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YCLN
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 28, 2008, 03:07:56 ÖS » |
|
test lerde ışık görmeseniz zaten bu kadar bu malın arkasında durmazsınız
benim soracağım farklı piyasada spl tutkunu arkadaş olduğu kadar olmasa da ben daha fazla olduğumuzu tahmin etmekteyim sq/sql tutkunu performanstan çok sesin kalitesi ile ilgilenen arkadaşlar var
siteyi incelediğimde pek sq sisteme uygun cihazlarla karşılaşamadım böle bir çalışma var yetişmedi mi yoksa olmayacak mı
mesela 20cm midbass ı olan bir comp veya 3way bir comp ayrıca alabileceğimiz 25cm ve 20cm subbass lar olacak mı acaba ben bu tarafı daha çok merak etmekteyim işin açıkçası
aslına bakılırsa bu tür cihazlarında üretilmesi veya getirilmesi artı bir külfet getireceğini sanmıyorum
cvp lar için şimdiden teşekkür ederim
Bass modellerimizden FY05,FY06,FY10 ile FY11 Serisi SQ serisi basslarımızdır. 25 cm Bass ile sq component takımları şimdilik getirmedik ama bu getirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor tabi ki de. Şu an onun araştırmasındayız zaten. 3 Yollu sq component için araştırmalarımız devam ediyor. Sonuçta ince eleyip sık dokumakta fayda var tıpkı bass ve amplifikatörler de olduğu gibi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 28, 2008, 03:10:57 ÖS Gönderen: YCLN »
|
|
|
|
|
|
|