CarAudioTurkey
CA-TR Garajdan Rastgele Resimler
Bagaj  

Gösterim : 112 
Gönderen : TaNs 
Garaj : FoCuS RS Wagon 

DD 9515 vs RF t1  

Gösterim : 104 
Gönderen : djzonk 
Garaj : Düldül 

2004 Fiat Palio  

Gösterim : 31 
Gönderen : SPL 
Garaj : HI-FI GARAGE 

stinger expert  

Gösterim : 50 
Gönderen : GHOST 
Garaj : Müzik Kutum 

2000 Fiat Tipo  

Gösterim : 36 
Gönderen : SPL 
Garaj : HI-FI GARAGE 

Rcaların hazırlanışı..  

Gösterim : 102 
Gönderen : BocuQ 
Garaj : Vectra C Sound Quality 

Düldülle yolları yararken  

Gösterim : 91 
Gönderen : djzonk 
Garaj : Düldül 

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sound Magus Amfiler TR de.  (Okunma Sayısı 11770 defa)
th015
Hasan Tezel/Eskişehir
Hiperaktif Üye

Cıtroen / Berlingo

« Yanıtla #90 : Nisan 28, 2008, 06:50:43 ÖS »

hocam bu kadar basit bi açıklama emin ol dikkate alınmayacakatır.biraz daha açıklayıcı olması daha gerçekçi olur.hangi modeli denedin hangi cihazla denedin?denediğin cihazlar ve denemeler hakkında bilgi verirsen daha iyi olur diye düşünüyorum..
sound magusların amfilerinin bir kaçını deneme fırsatım oldu! amfileri sierradan daha iyi diyebilirim!kaliteli cihazlar! fiyat / performans açısından alınabilinecek alternatif amfilerden! kendi sistemime almayı düşünüyorum açıkçası!

sistem falan yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JESUS
Yeni Üye
*

« Yanıtla #91 : Nisan 28, 2008, 10:16:08 ÖS »

sound magus x3200 modeli mono block amfisini 38 cm 2000 watt peak 1000 watt rms li defcon ve kicker comp 15 sublarda denedik!gayet güzel performansı var. bunun bi alt serisi x1502 modelide subların hakkını verdi!performans olarak gayet memnun etti orda bulunanları ve benide tabi!sierranın titanium serisi amfiside onun kadar keyif vermiyor!sierranın fiyatı 439 $ sound magus 369$  ama mit amfileri için bişey diyemeyeceğim! daha denemedim!

th015
Hasan Tezel/Eskişehir
Hiperaktif Üye

Cıtroen / Berlingo

« Yanıtla #92 : Nisan 28, 2008, 11:06:21 ÖS »

teşekkür ederim arkadaşım.
sound magus x3200 modeli mono block amfisini 38 cm 2000 watt peak 1000 watt rms li defcon ve kicker comp 15 sublarda denedik!gayet güzel performansı var. bunun bi alt serisi x1502 modelide subların hakkını verdi!performans olarak gayet memnun etti orda bulunanları ve benide tabi!sierranın titanium serisi amfiside onun kadar keyif vermiyor!sierranın fiyatı 439 $ sound magus 369$  ama mit amfileri için bişey diyemeyeceğim! daha denemedim!

sistem falan yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alperuzi
Hiperaktif Üye

The Punch

« Yanıtla #93 : Temmuz 22, 2008, 06:01:04 ÖS »

X801 aldım, bir kaç güne gelir herhalde, bakalım nasıl çıkacak smile

ekal
ekal
Yeni Üye
*

« Yanıtla #94 : Eylül 19, 2008, 11:42:22 ÖS »

x 801 nasıl çıktı,zahmet olmazsa bilgi verebilirmisin...

alperuzi
Hiperaktif Üye

The Punch

« Yanıtla #95 : Eylül 20, 2008, 10:21:33 ÖÖ »

tabi ki,

oldukça iyi diyebilirim. Isınma sorunu yok ancak şimdilik 2 ohmda kullanıyorum, 1 ohm test etmedim (edemem şimdilik çünkü). Kalitesi dıştan çok iyi gözüküyor. Kablo girişleri, ayar butonları vs hepsi iyi kalite seçilmiş. Kablolu uzaktan kumandası da iyi kalite ama kullanmıyorum. Sinyal oldukça temiz diye tahmin ediyorum ancak daha osiloskopa takmadım ve gaini falan da eski yöntem kulakla ayarladım. Daha önce 350W rms girdiğim için de baya güçlendi, porttan kapalıyıya geçtiğim halde hem de. Şimdilik hiçbir problem yaşamadım. Keşke x1502 alsaydım diyorum şimdi, ileride daha çok işime yarardı smile

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.