|
xXx
|
 |
« : Temmuz 25, 2007, 11:43:08 ÖÖ » |
|
Merhaba arkadaşlar ilk olarak ces te tanıtımı yapılan yeni ultimo nihayet kendi sitesinde de tanıtımını yaptı bu demek oluyorki yakında Türkiye ye gelecektir.
Gözüme çarpan ilk özelliği yeni Morel Ultimonun 10 hz den başlayıp 900hz e kadar uzanan frekans aralığı sitede gördüğüm kadarı ile 12” i var eğer 8” 10” gibi çaplarda da olacaksa ultimo kapılarda ve torpidoda da kullanılır diye düşünüyorum frekans dağılımı çok iyi çünki tabi grafiğinede bakmak lazım nekadar lineer olduğuda önemli. Diğer bir özelliği ise carbon fiber diaframa sahip olması diaframla birlikte en çok göze batan noktası ise coilleri çünki ultimoda daha önce görmediğim tam 5” yani 13cm bir coil var. RMS değeri 1000w olarak belirtilmiş rezonans frekansı 20hz ve işin diğer ilginç tarafıda Morel ultimonun müzikal yapısının ve tonalitesinin hem sq ya hemde spl e uygun olduğunu belirtmiş.
Ben hayırlı olmasını diliyorum ve en kısa zamanda test için bekliyorum J
http://www.morelhifi.com/products/pdf/ultimo_explosion2.pdf
ULTIMO SUBWOOFER Ultimo technology features The same uncompromising dedication to innovation, craftsmanship and sound quality that have made Morel the choice of music aficionados the world over, now brings you the Ultimo Subwoofer series. More than just the deep, loud bass common to all subwoofers, the Ultimo produces a synergy of tight, clean musical and life-like bass reproduction qualities like no other, delivering the ultimate bass experience. The ultimate subwoofer technology The Ultimo was engineered to set new standards in subwoofer technology and bass performance, satisfying the most demanding car audio enthusiasts. Available in a single voice coil configuration, the Ultimo subwoofer series is engineered to perform well in both sealed and ported enclosures, offering the flexibility of a wide range of applications. Equipped with a gigantic 5.1” Hexatech External Voice coil (EVC™), and made of a heavy gauge high temperature aluminum wire and extra thick aluminum former, the Ultimo subwoofer produces 1000WRMS (3000W peak) clean power output. The new DMM™ motor design achieves over 90% efficiency and the PFS™ spider/surround technology ensures maximum linearity, minimum distortion, and truly flat response. The Ultimo subwoofer employs a unique hybrid paper-carbon fiber composite cone that generates an extraordinary combination of musicality and sound pressure both in SQ and SPL applications. The high venting capability of the voice coil and the rigid Uniflow™ die-cast aluminum basket design provide reliable and stable operation of the subwoofer enabling many hours of listening enjoyment. Morel’s new, top-of-the-line subwoofer was a long time in coming, but it was well worth the wait. Spoil yourself, and hear how bass was meant to sound.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 07, 2008, 07:01:13 ÖS Gönderen: xXx »
|
|
ALP TEKİN ÇEBİ İSTANBUL Clarion DRZ 9255 SE Morel Supremo Competition Tweeter Morel Supremo 5 Midrange Morel Supremo 9 Woofer Zapco DC Referance 650.6 Stereo Zapco DC Referance 650.6 Stereo Zapco Competition C2K9xd Mono Zapco İn-dash Kontrol Ünitesi Treo Engineering SSX12.22 Subwoofer Stinger Expert SC201MDX Cap. Stinger Expert sigortalık Stinger SPV70 Kuru tip akü Stinger SHDA4 digital 4 lü sigortalık Stinger Pro Güç kabloları Stinger Expert Hoparlör kabloları
|
|
|
|
|
|
|
karanis
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 25, 2007, 12:46:42 ÖS » |
|
13cm coil çok ilginç 1000rms güzel alete benziyo bi gelsin test ederiz
|
|
|
|
|
|
By Karanis ® Team Natural Sound 2xDD 9515 sub 1xDDz1 amp 154.2db Legal 155.7db illegal 2xDD9515G sub 2xDDz1 amp 155.5 db Legal 1XDD 9515 sub 2xfor-x 6000.1amp:154.3db Legal www.by-ns.com
|
|
|
|
|
|
|
rsteam
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 25, 2007, 12:50:05 ÖS » |
|
Fiyat ne civarda? Bilen var mı?
|
|
|
|
|
|
Satılık Dotech MkII Woofer 16.5 cm.
|
|
|
|
|
harunAY
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 25, 2007, 01:01:28 ÖS » |
|
Fiyat belli değil arkadaşlar zaten yeni çıktı Türkiyeye de giriş yapmadı henüz geldikten sonra fiyatı da belli olur..
|
|
|
|
|
|
Görünmez Düşman Öldürmekten Bıktım İşim Belli Mermi Sıktım Tıktım adım harunAY Çok Kolpa Saltanatlar Yıktım !!
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 25, 2007, 01:07:16 ÖS » |
|
uygun olsa bari 
|
|
|
|
|
|
Dream Car Satıldı yeni araç bakılmakta hala kararsız durumda olmak çok kötü sistem konfig sonlandı işimiz araca kaldı pm le yardımcı olmayacağım sadece konunuzun linkini atın bana .....!!!!!!!!
|
|
|
|
|
harunAY
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 25, 2007, 01:11:54 ÖS » |
|
Diğer modelleri gibi fiyat/performans oranı yüksek olacak 
|
|
|
|
|
|
Görünmez Düşman Öldürmekten Bıktım İşim Belli Mermi Sıktım Tıktım adım harunAY Çok Kolpa Saltanatlar Yıktım !!
|
|
|
|
|
bigbang
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 25, 2007, 01:32:00 ÖS » |
|
10-900 Hz hmm 
|
|
|
|
|
|
"Each new hour holds new chances for new beginnings.The horizon moves forward offering you space to take new steps of change." LTJ BUKEM Rover 25 Alpine CDA-7998R Alto Mobile UCS Pro + RM2 Programmer Midbass: Dls Iridium 8" Midrange: Dls Iridium 3" Tweeter: Dls Iridium 1.1" Mb Quart PCE-216 (Arka) 2x RF T112D2 (sealed 1,41cuft+1,41cuft) Rockford Fosgate T4004 Rockford Fosgate T8004 Rockford Fosgate T20001BD 2x Rockford Fosgate CPCD10-03 Power Digital Cap. Ana ve yedek akü: Delphi Freedom 72Ah 700CCA  Bülent Ergücü, Arkent / Artur
|
|
|
|
DD_COBRA_39
ANIL OKTA
Aktif Üye

TrOckYa üNiv€rSiTeSi :/ End.Elektronik
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 25, 2007, 01:40:56 ÖS » |
|
13 cm 1000rms vayy performams nasıl acabaa..
|
|
|
|
|
|
CherGe SounD -----DD 1012 +2512 ARANIYOR
SPL müzik tarzi değil Yaşam tarzidirr...
|
|
|
|
|
blue19
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 25, 2007, 03:38:24 ÖS » |
|
fayy bee 1000 rms morelsiz kalmayın arkadaşlar alın bence hiç düşünülmeye bile gerek yok 
|
|
|
|
|
|
Loading.........
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 26, 2007, 02:08:07 ÖÖ » |
|
Hem SQ hem SPL olayı bana inandırıcı gelmiyo  Morel yaptıysa kesin sqya yönelik bişey üretmiştir istemedende olsa  bunu niye söylediğimi harun çok iyi anlar kiadaki pulse16cm leri dinledikten sonra  Neyse konuya geleyim.. Benim 4 gözle beklediğim bi subwoofer ciddi anlamda 8" veya 10" i kullanmayı düşünüyorum hatta ve hatta sabırsızlıkla bekliyorum  Fiyat olarak aynı fiyat politikası ile devam ederse morel subwooferlarını bir çok bagajda torpidoda ve koltuk altlarında görücez gibime geliyo 
|
|
|
|
|
|
Volume:ıııııııııııııııııı[]ııııı Bass:ııııııııııı[]ııııııııııı Treble:ııııııııııııı[]ııııııııııııı Balance: ııııııı[]ıııııııÜnite: Pioneer 8600mp network mode Amfi : Helix A6 Competition Woofer: Brax matrix 6.1 Midrange: Brax matrix 2.1 Tweeter: Brax matrix 1.1 Akü: Stinger SPV 70 İzolasyon: Würth Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
harunAY
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 26, 2007, 10:16:31 ÖÖ » |
|
Kendi sitesinden bakabilirsin mustafacım testler sayfasında da Ultimo ile ilgili sq ve spl tabirleri üzerinde oldukça durmuşlar. 1000w rms gücünde 12" i bi band pass deneriz görürüz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 26, 2007, 11:43:11 ÖÖ » |
|
ewt denemeyi bekliyoruz 
|
|
|
|
|
|
Dream Car Satıldı yeni araç bakılmakta hala kararsız durumda olmak çok kötü sistem konfig sonlandı işimiz araca kaldı pm le yardımcı olmayacağım sadece konunuzun linkini atın bana .....!!!!!!!!
|
|
|
|
|
xXx
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 07, 2008, 06:58:58 ÖS » |
|
Arkadaşlar ürünler Türkiye'ye gelmiş bulunuyor.Sistemimde eksik kalan subwooferımıda artık tamamlıyorum.Ürün salı günü bi aksilik olmazsa elimde olucak ürün elime geçer geçmez size detaylı fotoğraflarını çekip yayınlıycam. Sonraki işimizde Halil abiyle ona uygun bi kabin yapıp hemen test etmek olucak duruma göre aracımın büyüklüğünü göz önünde bulundurursak belki iki 12'' ultimo kullanabilirim.Bütün detayları fotoğraflı olarak sizle paylaşıcam.
En güzel haber ise ürünün Türkiye satış fiyatının çok uygun oluşu hepimize hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
ALP TEKİN ÇEBİ İSTANBUL Clarion DRZ 9255 SE Morel Supremo Competition Tweeter Morel Supremo 5 Midrange Morel Supremo 9 Woofer Zapco DC Referance 650.6 Stereo Zapco DC Referance 650.6 Stereo Zapco Competition C2K9xd Mono Zapco İn-dash Kontrol Ünitesi Treo Engineering SSX12.22 Subwoofer Stinger Expert SC201MDX Cap. Stinger Expert sigortalık Stinger SPV70 Kuru tip akü Stinger SHDA4 digital 4 lü sigortalık Stinger Pro Güç kabloları Stinger Expert Hoparlör kabloları
|
|
|
|
|
punk
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 07, 2008, 07:36:49 ÖS » |
|
bekliyoruz abi saol bilgi için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rsteam
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 07, 2008, 08:06:23 ÖS » |
|
Fiyatı ne civarda?
|
|
|
|
|
|
Satılık Dotech MkII Woofer 16.5 cm.
|
|
|
|
|
karanis
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 07, 2008, 09:47:00 ÖS » |
|
imzadaki treo ssx den sonra çok zayıf kalmacakmı ultimo lar
|
|
|
|
|
|
By Karanis ® Team Natural Sound 2xDD 9515 sub 1xDDz1 amp 154.2db Legal 155.7db illegal 2xDD9515G sub 2xDDz1 amp 155.5 db Legal 1XDD 9515 sub 2xfor-x 6000.1amp:154.3db Legal www.by-ns.com
|
|
|
|
eburtul
eburtul
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 08, 2008, 09:25:31 ÖS » |
|
fiyatı ne aralıkta bilgi verebilirmisiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eburtul
eburtul
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 10, 2008, 09:20:47 ÖS » |
|
Arkadaşlar ürünler Türkiye'ye gelmiş bulunuyor.Sistemimde eksik kalan subwooferımıda artık tamamlıyorum.Ürün salı günü bi aksilik olmazsa elimde olucak ürün elime geçer geçmez size detaylı fotoğraflarını çekip yayınlıycam. Sonraki işimizde Halil abiyle ona uygun bi kabin yapıp hemen test etmek olucak duruma göre aracımın büyüklüğünü göz önünde bulundurursak belki iki 12'' ultimo kullanabilirim.Bütün detayları fotoğraflı olarak sizle paylaşıcam.
En güzel haber ise ürünün Türkiye satış fiyatının çok uygun oluşu hepimize hayırlı olsun.
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım merak ettiğim bu ürünün fiyatının ne olduğu kalitesinden şüphem yok ama eğer aracınıza monte ettikten sonra ilk izlenimlerinide buraya yazarsan sevinirim.saygılarımla.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 10, 2008, 11:39:02 ÖS Gönderen: eburtul »
|
|
|
|
|
|
chayLak
Cenk BAŞAR
Fanatik Üye

be different
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 10, 2008, 10:13:45 ÖS » |
|
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım merak ettiğim bu ürünün fiyatının ne olduğu kalitesinden şüphem yok ama eğer aracına monte ettiysen ilk izlenimlerinide buraya yazarsan sevinirim.saygılarımla.
Sali günü eline ula$acagini soylemis Alptekin, kutu yapimi vs, hafta sonunu bulur anlayacagin Eburtul. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mat_boss
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 11, 2008, 10:31:12 ÖS » |
|
denemek lazım insallah fiyatıda uygundurda benım araba da bı morel görür 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 11, 2008, 10:37:42 ÖS Gönderen: mat_boss »
|
|
..........???????????
|
|
|
|
chayLak
Cenk BAŞAR
Fanatik Üye

be different
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 16, 2008, 11:09:22 ÖS » |
|
Update  Alptekin Bey'den Ultimo'nun yorumlarini bekliyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
by_burak
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 20, 2008, 01:05:38 ÖÖ » |
|
FİYAT ve yorumları bekliyorus 
|
|
|
|
|
|
Hepsi satılık...!!!!! iletişim pm yada cepten:0539 255 34 11-BURAK Pioneer 6050-UB Crossfire BMF-XT215 S.M X1502 STİNGER SC201MSC CADENCE 200 AMPER SİGORTA ASS 0 AVG POWER KABLO
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 20, 2008, 09:43:46 ÖÖ » |
|
alptekin fuarda sergileyecek arabayı galiba yorumları oraya saklıyo herhalde yada çok işi var siteye uğrayamıo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kefal
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 26, 2008, 08:06:31 ÖS » |
|
Resimler bu sayfaya koncak dimi arkadaşlar formu yok yere aramıyayım  Bide konup konmadığı hakkında bilgisi olan varsa sevinirim şimdiden teşekkür
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 26, 2008, 08:35:44 ÖS Gönderen: kefal »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tugsay
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 05, 2008, 05:29:28 ÖS » |
|
fiyat için ilk bakışı nereye yapmak gerek? 
|
|
|
|
|
|
Tuğsay Kulaksız Ankara Hacettepe Melon Cafe
Ana ünite :Alpine 9855 İşlemci :Zapco Dsp6-sl Amfi 1 :Helix A6 competition Amfi 2 :Audison 4.1k | | |