Tweeterlarda silk dome dan titanium mylan karışımına dönmüş 2 ohm olması kalite üzerinde herhalde oldukça olumsuz etki yaratır anlaşılan tamamen piyasa çalsın diye yapmışlar

ama crossover eskisinden daha iyi gözüküyor eski serininki oldukça kötü.
Tam 2 ohm değilmiş aslında hatırladığım kadarıyla impedance rise nedeniyle 3 ohm gibiymiş hem inan bana piyasada buna benzer ohm'aj teknolojisi kullanan bi sürü hop. var onnar sadece açık açık pazarlama stradejisi gereği yazmıyorlar.
Sonra bide avantajlarını düşün bu durumun günümüzde artık ürünler oldukça dayanıklı eskiden 1 ohm dedimmi "Ahhhhhhh kısa devere yaff bu" diyorlardı şimdi artık özelikle Spl müsabakalar'da 0.5, 0.250 ve 0.125 gibi ohm'ajlarda seyrediliyo. Toparlarsak niye o varolan wrms'leri kullanmayalım ? ve inan bana ciddi aşmış ultra SQ'cular dışında (ki onnardan pek TR'de yok varsada bir elin parmağını geçmez) kulak'la herhangi bir farkı ayırtetmen sözkonusu değil

hem unutmayalım gittikçe düşen ohm'aj teknolojisinin paralelinde aracımızın elektrik altyapsını güçlendirmeye yarayan bi dünya ciddi teknoloji ürünü ıvır-zıvır var,alt,akü,cap,power station'lar,özel üretim kablo'lar vs..ler