CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: DVD lerin pabucu dama atılıyor ve Alpine 9939J  (Okunma Sayısı 627 defa)
onuralp
Fanatik Üye

« : Ağustos 17, 2004, 10:21:37 ÖÖ »

Alpine yeni headunit ini japonya pazarına sundu.Teknik verileri anlamak şimdilik kasıyor biraz...Ne yazık ki yine renkli ekran yok...

www.alpine.co.jp/alpine/products/index/html

DVD lerin pabucu dama atılıyor...

'BD-ROM' adı verilen yeni tip disk formatı, 25 gigabyte bilgiyi depolama kapasitesine sahip olacak.  Shocked   Sony, Philips, Thomson, Dell ve Hewlett-Packard'ın da içinde bulunduğu 13 firma, bu yeni formatı, disk üreticilerinin kullanımına sundular.

Kırmızı yerine mavi lazer   Idea

DVD'lerin kaydında ve okunmasında kırmızı lazer kullanılmasına karşın, yeni formatta mavi lazer kullanılıyor ve bu nedenle 'mavi ışın' (Blue Ray) olarak adlandırılıyor.

Üretici ve tüketiciler için yeni olanaklar sunacak olan BD-ROM'un, 2005 sonunda piyasaya çıkması bekleniyor.    Exclamation  Exclamation  Exclamation

iki sene sonra yepyeni headunitler bizlerle olacak...  Arrow

Onuralp Armağan/İstanbul

www.acikradyo.com.tr

Home Audio is the best, SQ is ok...

8ball
Aktif Üye
**

« Yanıtla #1 : Ağustos 17, 2004, 10:59:02 ÖÖ »

O değilde ben başlığa koptum  Mr. Green

"DVD lerin damı pabuca atılıyor..."

onuralp
Fanatik Üye

« Yanıtla #2 : Ağustos 17, 2004, 11:14:35 ÖÖ »

olur öle şeyler...yeni haberler heyecanlandırır insanı yapar terslikler  Laughing

- Hanım çevir kazı yanmasın...
- Tamam Bey yettim gari... Beşamel sos istermisin?  Laughing

Onuralp Armağan/İstanbul

www.acikradyo.com.tr

Home Audio is the best, SQ is ok...
8ball
Aktif Üye
**

« Yanıtla #3 : Ağustos 17, 2004, 11:17:09 ÖÖ »

olur tabi dostum bizde ne hatalar yapıyoruz gün içinde

Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye

V8 Power

« Yanıtla #4 : Ağustos 17, 2004, 12:31:09 ÖS »

yeni formattan baya bi beklenti var ve ilk adımıda Microsoft un media ortağı WindowsMediaPlayer yeni bir format sunuyor.yalnız bu harbi harbi mükemmel kalitede bir format.ben bile hayran kaldım  Shocked  Shocked ama ufak bir sorun var Very Happy bu film formatını P4 3.0 Ghz işlemci ve 512MB DDRam altında bir konfigrasyonda tam performans izlemek mümkün olmuyor Very Happy  Very Happy

Şirinyalı - ANTALYA
tipo16v
Tiryaki Üye

« Yanıtla #5 : Ağustos 17, 2004, 01:20:04 ÖS »

Biz daha dvdye geçemedik yaw. Abi bunun korsanını bulabilir miyiz film mp3 filan yani çıkınca? Kopyalama olayı va mı?

İŞTE SAPIK MANİSALI!
Ahmet TANERİ  Saruhanlı /MANİSA                                            

GHOST
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #6 : Ağustos 17, 2004, 02:36:05 ÖS »

kalsik Türk insanı hemen işin bi yamugunu bulacak Very Happy
Neyse 25gb veri gerçekden çok büyük.bu teknoloji mükemmel.ancak Türkiye pazarında fiyatı ne olur tartışılır Rolling Eyes
tipo16v haklı daha dvd bile tam oturmadı.bunun sebebini insanlarımızın alım gücünün düşük olmasına baglıyorum.insanların kazancına oranla satılan elektronik eşyalar gerçekden pahalı..

Only Blaupunkt gamma Headunit
_DeViL_R
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #7 : Ağustos 27, 2004, 06:42:10 ÖS »

turkiyede evde bilgisayarda ble dvdler yni yni yaygınlastı oda belli sehirlerde... arabada dvd playerların indash teyplerin cogalması bu ekonomiyle cok zor hem fiyatlar pahalı hemde alım gucu dusuk...

ROCKFORD FOSGATE------CAN----İstanbul
tipo16v
Tiryaki Üye

« Yanıtla #8 : Ağustos 27, 2004, 07:34:38 ÖS »

Dvd çalacak alet varda bide dvd bulabilsek...

İŞTE SAPIK MANİSALI!
Ahmet TANERİ  Saruhanlı /MANİSA                                            

centuryVB
Aktif Üye
**

« Yanıtla #9 : Temmuz 16, 2005, 11:48:27 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "_DeViL_R"
turkiyede evde bilgisayarda ble dvdler yni yni yaygınlastı oda belli sehirlerde... arabada dvd playerların indash teyplerin cogalması bu ekonomiyle cok zor hem fiyatlar pahalı hemde alım gucu dusuk...

İlk bilgisayar dvd playerlarını bilgisayarların üzerinde görmeye başladığımda 2000 senesiydi Very Happy o günden bu yana hiç dvd film izlemedim , bilgisayardaki verilerimi yedeklemek sorun olmaya başladığı zaman ilk dvd writer ımı geçen aylarda  aldım , arkası çorap söküğü gibi geldi . Şu anda hem evde hem iş yerimdeki bilgisayarlarımda  asus un dvd writerını kullanıyorum , divx film izlemek için eve vestelin dvd-divx playeıını aldım ve son olarak arabaya da Sony mex-r1 dvd player aldım ama şimdiye kadarda hiç dvd formatında film izlemedim , bilgisayarda dvd diskleri data yedekleme amaçlı kullanıyorum , evdeki dvd playerı divx seyretmek için , arabadakini ise bir cd ye 1000 tane şarkı kopyalamak için Very Happy Bahsedilen blueray teknolojisi kullanan dvd lerin benim arabama veya evime girmeside en az bir 5 yıl sürer heralde , belki data yedekleme açısından bilgisayarıma daha erken girer ama Very Happy

GHOST
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #10 : Temmuz 16, 2005, 11:57:36 ÖÖ »

Yaklaşık 1 yılda yayıldı demek.. çok iyi  Shocked

centuryVB
Aktif Üye
**

« Yanıtla #11 : Temmuz 16, 2005, 12:02:28 ÖS »

Ghost anlamadım hocam ne demek istediğini Very Happy ?

GHOST
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #12 : Temmuz 16, 2005, 12:05:58 ÖS »

abi konu 2004 ün ağustosunda açılmışta yaklaşık 1 yıl sonra sen mesaj atınca ve şuanki araçlarda mutimedia çılgınlıgını görünce 1 yıl önce ne kadar olanaksız oldugunu düşündüm öle bişi yani Mr. Green

conqueror_07
Fanatik Üye

« Yanıtla #13 : Temmuz 16, 2005, 12:15:12 ÖS »

Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  bence konu tarihlerini büyük yazmak gerek yeni üyeler 2 senleik konuları bulup mesaj atınca bizde t6akılşıyoz konvoya:)smilesmile

head ünit:pioneer deh-p9650mp
amplifiber:soundstorm vanquish  x1
sub amp: HELİX DARK BLUE 1000.2 (1x2276rms 2 om mono)
6*9 arka oval hop:6990s  1 çift
ön comp: dls ms5 magnezyum koni
tiwitir:pioneer ts-s250s  x1takim
capasitör:pohenex digital 1,5 farad
sub:audiobahn  AWİS15p (2250 rms)
---------------------------------------
fatih/antalya
centuryVB
Aktif Üye
**

« Yanıtla #14 : Temmuz 16, 2005, 12:20:47 ÖS »

Alıntı sahibi: "conqueror_07"
Very Happy  Very Happy  Very Happy  Very Happy  bence konu tarihlerini büyük yazmak gerek yeni üyeler 2 senleik konuları bulup mesaj atınca bizde t6akılşıyoz konvoya:)smilesmile

Haklısın walla hiç dikkat etmemişim tarihe , bide ben genelde forum ayarlarını pek yapmadığım için saat olaylarında bu yanılgıya çok düşüyorum Very Happy

Yaw multimedya çılgınlığı dedinizde , bu sonyi alırken birde sansuinin USB girişli mp3 cd playerını gördüm , ona 250gb usb disk bile bağlarsın yaw Very Happy

GHOST
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #15 : Temmuz 16, 2005, 01:01:11 ÖS »

Daha yeni başladılar abi..Ipod ile başladı bu furya..bakalım ne olacak...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.