CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: kicker l7 hakkında  (Okunma Sayısı 93 defa)
kdmavili
Yeni Üye
*

« : Mart 26, 2008, 11:30:49 ÖS »

aracıma kicker l7 almayı düşünüyorum. arkadaşım çok met etti de:)  http://www.sonicelectronix.com/item_6398_--+SPECIAL+--+Kicker+06S15L74.html   acaba amfi ne almam gerekir. hiç bişey bilmiyorum kusruma bakmazsınız inşallah. mono mu yoksa 2channel mi onun bile ne demek olduğunu bilmiyorum Sad. amfiyide bu olarak soyledi arkadaşım. o da çok bilmiyor ama bindiği araba boyleymiş http://www.sonicelectronix.com/item_57_Audiobahn+A1500HCT.html  . aracım subaru impreza teyp olarak mex bt2500 aldım. bu 2 cihazı alsam acaba eksiğim ne kalır(kutu dışında.. o kadar da biliyoz Razz) ?? ve aracımdaki normal akü bu sistemi sorunsuz kaldırırmı. çok teşşekkürler..

HkN
Fanatik Üye

Hayat 1000 RMS ten sonra başlar

« Yanıtla #1 : Mart 27, 2008, 08:00:38 ÖÖ »

wallaha ilk sistemem başlayanlar direk neden yüksek RMS li bass kullanırlar bilemiyorum. Yanlış anlama ama ilk kullanıcı için çok yüksek . Çok prof bir bass tır Çok yüksek güçtür ve bunun amfisi de ona göre yüksek bir amfi olmalı. Alacağın modele göre ( 2+2 -- 4+4 gibi) uygun ohmda amfi olmalı. Piyasada bir çok amfi var kaliteli marka.

Birde bu tür yüksek RMS li bassı ve amfisini çalıştırmak için normal aküde iş görür ama asıl performansı için kalın kablo ( bence 2 awg den düşük olmamalı) daha sonra daha yüksek amperli akü - kkutup başlar ve bağlantı noktaları çok iyi geçirgen ( genelde sanırım altın vs kullanılıyor) malzemeler. 1000 RMS içinde bir 1 f kapasitör gerekli. O bass ı tam anlamıyla çalıştırmak için. Tabiki bu sefer arabayada güzel bir izalasyon yapılmalı.

Bunları hepsi mükemmel olmadıktan sonra bass a sadece L7 diye almak bence anlamsız. Sonuçta 250 RMS bile çok güzelbir güçtür ve normal seviyelerde basslar da işini görür.

Hakan ATAMAN
İST/SARIYER/ BAHÇEKÖY---İST/AYAZAĞA

1988 R11 GTS & 2004 Kangoo

R11 GTS ---Satıldı- Sistem evde yatıyor

Ana ünite:SONY CDX-7700
Comp Amfisi:Boschman 948 ATX amfi
Comp Amfisi:Sony XM-SD14X amfi (satılık)
Bass Amfisi:SIERRA 1200 D
BassPioneer 303 F 30 cm lik bass + kabin ( yedekte)
Bass:Sierra SRP 15S   1500 RMS !!!!!!
Ön Coax:Sony 13 cm lik coax ( modelini bilmiyorum)
Arka Coax:SOny 6"-9" coax 693 N
Component:JBL 16 cm mid-tiz takımı
El yapımı pandizot
Önlerde VW orijinal Tweeter ları (Coax larla birlikte)
burak demirci
pıoneer-car audıo
Fanatik Üye

izmir--spl team-

« Yanıtla #2 : Mart 27, 2008, 03:05:47 ÖS »

çok gsel bir sistem olr bnce hatta 2. ek bir akü ile audıobahn anfiye  istediği tam akımı werebilirsen 2. basıda bağlaabilirsn bu anfiye ama şuanda tek l7ye bile fazlasyla kafi gelir bunlar haricinde comp felnda gireceği için tesisata 2 farat feln alman daha akıllıca olr ayrıca alt yapıyı bir kere adam gbi çekmekten ynayım drmadan aracı bozdrmanın manası yok die düşünüorm 0 awg güç kablosu weya 2 awg kablo yeterli gelir 2 takımda kaliteli comp aldınmı tammdr işin ayrıca comp amplisi

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.