CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: e34 bmw için sony mi pioneermi ?  (Okunma Sayısı 140 defa)
baskentli_06_tr
Yeni Üye
*

« : Mayıs 12, 2008, 12:55:58 ÖS »

selamlar, yeni aldıgım aracıma teyp seçimi konusunda kararsız kaldım. 2 model var düşündüğüm. 1.cisi pionner DEH-P6050 UB 2.cisi sony GT670.

bu iki modeli USB oldugu için tercih ettim. Bugüne kadar hep pioneer kullandım herhangibir sorunla karşılaşmadım. aracım 94 model 5.25i BMW e34 kasa aracın üzerinde orjinal hoparlörleri ve kasetli rds li teybi var. orjinalini bozmadan hatta hoparlörlerini bile degiştirmeden sadece yeni mp3 lü teyp takmak istiyorum. dvd li ekranlı veya anfi subwoferli bir sistem düşünmüyorum. sadece teyp ve gerekirse hoparlörleride orjinal yuvasını bozmadan degiştirebilirim. (öncede 2 twiter var ama onlar orjinal onları degiştirmeyeceğim) müzik sistemi konusunda tecrubeli arkadaşlarımızın berrak temiz bir ses sistemi hakkında görüş ve önerilerini bekliyorum. sizlerden gelen önerilere göre hareket edeceğim. saygılar sunarım.

dark
Can Güven
Aktif Üye
**

« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2008, 08:44:35 ÖS »

bence pionner sizi üzmez tercihim pionner olurdu
ilk önce cihazı değiştirmeyi deneyin eğer ses yeterli gelmez ise burdan tekrardan tavsiyede bulunalım

dark
Can Güven
Aktif Üye
**

« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2008, 08:45:09 ÖS »

mesaj 2 sefer gitti kusura bakmayın Sad
« Son Düzenleme: Mayıs 13, 2008, 12:21:16 ÖÖ Gönderen: dark » Logged

baskentli_06_tr
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : Mayıs 12, 2008, 11:43:32 ÖS »

Sad bugun acele ettim ve pioneer 6050 yi taktırdım. ama pişman oldum Sad ses kalitesinde hiç bir degişiklik yok hatta daha boguk bi ses var. gerçi ayarlarından olabilir bilemiyorum yarın tekrar bi kurcalar bakarım. pioneer le birlikte 2 tane arkaya sony 16 cm lik 2 tanede 13 cm lik hoparlör almıştım. sonra arkaların orjinalide 13 lük çıkınca degiştirdik 4 üde 13 lük oldu. sonra arkaları baglayıp sesi dinleyince önlere gerek yok dedim degiştirtmedim iade ettim hoparlörleri. olmazsa arkaya bi ara yine eski hoparlörlerini takarım. teybin renk uyumuda hiç hoş durmadı bütün aydınlatma kırmızı yanıyo teyp mavi mavi sırıtıyo Sad neyse artık iş işten geçti... tek avatajı usb flashtan mp3 dinleyebiliyorum...artık bununla bi süre idare ediyim daha sonra aydınlatma renkleriyle uyan baska bişi bakarım artık..((

dark
Can Güven
Aktif Üye
**

« Yanıtla #4 : Mayıs 13, 2008, 12:20:53 ÖÖ »

ses ayarları düzgün değildir
orjinal ana üniteden çok daha güzel ses almanız lazım
sonuçta bir sınıf atladınız ve cd kalitesine geçtiniz bence hoparlörleri değiştirmeden bu işten anlayan birine güzel bir ayar yaptırın bu arada cihaza kıyabilirseniz tuş ışıklarını değiştebilirsiniz ama değermi diye düşündüm bi an

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.