|
|
|
|
erdem_vrx
rekabet etmez.rekabet yaratır.
Global Moderator
Tiryaki Üye

Hayattaki en degerli şeyler satın alınamayanlardır
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 22, 2008, 09:59:54 ÖS » |
|
arkadaşınmı..
|
|
|
|
|
|
araç.................:2004 Connect ana ünite..........:jvc 6108 dvd ekran...............:jvc kd-m 706 İndash(satıldı.) Mid..................:morel dotech 5 mkII 13 cm (300 watt peak) bass................:2 x hertz hx 380(700 rms 1400 watt peak)satıldı.. Mid Amp...........:Audison VRx cs 4.300.2 Chrome Shadown Edition Bass Amp.........:Audison VRx ex 1.500.2 Exclusıve Edition (satılık) volume control...:Audison vcrack bass remote control rca kablo...........:Audison Connection BT2-500 x 3 Capasitör..........:2 x stinger shdh 35 f. altyapı..............:ass 0 awg sigortalık...........:ass 150 amp. akü..................:mutlu 72 amp. sonuç...............:Oº°‘¨146.0 db¨‘°ºO 
|
|
|
|
ccc_hifi
Remzi ÖZARSLAN
Tiryaki Üye

ccc_hifi--Livin Loud
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 22, 2008, 10:02:23 ÖS » |
|
güzel söylüyor...
|
|
|
|
|
|
ana ünite :pıoneer p880rs subwoofer :2xre sx-15 (loading) subwoofer :2xrf p2-15 (şimdilik) sub amplii :kicker kx 2500.1:(2ohm'1x2885rms) componentt :morel supremo6+cdm 54 midrange(loading) comp ampliii :audison VRx 6.420 alt yapı :loading
|
|
|
|
|
TANEROZCAN48
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 22, 2008, 10:08:23 ÖS » |
|
beğenmedim açıkçası
|
|
|
|
|
|
anaünite: pioneer avh-p5950dvd sinyal işlemcisi: cadence ceq:650 subwoofer:cadence daytona dcw-15rvc (1500watt rms) subwoofer amfi: cadence daytona dca-1600,1(1600watt rms) stereo amfi: cadence txa-6004(4x150watt rms 4ohm) compenant:cadence cvl-6k(200watt rms) coaxial: 2x for-x x69(180watt rms) capasitör: 2x cadence 1,2 farad rca kablo: 3x cadence power kablo:audiopipe 0ga power kablo sigortalar:audiopipe 300ah sigorta stinger kablo dağıtıcı akü:delphi 72ah
|
|
|
|
takara34
takara34
Hiperaktif Üye

renault aşkı bitmez bende (tektuning.com/forum
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 22, 2008, 10:59:54 ÖS » |
|
fena değilmiş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burak demirci
pıoneer-car audıo
Fanatik Üye

izmir--spl team-
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 23, 2008, 01:45:02 ÖS » |
|
okadar gsel deil bnde beğenmedim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punk
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 23, 2008, 01:55:31 ÖS » |
|
darılma ama cakma justin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deniz1980
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 23, 2008, 05:57:13 ÖS » |
|
ne tuhaf değilmi. o çakma justin dediğiniz kişi şu an justin in kabusu olmuştur. o yüzdenki kanye west e son yaptığı şarkılardan birisine feat için justin i değil burhan g yi seçmiştir. en önemli sebebi ise burhan g nin perde iniş çıkışları daha hızlı ve sesinin oktavı justin inkinden daha fazla ve alt perdelerde justin in sesinde yırtılma olurken burhan g nin sesi daha kadifemsidir.... zamanında christina aguilera ile çakma mariah diye dalga geçilirken şimdi o christina mariah ın depresyonlarının tek sebebi haline gelmiştir.. biz millet olarak aşağılık komplex ine sahibiz bu kanıtlanmış bir gerçektir.teori değildir. türkiye olarak bir vizyon umuz yok. çünkü vizyon yaratacak adamları pat yerin dibine sokuyoruz.ama fatih ürek gibi şahısların yaptığı şarkılar 2007 yılının en fazla dinlenen şarkısı oluyor(hadi hadimi öyle bir ismi vardı) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bugün tarkan ı zorla megastar yaptık.tanındığı ülkelerde bir kaç doğu bloğu ülke.bugün dünya müzik piyasasının iplerini elinde bulunduran amerikada adını bilen yok... ama burhan g amerikanın göbeğinde dünyanın en ünlü şahısları ile düet yapıyor michael jackson un britney spears ın albüm yapımcıları ile çalışıyor ama onu hala küçümsüyoruz. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ yarın jbl ayarında bi marka üretimine başlasak türk malı diye küçümsenecek galiba... benim üzüldüğüm nokta burhan g yada başka bir i değil ben kendi markalarımızı küçümsediğimize üzülüyorum. sürekli batı sempatisi var. bu osmanlıdada böyle idi hala böyle devam ediyor..önüne geçilmez bir dram..alman malı ise iyi türk malı ise kötü.zamanında avrupanın en çok satan tv si nordmende türkiyede yapılıyor almanyaya gönderiliyordu.ama gurbetçi vatandaş almanınki daha iyidir diye almanyadan alıyor türkiyeden almıyordu.nordmende alman markası idi ya türkiyedekiler çürüktü.ama kapağını açsa garibim görecekki made in türkiye yazıyor kapağın kenarında...almanyadaki de aynı türk türkiyedekide aynı türk. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ hani hep diyoruz ya içimizden çıkan değerlere devlet sahip çıkmıyor beyin göçü oluyor buna hepimiz zamanında kızmış ve takılmışızdır.devlet neden sahip çıkmıyor. alın size canlı bir örnek.bireyler sahip çıkmıyor.devleti oluşturan bireyler değilmiki......siz sahip çıkmazsanız devlet neden sahip çıksınki ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ hemen herkes pat fikir sahibi oldu.fena değil beğenmedim felan. pekala beğenmeyin. siz demet akalın dinleyin hande yener dinleyin serdar ortaç dinleyin.yada panjabiyi sentelloyu ne bileyim sean paul u dinleyin yeni cevherleri köreltin destek vermeyin.....çıkanların kafasınada merdaneyi indirin ki yerin dibine girsin ondan sonrada mtv yi izlerken ya keşke bi türk sanatçısıda amerikanın ilk 40 ına girsede adımızı duyursa diye iç geçirin..neden ilk 40 içinde bir türk sanatçısı yok diye düşünün. neden olsunki.arap kültürünün ayrılmaz bir parçası olan ve türk kültürü ile hiç bir alakası olmayan oryantal tarzını öyle bir benimsemişizki herşeyimiz oryantal olmuş.adam ingiltereden gelirken oryantal görebilirmiyiz diye telefonda soruyor.kendi kültürümüze ait bişey yokmuş gibi.ya oryantal ya şiş kebap döner....... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ bu gün o dinlediğiniz who is he parçası amerikayı gümbür gümbür sallıyor.batı sound unda yapılmış r&b tarzı bir müzik.batıyı kendi silahı ile vuran bi parça.oryantaldan göbek atmaktan eser yok. önce justin in cry me river parçasını dinleyin sonra who is he şarkısını dinleyin hangisi çakma öyle karar verin.ama siz beğenmeyin boşverin türk ya.o zaten çakma justin. gerçi justinde çakma mıchael jackson ama boşverin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hazar
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 23, 2008, 08:30:24 ÖS » |
|
Pardon da bu adam Danimarkalı? Ne alaka Türkiyenin gururu?
|
|
|
|
|
|
Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir. ---- anfi DEĞİL!amfi de DEĞİL!AMPLİFİKATÖR, ya da AMPLİHoperlör DEĞİL Hoparlör Dilimize sahip çıkalım! DIYAudio Türkiye // Ev yapımı ses devreleri!
|
|
|
|
deniz1980
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 23, 2008, 09:29:34 ÖS » |
|
o konyalı bir türk ama danimarka doğumlu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hazar
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 23, 2008, 10:16:18 ÖS » |
|
o konyalı bir türk ama danimarka doğumlu
Kaynağınızı alabilir miyim?
|
|
|
|
|
|
Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir. ---- anfi DEĞİL!amfi de DEĞİL!AMPLİFİKATÖR, ya da AMPLİHoperlör DEĞİL Hoparlör Dilimize sahip çıkalım! DIYAudio Türkiye // Ev yapımı ses devreleri!
|
|
|
|
deniz1980
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 24, 2008, 09:30:56 ÖÖ » |
|
benim arkadaşım onu tanıyor.onunla konuşmuş....birkaç konserinede özel olarak gitti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 24, 2008, 09:38:21 ÖÖ » |
|
tarzı JT ile aynı gibi ama sonuçta güzel söylemiş. biraz da tip olsaymış keşke  Tarkan'ın tarzı ile bunun tarzı farklı, karşılaştırmak da yanlış olur. ayrıca sırf Türk diye de insanların sevmesi gerekmiyor, ben beğendim ama beğenmeyen de beğenmez arkadaşım. İbrahim Tatlıseste daha iyi ses var bence ona bakarsan 
|
|
|
|
|
|
ana ünite: 7950ub Comp: Morel elate 6.2 Sub: jl 12w6v2 Comp amp: jl audio slash 300/4 Sub amp: jl audio slash 500/1 RCA: 3x stinger expert Güç kablosu: 2 awg Cap: Stinger 1F Lütfen msn istemek için özel mesaj atmayın. MSN KULLANMIYORUM 
|
|
|
|
xname
Sedat Karasu
Fanatik Üye

DD Fanatics!
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 24, 2008, 11:14:37 ÖÖ » |
|
bence gayet başarılı, helal olsun.. Şahsen justin' den alamadıgım haz'ı bu adamdan aldım. Başarılarının devamını dilerim..
Yukarıda Deniz1980 in degindigi konular apacık dogrudur, bunu inkar etmemize gerek yok. Sevmeyebiliriz ama hak yemek pek dogru olmaz.. Özenti diyip yada çakma diyip kötülemek yeterince yanlış!..
Önemli olan "Başarılarının devamını dileyip adımızı, Türklüğümüzü daha iyi yerlere taşımasını dilemek"tir. Hala bizi barbar olarak niteleyen ülkeler var kendi geçmişlerini gözardı ederek.. malesef.
Edit: niteleyten=niteleyen*
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 24, 2008, 11:16:15 ÖÖ Gönderen: xname »
|
|
Pioneer Deh P9650 MP (NW mode) Kicker RS 6 Component JBL 1201.1 x 2 Sub Ampli. DD 2515 x 2 Sub. (8 cu^ft 40Hz kutu) Eski Sonuç: 144.4dB (Sa 3055 - SPL190) 
|
|
|
|
deniz1980
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 24, 2008, 11:46:08 ÖÖ » |
|
ibrahim tatlıseste daha iyi ses var diyorsun.anlıyorum. gözlerini kapayıp allah ne verdiyse 2. viteste çığırmak sesse tamam anlıyorum olabilir. iki perde üzerinde müzik yapmaksa oda okey.yada ladies and gentleman one two three four deyip yöresel bi müziğe remix yapmaksa milleti güldürmekse oda okey.
neyse ya kapatalım bu konuyu.yada kilitlensin lütfen.çünkü uzayacak öyle gözüküyor. dedim ya sene 2008 ve olacakki sene 2128 biz hala oryantal müzik ve arab esk müzik daha doğrusu arap kültüründen kurtulamayacağız. keşke türkler müslümanlığı benimsedikten sonra arap kültürünü benimsememiş olsalardı.keşke araplar türk kültürünü benimsemiş olsalardı. acı çekmek acıları oynamak allahın sıcağında acı biber yiyip terlemek minibüste tıka basa seyahat etmek gömleğimizin yakasını göbeğimize kadar açmak 42 numara ayağımıza 46 numara büyüklüğünde koca koca ayakkabılar giymek siyah takım beyaz gömlek gezmeler eyvallah kardeş demeler arabayı kullanırken koltukta sağa çapraz yatmalar altındaki şahinle audi lere kafa tutmalar sigaranın son kalanını derin derin birkaç kere içine çekip orta parmağıyla sigarayı pırttt 10 metre uzağa fırlatmalar kadının kızın içinde küfürlü konuşmalar polat alemdarları oynamalar düğünlerde sıkmalar gurbetçiysek ülkemize geldiğimizde kendi dilimizi konuşmamak sokakta yürürken bağıra bağıra almanca yada fransızca konuşmak plajda güzel bi kız görünce yanımızdaki arkadaşımıza garip hareketler yapmak enseye şaplak gibi askerdeysek çarşı iznine çıkar çıkmaz açık saçık sinemalara gitmek yolda yürürken karşıdan geçen kızlar hakkında yüksek sesle yorum yapmak biz meclisin tavanına çiğ köfte yapıştıran bi milletiz. değişmek bizim neyimize... altımızda son model araba olur ama eski bi pejo motor görünce pantalonun paçalarını sıvayıp sokakta son gaz dayanırız..... gerçekten sıkıldım konu kilitlensin lütfen... uzamasını istemiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 24, 2008, 11:57:07 ÖÖ » |
|
uzamasını istemiyorum diyorsun ama kendinle çelişiyorsun. arap müzik kültürünü küçük görüp avrupanın müzik kültürünü üstün görüyorsun. ilginçsin vesselam.
|
|
|
|
|
|
ana ünite: 7950ub Comp: Morel elate 6.2 Sub: jl 12w6v2 Comp amp: jl audio slash 300/4 Sub amp: jl audio slash 500/1 RCA: 3x stinger expert Güç kablosu: 2 awg Cap: Stinger 1F Lütfen msn istemek için özel mesaj atmayın. MSN KULLANMIYORUM 
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 24, 2008, 12:02:45 ÖS » |
|
maykıl ?
|
|
|
|
|
|
maguna
|
|
|
|
|
punk
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 24, 2008, 12:27:26 ÖS » |
|
banada öyle geldi başkan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 24, 2008, 12:28:52 ÖS » |
|
yada çakma maykıl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deniz1980
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 24, 2008, 12:38:07 ÖS » |
|
hayır çelişme yok.ben arapların sadece müziğini değil kültürünüde küçümsüyorum.tarih onların nasıl bir millet olduğunu 1. dünya savaşıda dahil bize defalarca gösterdi. michael' e gelince. benim için gelmiş geçmiş en büyük star dır. özel hayatını bir kenara bırakacak olursak hem mükemmel bir sese hem mükemmel bir aksana yıldız ışığına sahip dans ederken hiç bir ses kaybı yaşamayan ender bir sanatçıdır. michael hakkında size sayfalarca yazı yazabilirim.ben onun en büyük hayranlarından biriyim. ben avrupa kültürünü üstün tutmuyorum.ben geride kalmayalım her konuda batı ile yarışabilelim istiyorum. elimizdeki türk pasaportu ile yabancı havalimanından geçiş yaparken heryanımız tüm bavullarımız tek tek aranmasın istemiyorum.amerikan vatandaşı pat geçirilirken bize stop denmesini istemiyorum. ben türk kimliğimizi korurken değişen dünya değerlerine ayak uydurabilelim istiyorum. tamam misket müziğimizi koruyalım zeybeği koruyalım halayımızı koruyalım ama batı sound larındada müzik yapabilelim....hala araplarla uğraşmayalım istiyorum.türk denildiği zaman saygı gösterilmesini istiyorum.yurt dışına giden bilir.nasıl ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüyorsunuz ..............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 24, 2008, 12:45:54 ÖS » |
|
tamam da ben benim, sen sensin kardeşim. ibrahim tatlıses'in sesini güzel bulamazmıyım, ya da illa bir türk dışarda şarkı söylüyor diye insanlar beğenmek zorunda mı? sen kendi kültürünü ne sanıyorsun da arap kültürünü küçümsüyorsun? biz arap kültüründen önce de avrupalıların gözünde barbardık. şarkı türkü ile ne alakası var hem polat alemdarlığın? brezilyadan çok topçu çıktı diye onlar birinci sınıf insan muamelesi mi görüyor sanıyorsun avrupada, ya da meksikalı çok şarkıcı çıkardı diye amerikada el üstünde mi tutuluyor? hayır! bu konu uzar gider. bence sen insanları küçük görme huyunu değiştir milletin sıcakta acı yemesiyle dalga geçeceğine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deniz1980
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 24, 2008, 06:22:43 ÖS » |
|
kurduğun bazı cümleler düşündürücü. 'sen kendi kültürünü ne sanıyorsun da arap kültürünü küçümsüyorsun? biz arap kültüründen önce de avrupalıların gözünde barbardık.' çok tuhaf bir cümle kurmuşsun. sanıcamki sen türk değilsin arapsın. neyse tamam sen haklı ol.ben artık tek kelime bile etmiycem. sevgiyle kalın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 24, 2008, 06:31:36 ÖS » |
|
yahu ne farkeder arap yada türk olması bir insanın? eğer ki kendi kültürümüze sahip çıkalım diyorsan justin taklidi bir adamı kalkıp da türklük adına savunma bari. arap kökenli olsam ne farkedecek ki senin için? ses sistemleri forumu burası, Türklük, Türkçülük forumu değil, ayrıca kimin ne olduğunun önemi de yok. yoksa ben de Türküm, ve gurur duyuyorum Türk'lerin her türlü başarısından. özellikle bilim konusunda sivrilenlerin başarısı. ama yurdum insanı arap kültüründen etkilenmiş diye küçük görmem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc_hifi
Remzi ÖZARSLAN
Tiryaki Üye

ccc_hifi--Livin Loud
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 24, 2008, 06:35:46 ÖS » |
|
yok yok maykıl deil bu o olsaydı sevgiyle kalın falan yazmazdı onda böyle medeniyet yoktu 
|
|
|
|
|
|
ana ünite :pıoneer p880rs subwoofer :2xre sx-15 (loading) subwoofer :2xrf p2-15 (şimdilik) sub amplii :kicker kx 2500.1:(2ohm'1x2885rms) componentt :morel supremo6+cdm 54 midrange(loading) comp ampliii :audison VRx 6.420 alt yapı :loading
|
|
|
|
*UMUT_V6*
CLUB VİTARA
Tiryaki Üye

A-D-A-N-A
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 27, 2008, 01:27:18 ÖS » |
|
bencede maykıl 
|
|
|
|
|
|
LOADİNG SPL  %55 ana ünite:JVC KD-G 815 subwoofer: 2 X Kicker CVR18'' 46cm bass amp:helix 1000.2 ön mid:jbl gto 506ce arka mid:jbl gto 6506ce--helix blue mkII tiz:pioneer ts-s20 mid amp:jbl 75.4 kapasitör:1 farat stinger RCA kablolar :cadence alt yapı: 0 awg power:110A 
|
|
|
|
|
|