skyline
METİN UNKAN
Yeni Üye
|
 |
« : Ekim 15, 2008, 02:55:20 ÖÖ » |
|
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır süre gelen meşakkatli çalışmaların meyveleri, yavaş yavaş sizlerin de beğenisine ve yorumlarına sunulmaya hazırlanılıyor. Bugünlük sizlere kısaca projeden bahsetmeye çalışıcağım.. Aracım: Honda Civic sedan 1.6 V-tec 2008 Projedeki ürünler: Brax Matrix 1.1 tweeter Brax Matrix 2.1 midrange Brax Matrix 6.1 woofer Helix Esprit E250(2 adet) subwoofer Helix Competition A6 6 channel amplifier Helix Dark Blue 1000.1(şimdilik) Helix Competition XXL power station Alto Mobile UCS Pro 6 channel pc controller processor Clarion HX-D2 head unit Alpine TME-770 6.5" touch pannel LCD controller Alpine DVE-5207 DVD, mp3 player WÜRTH komple iç diş yalıtım Dynamat Dynaxorb woofer damping material Van Den Hul CS 18 tweeter cable Van Den Hul CS 16 midrange cable In Akustik Cobra Silver 2.6 mm2 woofer cable Stinger Expert 3.80cm RCA signal cable Stinger Bullet 2.4m RCA signal cable Stinger Expert power cables Bu sıradışı projenin mimarı Emre ATEŞ ustaya şimdiden teşekkür ederim. Fotoğraflar          Şimdilik bu kadar fotoğraf yükleyebildim ön tarafın bitmiş halini 1 2 güne kadar koyarım . Saygılar.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 18, 2008, 03:20:37 ÖÖ Gönderen: skyline »
|
|
Honda Civic sedan 1.6 V-tec Brax Matrix 1.1 tweeter Brax Matrix 2.1 midrange Brax Matrix 6.1 woofer Helix Esprit E250(2 adet) subwoofer Helix Competition A6 6 channel amplifier Helix Dark Blue 1000.1(şimdilik) Helix Competition XXL power station Alto Mobile UCS Pro 6 channel pc controller processor Clarion HX-D2 head unit Alpine TME-770 6.5" touch pannel LCD controller Alpine DVE-5207 DVD, mp3 player WÜRTH komple iç diş yalıtım Dynamat Dynaxorb woofer damping material Van Den Hul CS 18 tweeter cable Van Den Hul CS 16 midrange cable In Akustik Cobra Silver 2.6 mm2 woofer cable Stinger Expert 3.80cm RCA signal cable
Metin Unkan / IST
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 15, 2008, 03:07:30 ÖÖ » |
|
budur diyesi geliyor insanın.. Hi-End sistem diye buna diyebiliriz sanırım.
Aracın montaj aşamasını geçenlerde inceleme şansı buldum floryaya kadar gittiğime değdi diyebilirim Emre ustanın eline Metin kardeşimizinde cebine Allah kuvvet versinmi denir ne denirse ondan işte: ) Fotoğrafları bekliyoruz ..
|
|
|
|
|
|
tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya rab bizi özler.. şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden? Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
RC-SQ
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 15, 2008, 03:08:05 ÖÖ » |
|
Hayırlı olsun... İnşallah uygulamalarınız ve alacağınız ses kalitesi tam istediğiniz gibi olur ve keyifli dinlersiniz. Aksi zaten düşünülemez, ürün bileşenleri kalite... Bu arada hoşgeldiniz...
|
|
|
|
|
|
 ANA ÜNİTE: NAKAMICHI CD700 II DSP: ZAPCO DSP6-SL AMP: GENESIS SERIES III 5 Channel AMP: GENESIS SERIES III 4 Channel MİDRANGE: GENESIS STUDIO 11.01 MİD WOOFER: GENESIS STUDIO 16.01 TWEETERS: SUPREMO COMPETİTİON WOOFER: ELATE 10 KAPASİTOR: STİNGER EXPERT 1F POWER CABLE: STİNGER 0 AWG DSP CABLE: ZAPCO SLDIN18' BALANCED INPUT CABLE: ZAPCO SLDIN.T-F DSP-AMP. KABLO: VANDENHUL MİDRANGE: VAN DEN HUL SKYTRACK TWEETERS: VAN DEN HUL SCS-16 MİD WOOFER: İNAKUSTİK COBSİ-6 WOOFER: İNAKUSTİK COBSİ-6 SİGORTA: STİNGER SXAF-SIEMENS NH KUTUP BAŞLARI: STİNGER EXPERT SXBTM VE SXBT İZOLASYON: KOMPLE MONTÖR: BERK HIFI SATILIK ALPINE IVA-D105R MOREL CDM 88 MOREL SUPREMO WOOFER ROCKFORD F. P2
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 15, 2008, 03:16:00 ÖÖ » |
|
Erdem abi bak Hxd2 ile ucs pro combosu var karşında ilgi alanına giriyor sanırım  neticeyi bende merak ediyorum..
|
|
|
|
|
|
tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya rab bizi özler.. şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden? Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
RC-SQ
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 15, 2008, 03:24:20 ÖÖ » |
|
Erdem abi bak Hxd2 ile ucs pro combosu var karşında ilgi alanına giriyor sanırım  neticeyi bende merak ediyorum.. Benim yolum P90 + Zapco DSP veya P90 ve kendi işlemcisine daha yakın... İş en sonunda ana üniteye kalıyor zaten onun dışında kendimce yaptım yapacağımı... Uykusuz geceler ki onlardan bir tanesini geçiriyoruz bu gece, montaja devam. Sabah ola hayrola 
|
|
|
|
|
|
 ANA ÜNİTE: NAKAMICHI CD700 II DSP: ZAPCO DSP6-SL AMP: GENESIS SERIES III 5 Channel AMP: GENESIS SERIES III 4 Channel MİDRANGE: GENESIS STUDIO 11.01 MİD WOOFER: GENESIS STUDIO 16.01 TWEETERS: SUPREMO COMPETİTİON WOOFER: ELATE 10 KAPASİTOR: STİNGER EXPERT 1F POWER CABLE: STİNGER 0 AWG DSP CABLE: ZAPCO SLDIN18' BALANCED INPUT CABLE: ZAPCO SLDIN.T-F DSP-AMP. KABLO: VANDENHUL MİDRANGE: VAN DEN HUL SKYTRACK TWEETERS: VAN DEN HUL SCS-16 MİD WOOFER: İNAKUSTİK COBSİ-6 WOOFER: İNAKUSTİK COBSİ-6 SİGORTA: STİNGER SXAF-SIEMENS NH KUTUP BAŞLARI: STİNGER EXPERT SXBTM VE SXBT İZOLASYON: KOMPLE MONTÖR: BERK HIFI SATILIK ALPINE IVA-D105R MOREL CDM 88 MOREL SUPREMO WOOFER ROCKFORD F. P2
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 15, 2008, 03:27:12 ÖÖ » |
|
Erdem abi bak Hxd2 ile ucs pro combosu var karşında ilgi alanına giriyor sanırım  neticeyi bende merak ediyorum.. Benim yolum P90 + Zapco DSP veya P90 ve kendi işlemcisine daha yakın... İş en sonunda ana üniteye kalıyor zaten onun dışında kendimce yaptım yapacağımı... Uykusuz geceler ki onlardan bir tanesini geçiriyoruz bu gece, montaja devam. Sabah ola hayrola  kolay gelsin abicim. zapco ile p90 uyumlu calısmayabilir volume olayından bahsetmiştik senin başlıkta deneme yapıp sonucunu söylersen sewinirim. kolay gelsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bigbang
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 15, 2008, 08:52:54 ÖÖ » |
|
hxd2 + ucs pro ilginç bir seçim gerçekten. UCS Pro, Prometin getirdiği 4v olanlardan mı yoksa benim gibi 2.2v olanlardan mı ?
|
|
|
|
|
|
"Each new hour holds new chances for new beginnings.The horizon moves forward offering you space to take new steps of change." LTJ BUKEM Rover 25 Alpine CDA-7998R Alto Mobile UCS Pro + RM2 Programmer Midbass: Dls Iridium 8" Midrange: Dls Iridium 3" Tweeter: Dls Iridium 1.1" Mb Quart PCE-216 (Arka) 2x RF T112D2 (sealed 1,41cuft+1,41cuft) Rockford Fosgate T4004 Rockford Fosgate T8004 Rockford Fosgate T20001BD 2x Rockford Fosgate CPCD10-03 Power Digital Cap. Ana ve yedek akü: Delphi Freedom 72Ah 700CCA  Bülent Ergücü, Arkent / Artur
|
|
|
|
|
karanis
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 15, 2008, 09:12:41 ÖÖ » |
|
hayırlı olur inşallah beklediğinizi bulursunuz hx-d2 gibi 4 yollu işlemcisi olan bi üniteye neden usc pro işlemci gerek görüldü yanlış anlaşılmasın merakımdan soruyom eleştiri mahiyetinde değil sonuçta işi yapacak olan ustanın vardır bi bildiği
|
|
|
|
|
|
By Karanis ® www.by-ns.comAna Ünite: Pioneer deh-p8600mp active mod Comp : Morel dotech Dotech 5 mk II x2 Tweeter : Morel Supremo Piccolo Subwoofer: Treo ssi 12,44 x2 Comp Ampli: Dls ra-40 Sub Ampli : Zenon fab.5000 Baterry : Bb 17.12 3adet Bb 40.12 1adet Kablolama : Stinger Cahillerle girdiğim her tartışmayı kaybetmişimdir.
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 15, 2008, 09:40:34 ÖÖ » |
|
güzel ürünler,güzel alt yapı güzel proje... Eminimki kendiside bir hayli sıkıdır... Resimleri merakla bekliyoruz. ama oraya güzel bir SQ sub& sıkıştıralım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExENjiU
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 15, 2008, 10:03:51 ÖÖ » |
|
Hayırlı olsun, bende merak ettim ucspro nun bu sıstemde kullanılmasının saglıyacagı avantajları ? araya fazladan ekıpman koymak her zaman dezavantaj yaratır. bunun yanında sanırım hxd2 nın parametrık eq su bıraz zayıf kalıyor o yonde bır artısı olabılır sag ve sol kanala ayrı eq ayarı yapamıyorsunuz dıye bılıyorum hxd2 den?
|
|
|
|
|
|
HeadUnit Pioneer DEX-P90RS Dsp Pioneer DEQ-P90 Woofer Focal Utopia Be 6W2 Tweeter Focal Utopia Tbe SubWoofer JL Audio 8W7 Amplifier Helix A6 competition İnterconnect Van Den Hul Speaker kab. Van Den Hul Power Kicker S series 0awg extra pioneer CD-IB100II Satılıklar Morel Dotech 6" MK2 175 ytl morel mt-23 tweeter (moral elate) 175ytl Vadi ERDEM www.fiatturkey.com
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 15, 2008, 10:20:06 ÖÖ » |
|
HXD2 yerine başka ünite de seçilebilirdi o zaman, eğer işlemci herşeyi üstlenecekse. Başka bir amacı mı var HXD2 kullanmanın yoksa sadece zevk meselesi mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 15, 2008, 10:58:08 ÖÖ » |
|
optik kalite. f1 ile aynı puana sahip bir ünite daha iyisi olamazdıki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 15, 2008, 11:01:36 ÖÖ » |
|
Tüccar zihniyetiyle mi yazıyorsun bunları emin olamadım şimdi  Okuyucusu mu iyi diyorsun HXD2'nin. Var mı başkan testleri, P90 gibi cihazlarında olduğu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 15, 2008, 11:15:28 ÖÖ » |
|
hayırlı olur inşallah beklediğinizi bulursunuz hx-d2 gibi 4 yollu işlemcisi olan bi üniteye neden usc pro işlemci gerek görüldü yanlış anlaşılmasın merakımdan soruyom eleştiri mahiyetinde değil sonuçta işi yapacak olan ustanın vardır bi bildiği
Hasan abi onların ne düşündüğünü bilmiyorum. Şahsi fikrim hxd2 nin işlemcisinin berbat olduğudur  örneğin 1.8khz den kesemiyorsunuz 1.6 veya 2khz sonra 2.5khz diye gidiyor aynı p90 gibi rezalet bi frekans aralıkları var. Alpine F#1de öyle değil 1.6 1.8 2.0 2.2 2.5khz olarak adımlar var daha süper. Ucs deki aralıkları Bülent abi yazmıştı 0.87 aralıklarlamı ne gidiyordu yani neredeyse elle istediğin rakamı yazıyorsun gibi bişey : ) Açıkçası hxd2yi işlemci ile kullanmak benim arabamdaki projem için düşünülüyordu ama benden önce davranan çıktı  açıkçası bu arabanın nasıl çalacağını ciddi merak ediyorum umarım emeklerinin karşılığını alırlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExENjiU
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 15, 2008, 11:35:34 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
HeadUnit Pioneer DEX-P90RS Dsp Pioneer DEQ-P90 Woofer Focal Utopia Be 6W2 Tweeter Focal Utopia Tbe SubWoofer JL Audio 8W7 Amplifier Helix A6 competition İnterconnect Van Den Hul Speaker kab. Van Den Hul Power Kicker S series 0awg extra pioneer CD-IB100II Satılıklar Morel Dotech 6" MK2 175 ytl morel mt-23 tweeter (moral elate) 175ytl Vadi ERDEM www.fiatturkey.com
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 15, 2008, 11:40:39 ÖÖ » |
|
Ausstattung ne oluyor  onda kaybetmiş HXD2. Ama okuyucusu 30 almış sanırım. O zaman doğru karar olmuş cidden.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExENjiU
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 15, 2008, 11:48:16 ÖÖ » |
|
aus zart zurt "donanım" demekmiş  dvd calan bir alet olarak hakkı var 29 almaya ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 15, 2008, 11:52:14 ÖÖ » |
|
o test eski abi.p90 ın yerini hxd2 aldı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExENjiU
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 15, 2008, 11:54:44 ÖÖ » |
|
koysana yenı testı Alper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 15, 2008, 12:14:19 ÖS » |
|
Tüccar zihniyetiyle mi yazıyorsun bunları emin olamadım şimdi  Okuyucusu mu iyi diyorsun HXD2'nin. Var mı başkan testleri, P90 gibi cihazlarında olduğu. yok ciddiyim,ODR nin de hxd2 nin de türkçe çevrilmiş testleri ürün testleri ve görüşler bölümünde mevcut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
solak halil
Halil İbrahim SOLAK