|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #90 : Şubat 06, 2008, 03:12:48 ÖS » |
|
Sub frekanslarında kapıda olması çok fark ediyor. Şu anda midbasslarıda subwooferı gibi alt kesim yapmadan kullanıyorum zaten. Stereo olmasının farkı hissediliyor. Bunu net olarak görmek için sub sinyal çıkışlarını midbass girişine bağlamıştım araçta mono olduğu için etkisi belli oluyor. Özellikle volume yükseldikçe fark belirginleşiyor. Fark olmasa stereo ev sistemlerinde de tek bası ortaya koyar iki tane raf tipi hoparlör kullanırlardı olayı bitirirlerdi Basların ayrı kanallardan olduğu kayıtlarda var elimde. Davulun sahnenin neresinde durduğunu anlayabiliyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #91 : Şubat 06, 2008, 03:24:17 ÖS » |
|
Ev sistemlerinde bir nebze anlayabiliyorum çift bas kullananları, ortam geniş ve bazı frekanslarda sesin nereden geldiğini belki algılıyoruzdur diye düşünüyordum. Araçta pek mantıklı gelmiyordu bana dibinde 2 sub olması ama sen fark yaratıyor diyorsan doğrudur. Umarım güzel olur, bize de dinlemek nasip olur 
|
|
|
|
|
|
"İki şeyin sonsuz olduğuna inanırım; biri evren, diğeri insanın aptallığı. Ama birinciden emin değilim."(Albert Einstein) Pioneer 7950 USB (satıldı) Alpine 9835 (yükleniyor) Elate 6" woofer CDM 54 mid (alınacak) MT-23 tweeter ---- JL 300/4 JL 300/2 (yükleniyor) JL12W6V2 SubWoofer JL Slash 500 UCS Pro İşlemci (yükleniyor) İzolasyon (yükleniyor) Alt yapı (beklemede)
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #92 : Şubat 06, 2008, 03:31:10 ÖS » |
|
Ev sistemlerinde bir nebze anlayabiliyorum çift bas kullananları, ortam geniş ve bazı frekanslarda sesin nereden geldiğini belki algılıyoruzdur diye düşünüyordum. Araçta pek mantıklı gelmiyordu bana dibinde 2 sub olması ama sen fark yaratıyor diyorsan doğrudur. Umarım güzel olur, bize de dinlemek nasip olur  Zaten evde müzik dinlememek lazım... Evde fark hissettikçe arabada masraf artıyor
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #93 : Şubat 06, 2008, 03:53:09 ÖS » |
|
Ev sistemlerinde bir nebze anlayabiliyorum çift bas kullananları, ortam geniş ve bazı frekanslarda sesin nereden geldiğini belki algılıyoruzdur diye düşünüyordum. Araçta pek mantıklı gelmiyordu bana dibinde 2 sub olması ama sen fark yaratıyor diyorsan doğrudur. Umarım güzel olur, bize de dinlemek nasip olur  Zaten evde müzik dinlememek lazım... Evde fark hissettikçe arabada masraf artıyor bide bana su koyuyo arabada ne kadar para harcarsan harca donar duser son damla 
|
|
|
|
|
|
Volume:ıııııııııııııııııı[]ııııı Bass:ııııııııııı[]ııııııııııı Treble:ııııııııııııı[]ııııııııııııı Balance: ııııııı[]ıııııııÜnite: Pioneer 8600mp network mode Amfi : Helix A6 Competition Woofer: Brax matrix 6.1 Midrange: Brax matrix 2.1 Tweeter: Brax matrix 1.1 Akü: Stinger SPV 70 İzolasyon: Würth Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #94 : Şubat 06, 2008, 03:53:30 ÖS » |
|
 garibim topi26v ya... VRx verem ?
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit 
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #95 : Şubat 06, 2008, 03:54:55 ÖS » |
|
 garibim topi26v ya... VRx verem ? 4.300 olsa 100 liraya sarmıştım... Almışın 6.420 aktif kullanamıyoz...
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #96 : Şubat 06, 2008, 04:25:55 ÖS » |
|
tobestafurhah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
quattros
|
 |
« Yanıtla #97 : Şubat 06, 2008, 07:37:53 ÖS » |
|
la bu araç turbo la maşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
takara34
takara34
Hiperaktif Üye

hırsızların elleri neden kesilmez ki türkiye de ?
|
 |
« Yanıtla #98 : Şubat 07, 2008, 11:28:54 ÖÖ » |
|
hayırlı olsun. arabada tesisat da güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #99 : Şubat 07, 2008, 12:59:01 ÖS » |
|
Sağolun...
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
|
|
rsteam
|
 |
« Yanıtla #101 : Şubat 07, 2008, 06:55:50 ÖS » |
|
2. fotoğraftaki şekilde, aynanın yanına 10 cm'lik mid sığabilecek mi peki? Mid biraz fazla küçülmüş gibi geldi o fotoda bana, ondan sordum 
|
|
|
|
|
|
Ana Ünite: - Tweeter: Morel Mt-23 SATILIK Mid: Morel Cdm-54 Woofer: Morel Dotech mkII 6''SATILIK + morel mx-33 crossover Amp. 1: - Amp. 2: - Sub Woofer: Dls Ultimate SP15 Kablolama: Stinger Expert RCA + 4 awg power. Akü: Delphi Freedom 72A. 680 cca (EN)
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #102 : Şubat 07, 2008, 07:13:38 ÖS » |
|
ahmet cok sapıkça şeyler koymuşsun şiddetle vazgeçmeni öneririm 
|
|
|
|
|
|
Volume:ıııııııııııııııııı[]ııııı Bass:ııııııııııı[]ııııııııııı Treble:ııııııııııııı[]ııııııııııııı Balance: ııııııı[]ıııııııÜnite: Pioneer 8600mp network mode Amfi : Helix A6 Competition Woofer: Brax matrix 6.1 Midrange: Brax matrix 2.1 Tweeter: Brax matrix 1.1 Akü: Stinger SPV 70 İzolasyon: Würth Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
106tuner
Hiperaktif Üye

RE AUDIO FAN
|
 |
« Yanıtla #103 : Şubat 07, 2008, 07:15:22 ÖS » |
|
ahmet cok sapıkça şeyler koymuşsun şiddetle vazgeçmeni öneririm  +212
|
|
|
|
|
|
Opel CORSA D 2008 45 EH 450 Ana Ünite 1 ; Clarion DXZ 788 RUSB Ana Ünite 2 ; Pioneer DEH-P80MP MOSFET Pre Out 6V Güç Amfisi 1 ; Helix SPXL 1000 Competition 1 Ohm 1750 W RMS Güç Amfisi 2 ; Helix SPXL 1000 Competition 1 Ohm 1750 W RMS Subwoofer ; Re Audio Sx 15" Comp Amfisi ; Helix E40 Esprit 2xComp ; Helix H 236 Cap ; Brax 2 Farad Power Kabloları ; Stinger SWKH0 (0 Awg Kablo Kiti) 3xRCA Kabloları ; Stinger Helix Ön Sigortalık ; Stinger SANLFHOWPT (250 Amper) Arka Sigortalık ; Stinger SHD2ANL (200A+100A) Akü ; İnci Akü Formul A 72A Ersin ÇELEBİ/MANİSA 
|
|
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #105 : Şubat 08, 2008, 01:43:23 ÖÖ » |
|
ahmet cok sapıkça şeyler koymuşsun şiddetle vazgeçmeni öneririm  +212 İmzayı boşa atmadık  Şaka bi yana elimizden geldiği ve imkan olduğu kadarıyla uygulamaya çalışacağız. Özellikle coaxial olanı gerçekten denemek istiyorum. Diğerleri içime sinmez zaten ama alternatifleride ortaya koymak lazım...
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #106 : Şubat 08, 2008, 11:51:02 ÖÖ » |
|
ahmet cok sapıkça şeyler koymuşsun şiddetle vazgeçmeni öneririm  +212 İmzayı boşa atmadık  Şaka bi yana elimizden geldiği ve imkan olduğu kadarıyla uygulamaya çalışacağız. Özellikle coaxial olanı gerçekten denemek istiyorum. Diğerleri içime sinmez zaten ama alternatifleride ortaya koymak lazım... abi o kadar takılıyoruz surda bi bizim yaptıklarımıza bak bi senin yaptıklarına bak lütfen söle saçma sapan projeler cıkartma üzülüyorum gerçekten.. alperin rs6.3 ü al yürü git 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #107 : Şubat 08, 2008, 11:54:50 ÖÖ » |
|
yau adam denemek istiyor.sen denemeden mi edindin bildiğin tecrübeleri ? Her denediğin saçmaydı belki kendine göre doğrusunu buldun o adamda belki kendi doğrusunu bulmak için uğraşıyor her seferinde saçma sapan diyerek ne yapmak istiyoruz anlamadım..
Görüşünü belirt aklına yatarsa fikrini dğeiştirir yatmassa zaten aklındakinin sonucunu merak etmek için deniyecektir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #108 : Şubat 08, 2008, 12:12:52 ÖS » |
|
yau adam denemek istiyor.sen denemeden mi edindin bildiğin tecrübeleri ? Her denediğin saçmaydı belki kendine göre doğrusunu buldun o adamda belki kendi doğrusunu bulmak için uğraşıyor her seferinde saçma sapan diyerek ne yapmak istiyoruz anlamadım..
Görüşünü belirt aklına yatarsa fikrini dğeiştirir yatmassa zaten aklındakinin sonucunu merak etmek için deniyecektir...
görüşümü belirttim. saçma daha doğrusu yanlış.. yanlışlarla boşuna uğraşmasın diye dedim. ben saçma bişey denemedim sizin dediğiniz gibi montörümün avantajını kullandım alper. Ahmetede her fırsatta hala yardımcı olmaya calısıyorum. hatanın neresinden dönersen kardır.. sana mantıklı geliyormu o montaj şekilleri? mantıklı geliyorsa ben susuyorum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2008, 12:18:18 ÖS Gönderen: BocuQ »
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #109 : Şubat 08, 2008, 12:16:53 ÖS » |
|
Ahmetin posizyonunu denedin mi peki ? Yanlış olduguna nasıl kanaat getirdik ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #110 : Şubat 08, 2008, 12:19:02 ÖS » |
|
editledim oku istersen ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #111 : Şubat 08, 2008, 12:24:14 ÖS » |
|
Ben mantıklı yada mantıksız demedim dikkat ettyisen sordugu sorular içinde herhangibir yorum yapmadım. Mantıklı yada mantıksız adam gibi yorum yapacak zaman buldugum anda mantıksız gelenlerin olası sebepleri ile yazarım oda olası cevaplarını verir böylece fikir paylaşımı olur. Ama senin attığın mesajdan sonra değil fikir paylaşımı gördüğün gibi sadece polemik başlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #112 : Şubat 08, 2008, 12:26:12 ÖS » |
|
Ahmetin posizyonunu denedin mi peki ? Yanlış olduguna nasıl kanaat getirdik ?
kapıda mid dinlememiş birisi olsan bişey demicemde.. neyse senin fikrini alalım.. hem barışın matrixlerin eski hali hem erhanın arabada kapıda mid dinledik.. aynanın arkasına zaten tek laf ettim sapıkça yani.. burada kötü niyetli oldugumu dusunmektense acaba doru bişeyler sölüyomu diye düsünsen daha iyi olucak .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #113 : Şubat 08, 2008, 12:37:56 ÖS » |
|
Ben mantıklı yada mantıksız demedim dikkat ettyisen sordugu sorular içinde herhangibir yorum yapmadım. Mantıklı yada mantıksız adam gibi yorum yapacak zaman buldugum anda mantıksız gelenlerin olası sebepleri ile yazarım oda olası cevaplarını verir böylece fikir paylaşımı olur. Ama senin attığın mesajdan sonra değil fikir paylaşımı gördüğün gibi sadece polemik başlar...
evet haklısın polemik başliyor.. hani derler ya doru söleyeni 9köyden kovarlar.. böyle acaba surası burasımı diye elle tutulur yanı olsa dediğin gibi acıklama yapardım ama malesef o derece bile yazamıyorum. En iyisimi ben hayırlı olsun dışında bişey yazmiyim ne Ahmet'in canı sıkılsın nede senin  ps: o mid 1.5lt civarında calısıyo farkındasınızdır umarım. hani 106 ya grand enigma baglamak gibi bişey olmazmı ? 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2008, 12:41:46 ÖS Gönderen: BocuQ |
| | |