|
select_id
|
 |
« Yanıtla #180 : Şubat 26, 2008, 01:41:09 ÖS » |
|
sensey kusura kalma, konuna ettik  psu asus değil de aopen olabilir, kaliteli bişidi yalnız. eve gidince akşama bakarım markaya  zaten rezerve oldu şuan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #181 : Şubat 26, 2008, 01:51:18 ÖS » |
|
boşver apaçiyi ya zaten calmıcak o aporlöler boş yere database de yer kaplıo ahahahaha yesinler konusunu biostar alan adama topak bile açtırmamak lazım.  onu rezerve eden benden başkasıysa unutsun accountunu sora msj atmasın nie login olamıorum die ahahahahah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #182 : Şubat 26, 2008, 01:53:38 ÖS » |
|
sana rezerve, merak etme, silme kimseyi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #184 : Şubat 26, 2008, 02:02:37 ÖS » |
|
söz %10 sana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #185 : Şubat 26, 2008, 02:03:50 ÖS » |
|
elbet o slim lere elektrik göndereceksin o zaman vesiyeli göstericem sana raat ol sensey 1.5 hulusi akar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toledo
|
 |
« Yanıtla #186 : Şubat 26, 2008, 02:15:06 ÖS » |
|
hayırlı olsun farklı ve güzel bir sistem olmuş ben de manisalıyım turtludan yolun düşerse mutlaka beklerim 3131558 nolu telden ulaşabilirsin inşşallah yakın zamanda manisa veya izmir de bir toplantı olurda buluş ma ve dinleme imkanımız olur.şu anda açtığın konuyu ilk sayfasından itibaren okuyorum 4. sayfada elinde Basların ayrı kanallardan olduğu kayıtlardan olduğunu yazmışsın bu parçaları ismini verirsen veya ca tr şarlılarınız kısmına atarsan çok sevinirim teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
hatalıysam 3333 e mesaj yolla ORHAN GENCEBAY dan hatasız kul olmaz şarkısı cebine gelsin
|
|
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #188 : Şubat 26, 2008, 06:14:49 ÖS » |
|
öle bişe demedim çarpıtma lan el deişmiş heralde dedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #189 : Şubat 26, 2008, 06:18:05 ÖS » |
|
hayırlı olsun farklı ve güzel bir sistem olmuş ben de manisalıyım turtludan yolun düşerse mutlaka beklerim 3131558 nolu telden ulaşabilirsin inşşallah yakın zamanda manisa veya izmir de bir toplantı olurda buluş ma ve dinleme imkanımız olur.şu anda açtığın konuyu ilk sayfasından itibaren okuyorum 4. sayfada elinde Basların ayrı kanallardan olduğu kayıtlardan olduğunu yazmışsın bu parçaları ismini verirsen veya ca tr şarlılarınız kısmına atarsan çok sevinirim teşekkürler  Yolum Turgutlu tarafına zor düşer ama imkan olursa ararım. Buluşma olduğunda müsait olursak katılmaya çalışıyoruz. Basların ayrı olduğu derken bunlar öle rap hiphop techno tarzı yapay baslar değil genelde jazz rock müziklerdeki gerçek davullara ve genelde vurmalı çalgılara ait bas sesler. Stereo olarak en belirgin bulduklarım Focalin ve MBQuart test cdlerinde mevcut olan şarkılar. Malesef çoğunun ismini bulamadım. Elimizdekiler kopya sonuçta. Bu cdlerden temin edebilirsen yada jazz müzik cdleri bu cdlerdeki kayıtlar oldukça gerçekçi ve sahne etkisini hissettirme konusunda çok başarılı.
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
toledo
|
 |
« Yanıtla #190 : Şubat 26, 2008, 09:50:58 ÖS » |
|
hangi sanatçılar mesela isim verebilirmisin jazz veya rock müzik cdlerinden özelikle focalin ve MBQuart test cdlerinde kulalandıları cdlerden artık spl den yavaş yavaş SQ ya geçtiğim için seninde yazdığın gibi sahne etkisini hissettiren kayıtlara ihtiyacım var isimlerini yazarsan çok memnun olurum paraya kıyıp izmir den orjinalini almayı düşünüyorum teşekkürler
|
|
|
|
|
|
hatalıysam 3333 e mesaj yolla ORHAN GENCEBAY dan hatasız kul olmaz şarkısı cebine gelsin
|
|
|
|
|
erci
|
 |
« Yanıtla #191 : Şubat 26, 2008, 10:46:13 ÖS » |
|
elbet o slim lere elektrik göndereceksin o zaman vesiyeli göstericem sana raat ol sensey 1.5 hulusi akar  Hulusi kaliteyi bozmuş diyodun noldu  beyler hulusi abi bi rahatsızık gecirmiş, kalp sıpazmı gibin bişi, dukkan leş şuanda yanaşmayın,.
|
|
|
|
|
|
biraz kadın, biraz vodka, biraz bass ve bir mercedes hayat budur... набор звук давление...
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #192 : Şubat 26, 2008, 10:56:42 ÖS » |
|
tüm haberleride biliosun naptın huluside işemi başladın nerdn alıon havadisleri  gecen ctesi ordaydım calısanlar deişmiş de kalite yine standartların üstündeydi fazla üstlerine gitmedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erci
|
 |
« Yanıtla #193 : Şubat 26, 2008, 11:01:57 ÖS » |
|
tüm haberleride biliosun naptın huluside işemi başladın nerdn alıon havadisleri  gecen ctesi ordaydım calısanlar deişmiş de kalite yine standartların üstündeydi fazla üstlerine gitmedim  yok kanka sivi yoladım cvp bekliom ordan.
|
|
|
|
|
|
biraz kadın, biraz vodka, biraz bass ve bir mercedes hayat budur... набор звук давление...
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #194 : Şubat 27, 2008, 10:44:05 ÖÖ » |
|
hangi sanatçılar mesela isim verebilirmisin jazz veya rock müzik cdlerinden özelikle focalin ve MBQuart test cdlerinde kulalandıları cdlerden artık spl den yavaş yavaş SQ ya geçtiğim için seninde yazdığın gibi sahne etkisini hissettiren kayıtlara ihtiyacım var isimlerini yazarsan çok memnun olurum paraya kıyıp izmir den orjinalini almayı düşünüyorum teşekkürler
Açıkçası jazz ve rock müziği pek dinlemem şu sanatçının şu albümü iyidir diyecek kadar bilgili görmüyorum kendimi o yüzden sanatçı ismi vermesem daha ii. Eski albümlerin kayıtları daha doğal geliyor bana bunu dikkate alabilirsin. Zamanla kendi dinlediğin müziklerinden içinden kendi test parçalarınıda bulursun. Harici olarak test cdlerini edinmeni tavsiye ederim. Test cdleri için distiribütörlere başvurman yerinde olucaktır. Yada forumundan yardımcı olacak arkadaşlar çıkabilir... Bendeki cdler ömrünü tamamlamış çizik içinde...
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
toledo
|
 |
« Yanıtla #195 : Şubat 27, 2008, 11:17:32 ÖÖ » |
|
ilgilendiğin için teşekküreler tipo16v o halde montajcı arkadaşıma söyleyip distiribütörlerden temin etmeye çalışıcam
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2008, 11:19:23 ÖÖ Gönderen: toledo »
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #196 : Nisan 13, 2008, 07:33:28 ÖS » |
|
noldu sisteme, yatıyor mu halen? bir haber yok ne zamandır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #197 : Nisan 13, 2008, 09:38:02 ÖS » |
|
magüna bende bende gurcalıom abi ahmete yamurlu havada su yok. 3 pce yi söküp p3 10 slim leri takacaz bakalım ptesi filan yapacaz bi şekil  midlerin yeri deişcek bide. ben çalmaz diom 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erci
|
 |
« Yanıtla #198 : Nisan 13, 2008, 09:58:05 ÖS » |
|
çalmaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #199 : Nisan 13, 2008, 11:12:35 ÖS » |
|
orası kesin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #200 : Nisan 13, 2008, 11:16:35 ÖS » |
|
çalmio.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #201 : Nisan 14, 2008, 09:32:25 ÖÖ » |
|
slimler ne zaman montelenecek usta yaws beklioz sonucu
|
|
|
|
|
|
Dream Car Satıldı yeni araç bakılmakta hala kararsız durumda olmak çok kötü sistem konfig sonlandı işimiz araca kaldı pm le yardımcı olmayacağım sadece konunuzun linkini atın bana .....!!!!!!!!
|
|
|
|
|
GHOST
Alper Dalar
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye
| | |