|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #90 : Şubat 06, 2008, 03:12:48 ÖS » |
|
Sub frekanslarında kapıda olması çok fark ediyor. Şu anda midbasslarıda subwooferı gibi alt kesim yapmadan kullanıyorum zaten. Stereo olmasının farkı hissediliyor. Bunu net olarak görmek için sub sinyal çıkışlarını midbass girişine bağlamıştım araçta mono olduğu için etkisi belli oluyor. Özellikle volume yükseldikçe fark belirginleşiyor. Fark olmasa stereo ev sistemlerinde de tek bası ortaya koyar iki tane raf tipi hoparlör kullanırlardı olayı bitirirlerdi Basların ayrı kanallardan olduğu kayıtlarda var elimde. Davulun sahnenin neresinde durduğunu anlayabiliyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #91 : Şubat 06, 2008, 03:24:17 ÖS » |
|
Ev sistemlerinde bir nebze anlayabiliyorum çift bas kullananları, ortam geniş ve bazı frekanslarda sesin nereden geldiğini belki algılıyoruzdur diye düşünüyordum. Araçta pek mantıklı gelmiyordu bana dibinde 2 sub olması ama sen fark yaratıyor diyorsan doğrudur. Umarım güzel olur, bize de dinlemek nasip olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #92 : Şubat 06, 2008, 03:31:10 ÖS » |
|
Ev sistemlerinde bir nebze anlayabiliyorum çift bas kullananları, ortam geniş ve bazı frekanslarda sesin nereden geldiğini belki algılıyoruzdur diye düşünüyordum. Araçta pek mantıklı gelmiyordu bana dibinde 2 sub olması ama sen fark yaratıyor diyorsan doğrudur. Umarım güzel olur, bize de dinlemek nasip olur  Zaten evde müzik dinlememek lazım... Evde fark hissettikçe arabada masraf artıyor
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #93 : Şubat 06, 2008, 03:53:09 ÖS » |
|
Ev sistemlerinde bir nebze anlayabiliyorum çift bas kullananları, ortam geniş ve bazı frekanslarda sesin nereden geldiğini belki algılıyoruzdur diye düşünüyordum. Araçta pek mantıklı gelmiyordu bana dibinde 2 sub olması ama sen fark yaratıyor diyorsan doğrudur. Umarım güzel olur, bize de dinlemek nasip olur  Zaten evde müzik dinlememek lazım... Evde fark hissettikçe arabada masraf artıyor bide bana su koyuyo arabada ne kadar para harcarsan harca donar duser son damla 
|
|
|
|
|
|
tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya rab bizi özler.. şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden? Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #94 : Şubat 06, 2008, 03:53:30 ÖS » |
|
 garibim topi26v ya... VRx verem ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #95 : Şubat 06, 2008, 03:54:55 ÖS » |
|
 garibim topi26v ya... VRx verem ? 4.300 olsa 100 liraya sarmıştım... Almışın 6.420 aktif kullanamıyoz...
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #96 : Şubat 06, 2008, 04:25:55 ÖS » |
|
tobestafurhah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
quattros
Onur
Fanatik Üye

TRap House
|
 |
« Yanıtla #97 : Şubat 06, 2008, 07:37:53 ÖS » |
|
la bu araç turbo la maşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
takara34
|
 |
« Yanıtla #98 : Şubat 07, 2008, 11:28:54 ÖÖ » |
|
hayırlı olsun. arabada tesisat da güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #99 : Şubat 07, 2008, 12:59:01 ÖS » |
|
Sağolun...
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
|
|
RSteam
|
 |
« Yanıtla #101 : Şubat 07, 2008, 06:55:50 ÖS » |
|
2. fotoğraftaki şekilde, aynanın yanına 10 cm'lik mid sığabilecek mi peki? Mid biraz fazla küçülmüş gibi geldi o fotoda bana, ondan sordum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #102 : Şubat 07, 2008, 07:13:38 ÖS » |
|
ahmet cok sapıkça şeyler koymuşsun şiddetle vazgeçmeni öneririm 
|
|
|
|
|
|
tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya rab bizi özler.. şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden? Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
106tuner
Hiperaktif Üye

RE AUDIO FAN
|
 |
« Yanıtla #103 : Şubat 07, 2008, 07:15:22 ÖS » |
|
ahmet cok sapıkça şeyler koymuşsun şiddetle vazgeçmeni öneririm  +212
|
|
|
|
|
|
 Ana Ünite 1 ; Clarion DXZ 788 RUSB Ana Ünite 2 ; Pioneer DEH-P80MP MOSFET Pre Out 6V Güç Amfisi ; Helix SPXL 1000 Competition 1 Ohm 1750 W RMS(SATILIK) Subwoofer ; Re Audio Sx 15"(SATILIK) --- 2 RE SX 12" Ve RF4000.1 (LOADING) --- Comp Amfisi ; Helix E40 Esprit Lamp AMp 2xComp ; Helix H 236 Cap ; Brax 1 Farad Power Kabloları ; Stinger SWKH0 (0 Awg Kablo Kiti) 3xRCA Kabloları ; Stinger Helix Ön Sigortalık ; Stinger SANLFHOWPT (250 Amper) Arka Sigortalık ; Stinger SHD2ANL (200A+100A) Akü ; İnci Akü FormulA 72A Ersin ÇELEBİ/MANİSA 
|
|
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #105 : Şubat 08, 2008, 01:43:23 ÖÖ » |
|
ahmet cok sapıkça şeyler koymuşsun şiddetle vazgeçmeni öneririm  +212 İmzayı boşa atmadık  Şaka bi yana elimizden geldiği ve imkan olduğu kadarıyla uygulamaya çalışacağız. Özellikle coaxial olanı gerçekten denemek istiyorum. Diğerleri içime sinmez zaten ama alternatifleride ortaya koymak lazım...
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #106 : Şubat 08, 2008, 11:51:02 ÖÖ » |
|
ahmet cok sapıkça şeyler koymuşsun şiddetle vazgeçmeni öneririm  +212 İmzayı boşa atmadık  Şaka bi yana elimizden geldiği ve imkan olduğu kadarıyla uygulamaya çalışacağız. Özellikle coaxial olanı gerçekten denemek istiyorum. Diğerleri içime sinmez zaten ama alternatifleride ortaya koymak lazım... abi o kadar takılıyoruz surda bi bizim yaptıklarımıza bak bi senin yaptıklarına bak lütfen söle saçma sapan projeler cıkartma üzülüyorum gerçekten.. alperin rs6.3 ü al yürü git 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #107 : Şubat 08, 2008, 11:54:50 ÖÖ » |
|
yau adam denemek istiyor.sen denemeden mi edindin bildiğin tecrübeleri ? Her denediğin saçmaydı belki kendine göre doğrusunu buldun o adamda belki kendi doğrusunu bulmak için uğraşıyor her seferinde saçma sapan diyerek ne yapmak istiyoruz anlamadım..
Görüşünü belirt aklına yatarsa fikrini dğeiştirir yatmassa zaten aklındakinin sonucunu merak etmek için deniyecektir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #108 : Şubat 08, 2008, 12:12:52 ÖS » |
|
yau adam denemek istiyor.sen denemeden mi edindin bildiğin tecrübeleri ? Her denediğin saçmaydı belki kendine göre doğrusunu buldun o adamda belki kendi doğrusunu bulmak için uğraşıyor her seferinde saçma sapan diyerek ne yapmak istiyoruz anlamadım..
Görüşünü belirt aklına yatarsa fikrini dğeiştirir yatmassa zaten aklındakinin sonucunu merak etmek için deniyecektir...
görüşümü belirttim. saçma daha doğrusu yanlış.. yanlışlarla boşuna uğraşmasın diye dedim. ben saçma bişey denemedim sizin dediğiniz gibi montörümün avantajını kullandım alper. Ahmetede her fırsatta hala yardımcı olmaya calısıyorum. hatanın neresinden dönersen kardır.. sana mantıklı geliyormu o montaj şekilleri? mantıklı geliyorsa ben susuyorum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2008, 12:18:18 ÖS Gönderen: BocuQ »
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #109 : Şubat 08, 2008, 12:16:53 ÖS » |
|
Ahmetin posizyonunu denedin mi peki ? Yanlış olduguna nasıl kanaat getirdik ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #110 : Şubat 08, 2008, 12:19:02 ÖS » |
|
editledim oku istersen ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #111 : Şubat 08, 2008, 12:24:14 ÖS » |
|
Ben mantıklı yada mantıksız demedim dikkat ettyisen sordugu sorular içinde herhangibir yorum yapmadım. Mantıklı yada mantıksız adam gibi yorum yapacak zaman buldugum anda mantıksız gelenlerin olası sebepleri ile yazarım oda olası cevaplarını verir böylece fikir paylaşımı olur. Ama senin attığın mesajdan sonra değil fikir paylaşımı gördüğün gibi sadece polemik başlar...
|
| | |