|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #30 : Mayıs 11, 2007, 12:49:54 ÖS » |
|
Güle güle kullan ama Ahmet'in eli de biraz yavaş sanki... Ben o kapı panellerine ben askere gitmeden başlanmıştı diye hatırlıyorum  6 ayda çıkarmış gelince bizzat tebrik edecem onu  İstanbul'a geldiğinde haberimiz olsun dinleriz.. Sağolasın... Yavaş değilde araba onun yanında değil... Kapılara başladı 2 16 ya göre hazırladı ama bi tarafın zımparası bile yapılmadan dönmek zorunda kaldım... İasca için gelirken 1 hafta önceden geldim kapıyı bitirebilmek için  İstanbula gelirken haber ederiz burdan
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #31 : Mayıs 11, 2007, 12:54:08 ÖS » |
|
harunAY, eratech, OPEL REKORD GT, Cihazibo, zigzag, mc_ghost_26, nickless ve burak_L300 sizlerde sağolun...
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
golf4
|
 |
« Yanıtla #32 : Mayıs 12, 2007, 12:50:50 ÖÖ » |
|
Hayırlı olsun Ahmet.yav senin şu Kapıları bi dinlemek isterdim hani. :)midbas nasıl şimdi merak ettim doğrusu.
|
|
|
|
|
|
Rasim AY EUROPE
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #33 : Mayıs 12, 2007, 03:05:33 ÖS » |
|
Abi imkan olurda gelirsek dinleti imkanımız olur. Bundan sonra istanbula ne zaman gelirim bilmiyorum kapılarda bitti zaten ;D
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 12, 2007, 03:38:40 ÖS » |
|
Kardeşim hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileği ile.Senin sayendede çok büyük tecrübeler edindik.Zamanında saatlerce tune ler ayarlamalar hoparlör testleri az kafa patlatmadık.Ancak cone/dome olayındayız şuan sanırım eheh ama cone yinede üstün bana görede. Gerçekten keyfli bir sistem biraz mat çalsada Dışarıdan bakan arkadaşlar pek birşey görmeselerde harcanılan tecrübe ve emek ile bu arabayı oturup dinlemeniz halinde geçen sürede ne kadar çok iş yapıldıgının göstergesidir. Pasif olarak dinlediğim en iyi odaklama yapan sistem diyebilirim. Kazasız belasız sensey... (la son resim pert olanın resmi deilmi nie keklion milleti ;D )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #35 : Mayıs 12, 2007, 03:47:44 ÖS » |
|
Kardeşim hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileği ile.Senin sayendede çok büyük tecrübeler edindik.Zamanında saatlerce tune ler ayarlamalar hoparlör testleri az kafa patlatmadık.Ancak cone/dome olayındayız şuan sanırım eheh ama cone yinede üstün bana görede. Gerçekten keyfli bir sistem biraz mat çalsada Dışarıdan bakan arkadaşlar pek birşey görmeselerde harcanılan tecrübe ve emek ile bu arabayı oturup dinlemeniz halinde geçen sürede ne kadar çok iş yapıldıgının göstergesidir. Pasif olarak dinlediğim en iyi odaklama yapan sistem diyebilirim. Kazasız belasız sensey... (la son resim pert olanın resmi deilmi nie keklion milleti ;D ) Sağol Alper pasifle uğraşmamın sebebi aktif crossoverla denediğimde pasif crossover daki değerlere göre bile ayarlasam pasifteki doğallık ve bütünlüğü yakalayamamaktı... Pasif crossoverda faz değişimleride düzenlenebiliyor herhalde sorun buydu... Çaktırma olm yeni magünanın fazla fotosu yok elimde;) Çekersem onlarıda koyarım...
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
bigbang
|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 12, 2007, 03:56:46 ÖS » |
|
Haklısın Ahmet ; pasif filtrelerin mutlaka faz düzenlemesi vardır  Active e geçtiğim ilk günden beri aklımda olan bir konu bu.Hatta foruma da yazmış olabilriim. Ürünlerin pdflerinde falan da yazmıyorlar  Midbass-midrange ve midrange-tweeter arası kaç derecelik bir açı ile ayarlı acaba pasif filtreler. Acaba bunu araştıran oldu mu ?
|
|
|
|
|
|
"Each new hour holds new chances for new beginnings.The horizon moves forward offering you space to take new steps of change." LTJ BUKEM Rover 25 Alpine CDA-7998R Alto Mobile UCS Pro + RM2 Programmer Midbass: Dls Iridium 8" Midrange: Dls Iridium 3" Tweeter: Dls Iridium 1.1" Mb Quart PCE-216 (Arka) 2x RF T112D2 (sealed 1,41cuft+1,41cuft) Rockford Fosgate T4004 Rockford Fosgate T8004 Rockford Fosgate T20001BD 2x Rockford Fosgate CPCD10-03 Power Digital Cap. Ana ve yedek akü: Delphi Freedom 72Ah 700CCA  Bülent Ergücü, Arkent / Artur
|
|
|
|
|
volky
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 12, 2007, 06:27:12 ÖS » |
|
Hayırlı olsun..
|
|
|
|
|
|
Suzuki Vitara - Out Mercedes SLK 200K - in Mercedes Vaneo - in
Sony CDX-F5550 (Mercedes SLK'ya transfer) Sony XAV-W1 (Beklemede) Sony XAV-C1 (Satıldı) Sony XVM-H65 x2 (Satıldı) Sony XM-SD46 x 2 Sony GTR9001 (Satıldı) Sony GTR6001 x 2 (Kargo) Sony XS-L152P5S x 2 Sony XS-HT170SN x 4 POWER ACOUSTIK PC20C CAPACITOR (Satıldı) Stinger Alt Yapı (Aranıyor)
19.09.2008 (Genel Düzenleme) 19.10.2008 (Elde kalanlar ve gelecek ekler ile yeni kapsamlı bir proje başlıyor) (vaneo)
-------------------------------------- Volkan KESKİN Acıbadem-Pendik-Tuzla / İstanbul --------------------------------------
Eski Vitara'm  http://www.youtube.com/watch?v=jtskBTmwUx4 http://www.youtube.com/watch?v=rRwcPM0e-wQ http://www.youtube.com/watch?v=c7P8ps_hwqo (NEW)
|
|
|
|
|
erseldede
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 13, 2007, 12:51:15 ÖS » |
|
hayırlı olsun güsel sistem
|
|
|
|
|
|
VM :MONDEO GHİA-X MU :FORD 5000 CD COMP. CC :FORD 6 CD CHANGER FC :MOREL PULSE 6,25 BC :STOCK CA :JBL 75,4 II SW :RF PUNCH P110S4 SB :0,65 CU FT SEALED SC :A.S.S EXPERT PC :A.S.S EXPERT FU :A.S.S BT :72 Amp 900 cca
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 13, 2007, 01:07:20 ÖS » |
|
Sağolun...
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
fery
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 13, 2007, 01:14:43 ÖS » |
|
temiz işçilik olmuş.. güzel sistem  hayırı olsun..
|
|
|
|
|
|
Ferhat - BURSA gp tjet 220 km/h deh-p 8650^gzna 4350x^front cvl-6k^rear pulse 6^kicker k^stinger bullet^ 2 awg power^mt 23^soloX 12 ^sm 3200^kicker 300 A^ 
|
|
|
|
|
volky
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 13, 2007, 07:17:51 ÖS » |
|
Hayırlı olsun. Kulak sağlığıyla dinle.. 
|
|
|
|
|
|
Suzuki Vitara - Out Mercedes SLK 200K - in Mercedes Vaneo - in
Sony CDX-F5550 (Mercedes SLK'ya transfer) Sony XAV-W1 (Beklemede) Sony XAV-C1 (Satıldı) Sony XVM-H65 x2 (Satıldı) Sony XM-SD46 x 2 Sony GTR9001 (Satıldı) Sony GTR6001 x 2 (Kargo) Sony XS-L152P5S x 2 Sony XS-HT170SN x 4 POWER ACOUSTIK PC20C CAPACITOR (Satıldı) Stinger Alt Yapı (Aranıyor)
19.09.2008 (Genel Düzenleme) 19.10.2008 (Elde kalanlar ve gelecek ekler ile yeni kapsamlı bir proje başlıyor) (vaneo)
-------------------------------------- Volkan KESKİN Acıbadem-Pendik-Tuzla / İstanbul --------------------------------------
Eski Vitara'm  http://www.youtube.com/watch?v=jtskBTmwUx4 http://www.youtube.com/watch?v=rRwcPM0e-wQ http://www.youtube.com/watch?v=c7P8ps_hwqo (NEW)
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 13, 2007, 09:53:05 ÖS » |
|
ahmet biraz fazla olmuş kapilar ama olsun  iyi günlerde dinle 
|
|
|
|
|
|
tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya rab bizi özler.. şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden? Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
ismail
!sm@!L
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #43 : Mayıs 13, 2007, 11:02:37 ÖS » |
|
HAYIRLI OLSUN...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 14, 2007, 12:30:19 ÖÖ » |
|
Sağolun arkadaşlar...  ahmet biraz fazla olmuş kapilar ama olsun  iyi günlerde dinle  Fazla mı  Daha sığsaydı koyacaktık  Sağol...
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
M3CSL
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 14, 2007, 05:58:00 ÖS » |
|
hele şukur yılların emekleri sonucuıstedığın sisteme kavustun... modifiyemde bi senın olduunu bılırm yıllar önce:) ilk buluşmadakı tub bastakı dvc neydı öle ya:)  valla aklıma gelıoda çok sağlam bişi ararken stepnenın arasında zor gormustum sistemı  nese son halınıde dınleyelım bi ara...
|
|
|
|
|
|
head unit---- deh 8650mp
component: focal 165v2 75rms mid ampli : rockford fosgate 551x 4*70rms power serıes mono amfi : edıson ed1000a 1ohm 1000rms subwoofer: mtx audıo 4512 *2 adet
power cable ass 4awg rca: stinger bullet serıes serkan yavaş Audiophile
|
|
|
|
|
erci
|
 |
« Yanıtla #46 : Mayıs 14, 2007, 07:04:58 ÖS » |
|
kanka kapıları kapattıgında torpido acılmıodu en son, şimdi acılıomu??? kanka subuda portluya koyup 2 ledinmi olay biter sana soliim. harbi guzel olmuş, gule gule kullan...
|
|
|
|
|
|
biraz kadın, biraz vodka, biraz bass ve bir mercedes hayat budur... набор звук давление...
|
|
|
|
|
ciser
|
 |
« Yanıtla #47 : Mayıs 14, 2007, 07:23:03 ÖS » |
|
çok başarılı bir sistem olmuş allah nazardan korusun
|
|
|
|
|
|
ALPİNE CDA-9853 MOREL ELATE 6.3 AUDİSON LRX 2.500 SUB. WOOFER:KİCKER S12L5 AUDİSON LRX 1.400
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #48 : Mayıs 14, 2007, 09:35:02 ÖS » |
|
hele şukur yılların emekleri sonucuıstedığın sisteme kavustun... modifiyemde bi senın olduunu bılırm yıllar önce:) ilk buluşmadakı tub bastakı dvc neydı öle ya:)  valla aklıma gelıoda çok sağlam bişi ararken stepnenın arasında zor gormustum sistemı  nese son halınıde dınleyelım bi ara... Hem sistemi hem kulağımızı sürekli geliştiriyoruz;) Bambam yapıyoduk eskiden
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #49 : Mayıs 14, 2007, 09:36:58 ÖS » |
|
kanka kapıları kapattıgında torpido acılmıodu en son, şimdi acılıomu??? kanka subuda portluya koyup 2 ledinmi olay biter sana soliim. harbi guzel olmuş, gule gule kullan...
Lam o midbassın biri diz izasında ikendi bunda yok öle bişi... Ben bası söksem mi diyorum tamamen sen ikile bide utanmadan sıkılmadan MBQuartın kapalı tavsiye ettiği bası portluya koy diyosun  Eyvallah sağolasın...
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #50 : Mayıs 14, 2007, 09:49:55 ÖS » |
|
çok başarılı bir sistem olmuş allah nazardan korusun
Cümlemizinkini... Amin!
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
M3CSL
|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 18, 2007, 03:20:34 ÖÖ » |
|
hele şukur yılların emekleri sonucuıstedığın sisteme kavustun... modifiyemde bi senın olduunu bılırm yıllar önce:) ilk buluşmadakı tub bastakı dvc neydı öle ya:)  valla aklıma gelıoda çok sağlam bişi ararken stepnenın arasında zor gormustum sistemı  nese son halınıde dınleyelım bi ara... Hem sistemi hem kulağımızı sürekli geliştiriyoruz;) Bambam yapıyoduk eskiden hadı cnm o zmn bile ben butun yol boyu bu bası dınlıom dıodun hiç yormuo fılan dıodun..sq cu olduunu o zmndan bellıydı:)
|
|
|
|
|
|
head unit---- deh 8650mp
component: focal 165v2 75rms mid ampli : rockford fosgate 551x 4*70rms power serıes mono amfi : edıson ed1000a 1ohm 1000rms subwoofer: mtx audıo 4512 *2 adet
power cable ass 4awg rca: stinger bullet serıes serkan yavaş Audiophile
|
|
|
|
|
|