CarAudioTurkey
CA-TR Garajdan Rastgele Resimler
TrueRTA ile denemeler  

Gösterim : 21 
Gönderen : ilkercom 
Garaj : Çıtır ses sistemim 

karışık  

Gösterim : 39 
Gönderen : GHOST 
Garaj : Müzik Kutum 

hyundai starex - digital designs 5  

Gösterim : 19 
Gönderen : xname 
Garaj : hyundai starex - digital 

Accent Direkler  

Gösterim : 16 

Rockford Fosgate T1  

Gösterim : 29 
Gönderen : djzonk 
Garaj : Düldül 

ilk sistem  

Gösterim : 77 

JL Audio 12w6v2  

Gösterim : 24 

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SİZLERLE TANIŞMAK VE YARDIMCI OLMANIZI BEKLIYORUM  (Okunma Sayısı 804 defa)
genco06
Yeni Üye
*

« : Kasım 10, 2004, 01:42:51 ÖÖ »

merheba. sitenizi beğendim.benım arayıpda bulamadığım sitelerden biri. ALLAH RAZI OLSUN iyiki boyle bır site yapmışsınız. BEN ankaradan ali . öğrencıyım (makına muhendısı ) . sanırım siz istanbuldansınız. ankarada oto müzik sıstemleri ıstanbula göre çok geri. fazla çeşitli sistemler yapılmıyor. bir iki tane adam akıllı yapan pıoneeer bayı var. ankda genelde hep pıoneer marka üzerine yoğunlaşılıyor.ve hep pıoneer markaları satılıyor. kımse diğer markalar la pek ilgilenmıyor. çünkü diğer markalar burda satılmıyor. en öok genelde pıoneer sonra az mıktarda alpıne falan kullanılıyor. ve kımse diger markların nasıl olduğunu falan bılmıyor. EĞER SIZINLE İLETİŞİME GEÇERSEM ÇOK MEMNUN OLUCAM
BANA YARDIMCI OLMANIZI İSTIYORUM . SİZBU İŞTEN ANLIYOSUNU. BİLGİNİZDE FAZLA HERALDE.  SİZİNLE İLETİŞİME GEÇİP BURDAKI BENIM SERVİSTEKI USTALARADA BILGİ VERİRSEK İYİ OLUR. DİYE DÜŞÜNÜYORUM . BU BENIM İCQ NUMARAM 131779233 EMAİL  aokarademir@e-kolay.net

genel olarakda ankaradakı sistemlerde goruntuye falan onem verılmıyor. klasık olarak arka panjur sokuluyor . yerine medefe konuluyor. bağlayan servislerde pek bır bılgi bılmıyor (tabıı benım gıttıklerım servislerde ) araştırdım gezdım ama hep aynı kımse farklı bişey yapalım demıyor. bu konuda sızın yardımınıza ıhtıyacım var

ben de meraklı olarak bır sıstem topladım .
fiat marea sw arabam vardı ilk önce onda bır sıstem yaptım . şuan yenı bır araba satın aldım megane sedan II .. sistemımd şunlar var yenı yaptırıyorum daha

PIONEER 7500MP MP3 ÇALAR
PIONEER GMX574 ANFİ
PIONERR TS S250 TWEETER
PIONERR 6990S HOPORLOR
PİONERR TS W1001DVC 800 WATT BASS İKİ ADET
PIONERR W305F 800 WATT BASS İKİ ADET
PIONERR C1300 R MID BASS 13 CM
SİERRA 5 KANALLI ANFİ

sierra anfiyi yenı alıyorum . nasıl bır anfı ve fiyatı konusunda bılgı verırsenız sevinirim. bağlattığım yer pıneer bayi .. ankada benım gorduğum  ve bu işten anlayan tek yer diye düşünüyorum. ben goruntuye de onem verıyorum dergilerden goruorum netten goruyorum uçuk şeyler var ama burda yapılmıyor. bu sistem toplanınca inşallah size resımlerınıde gönderıcem .en kısa zamanda .
   ARABADA ARKA PANJURU SOKTURUYORUM . ve fiber ile kabartma yaptırıyorum panjur yerıne..... buraya w305f leri koyuyorum iki adet .
 bagaj hacmini kullanmak için..
. diğer iki adet bass ı ise kutu yaptırıyorum. bunlarıda bagaja koyuyorum mıd bassları ise on kapıya koyduruyorum.  inşallah guzel ses alırım ..ama goruntu hıç orjınal bişey olmuyor.. bu konudada bana yardımcı olmanızı istıyorum ..  ayrıca dvd player almak istıyorum ankda pek yaygın değil hatta yok denecek kadar az .. kımse elınde dvd player bulundurmuyo
istanbuldan getırtırıyor . hemde çok pahalı .. bu konudada
sizden yardım istıyorum

İLGİ VE ALAKALARINIZ BEKLIYORUM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN...
BU SİTE İÇİN  SİZE TEŞEKKURLERIMI BILDIRIRIM.......
aokarademir@e-kolay.net
icq no: 131779233

R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #1 : Kasım 10, 2004, 04:29:09 ÖS »

smile iyi calışmalar.

Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
aRIf
Arif
Fanatik Üye

Yalanci Admin

« Yanıtla #2 : Kasım 10, 2004, 07:01:37 ÖS »

Aramiza hos geldin Ali.

0.25psi 5hp A4
CeyhanElektronik
Aktif Üye
**

« Yanıtla #3 : Ocak 13, 2005, 12:18:23 ÖS »

merhabalar.Ankara da bu isi diger markalarda yapanlarda var.212 656 51 11 212 510 85 95 nolu telefonlardan bilgi alabilirsin
Saygılar

Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye

V8 Power

« Yanıtla #4 : Ocak 13, 2005, 12:33:08 ÖS »

arkadaşım hoşgeldin Cool sefalar getirdin.
ancak yanlış yerde başladın konuşmaya Confused  Dikkat etmediğiniz yada okumaya üşendiğiniz forum kurallarını hatırlatmak isterim. üyelerimizin kendilerini tanıttıkları bölümde kendini tanıtırsan çok sewiniriz.aksi halde bu karmaşıklıklar artıcak ve engelliyemiycemiz bir hal alıcak.sizlerden daha duyarlı olmanızı rica ediyorum. gerekli bilgileri gerektiği yerlere yazarsak daha güzel ve kolay bir ortam yaratmış olucağımıza inanıyorum.Saygılar..

Not:gerekli işlemleri yaptıktan sonra bu mesaj düzeltilecektir.. Surprised

Şirinyalı - ANTALYA
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.