|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #60 : Ekim 10, 2008, 01:56:00 ÖÖ » |
|
Evet kullanılan malzeme su kontrası mdfyi her alanda ezen bir malzeme 
|
|
|
|
|
|
tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya rab bizi özler.. şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden? Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
|
|
nurkan_09
|
 |
« Yanıtla #61 : Ekim 10, 2008, 12:40:51 ÖS » |
|
bu araca portatif port olayı yakışır walla...hem konu başlığa uygun olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
banfy
|
 |
« Yanıtla #62 : Ekim 10, 2008, 01:37:45 ÖS » |
|
Evet kullanılan malzeme su kontrası mdfyi her alanda ezen bir malzeme  cevap için saol mustafa abi ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #63 : Ekim 10, 2008, 02:03:51 ÖS » |
|
bu araca portatif port olayı yakışır walla...hem konu başlığa uygun olur  portun yapılış amaçlarından bitaneside bu zaten.. değiştirilebilir olması .. dayanıklılığından bahsetmeme gerenk yok ztn 
|
|
|
|
|
|
tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya rab bizi özler.. şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden? Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
N5K3G
|
 |
« Yanıtla #64 : Ekim 10, 2008, 03:43:53 ÖS » |
|
Hayırlı olsun. Birleştirmekte kullandığı deniz tutkalı mı yoksa farklı bir yapıştırıcı mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erci
|
 |
« Yanıtla #65 : Ekim 10, 2008, 08:32:58 ÖS » |
|
arac hala halil abinin tukandamı??? yoksa döndümü memleketine??? merak ediorum 2 tane sx12 nası calar acaba.
|
|
|
|
|
|
biraz kadın, biraz vodka, biraz bass ve bir mercedes hayat budur... набор звук давление...
|
|
|
|
|
SPL
|
 |
« Yanıtla #66 : Ekim 10, 2008, 11:38:18 ÖS » |
|
arac hala halil abinin tukandamı??? yoksa döndümü memleketine??? merak ediorum 2 tane sx12 nası calar acaba.
Araç Halil 'in tükkanda .. Pazar dönecek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #67 : Ekim 11, 2008, 05:10:19 ÖS » |
|
bi koşu gidip dinle erci 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SPL
|
 |
« Yanıtla #68 : Ekim 12, 2008, 06:05:05 ÖS » |
|
Araç Halil 'in tükkanda ..
Pazar dönecek...
Selamlar, İstanbul'dan yeni döndüm... Bu Pazar'da aracı alamadım... Benim o kadar : - Üstat yeter uğraşma dememe rağmen inatla ver hırsla anormal bişeyler ortaya çıkarmaya çalışan Halil Usta'ya burdan çok teşekkürler.. Sonucun çok ürkütücü olacağından hiç şüphem yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #69 : Ekim 12, 2008, 07:16:41 ÖS » |
|
Araç Halil 'in tükkanda ..
Pazar dönecek...
Selamlar, İstanbul'dan yeni döndüm... Bu Pazar'da aracı alamadım... Benim o kadar : - Üstat yeter uğraşma dememe rağmen inatla ver hırsla anormal bişeyler ortaya çıkarmaya çalışan Halil Usta'ya burdan çok teşekkürler.. Sonucun çok ürkütücü olacağından hiç şüphem yok... sadece senmi ? o kutunun arabaya sabitlenişi neydi öyle yau  maşallah maşallah nasıl olacak çooooook merak ediyorum..    
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 12, 2008, 08:36:13 ÖS Gönderen: BocuQ »
|
|
|
|
|
|
|
banfy
|
 |
« Yanıtla #70 : Ekim 14, 2008, 12:11:28 ÖÖ » |
|
halil usta cidden aşmış ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #71 : Ekim 14, 2008, 02:32:35 ÖS » |
|
işcilik cok başarılı  güzel günlerde kullanın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #72 : Ekim 14, 2008, 02:38:00 ÖS » |
|
msn de ve telefonda isyan edip burdan başka türlü konuşanlara isyan ediyorum!
|
|
|
|
|
|
Siz Yapın Bize Yasak...!!! 
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #73 : Ekim 14, 2008, 03:37:23 ÖS » |
|
noldu remzicim sole bakim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DD_COBRA_39
ANIL OKTA
Aktif Üye

Team_spl Kırklareli
|
 |
« Yanıtla #74 : Ekim 14, 2008, 05:11:52 ÖS » |
|
ali abii süper hasta kaldım haa.. gene son sözü söylemişin.
|
|
|
|
|
|
SPL müzik tarzi değil Yaşam tarzidirr...
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #75 : Ekim 14, 2008, 05:25:22 ÖS » |
|
noldu remzicim sole bakim
Aslında bana göre çok şey oldu Alper abi ama bazen insan susmak zorunda kalıyor..Sn Ali YARAR bey le konuştum, durumun tamamen farklı geliştiğini ve bundan kendisininde haberi olmadığını söyledi..
|
|
|
|
|
|
Siz Yapın Bize Yasak...!!! 
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #76 : Ekim 14, 2008, 05:40:40 ÖS » |
|
Yardımcı olabilceğim birşey varsa dön kardeşim bana.çözebilceğimiz bir problem varsa..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SPL
|
 |
« Yanıtla #77 : Ekim 14, 2008, 06:40:19 ÖS » |
|
msn de ve telefonda isyan edip burdan başka türlü konuşanlara isyan ediyorum!
Remzi arabanın gecikmesinden dolayı isyanlarımdan bahsetmeye çalışıyor  .. Ustanın montaj çalışmasını görünce düşünceler değişti tabii ki  ... Bu gecikme de insanların kişisel problemleri de war ki bunları burada açıklamak doğru olmaz ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punk
|
 |
« Yanıtla #78 : Ekim 14, 2008, 07:30:12 ÖS » |
|
oldukça güzel bir sistem güle güle kullanın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SPL
|
 |
« Yanıtla #79 : Ekim 15, 2008, 02:02:43 ÖS » |
|
Sistemde elektriksel altyapı yönünden değişime gitmeye karar verdik.. Öncesinde 2 adet 100 A Varta Normal Akü kullanacak iken şimdi 1 adet 200 A jel akü ile fikir değişikliği oldu.. Jel Akülerin Avantajları: - Alıntıdır - * Akü hemen şarj edilmese bile derin deşarjdan tamamen geri döndürebilme * Günlük çevimsel kullanım için ideal * Uzun deşarjlarda mükemmel performans * Yüksek sıcaklık uygulamalarında toleranslı * Pozitif plakaları koruyan, olayısıyla çevrimsel ömrü uzatan dizayn * Çevrimsel ömrü uzatan ve ızgaralarda paslanmayı önleyen daha kalın plakalar * Düşük iç dirençten dolayı yüksek performans * Akü tamamen şarj edilmemiş olsa bile aküyü tamamen deşarj edebilme
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 15, 2008, 02:04:58 ÖS Gönderen: SPL »
|
|
|
|
|
|
|
HS06
|
 |
« Yanıtla #80 : Ekim 17, 2008, 10:29:45 ÖÖ » |
|
Alibey ortaya çıkan sonucu gerçektende merak ediyorum.Aracın bitmiş hali mevcut ise ekleyebilirseniz sevinirim.Tekrar hayırlı olsun kazasız sorunsuz 
|
|
|
|
|
|
Forum sakinlerine önemli duyuru mutlaka okuyunuz
Cin olmadan Adam çarpmaya çalışma, İlk önce ADAM ol!!! Geçici sistemim: Ana Ünite : ..... (Merakla Gelmesini Bekliyoruz) Component : Focal Utopia 165w3 & TLR Tweeter Amplifikator : Audison VRX 4.300.EX.2 (imiş Sahibi uyardı düzeltik) Woofer : Hertz Hs 200 x 2
|
|
|
|
Bass Mechanics
Onur Mutlu
Hiperaktif Üye

SPL Livin'loud...
|
 |
« Yanıtla #81 : Ekim 17, 2008, 11:39:54 ÖÖ » |
|
Sistemde elektriksel altyapı yönünden değişime gitmeye karar verdik.. Öncesinde 2 adet 100 A Varta Normal Akü kullanacak iken şimdi 1 adet 200 A jel akü ile fikir değişikliği oldu.. Jel Akülerin Avantajları: - Alıntıdır - * Akü hemen şarj edilmese bile derin deşarjdan tamamen geri döndürebilme * Günlük çevimsel kullanım için ideal * Uzun deşarjlarda mükemmel performans * Yüksek sıcaklık uygulamalarında toleranslı * Pozitif plakaları koruyan, olayısıyla çevrimsel ömrü uzatan dizayn * Çevrimsel ömrü uzatan ve ızgaralarda paslanmayı önleyen daha kalın plakalar * Düşük iç dirençten dolayı yüksek performans * Akü tamamen şarj edilmemiş olsa bile aküyü tamamen deşarj edebilme bunlardan nerden temin edebiliriz? büyüklüğü normal aküye göre nasıl? teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
Ne büyüktür emeğe saygı duyan insan.
|
|
|
|
|
SPL
|
 |
« Yanıtla #82 : Ekim 17, 2008, 12:53:20 ÖS » |
|
Alibey ortaya çıkan sonucu gerçektende merak ediyorum.Aracın bitmiş hali mevcut ise ekleyebilirseniz sevinirim.Tekrar hayırlı olsun kazasız sorunsuz  Selamlar, Aracın bitmişi yarın büyük ihtimal Ankara'da olacak orada görüp dinleyebilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SPL
|
 |
« Yanıtla #83 : Ekim 17, 2008, 12:56:52 ÖS » |
|
bunlardan nerden temin edebiliriz? büyüklüğü normal aküye göre nasıl? teşekkürler.
Aküler ile ilgili tüm bilgiye www.acdc.com.tr adresinden ulaşabilirsin... Almaya karar verirsen de Msn'den benimle temas kurarsan, firma ile temaslarım olduğundan sana indirim yaptırabilirim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|