|
serrifh
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 29, 2005, 10:54:19 ÖÖ » |
|
Çok şık olmuş güle güle dinleyin...Darısı başımıza 
|
|
|
|
|
|
Emre DOĞAN
ANKARA
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 29, 2005, 01:16:55 ÖS » |
|
Kapı boyama işlemlerini zaten halledecekti osman abi ancak boya bitmiş... Bence tizlerin o konumda olması 3 way için daha tümleşik bir ortam oluşturmuş.Şahsen arabayı dinlerden hiç problem yaşamadım.Özellikle dome olması çok çok güzel bir durum. BE lerin uygulama kitapcıgını incelediysen A,B,C,D oarlak 4 tane konum verilmiş.Ve D konumu diğer ekipmanlara en yakın olan konum. Burdaki amaçta yine kanımca tümleşik olarak bütünügü yakalıyabilmek.. basın ın açısına gelince yılmaz abinin yapmış oldugu bir golf vardı.İasca pro 600 1.si oldu kendisi, yanlış olsa tahminimce 1.cıkamazdı herhalde... Ki araçta golf4 dü. vtec in arca camı biraz daha açılı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osimen34
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 29, 2005, 02:26:24 ÖS » |
|
abi daha öncede solediim cihaz seçimlerin çok başalırılı ama eleştirilerim olacak; önden başlayalım:) 1) k3 lerin vidaları falan hep görünüyo bu olmamış gizlenebilir (siyah bez bant yapıştırabilirsiniz içerden) 2) görüntü anlamında crosoverlerin ikisinide kapıya koysanız çok daha güzel olurdu madem 1 tanesini koydunuz:) 3) boya işlemi çok şık olmuş ama kapıının döşemesi bu şıklığı gölgede bırakmış keşke onuda boyatsaydın 4) tizlerin yeri bence çok yanlış olmuş direk kulağa geliyo ama doğru sahneleme için sesi bas mid ve tiz olarak ön konsolda birleştirsen şık olurdu 5) yazını okudum bas için vidaları kapatıcaz demişin tavsiyem alüminyumdan bir çerçeve koyman 6) basın duruşu bana çok yanlış geldi köşede tam üçgene girip orada sesi öldürüyo (acaba resimdemi ole çıkmış) yani bagajda bi açı varmı resimde bana düzmü geldi? belli bi açı sağlanıp bagaj yada cam sonra tavan sonrada ön konsola açı yapacak şekilde bi akustik sağlanmalı (şayet resimde ben bole gördüysem özür dilerim) bunlar eleştirilerim abi eksikleri tamamlayacağını yazmışın umarım düzgün olur şimdi iltifatlara geçelim:) boya rendgini çok başarılı seçmişin basta sarı olduğu için çok şık durmuş (galatasaraylımısın)  anfilerin yerini çok beğendim kapakları takınca çok şık duracağı kesin bagaj daki zemini resimden anlayamadım ama farklı bi boyaya benziyo gerçekten şık durmuş kapasitörleri çok güzel oturtmuşunuz beğendim eleştirilerim ve tebriklerim bunlar abi öncelikle çok emek var bunun için tebrik etmek lazım hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan insanın bakış açısı önemli tabiii...eyvallah diyorum dostum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kalbimizdesin loky
|
 |
« Yanıtla #33 : Nisan 29, 2005, 03:47:09 ÖS » |
|
sistem çok tatlı bişey olmuş gerçekten ama benim bir kaç eleştirim olacak, abi bu kadar güzel sisteme sahipsin hazır elin değmişken koltuk döşemelerini ve kapı kolu döşemelerini falanda kırmızı tonlu güzel bişeyler yapabilirsin. paspasları falanda değiştirdin mi mükemmel bir görüntü elde edersin. birde bas tarafındaki kapasitörün kablosu bayaa uzun heralde bildiğim kadarı ile kapasitör ve amfi arası kablolar ne kadar kısa olursa o kadar iyidir ama tabi bunu profesyonel insanlar yaptığından birşey diyemeyeceğim... allah nazardan korusun. bu arada araç sanırım honda civic hatchback değil mi?
|
|
|
|
|
|
Ana Ünite: JVC KD-LX555Subwoofer ampli: JBL A1201.1 GTİ (2 ohm@1200W RMS)Component ampli: JBL P80.4 (4 ohm@4*40W RMS)Ön componentler: 2 takım JBL GTO-560CEArka component: Infinity REF-6500CSSubwoofer: Kicker S15L74(4.5 cuft portlu 1000W RMS)Capasitor: Phoenix Digital 1.5 FaradEqualiser: Clarion EQS560 5 Band Graphic Equaliser/Electronic CrossoverAltyapı: Oxygen Audio RCA cables, Oxygen Audio 35mm complete power wiring kitİzolasyon: Pürmürle ısıt yapıştır  Lokman DURAN - ANTALYA
|
|
|
|
|
osimen34
|
 |
« Yanıtla #34 : Nisan 29, 2005, 06:39:25 ÖS » |
|
sistem çok tatlı bişey olmuş gerçekten ama benim bir kaç eleştirim olacak, abi bu kadar güzel sisteme sahipsin hazır elin değmişken koltuk döşemelerini ve kapı kolu döşemelerini falanda kırmızı tonlu güzel bişeyler yapabilirsin. paspasları falanda değiştirdin mi mükemmel bir görüntü elde edersin. birde bas tarafındaki kapasitörün kablosu bayaa uzun heralde bildiğim kadarı ile kapasitör ve amfi arası kablolar ne kadar kısa olursa o kadar iyidir ama tabi bunu profesyonel insanlar yaptığından birşey diyemeyeceğim... allah nazardan korusun. bu arada araç sanırım honda civic hatchback değil mi? teşekkürler arkadaşım...dediğin şeyin ben ve yılmaz ustada farkında tabii...insanın elinde fazladan capasitör olunca böle oluyor işte naparsın  ...yılmaz ustanın profesyonelliğine ise hiçbirşey demiyorum orda yanlışsın dostum...diğer konularda haklısın tabii ama para olsa dediklerinden daha fazlasını yapıcam hiç merak etme ama başlıktada yazdığım gibi tesisat bitti ama yapacak çok iş var daha.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye

V8 Power
|
 |
« Yanıtla #35 : Nisan 30, 2005, 11:15:25 ÖS » |
|
hayırlısı olsun kardeş.muradına ermişsin sonunda  allah kaza, bela, parazit görmeden dinlemek nasip etsin 
|
|
|
|
|
|
Şirinyalı - ANTALYA
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 01, 2005, 02:24:50 ÖÖ » |
|
Hayırlı olsun kardeş darısı benim gibi işi bitmiyenlerin başına diyeyim  ama acilen döşeme olayına bi çözüm bul kırmızı dikişli siyah deri oldukça hoş olucaktır gibime geliyo yada alacantra derim yine kırmızı dikişli ki bu deriden de hoş olucaktır  güle güle kullan Allah hırsızdan ve kazadan saklasın. Dinledikten bikaç kişi dinledikten sonra zaten yavaş yavaş açıklar bulunur ve kapatılır dert etme 
|
|
|
|
|
|
Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator Tweeter : R29/7000 Mid : 12M MidBass : 18W Subwoofer : JL Audio 8w7 Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer Kablo Shielding : 3M Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
osimen34
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 01, 2005, 02:29:07 ÖS » |
|
çok sağolun arkadaşlar...bakalım deri döşettirmeyi bende çok istiyorum..hatta maçka daki yerle konuştum..ama şuan o kadar nakit çıkarmam çok zor...inşalah hepsi olur zamanla...tekrar teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miniks
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 03, 2005, 09:05:46 ÖÖ » |
|
MAŞALLAHHH çok şık durmuş osman abiğ senin şu zevkine dieceğim yok ama kapılardaki reklam panoları bence güsel olmamış daha ufak olabilirlerdi tabi zevk meselesi önemli olan görüntü değil dimi ses ses SES TEKRAR MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN
|
|
|
|
|
|
HiLMi-AHMET AYNACI İSTANBUL / BAĞDAT CADDESİ  
|
|
|
|
|
osimen34
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 03, 2005, 12:41:41 ÖS » |
|
MAŞALLAHHH çok şık durmuş osman abiğ senin şu zevkine dieceğim yok ama kapılardaki reklam panoları bence güsel olmamış daha ufak olabilirlerdi tabi zevk meselesi önemli olan görüntü değil dimi ses ses SES TEKRAR MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN çok sağolun kardeşlerim...beğendiğinize sevindim...  yaa onları küçük yapıcaktık ama bu seferde kapılarda hiç belli olmıcaktı...ne biliyim oldu işte yaaa...şimdilik idare eder beni ; dermişimmmm...sağolun tekrar...görüşürüz inşallah en yakın zamanda....kendinize iyi bakın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 03, 2005, 05:15:40 ÖS » |
|
Kapı boyama işlemlerini zaten halledecekti osman abi ancak boya bitmiş... Bence tizlerin o konumda olması 3 way için daha tümleşik bir ortam oluşturmuş.Şahsen arabayı dinlerden hiç problem yaşamadım.Özellikle dome olması çok çok güzel bir durum. BE lerin uygulama kitapcıgını incelediysen A,B,C,D oarlak 4 tane konum verilmiş.Ve D konumu diğer ekipmanlara en yakın olan konum. Burdaki amaçta yine kanımca tümleşik olarak bütünügü yakalıyabilmek.. basın ın açısına gelince yılmaz abinin yapmış oldugu bir golf vardı.İasca pro 600 1.si oldu kendisi, yanlış olsa tahminimce 1.cıkamazdı herhalde... Ki araçta golf4 dü. vtec in arca camı biraz daha açılı... +1905 kapı renklerını beenmedigimi acıkca söliim neden bilmiorum ama arabanın rengine cok aksi olmuş. herneyse ben daha cko sesle ilgileniorum inanılmaz guzel caldıgına inanıorum güç beklemedikten sonra memnun olmicak kişinin olacagını sanmıom..hayırlı olsun Osman gelde şunu bi dinleyek sözünü tutmadın zaten kırıcam boynuzunu..
|
|
|
|
|
|
tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya rab bizi özler.. şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden? Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
lovedancer
SELÇUK KILIÇ
Fanatik Üye

stormbringer
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 03, 2005, 06:31:01 ÖS » |
|
dizayn açısından bakarsak valla kapıdaki olay çok güzel bagaj için aynı şeyi söyleyemem ama cap ler çok havalı olmuş. ses olarak mutlaka iidir. güle güle dinleyin
|
|
|
|
|
|
everthing but the girl. and i miss you like the deserts miss the rain.
|
|
|
|
|
aykutissever
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 03, 2005, 11:15:24 ÖS » |
|
boya olayı simetri degil asimetrik olmuş dönüşlerdeki yumuşak keskinlik gayet hoş bazı eksikliklerde halledebilincek eksikler en önemlisi osman kardeş senin icine sinmiş olması iyi günlerde kullan selamlar.
|
|
|
|
|
|
KAN BANKAMIZA KAYDOLUN....!!!!!!!
AYKUT İSSEVER AB RH+ İSTANBUL/DRAGOS
|
|
|
|
|
i_could
|
 |
« Yanıtla #43 : Mayıs 04, 2005, 04:15:42 ÖS » |
|
masallah iyi gunlerde dinemen dileklerimle saygılar...
i_could...
|
|
|
|
|
|
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
Aykut YENİ
|
|
|
|
|
osimen34
|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 04, 2005, 06:51:28 ÖS » |
|
sağolun arkadaşlar..çok teşekkür ederim...mustafa cım böcük cüm zaten boyanın rengi zıt bişey olsun istedim...dikkat çekici!!!!zevk ve renk meselesi  ben bu hafta izindeyim...sen müsait olunca ara buluşalım ok...ses çok iyi merak etme...güç de var yok değil yani  !!!!!!!içerde sallanmayan bişey kalmıyor merak etme 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 06, 2005, 01:33:58 ÖS » |
|
olum bu aksam gelde karsıya dinleyelim yaw
|
|
|
|
|
|
tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya rab bizi özler.. şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden? Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
hakan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #46 : Mayıs 06, 2005, 05:55:26 ÖS » |
|
hayırlı olsun sağlam bir tesisat benimkiyle hemen hemen aynı bir tesisat bakalım ben daha montaj yaptırmadım yaptırınca duruma bakıcam bende hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
loser