|
Tolga_Sahin
|
 |
« : Mayıs 25, 2005, 08:34:50 ÖS » |
|
nasil koyuluyor bu resimler akadaslar....... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
megabass
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 25, 2005, 09:01:42 ÖS » |
|
ewt 2 oldu yazıoruz olsun ya maksat işler görülsün 
|
|
|
|
|
|
MuЯaT GÖNEY İzmir-Bornova 
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 25, 2005, 09:13:20 ÖS » |
|
Kızmaya başlıyorum.En sonunda değişik bir uygulama getirecegim ama bakalım ne zaman...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tolga_Sahin
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 25, 2005, 10:38:46 ÖS » |
|
arkadasim kizmana , sinirlenmene gerek yok. Ben biraz aptalim anlamiyorum zorla diilya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tolga_Sahin
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 25, 2005, 10:43:07 ÖS » |
|
neyse en sonunda yaptim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 25, 2005, 11:05:27 ÖS » |
|
Forumda biraz arama yapsaydınız gerekli verilere ulaşırdınız. Neyse;İyi forumlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sercan Keklik
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 25, 2005, 11:34:33 ÖS » |
|
Bu Aracın sizemi ait hiç. inandırıcı degil..
|
|
|
|
|
|
Alpine IVA-D106R Alpine Steering Wheel Remote Control Alpine PXA-H100 Imprint Sound Processor Alpine KCE-422i Ipod Connection Cable Apple Ipod 5g Stinger HPM Series Power Wiring Kits 0 AWG Stinger Expert Series Power Wire 4 AWG Stinger Midi Digital Fuse Distribution Stinger HPM Series Battery Terminal Bosch Silver Plus 74A
Alpine KTX-H100 Imprint Sound Calibration Kit Satılık Rockford Fosgate Punch 450.4 (New Style) Satılık Stinger Expert Series Speaker Wire 14 AWG Satılık
|
|
|
|
|
Tolga_Sahin
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 26, 2005, 12:26:26 ÖÖ » |
|
arkadasim ben bukreste oturuyorum. +40 724 138 728 de benim cep numaram. istedigin zaman mesajlasiriz veya caldirirsin konusuruz.Seni inandirmam veya inandirmaya calismam benim icin zaman kaybi olur. Internetten alinmis bir fotograf olsaydi digital camerayla cekilmis bu goruntude bir fotograf olmazdi. Genede bu senin dusuncendir saygi duyarim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tolga_Sahin
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 26, 2005, 12:33:17 ÖÖ » |
|
bu arada bir kac ay once sems konustugumda ona bir bmw`em oldugunu ve 2-3 ayda bir yarismalar oldugunu ve benim bu yarismaya katilacagimi , ic dizayna onem vermedigimi benim icin dis dizaynin daha onemli oldugunu soylemistim eger hatirlarsa , bukreste oturdugumu ve burdan da bir cok kez tlf da gorusmustum eger hatirlarsa. Ondan bir pioneer type istemistim ama kismet degilmis olmadi.Ama genede goruslerin icin tekrar tessekkkkur ederim demek ki ugrastigimiza degmiski inanmak istemiyorsun. saygilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 26, 2005, 12:36:17 ÖÖ » |
|
cok güzel renk. araçta aşırı besleme mi var? cok şık duruyo motoru gerçekten. neler var üzerinde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye

V8 Power
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 26, 2005, 09:30:50 ÖÖ » |
|
ben mi göremiyorum aceb? 
|
|
|
|
|
|
Şirinyalı - ANTALYA
|
|
|
|
|
harunAY
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 26, 2005, 10:09:56 ÖÖ » |
|
sanırım editlemiş çükü bende göremiyorum:)
|
|
|
|
|
|
Görünmez Düşman Öldürmekten Bıktım İşim Belli Mermi Sıktım Tıktım adım harunAY Çok Kolpa Saltanatlar Yıktım !!
|
|
|
|
|
FIRLAMA
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 26, 2005, 11:45:56 ÖÖ » |
|
aynen nerde??
|
|
|
|
|
|
sony cdx-3300 headunit pioneer 6*9 6985 coaxial kicker cvr-124 subwoofer gzra-2200x amfi ground zero 16cm comp.(2 haftaya:)) selçuk yakan etiler/ist 99' civic 1.6 ies
|
|
|
|
|
Sercan Keklik
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 26, 2005, 12:30:26 ÖS » |
|
bu arada bir kac ay once sems konustugumda ona bir bmw`em oldugunu ve 2-3 ayda bir yarismalar oldugunu ve benim bu yarismaya katilacagimi , ic dizayna onem vermedigimi benim icin dis dizaynin daha onemli oldugunu soylemistim eger hatirlarsa , bukreste oturdugumu ve burdan da bir cok kez tlf da gorusmustum eger hatirlarsa. Ondan bir pioneer type istemistim ama kismet degilmis olmadi.Ama genede goruslerin icin tekrar tessekkkkur ederim demek ki ugrastigimiza degmiski inanmak istemiyorsun. saygilar arkadasm sehir ist araç romanya olunca direk bu yorumu yazdım tabi orda yaşıyabilirsin ama istanbul yazınca bu süpeye düşütüm aracın güzel maşallah kac Ps bu araç
|
|
|
|
|
|
Alpine IVA-D106R Alpine Steering Wheel Remote Control Alpine PXA-H100 Imprint Sound Processor Alpine KCE-422i Ipod Connection Cable Apple Ipod 5g Stinger HPM Series Power Wiring Kits 0 AWG Stinger Expert Series Power Wire 4 AWG Stinger Midi Digital Fuse Distribution Stinger HPM Series Battery Terminal Bosch Silver Plus 74A
Alpine KTX-H100 Imprint Sound Calibration Kit Satılık Rockford Fosgate Punch 450.4 (New Style) Satılık Stinger Expert Series Speaker Wire 14 AWG Satılık
|
|
|
|
|
|
|