Selamın aleyküm...
Ewt arkadaşlar bugun saat 2 de imzamda yazan tüm eşyaları toplayıp elektronikçime gittim... ilk önce arabanın sol tarafından 35mm' lik kabloyu bagaja çektik... ardından sağ taraftan 2 tane rca kablosunu bagaja cektik ...

böyle sanki 2 dakkada yapılcak bişimiş gibi gelio ama baya zamanımızı aldı ... arkadaşlar arabası fiesta olanlar biraz zorlanabilir her yer cok sıkışık ve keskin ... neyse bu kabloları bagaja cektik... ilk önce biraz rahatladık .. kablolara zarar vermeden yerlerine ulaştırdık ... ardından kapılara midlerimizi takacaktık ... tum plastikleri sök .... oraya fiestaya özel 16cm için plastikleri tak her yeri tekrar bagla ... yerine tak ...

az mı terletti bu fiesta bizi ... öbür tarafada uyguladık bu işi... şimdi sıra 72 amper mutlu akümüze gelmişti ........ bi baktık ki bu fiestaya olmicak

çagırdık ..... ustayı ( ismini unuttum ) bi baktı ben hallederim dedi ... walla helal olsun her yeri söktü kesti taktı ... demir felan koydu gene kesti ve bize gelip beyler taktım dedi

biz baya bi sevindik baktık adam tertemiz takmış walla helal olsun... aküden arabaya şaseyi güçlendirdik ... + kablosunuda taktık... 150 amper sigortamızı oturttuk... tamam .... sıra teyib e geldi alpine 9812RB mizi taktık bagladık ... ewt bassları hazırlayalım dedik kutusu hazırdı zaten... subları birbirine 5mm' lik kablolarla paralel bagladık.... ampi leri ( audio system f2-500 ve hifonics txi 4000 i koltuğun arkasına vidaladık ...kabloları bagladık rca ları taktık remoteleri felan ayarladık ... kapasitörümüzü ilk önce dirençle şarj ettik ve bağladık... kutuları bagaja koyduk ... arabayı çalıştırdık.... biraz aragazdan sonra teyibi açtım... cd mi taktım ... 1. şarkı yı başlattım ve fatih abimle ( elektronikçi ) oturduk... (kapıları kapatmadık...

) sesi biraz açtık 3-4 dakka
öyle dinledik

sonra herkez dedi lan hadi 6 saat bekledik takmanızı yuklen şunada görelim dedi

bende tabi gaza geldim sub ın bassı 0 daydı ve gain ayarı tamın biraz daha aşşasındaydı ... sesi 35 yani sonuna kadar bi açtım

:D:D fatih abi arabanın içinde nefes almaya çalışı ben ona gölmekten nerdeyse boguluom

nefes zaten alamıom 2 tane 38 cm lik bass ciğerlerimizi ezio

ve unutmamak lazım ki kapılar açık! dışarı cıktık derin bi nefes aldık

arkaya bi baktım baya bi kişi toplanmış

nerdeyse her balkonda birileri ne oluo die bakıo

resimleri cok koymak isterdim ama internet cok berbat... yarın video fln da cekip olmazsa internet kafeden koyarım resimleri ve videoyu... inşallah ampim felan çalınmaz ve uzun zaman bu bass sesi ile yaşarım ...
takılı olan eşyalar hakkında kısa bilgi :
AS f2-500 bass ampi 2 ohmda 1200 rms verio

2 tane beyma power 15 ( 600rms 1800Wp 97 sens )
hifonics txi 4000 comp ampi ( 2x200 rms )
1 takım hifonics 6.2c comp ( 125 rms 250 watt )
dietz 5 farad hybird cap
dietz 35mm' kablo
alpine 9812RB HU

sizin için soktum arabayı injeksiona