miami
Yeni Üye
|
 |
« : Temmuz 15, 2004, 11:51:17 ÖÖ » |
|
Selam arkadaşlar MiaMi nick ini mutlaka bi yerlerde görmüşsünürdür  Adım Tayfun beyaz megane ve gri metalik corollam var , gerisi ilerisi  ,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
relaX
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2004, 12:45:42 ÖS » |
|
hoşgeldin kardeş kalıcı olursun inşallah
|
|
|
|
|
|
İnanç Serhan Tekin Üfle güneşi sönsün Kalbim kara kışın ayazına dönsün Azrailim öpsünTek dönümsün ömrüm!Sagopa Kajmer Araç:Bora Müzik sistemi; Ana ünite:Blaupunkt Santa Monica C50 iPod Video 30 gb Kablolu Kaset(yüzlerce dolarlık ana üniteler halt etsin bunun kalitesi yanında  ) Mid Bass:Noname 16 cm(Made in China) Mid Tiz:Noname 13 cm(Made in China)
|
|
|
|
barracuda
Kurucu / Yönetici
Fanatik Üye

caraudioturkey power...
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2004, 12:56:38 ÖS » |
|
selam kardeş hoş geldin aramıza..corolla dedin içimi yaktın ..yeni sattık corollayı ...kaç model seninki
|
|
|
|
|
|
ana ünite : pioneer p880 rs component : stock 13 cm renault system amp. : audison srx3 sub : hertz HS200 x 2 (2001 model)
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 15, 2004, 01:19:12 ÖS » |
|
aramıza hoşgeldin kendinden biraza bahsedermisin?
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit  
|
|
|
|
|
KoRaY
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 15, 2004, 02:19:18 ÖS » |
|
Tayfun'um hoş geldin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokhanoluk
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 15, 2004, 11:33:55 ÖS » |
|
hosgeldin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canerbahce
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 15, 2004, 11:39:08 ÖS » |
|
Hoşgeldin 
|
|
|
|
|
|
KİCKER for car audio CERVİN WEGA for home cinema
|
|
|
|
miami
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 16, 2004, 11:34:24 ÖÖ » |
|
selam kardeş hoş geldin aramıza..corolla dedin içimi yaktın ..yeni sattık corollayı ...kaç model seninki 2004 model kardeş henüz 3000 km de Station wagon kum girisi bide camlarını laser yapınca station station çok güzel oluyo  , Ama ben megane yı kullanıyorum bakalım kısmet ileriki zamanlarda yapacağız güzel bi şeyler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miami
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 16, 2004, 12:00:12 ÖS » |
|
aramıza hoşgeldin kendinden biraza bahsedermisin? Ne diyim nasıl anlatayım ki anlatılmaz yaşanır Ne diyelim Yenibosnada oturuyorum , ailem beni terk etti  yannız yaşıyorum, Bilişim sektöründe bi şeyler yapmaya çalışıyorum , Modifiye aileminde ciddi takılan pek çok kişi beni tanır tanımasada mutlaka miami ismini duymuştur. Sonra sonra çok iyi dj lik yaparım euheuheuhe arkadaşların bass'larını yakmakta üzerime yoktur frekansları tutturamıyom bi türlü bide herkese bol bol cd yapıyom kimse sormuyo tayfun bu derenin suyu nerden geliyo diye herkes istiyo anasını satiim ohh valla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 16, 2004, 12:19:36 ÖS » |
|
ee tayfun bizde isteriz ozm forumumuz dj ler ile doldu ama tık yok walla baslaraa bişey oldugu anda yakandayım haberin olsun Tekrar aramıza hoşgeldim.sıcak kanlı arkadaşım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miami
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 16, 2004, 02:20:58 ÖS » |
|
ee tayfun bizde isteriz ozm forumumuz dj ler ile doldu ama tık yok walla baslaraa bişey oldugu anda yakandayım haberin olsun Tekrar aramıza hoşgeldim.sıcak kanlı arkadaşım  Sağol arkadaşım yakınlarda olacak mış olabilir galiba zannedersem kesinlikle IASCA TR de görüşürüz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onuralp
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 16, 2004, 02:51:22 ÖS » |
|
Gerçi ben de yeniyim ama olsun..hosgeldin arkadaşım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 16, 2004, 02:58:39 ÖS » |
|
ondan önce kayıt olduysan eskisindir.. arkadaşlar lütfen çekinmiyelim herkez içinden geldigi gibi davransın dostluk artsın bu forum bunun için var.. Tüm üyelerimize iyi İyi forumlar dileriz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miami
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 17, 2004, 11:40:08 ÖÖ » |
|
miami bu arada avatarın gerçekten çok hoş.çok hoşuma gitti  Bi buluşma ayarlarım size ehuehueheuhe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tipo16v