CarAudioTurkey
CA-TR Garajdan Rastgele Resimler
Stinger kablolarım  

Gösterim : 32 
Gönderen : dj_haypha 
Garaj : Megane II Sedan Re Audio 

ilk sistem  

Gösterim : 181 
Gönderen : GHOST 
Garaj : Müzik Kutum 

RCF w300  

Gösterim : 69 
Gönderen : ilkercom 
Garaj : Çıtır ses sistemim 

Rockford Fosgate BD1501  

Gösterim : 29 
Gönderen : djzonk 
Garaj : Düldül 

2006 Fiat Tipo  

Gösterim : 37 
Gönderen : SPL 
Garaj : HI-FI GARAGE 

karışık  

Gösterim : 97 
Gönderen : GHOST 
Garaj : Müzik Kutum 

dash  

Gösterim : 118 
Gönderen : BocuQ 
Garaj : Vectra C Sound Quality 

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dünya gözüyle Morel Supremo Göremedim diyenler...  (Okunma Sayısı 3064 defa)
scream
Aktif Üye
**

« Yanıtla #60 : Kasım 07, 2006, 11:46:02 ÖÖ »

audilover sen git once öğren transistorleri ben yeterince hatta tr de herkesten iyi bildiğimi iddia ediyorum.benden iyi bilen varsa buyursun bu amfi işini. vede malzemeler..uzun yıllar üretim yaptım..15 yıl amfilerle uğraştım gece gunduz.. benim projelerimden biri jvc de..tabi senin gibi onyargılı olmadığımdan da kendimi surekli geliştiriyorum..oysa ben ventide audisaona gore gordugum ustunlukleride anlatmadan gecmeyecem. asla tek markacı değilim
   anlamadığın konularda ortaya çıkıyorsun kuyuya bir taş atıyorsun sonrada tum cahilliğine rağmen vede muhendis olduğunu soyleyerek insanların soylediğin yalanlarına inanmasını bekliyorsun.. bunlar boş şeyler.. harun moreli anlattı itiraz mı ettik hayır.. peki neden? benden iyi bildiği için morelleri kendisinden dinlemeyi tercih ve istek ettik .. yani bildiğine saygı gosterdik..senin gibi bilmediğimiz konularda atıp tutmadık kimseyide bildiklerinden dolayı kıskanmadık aksine birşeyler daha öğrendiğimiz icin teşekkurde ettik.. ama sen hala transistor konusunu anlamadığın için olsa gerek hala bilmediğinle atıp tutuyorsun
    senin cahilliğin sende kalsın kardeşim . muhattabım değilsin

GHOST
Alper Dalar
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye

Üye Garajı

« Yanıtla #61 : Kasım 07, 2006, 11:57:19 ÖÖ »

Konuyu kişiselleştirmeyn aksi taktirde kilitlemek ve uyarı yazmak zorunda kalacagım.

Only Blaupunkt gamma Headunit
scream
Aktif Üye
**

« Yanıtla #62 : Kasım 07, 2006, 11:57:38 ÖÖ »

ufuk yaklaşımın için teşekkurler
harun bey
f1 i biliyorum ayrıca barıştanda dinledim. işlemcisiz kullanılmadığınıda biliyorum ben hepinizden eski alpine kullanıcısıyım sanırım .13 yıldır kullanıyorum ve butun modelleri elimden gecti. ama F1 in vede alpinenin yeni serileri cok karışık geldi bana o yuzden işlemcide fazla detaya inmeden alto kullanmak istemek suç değil
   ama barış kardeşim sağolsun bir yemekle işi hallediyor:) ama bir sıkıntı var o kadar karışık menuyu hafızamnda tutmak zor. her gunde barışa yemek ısmarlayamam:)
    ayrıca ana uniteden işlemcisine dijital olarak giden sinyali modifiye ederek işlemciyi pas gecebilecek tecrube ve bilgim de var. ee zorum ne derseniz işlemcisiz F1 im var diye hava atarim:))
    bu değil tabi gercekten fazla karışıklığı sevmiyorum ben alpine nin menusunu cok zorlastırdılar. 7998 vardı bende daha doğrusu hemen hemen hepsini kullandım alpinenin 7998 in menusu baya sıkıntı idi benim için. buy yuzden alto dedim ama onlarda son zamanda malzeme ve uretim kalitesini duşurduler. ufuk biraz daha anlatırsa kandıracak beni HX-D2 ile
   ya konu gene saptı... ama cevap hakkı doğuracak konulara giriliyor ben suçsuzum:)

scream
Aktif Üye
**

« Yanıtla #63 : Kasım 07, 2006, 11:59:59 ÖÖ »

özür dilerim başkan artık bende bu işlkerden kurtulup yardımcı olmaya çalışacam arkadaşlara ve onların bilgilerinide kulak ardı etmeyeceğimi bilmelerini isterim.. ben onyargılı değilim..
   bildiğimi paylkaşmak bilmediğimi öğrenmek amacım benim...

audilover
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #64 : Kasım 07, 2006, 12:04:41 ÖS »

Alıntı sahibi: "scream"
audilover sen git once öğren transistorleri ben yeterince hatta tr de herkesten iyi bildiğimi iddia ediyorum.benden iyi bilen varsa buyursun bu amfi işini. vede malzemeler..uzun yıllar üretim yaptım..15 yıl amfilerle uğraştım gece gunduz.. benim projelerimden biri jvc de..tabi senin gibi onyargılı olmadığımdan da kendimi surekli geliştiriyorum..oysa ben ventide audisaona gore gordugum ustunlukleride anlatmadan gecmeyecem. asla tek markacı değilim
   anlamadığın konularda ortaya çıkıyorsun kuyuya bir taş atıyorsun sonrada tum cahilliğine rağmen vede muhendis olduğunu soyleyerek insanların soylediğin yalanlarına inanmasını bekliyorsun.. bunlar boş şeyler.. harun moreli anlattı itiraz mı ettik hayır.. peki neden? benden iyi bildiği için morelleri kendisinden dinlemeyi tercih ve istek ettik .. yani bildiğine saygı gosterdik..senin gibi bilmediğimiz konularda atıp tutmadık kimseyide bildiklerinden dolayı kıskanmadık aksine birşeyler daha öğrendiğimiz icin teşekkurde ettik.. ama sen hala transistor konusunu anlamadığın için olsa gerek hala bilmediğinle atıp tutuyorsun
    senin cahilliğin sende kalsın kardeşim . muhattabım değilsin

Sizin ne bildiginizi forum gordu hala neyi anlatmaya calisiyorsunuz anlamis degilim.Bence kara cahil olan sizsiniz bu kadar insan size bir sey anlatmaya calisiyor anlamiyorsunuz.Kuyuya tas atan benmiyim sizmisiniz acaba.Amfinin kapagini acmakla bu isler olmuyor scream bey size basarilar keza siz aslinda benim muhatabim degilsiniz.

Stock stereo no dsp no problem

Yas 28.5 Very Happy
scream
Aktif Üye
**

« Yanıtla #65 : Kasım 07, 2006, 12:32:15 ÖS »

harun
bu urunlerin fiyatı nedir?
midbaslarının resimlerini de koyarsan burası daha guzel olacak. zenginleşecek..
   ya stinger demedim diyede kızma ama eskisi daha guzeldi:))
   zaten audisonunda eskisini kastettim ben elimde bolca varda:)
   şaka biryana moreli turkiyeye tanıttğın  ve getirdiğin için teşekkurler

harunAY
Tiryaki Üye

« Yanıtla #66 : Kasım 07, 2006, 12:37:48 ÖS »

scream bey;
audilover yani raşit bey için cahil diyerek tahrik etmeniz sizin için talihsiz bir açıklama olmuş kanısındayım ve bu talihsiz kelimeleriniz sebebi ile yöneticileri zor durumda bırakarak belkide konunu kilitlenmesine yol açacaksınız

ve bunlar ile birlikte en iyi ben bilirim diyerek aslı olmayan iddalarda bulunmanıza şiddetle karşı çıkıyorum forum ortamını germeye gerek yok
son olarakta raşit arkadaşım mühendis olduğunu belirtmiş emin olunki üniversite sıralarında mühendislik diplomasını havadan vermiyorlar bırakın diplomayı girmenin bile dert olduğunu yakınen biliyorum çünki bende elektronik çıkışlıyım Surprised

umarım sözlerimi dikkate alırsınız ve huzurumuzu bozmazsınız
(ŞU DAKİKADAN İTİBAREN SİZİN HİÇBİR MESAJINIZA CEVAP VERMEYEREK SİZİ PROTESTO EDİYORUM VE DİĞER FORUM ÜYESİ ARKADAŞLARIMIDA BU PROTESTOYA DAVET EDİYORUM..)
iyi forumlar

Görünmez Düşman Öldürmekten Bıktım İşim Belli Mermi Sıktım Tıktım adım harunAY Çok Kolpa Saltanatlar Yıktım !!
audilover
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #67 : Kasım 07, 2006, 01:40:24 ÖS »

Alıntı sahibi: "harunAY"
scream bey;
audilover yani raşit bey için cahil diyerek tahrik etmeniz sizin için talihsiz bir açıklama olmuş kanısındayım ve bu talihsiz kelimeleriniz sebebi ile yöneticileri zor durumda bırakarak belkide konunu kilitlenmesine yol açacaksınız

ve bunlar ile birlikte en iyi ben bilirim diyerek aslı olmayan iddalarda bulunmanıza şiddetle karşı çıkıyorum forum ortamını germeye gerek yok
son olarakta raşit arkadaşım mühendis olduğunu belirtmiş emin olunki üniversite sıralarında mühendislik diplomasını havadan vermiyorlar bırakın diplomayı girmenin bile dert olduğunu yakınen biliyorum çünki bende elektronik çıkışlıyım Surprised

umarım sözlerimi dikkate alırsınız ve huzurumuzu bozmazsınız
(ŞU DAKİKADAN İTİBAREN SİZİN HİÇBİR MESAJINIZA CEVAP VERMEYEREK SİZİ PROTESTO EDİYORUM VE DİĞER FORUM ÜYESİ ARKADAŞLARIMIDA BU PROTESTOYA DAVET EDİYORUM..)
iyi forumlar

Harun Tesekkurler protestona cani gonulden katiliyorum...

Stock stereo no dsp no problem

Yas 28.5 Very Happy
the-only-one-TR
Fanatik Üye

« Yanıtla #68 : Kasım 07, 2006, 01:50:38 ÖS »

Benim böyle bir protestom söz konusu değil ama herkesin sınırlarını oldukça zorladığınızı belirtmek zorundayım Mr. Scream... açıkçası üzüldük forum kullanıcıları olarak.

Klavyenizden çıkan kelimeleri daha dikkatli seçmenizi forum huzuru için rica ediyorum... Yazdıklarınızı 1 sene sonra yada 2 sene sonra tekrardan yazar mıydınız bir düşünün veya başka biri size aynı dille tepki verse ne düşünürdünüz?  Confused

OO=00=OO
The Ultimate Driving Machine

HU: Clarion HX-D2 (4 yollu aktif)
TW: Focal Utopia Beryllium TBe
MR: Focal Utopia Beryllium 3W2
WF: Focal Utopia Beryllium 6W3
SW: Focal Utopia 33WX
Amp 1: Audison VRx 6.420.2 DIRECT Exclusive (Limited Edition)
Amp 2: Audison VRx 1.500.2 Exclusive (Limited Edition)

Ufuk Özdemir
Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye

« Yanıtla #69 : Kasım 07, 2006, 02:21:59 ÖS »

Konunun bu noktalara  gelmesi hic hos olmadi kanaatindayim  , bu noktada denicek  pek bisey yok maglesef...

Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J
Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J
Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator Very Happy
Tweeter : R29/7000
Mid : 12M
MidBass : 18M
Subwoofer : JL Audio 8w7
Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid
Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass  Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer
Kablo Shielding : 3M
Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari
Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth

www.roketoyun.com
scream
Aktif Üye
**

« Yanıtla #70 : Kasım 07, 2006, 03:28:29 ÖS »

alper
 buranın huzurunu bozan bensem ozur dilerim.haddini aşmış kelimeler kullandığımında farkındayım. ASLA emeğine saygısızlık etmek istemem.
  harun
   bu sayfayı takipten vazgececektim.ama senin verdiğin bilgiler ışığında bu konuyu kendi rayına oturtmak ve yanlışlarımıza devam etmemek için kaldım.. morele devam edecekken beni protesto ediyorsun. üstelik sana karşı bir yanlış kelime kullanmadığım halde.
  ufuk
insanlar hata yapar bilim hata kabul etmez.ve farkındaysan hatam bildiğim konuda değil diyaloglarda oldu. ve defalarca özür diledim..
 sonuc
elektronik muhendisliği diplomam yok. bazı sebeplerden dolayı 4. sınıfta bırakmak zorunda kaldım..
   harunun protestosuna istinaden bu sayfayi takip etmeyi bırakıyorum... buda benim protestom olsun:)

GHOST
Alper Dalar
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye

Üye Garajı

« Yanıtla #71 : Kasım 08, 2006, 09:36:01 ÖÖ »

Problem yok.

Only Blaupunkt gamma Headunit
syberia_general
Fanatik Üye

« Yanıtla #72 : Kasım 10, 2006, 05:26:44 ÖS »

walla protestoya bende katılırdımda şimdi tutupda eski ustamı protesto edemem ama bişeyi biliyorum konu amfiyse emin olun bu şarkıyı ondan iyi söyleyeni duymadım

Ahmet İSTİF
1* RE Audio mt15
2* Sierra sra4800D
1*Stinger sp1700
Stock alternator
Pro DD
cengiz semiz
Aktif Üye
**

« Yanıtla #73 : Ağustos 29, 2007, 11:09:47 ÖÖ »

Evet beyler toplanıp karşılaştırma yapacaktınız sonuç ne oldu.

slm ca-tr ve müziğe karşılıksız gönül verenler.
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.