|
GHOST
|
 |
« : Ekim 26, 2006, 09:58:20 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
maguna
|
|
|
|
|
|
|
harunAY
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 26, 2006, 10:18:19 ÖÖ » |
|
genesis hariç gördüm valla 
|
|
|
|
|
|
Görünmez Düşman Öldürmekten Bıktım İşim Belli Mermi Sıktım Tıktım adım harunAY Çok Kolpa Saltanatlar Yıktım !! Siz yapın bize yasak..
|
|
|
|
|
nickless
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 26, 2006, 11:52:56 ÖÖ » |
|
Pinball gibin bişeymiş...
|
|
|
|
|
|
Teyp :DEX P90-RS İşlemci :DEQ P90 Komponent : Supremo 6 SW :Supremo piccolo tweeter AMPLİ 1 : VDO dayton PA4600 (sub) Subwoofer : Rockford Fosgate RFP2412 AMPLİ 2 : Brax X2400(tiz+mid) Kablolama :Stinger expert series RCA ve hoparlör Akü :Stinger SPV 44 Kapasitör: Stinger 1 farad Yalıtım:dynamat extreme-dynaxorb
|
|
|
|
|
Hazar
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 26, 2006, 02:33:29 ÖS » |
|
Resmi çeken makina da takdire değer..
|
|
|
|
|
|
Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir. ---- anfi DEĞİL!amfi de DEĞİL!AMPLİFİKATÖR, ya da AMPLİHoperlör DEĞİL Hoparlör Dilimize sahip çıkalım! DIYAudio Türkiye // Ev yapımı ses devreleri!
|
|
|
|
|
bigbang
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 26, 2006, 02:40:25 ÖS » |
|
Allah sahiplerine bağışlasın ne diyelim 
|
|
|
|
|
|
"Each new hour holds new chances for new beginnings.The horizon moves forward offering you space to take new steps of change." LTJ BUKEM Rover 25 Alpine CDA-7998R Alto Mobile UCS Pro + RM2 Programmer Midbass: Dls Iridium 8" Midrange: Dls Iridium 3" Tweeter: Dls Iridium 1.1" Mb Quart PCE-216 (Arka) 2x RF T112D2 (sealed 1,41cuft+1,41cuft) Rockford Fosgate T4004 Rockford Fosgate T8004 Rockford Fosgate T20001BD 2x Rockford Fosgate CPCD10-03 Power Digital Cap. Ana ve yedek akü: Delphi Freedom 72Ah 700CCA  Bülent Ergücü, Arkent / Artur
|
|
|
|
|
hakanemre34
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 26, 2006, 03:11:15 ÖS » |
|
GALİBA AVRUPA SATIŞ FİYATIDA 6.000 EUROYA YAKIN BİŞEY OLMASI LAZIM
|
|
|
|
|
|
ARAÇ...... .......: Bora 1.6 Comfortline ANA ÜNİTE......: Pioneer Deh-p 8650mp COMPONENT....: MbQuart Referance RCE-216 16cm SUBWOFER......: Mtx Thunder 7515-44 Çift Bobin AMFLİKATÖR....: Mtx Thunder 4501 D-Class Mono AMFLİKATÖR....: Ground Zero GZTA-2000T KAPASİTÖR......: Boss 1.2 Farad KİCKER RCA KABLO SİERRA AKÜ KABLOSU HEPSİ KOMPLE SATILIKTIR.... http://caraudioturkey.com/forum/viewtopic.php?t=8420&highlight=
|
|
|
|
|
BurakSPL
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 26, 2006, 06:24:26 ÖS » |
|
görüntüsü oldukça etkileyici,teknik özelliklerini bilen varsa paylaşabilirmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the-only-one-TR
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 26, 2006, 08:28:40 ÖS » |
|
valla açıklamaya çalışana Allah kolaylık versin! Ben başlasam bitiremem diye korkuyorum, o yüzden başkan felan uğraşsın  Sloganı "The amplifier" olan Venti için solid state'de son nokta denebilir kanımca... VW Transporter reklamı gibi: Onlar daha iyisini yapana dek, en iyisi bu 
|
|
|
|
|
|
OO=00=OO The Ultimate Driving Machine
HU: Clarion HX-D2 (4 yollu aktif) TW: Focal Utopia Beryllium TBe MR: Focal Utopia Beryllium 3W2 WF: Focal Utopia Beryllium 6W3 SW: Focal Utopia 33WX Amp 1: Audison VRx 6.420.2 DIRECT Exclusive (Limited Edition) Amp 2: Audison VRx 1.500.2 Exclusive (Limited Edition)
Ufuk Özdemir
|
|
|
|
|
necvox
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 26, 2006, 10:44:44 ÖS » |
|
umarım birgün bizlerinde olur 
|
|
|
|
|
|
DAYTONA
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 26, 2006, 11:31:19 ÖS » |
|
ahahah kımıl kımıl şuna bak panayır gibi 
|
|
|
|
|
|
Volume:ıııııııııııııııııı[]ııııı Bass:ııııııııııı[]ııııııııııı Treble:ııııııııııııı[]ııııııııııııı Balance: ııııııı[]ııııııı
Ünite: Pioneer 8600mp network mode Amfi : Helix A6 Competition Woofer: Brax matrix 6.1 Midrange: Brax matrix 2.1 Tweeter: Brax matrix 1.1 Akü: Stinger SPV 70 İzolasyon: Würth Mustafa Aksoy /Istanbul
|
|
|
|
|
scream
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 09, 2006, 12:52:51 ÖÖ » |
|
harika bir dizay tekniğine girmeyecem sonra rahatsız olanlar oluyor:)
alet herşeyiyle guzel hiçbir kıyaslama yapmayacağım. brax ve venti ikiside guzel ikiside birbirinden guzel demekle kalacak bu mesele kimse kaşımasın lutfen:) çunku biri her konuda cok iyi diğeri kotu diyemeyiz. ikisindede farklı ozellikler on plana cıkabiliyor. ışıklandırma guzel ses super kasa dizaynı harika mal meydanda diyor adeta:) başkanı kutluyorum bu guzel çalışmasından dolayı. yanlız bir sorum olacak fiyatı 2700 euro muydu bunun? yanlışım varsa duzeltin lutfen.eğer oyleyse bile o parayı hakediyor. başkan fabrika teknin verilerini koyarsa resim zenginliğine birde bilgi eklenir bizde teşekkur ederiz kendisine. zaten bole bir amfide değerleri yanlış yazacaklarına ihtimal vermiyorum.oyle bir hatayı brax ı test ederken yaptım zaten:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 09, 2006, 10:02:15 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
maguna
|
|
|
|
|
scream
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 09, 2006, 01:12:47 ÖS » |
|
evet alper teşekkurler verdiğin bilgilerden yola cıkarak birkaç eklenti yapmak istiyorum modelini tam hatırlayamıyorum sony 4056 olabilir bi amfi vardı. bu hi power ve hi curretle alakalı. trafo çıkışında bir anahtar vardır buyukçe . bu anahtar trafonun bobınlerine komut ederek çıkış katı beslemesini +- 26 volt veya +- 36 volt yapabiliyordu . bundaki sistemde aynı. high power cıkış katlarındaki voltajı arttırarak gucu arttırıyor. ama 1 ohm a inmiyor. oysa high current te 1 ohma inebiliyor. çıkış transistorlerini değişemeyeceklerine gore voltajı duşurup 1 ohm a inebiliyorlar. guzel bir teknik bu sayede farkı hoparlor kombinezonlarının bağlanmasına olanak sağlıyor.1 ohm a inseniz bile toplam harmonik distorsiyon artmıyor yani. neden bu transistorleri kullandılar sorusunada cevap oldu bu. bu işi en iyi bu transistorlerle yapabilirsiniz. hergun yeni bişeyler öğrenmek ne guzel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
scream
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 09, 2006, 01:24:27 ÖS » |
|
keza aynı transistorlerle yapılmış millenyum modelli bir çıkış katına rastladım internette. bu şemada harika idi. +/- 33 den +/- 70 volta kadar surebiliyorsunuz . 8 ohm dan 1 ohm a kadar aynı gucu elde ediyorsunuz voltajla oynayarak. tabi amfi beslemelerin de trafo bobinleri ile oynamadan bu kadar buyuk voltaj farkı takalamak zararlı . bu yuzden venti de 4-2-1 ohm seceneklerini yakalayabilmek için en doğrusunu yapmış. fakat THD değerinin biraz yuksek cıkmasınada sebep bu olay. gerci bu kadar iyi ekranlanmış bir amfide bu THD değerini okuyacak hoparlor ve kulak olmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 09, 2006, 01:31:24 ÖS » |
|
VRx şemaları varmı elinizde ?
|
|
|
|
|
|
maguna
|
|
|
|
|
scream
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 09, 2006, 01:36:46 ÖS » |
|
var ama daha eski modellerin sanırım evdeler akşam bakabilirim ancak. yardımcı olabileceğim bir konu varsa seve seve. vrx in varmı tam hatırlamıyorum ama.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 09, 2006, 01:43:08 ÖS » |
|
Olmaz mı ? vrx lerim var  6.420 ninki lazım.
|
|
|
|
|
|
maguna
|
|
|
|
|
the-only-one-TR
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 09, 2006, 03:18:48 ÖS » |
|
Olmaz mı ? vrx lerim var  6.420 ninki lazım. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama kullanım kılavuzunda şema olacaktı sanki... Yoksa bile sen gel bakeyim Veysel aganın tükkana...
|
|
|
|
|
|
HU: Clarion HX-D2 (4 yollu aktif) TW: Focal Utopia Beryllium TBe MR: Focal Utopia Beryllium 3W2 WF: Focal Utopia Beryllium 6W3 SW: Focal Utopia 33WX Amp 1: Audison VRx 6.420.2 DIRECT Exclusive (Limited Edition) Amp 2: Audison VRx 1.500.2 Exclusive (Limited Edition)
Ufuk Özdemir
|
|
|
|
|
scream
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 09, 2006, 03:33:12 ÖS » |
|
ufuk yok şemalar zaten amfilerini kendileri ureten kaliteli markalar dist lere bile kolay kolay şema vermiyorlar. kaldiki kutularina hiç koymazlar . malum çinliler var:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the-only-one-TR
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 09, 2006, 03:38:33 ÖS » |
|
ufuk yok şemalar zaten amfilerini kendileri ureten kaliteli markalar dist lere bile kolay kolay şema vermiyorlar. kaldiki kutularina hiç koymazlar . malum çinliler var:)) İyi el öpene gösteririm o zaman şemayı yani aman yanlış anlaşılmasın 
|
|
|
|
|
|
Ufuk Özdemir
|
|
|
|
|
scream
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 09, 2006, 03:49:03 ÖS » |
|
 bak bu konuda o kadar iddialı değilim ama montajını yaptığım (kutusundan sıfır cıkarıp) hiçbirinden şema cıkmadı rusların insafına kaldık audison şemalarla ilgili:) brax ınkiler hala tr de mevcut değil. helix ust serilerde . ama alt serilerinkiler gani. aha veyselde şema olabilir tabe ama onlarida aptullah abiden almıştır:) hatta ben OSM de ikende yollamıştı sağolsun bize 1 şema. ama asıl akşam koyacağım resimlere bak A6 topic te. el operim ama bu o kadar imkansız ki:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 10, 2006, 09:57:02 ÖÖ » |
|
Olmaz mı ? vrx lerim var  6.420 ninki lazım. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama kullanım kılavuzunda şema olacaktı sanki... Yoksa bile sen gel bakeyim Veysel aganın tükkana... Var var klavuzda ondan istedigimi yapamadım 3 in 6 ch açmayı yani...İç şemayı merak ediyorum birde 
|
|
|
|
|
|
maguna
|
|
|
|
|
the-only-one-TR
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 10, 2006, 10:03:36 ÖÖ » |
|
Olmaz mı ? vrx lerim var  6.420 ninki lazım. Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama kullanım kılavuzunda şema olacaktı sanki... Yoksa bile sen gel bakeyim Veysel aganın tükkana... Var var klavuzda ondan istedigimi yapamadım 3 in 6 ch açmayı yani...İç şemayı merak ediyorum birde  İç şemayı napacan Alper? Çakma modül mü yaptıracan VRx'e? Direct modülleri olmadan olmazzzz kasma! Ama istersen PRM'leri filan sök biraz direct havası verir, boş kalınca amfi 
|
|
|
|
|
|
Ufuk Özdemir
|
|
|
|
|
scream
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 10, 2006, 12:35:53 ÖS » |
|
ufuk veyselde varmı şemalar? varsa bi guzellik beklerim birde masraf etmeyin direct kartı varsa elinizde getirin aynısını imal edeyim. zaten para tutmaz 1-2 ytl ancak. neden bunları bu kadar pahalı verirler anlamam . ha bide normal kartlarının aynı yuvaya takılabilecek şekilde fakat pas edilmiş haliylede yapabiliriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the-only-one-TR
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 10, 2006, 01:25:50 ÖS » |
|
ufuk veyselde varmı şemalar? varsa bi guzellik beklerim birde masraf etmeyin direct kartı varsa elinizde getirin aynısını imal edeyim. zaten para tutmaz 1-2 ytl ancak. neden bunları bu kadar pahalı verirler anlamam . ha bide normal kartlarının aynı yuvaya takılabilecek şekilde fakat pas edilmiş haliylede yapabiliriz. Güzellik yok valla üzgünüm!!! Direct kartı vs gerekmiyor, amfi çok yakın zamanda Direct oldu bile denebilir. Nasıl mı azzz sonra diyip gizemli bir hal alsın vakamız...
|
|
|
|
|
|
Ufuk Özdemir
|
|
|
|
|
scream
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 11, 2006, 12:25:57 ÖS » |
|
 eziyet etme be:) arkadaşla baktık şemasını bulamadık bir tane alıp şemasını cıkarmak lazım:)
|
|
| | |