CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: vdo mp3 player uyum problemi  (Okunma Sayısı 495 defa)
serdar77
Yeni Üye
*

« : Mart 01, 2007, 10:14:43 ÖS »

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım teknik anlamda ufak tekek hatalar yapabilirim elimden geldiği kadar sıkıntımı anlatmaya çalışıcam bu arada umarım konuyu doğru yere açmışımdır neyse 2001 model vw golf comfortline araç sahibiyim aracım için almanyadan fotoğrafta görmüş olduğunuz vdo mp3 player getirttim golflerin orta konsoluna takılan ve sadece gamma veya beta teyplerle uyumlu çalışan bir alet,arabada orjinal teyp blaupunkt c51 santa monica vardı ben de önce ebayden gamma teyp aldım ve ikisinin bağlantıları yapıldı ancak teybin cc tuşuna bastığımız zaman no cd changer yazıyor ve tekrar fm e dönüyor benim aldığım gamma teyp sony üretimi olduğundan problem çıkabilir dediler daha sonra ankarada bir yerde blaupunkt üretimi olan gamma teyp ile denedik bu sefer herşey normal mp3 player çalışıyor fakat ses gelmiyor problemin ne olabileceği hakkında fikriniz olursa ve benimle paylaşırsanız sevinirim teşekkürler...

burak_L300
Burak KARADENİZ
Tiryaki Üye

« Yanıtla #1 : Mart 01, 2007, 10:59:24 ÖS »

İlk olarak Kendinizi Üyelerimizi Tanıyalım Bölümüne tanıtırsanız. Arkadaşlarımız daha iyi yardımcı olucaklardır. wink

THE FAST AND THE FURIOUS
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #2 : Mart 01, 2007, 11:46:26 ÖS »

+1

BERKER --- HERŞEY SQ İÇİN....  Surprised  Surprised  Surprised

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.