CeyhanElektronik
« : Ekim 03, 2006, 06:07:30 ÖS »
bu baslik murtas teknik servis ve satis mudururu ve m.kurt'a kadardir. Yaklasik 5 yildir murtasin bayiligini yapmaktayim.(son 6 ay haric) Takıldıgı gunden beri surekli sorun cıkaran BPX-300.4 Ampliyi 5. kez evet yanlıs duymadınız.5.kez aynı arızalar sebebi ile gondermis bulunmaktayım.son gonderilisinde ise burada daha once yazan eski murtas teknik servis mudur yardımcısı Fatih Onsoy ariza tekerrurunde amplinin degisecegini bana ve ampli sahibi mehmet beye soyledi.simdi ise fatih onsoy oradan ayrildi onun yerine tarik soyismini bilmedigim biri gelmis... aradim dedimki daha once boyle boyle dediniz soz verdiniz ampliyi degistirin artik yeter dedim.. tarık bey ise gayet piskin bir sekilde amplinin yenisini veremem ancak tamiri yapilabilir.dilerseniz tuketici haklari mahkemesine verebilirsiniz dedi.. oda biliyor turkiyede mahkeme surelerinin ne hizla isledigini yaaa.. son olaraaaakk bugun teknik servisten vedat beni aradi amlinin kontrolu icin aracta takili olan mid takimlarini istedi.su anda uzeirnde ise farkli bir bir ampli var ve hiç bir sorunu yok..dedim...amplinin yenisini verip vermeyeceklerini sordum..tarık beyle konusup doneyim dedi bende dedimki alin amplide sizin olsun lanet olsun sadakam olsun dedim...ayni cumleyi pazarlama muduru Murat kalemenede soyledim yapacak bisiyim yok dedi..ceykanelektronik kiii bu gune kadar murtastan onbinlerce dolarlık mal almıs bir firma bugune kadar ilk kez verilen bir sozude istedi ama alamadi.. evet simdi sizdende birer alkis istiyoruz
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye
Pressure & Carp Master !
« Yanıtla #1 : Ekim 03, 2006, 08:18:09 ÖS »
Hocam geçmiş olsun
fakat siz tüketici değilsiniz profesyonel olarak para kazanan aracı bi kurumsunuz yani Propanga'vari şekilde bu durumu burada muhtemelen forumun huzurunuda bozacak şekilde dile getirmeniz bence hoş olmamış.
Yolu yordamı bu olmamalıydı diye düşünüyorum , sizler profesyonel kişilersiniz burası gibi amatör platformlara bu tür durumların taşınması özelikle TR Car Audio camiasına hiç hayrı dokunmaz kanatindeyim, Hörmetler !
NCavuS'n Sistemi
Attention ! Club_Stock 155+
CA-TR BaM_BaM Te@M,Te@M-DD_TR, Te@M-Jbl_TR
2006 Iasca-TR Stock 1 Champ 149 Db
2007 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.4 Db
2008 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.1 Db
The NCavuS Theory: More Power, Less Woofer !
chayLak
« Yanıtla #2 : Ekim 03, 2006, 08:38:22 ÖS »
talihsiz bir aciklama olarak nitelendiriyorum bu postu. Firmalar arasindaki sorunlar, tuketiciye yansitilmadan, gene firmalar arasinda cozulmesi hepimizin hayrina olacaktir.
chayLak'n Sistemi
Civic Turbo
8psi - 210+ hp
gØt boost?
PNR05
« Yanıtla #3 : Ekim 03, 2006, 11:52:32 ÖS »
ya murtaş murtaş murtaş
başka birşey söyleyin
PNR05'n Sistemi
Bahadır Yürümeden Koşanın Yatak Sardığı YALAN Siz süt içerken biz rakıya balığın hesabını soruyorduk !!! ( Sözüm Haddini Bilmeyen Dünkü Yetmeleredir...)
GHOST
« Yanıtla #4 : Ekim 04, 2006, 02:59:21 ÖÖ »
Çaylağa katılıyorum. Sonuçta ticari bir olay bu.bu tip anlaşmazlıklar elbet çözümlenir.Ancak bunlar firma sahipleri ve çalışanlları arasında olur tüketiciler önünde değil. Bu bölümün amacı madur tüketicilere yardım etmek yada çözüm yolu üretmektir. iyi forumlar dilerim.
GHOST'n Sistemi
Rahatsız oldugunuz,uygun görmediğiniz herhangibir mesaj yada konu için moderatore bildir seçeneğini kullanabilirsiniz... @22Psi
CeyhanElektronik
« Yanıtla #5 : Ekim 04, 2006, 10:22:00 ÖÖ »
konu bir musterimizin amplisi. sanirim onu yazmamisim.sizler gibi nihayi tuketici olan birinin problemini bilin diye yazdim
CeyhanElektronik
« Yanıtla #6 : Ekim 04, 2006, 10:28:30 ÖÖ »
Hocam geçmiş olsun
fakat siz tüketici değilsiniz profesyonel olarak para kazanan aracı bi kurumsunuz yani Propanga'vari şekilde bu durumu burada muhtemelen forumun huzurunuda bozacak şekilde dile getirmeniz bence hoş olmamış.
Yolu yordamı bu olmamalıydı diye düşünüyorum , sizler profesyonel kişilersiniz burası gibi amatör platformlara bu tür durumların taşınması özelikle TR Car Audio camiasına hiç hayrı dokunmaz kanatindeyim, Hörmetler !
Biz bu gune kadar kimsenin propagandasini yapmadik.Forumun huzurunu bozacak bir seyde yazmadik.Yazdigimiz bolumde tuketici sorunlari bolumu degilmi?Yanlis yeremi baslik atmisim.Yadaaa sende murtasin bir elemanimisin?
punk
« Yanıtla #7 : Ekim 04, 2006, 01:22:47 ÖS »
bu topic polimik yaratır ben söyliyim
Kain
« Yanıtla #8 : Ekim 04, 2006, 02:23:23 ÖS »
Walla tuketici mahkemesine bas vurun bence suresi onemli degil , nasilsa onlar size avukat veriyor ve eger davayi kazanirsaniz karsi taraftan aliniyo avukat masraflari , eger elinizde amfinin garantiye gidis ve donuslerini belgeliyen kagitlar war ise bence direk bas vurun hic kasmayin , birakin onlarin basi agrisin .Ayrica ingilizce bilen birine jbl car audio ya guzel bi mail yollatin durumutamamiyle acikliyan. Surumu arttirip musteri memnuniyetini hice saymak hic hos bisey degil acikcasi ii ki murtas sq ya yonelik cihazlar getirmiyo .
Kain'n Sistemi
Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J
Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J
Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator
Tweeter : R29/7000
Mid : 12M
MidBass : 18W
Subwoofer : JL Audio 8w7
Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid
Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer
Kablo Shielding : 3M
Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari
Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth
www.roketoyun.com
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye
Pressure & Carp Master !
« Yanıtla #9 : Ekim 04, 2006, 05:20:49 ÖS »
Hocam geçmiş olsun
Biz bu gune kadar kimsenin propagandasini yapmadik.Forumun huzurunu bozacak bir seyde yazmadik.Yazdigimiz bolumde tuketici sorunlari bolumu degilmi?Yanlis yeremi baslik atmisim.Yadaaa sende murtasin bir elemanimisin?
Gerçek olan Murtaş Sempatizanı olduğumdur ve ben bunu hiç bi zaman saklamadım cumle alem bilir bu durumu ve gurur'da duyarım Team Jbl üyesi olmakla, yaane elemanı değilim herhangi bi kazanç elde etmiyorum bu sektör'den.
Amma velakin tüm bunnarın öncesinde ben bu yazımı ciddi bir Ca-TR üyesi kimliğimle yazdım düşüncemi ve rahatsızlığımı ki görüldüğü üzre diğer üyelerde bana katılmakta sizin tüketici olmadığınıza dair ve talihsiz bi açıklama yaptığınıza dair özelikle firmaların bu tür yerlerde anlaşmazlıklarını sergilememesi gerektiği konusunda.
Ortada bi mağduriyet elbetteki var ve keşke o mağdur arkadaş tüketici olan arkadaş burda bu durumu dile getirseydi madem tüm prosedürler uygulanıp hala çare bulunmadıysa isabetli olan buydu topiğin amacı budur amlatmak istediğimiz budur. Tekrar Hörmetlirimi sunar ve inşallah müspet bi sonuçla sonuçlanır bu hadise
NCavuS'n Sistemi
Attention ! Club_Stock 155+
CA-TR BaM_BaM Te@M,Te@M-DD_TR, Te@M-Jbl_TR
2006 Iasca-TR Stock 1 Champ 149 Db
2007 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.4 Db
2008 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.1 Db
The NCavuS Theory: More Power, Less Woofer !
çağ
« Yanıtla #10 : Ekim 04, 2006, 05:59:25 ÖS »
Keşke Canım türkiyemde olmasa böyle olaylar...
çağ'n Sistemi
Kenan Tekcan.
yakar8
« Yanıtla #11 : Ekim 04, 2006, 10:57:48 ÖS »
Slm arkadaşlar ben de kendimi murtas mağduru olarak görüyorum ve bu firmanın müşteri memnuniyeti ön planda tuttuğuna katılmıyorum. bence murtasın 1. amacı mal satmak para kazanmak ama müşteri memnuniyetinin kaçıncı sırada geldiği hakkında bir yorum yapamayacağım.bende jbl gto 1502d kullanıcısıyım jblin aracı bayinden aldım ve aracıma taktım abartmıyorum arkadaşlar o zaman için 350 ytl ödedim, tam tamına 10 dk dinledim fazla sürmedi yani çok da yüklenmedim ve bas sizlere ömür murtasa gitti ve kullanıcı hatası dediler tam 1 ay sürdü gelmesi ve 60 küsür ytl tamir parası ödedim:(kargo dahil) sonra tekrar bağladım bası ve bu sefer yanması 15-20 dk falan sürdü ve tekrar yolladım buda yaklasık 1 ay sürdü bu sefer saolsunlar incelik yapıp benden tamir parası almadılar tabi kargo eklendi ama ben bu işten hiç birsey anlamadım bir ton para verdim ve 3 ayda toplam 25 dk falan dinledim bas sesini... su an tekrar yanacak diye bağlamaya korkuyorum ve geldiği gibi kutusunda bekliyor değerli alıcısını. ben arkadaşların tavsiyesi üzerine jbl e gectim vede çok pişman oldum bundan önceki kulladığım baslar iki tane 30 luk pioneer dı vede çok memnundum suan keske değiştirmeseydim diyorum çok da güsel bir ses sistemim vardı arıyorum eski günleri yani sizlerin anlıyacağı olay bundan ibaret bende bunu sizlerle paylaşmak istedimm amacım firmayı veya ürünü kötülemek değil sadece başımdan gecen olay bundan ibarett tüm arkadaşlara saygılar ve sevgiler bu yazımla kimsenin düşmanlığını kazanmak istemem yasanılan acık secik ortada aksini iddaa eden varsa ben burdayım
yakar8'n Sistemi
BMW 3.18is New CAR !! SysTem Loading... Coming Soon
GHOST
« Yanıtla #12 : Ekim 05, 2006, 01:00:21 ÖÖ »
ürünü neyle kullandın nasıl kullandın vs. bunlar tüketici hatasına girebilir.Ayarlarda buna dahildir.Montör yakarsa suya sabuna karışmazsın bu kadar basit
GHOST'n Sistemi
Rahatsız oldugunuz,uygun görmediğiniz herhangibir mesaj yada konu için moderatore bildir seçeneğini kullanabilirsiniz... @22Psi
volky
« Yanıtla #13 : Ekim 05, 2006, 09:30:30 ÖÖ »
Arkadaşlar, bence durumun anlatılması, hem sorun çıkaran cihaz hemde bu ürünlere teknik destek veren firma hakkında fikir sahibi olmamızı sağladı. Ben yinede arkadaşa bu konuyu bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum..
volky'n Sistemi
Suzuki Vitara - Out Mercedes SLK 200K - in Mercedes Vaneo - in Sony CDX-F5550 (Mercedes SLK'ya transfer) Sony XAV-W1 (Beklemede) Sony XAV-C1 (Satıldı) Sony XVM-H65 x2 (Satıldı) Sony XM-SD46 x 2 Sony GTR9001 (Satıldı) Sony GTR6001 x 2 (Kargo) Sony XS-L152P5S x 2 Sony XS-HT170SN x 4 POWER ACOUSTIK PC20C CAPACITOR (Satıldı) Stinger Alt Yapı (Aranıyor) 19.09.2008 (Genel Düzenleme) 19.10.2008 (Elde kalanlar ve gelecek ekler ile yeni kapsamlı bir proje başlıyor) (vaneo) -------------------------------------- Volkan KESKİN Acıbadem-Pendik-Tuzla / İstanbul -------------------------------------- Eski Vitara'm http://www.youtube.com/watch?v=jtskBTmwUx4 http://www.youtube.com/watch?v=rRwcPM0e-wQ http://www.youtube.com/watch?v=c7P8ps_hwqo (NEW)
karanis
« Yanıtla #14 : Ekim 05, 2006, 10:06:13 ÖÖ »
yakar8 kardeşin senin dediğin baslardan biz baya sattık ve satıyozda bugüne kadar 2 adet baımız arıza yapmıştır oda müşteri kendiside söledi aracının yıkadıktan sonra aracı silmek için keneara çekiyo ve bagaj kjapağını açıp veriyo sesi baslarda haliyle boş bir l alana çaldığı için 5 dakika sonra yanıyolar ama emin ol bundan başka bi arıza yaşamadık bu baslarla bunlarıda murtaşa tamire yollandı 10 gün sürmedi elimize ulaştı tabiki kargo ve tamir parası alındı genelde hoparlör yanması garantiye girmiyo.ya senin basının yanmasında başka sebebler var
karanis'n Sistemi
Natural Sound Trabzon By Karanis ® Ana Ünite: Pioneer deh-p8600mp active mod Comp : Morel dotech Dotech 6 mk Tweeter : Morel Supremo Piccolo Subwoofer SQ: Elate 10 Subwoofer SPL:Crossfire xt212 x 2adet Comp Ampli: Dls ra-40 Sub Ampli : Zenon fab.5000 Baterry : Bb 17.12 3adet Bb 40.12 1adet Kablolama : Stinger Tecrübe etmeden konuşmamak lazım...
CeyhanElektronik
« Yanıtla #15 : Ekim 05, 2006, 10:11:33 ÖÖ »
ürünü neyle kullandın nasıl kullandın vs. bunlar tüketici hatasına girebilir.Ayarlarda buna dahildir.Montör yakarsa suya sabuna karışmazsın bu kadar basit
Daha once arac murtas elemanlari tarafindan kontrol edildi.
Ampli uzerinde ise jbl c-608 gti component bagli yeterlimi alpercim
tarık özavcı
Yeni Üye
« Yanıtla #16 : Ekim 05, 2006, 11:27:28 ÖÖ »
Merhaba Murtaş Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş Adına Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Tarık ÖZAVCI Tüketici şikayeti son kullanıcı ile görüşülerek çözülmüştür. Tarık ÖZAVCI
tarık özavcı
Yeni Üye
« Yanıtla #17 : Ekim 05, 2006, 11:30:17 ÖÖ »
MERHABA Ben Tarık ÖZAVCI Bu şahsım adına yaptığım bir açıklamadır.Şirketimiz bünyesinde 02.01.2006 tarihinden itibaren görev yapmaktayım.Genel prensibim Sayın N.ÇAVUŞ’unda belirttiği gibi ticari problemlerin yine ticaret içerisinde çözülmesinden yanadır.Yaşamım süresince ilk kez prensibimi bozuyor ve Sayın Enis CEYLAN’a cevap vermek istiyorum. Bahsi geçen BPX300.4 ürün şirketimiz kayıtlarına göre 2 kez arıza için servisimize gelmiş ve garantili olarak tamir edilip Ceylan Elektronik’e gönderilmiştir. Tarihsel olarak açıklandığında 27.02.2006 gelmiş 21.03.2006 çıkmıştır. 15.04.2006 gelmiş 02.05.2006 çıkmıştır. Dikkat edileceği gibi amfi tüketici tarafından bakıldığında 1 ay gibi bir süreyi geçen süre zarfında tamir edilmiş gibi görünmektedir.Fakat meselenin nirengi noktası amplifikatörde arızaya rastlanmamış olması ve crossoverlar, mid ve tiz takımlarının servisimizce istemesi ve denenip tamir edilmesi şeklinde sonuçlandığı düşünülünce Murtaş hizmet kalitesi ortaya çıkmıştır.Yani ampli arızalanmış crossover dirençlerin yandığı için ampli korumaya geçmiştir.Aynı arızadan iki kez gelen bu ampli için üçüncü kez arızaya geliş tarihi olan 27.09.2006 tarihinde teknisyenim Vedat YEDİL’in ampfi için crossoverları mid ve tiz takımlarını istemesi, Enis Bey’e göre anormal olan bu durumun yorumunu ben form okuyucularına bırakıyorum. Enis Bey 28.09.2006’da şirketimizi aramış asistanımla görüşmüş ve amplisinin değişimini (emretmiş) istemiştir.Asistanım yetkisini aştığı için tarafımla görüşmesi gerektiğini söyleyip bana aktarmıştır.Enis Bey’e amplinin şuan bir arızasının bulunmadığı eğer isterse yine crossoverlarını göndermesi hatta aracı göndermesi durumunda montaj destek biriminde aracın kontrol edilmesi gerektiğini söyledim. Şahsın uzlaşılmaz tavrı şu sonuca varmamızı sağladı.Eğer illa değişim istiyorsa bu durumu ilçe kaymakamlıklarında bulunan tüketici hakem heyetine başvurması ve amplinin tarafsız kuruluş olan İstanbul Teknik Üniversitesi veya Ortadoğu Teknik Üniversitesi aracılığıyla kontrolünden sonra çıkan karara saygı duyacağımızı beyan ettiğim doğrudur. Bu arada okuyucuların bilgisine sunmak istediğim bir konu tüketici mahkemeleri 1000YTL ve üzeri bedelindeki satın almalar için başvurulacak idari mercidir.Benim mahkeme gibi bir beyanım olmamıştır.Şunu bilmenizi isterim ki bu meselenin çözülmesi şahsın bahsettiği gibi çok uzun sürmez.Maksimum 15 iş günü içerisinde çözümlenebilecek bir konudur. Üniversite derse ki Murtaş hatalısın!Biz saygı duyar değiştiririz.Ama değil profesör, yeni başlamış bir stajere anlatsanız dahi ; amplinin arızalı olmadığını anlar. Şimdi çok önemli bir ayrıntıdan bahsetmek istiyorum. 30.09.2006 günü BPX300.4 amplinin sahibi olan son kullanıcı kuaför arkadaşımız beni aradı ve beyanını aynen iletiyorum. “Benim amplim 2 veya 3 kez arıza yaptı.Bende tamir ettirdim, kullandım.Sonra tesisatımı söktürdüm.Ampliyi ve tesisatı satsın diye Enis CEYLAN’a verdim.Oda satacağını söyledi.Yeni bir arabaya satmış.Ampli yine arıza yapınca ben bu ürünü değiştiririm, sen bana bırak demiştir.” Müşterimizle ben konuşarak amplinin tüm bakımları yapılıp tarafına göndereceğimiz konusunda anlaştık ve telefon kapandı. Sayın form okuyucuları ; BEN PİŞKİNİM Müşteriden ucuza geri aldığım ampliyi yeniyle değiştirip daha fazla kazanmayı hedeflemeyecek kadar pişkin… 6 ay önce işten ayrılan personel Fatih Bey’in işten ayrıldığını bildiğim için ampli değişim iftirası atmayacak kadar pişkin… Beyanıma göre beş yıldır çalıştığım firmayı bir ampli için satmayacak kadar pişkin… Son 6 aydır borcumu ödemediğim için benimle çalışmayan firmayı kötülemeyecek kadar pişkinim ben… ÇİĞ DEĞİLİM Tarık ÖZAVCI
punk
« Yanıtla #18 : Ekim 05, 2006, 11:58:39 ÖÖ »
olay nasıl ortaya cıkıyor apaçık ortada söylemiştim polimik yaratır diye vede oldu bu formu bu saçma sapan iftiralarla kirletme gibi bir hakkınız yok bu formu oluşturan ve emek veren arkadaşlara saygı duymak gerekir ticari reklamınızı vede kendi çıkarınızı bu forma alet etmeyin burasi bir bilgi alış veriş sitesidir diye düşünüyorum vede öyle kalmasını istiyorum kendi adıma..
GHOST
« Yanıtla #19 : Ekim 05, 2006, 12:01:25 ÖS »
Merhaba Tarık Bey,ilginiz ve sorunun çözülmesiyle ilgili tutumunuzdan dolayı şahsım ve platformum adına teşekkür ederim.
GHOST'n Sistemi