|
fsert
|
 |
« : Aralık 08, 2006, 09:32:35 ÖS » |
|
Bugun almış olduğum anfi ve subwooferımı bağlatmaya götürdüm adam sadece anfi bağlamaktan 45 alıyoruz dedi yuh dedim napıosunda 45 ytl alıyosun hadi kabloları sigortaları ile birlikte olsa tamam sadece işçlik bana fazla geldi acaba kendim kablolarını alsam bağlayabilirmiyim bana yardımcı olucak arkadaşları fsert@gmail.com veya msn hardfatih@hotmail.com adreslerinden ulaşabilirler şimdiden saygılar ...
|
|
|
|
|
|
fsert.deviantart.com
|
|
|
|
|
|
|
necvox
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 08, 2006, 11:51:03 ÖS » |
|
sonuç olarak ana üniteden arkaya kablolama yapılacak sanırım..(sökülmesi takması arabanın marka ve modeline baglı oldugundandır..) böyle düşününce normal..
|
|
|
|
|
|
DAYTONA
|
|
|
|
|
Crack
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 09, 2006, 01:04:41 ÖÖ » |
|
o ucret bana normal geldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 09, 2006, 01:19:18 ÖÖ » |
|
El emegi sonuçta bedeli fix olamaz...
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit 
|
|
|
|
|
volky
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 09, 2006, 09:25:38 ÖÖ » |
|
aracını söküp takacaklarını düşün, ne kadar az para o kadar az özem gibi bişi oluyor. Gerçi 45çokda değil ama sen kablo sigorta..vb hepsiyle birlikte toplam bi fiyat al, işçilikl ücreti o zaman düşer + pazarlık herdaim caizdir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
berke
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 09, 2006, 10:34:24 ÖÖ » |
|
45 ytl anfi montajı için normal bir ücret pahalı değil. böyle ön yargılı davrancağına fiyat araştırması yapabilirsin. seniin dediğin gibi yuhh denilecek bir fiyat olmadığını göreceksin. eğer daha önce böyle bir montaj yapmadıysan hiç başlama derim.ufak bir yanlışın sana bir montajcıya vereceğin ücretten daha pahalıya maal olacaktı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramiz
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 09, 2006, 11:15:50 ÖÖ » |
|
Araç sökülüp kablolama falan yapılıp işin sonunda ayarlar vs bittikten sonra en uygun yapacak adam senden 30 lira alır . Eğer kendin daha önce böyle bir iş yapmadınnsa iyice araştır derim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boommmm
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 09, 2006, 01:24:10 ÖS » |
|
kardeş sen en iyisi güzel bi montaj cı bul ve temiz temiz işini yaptır aksi halde 45 ytl değil 90 ytl daha harcarsın benden demesi..
|
|
|
|
|
|
. benim dikizlerimmi yanlış görüyor yoksa gardolap fuat mı duman çıkarıyor. ..............YANIYORSUN FUAT ABİ..........
|
|
|
|
|
banfy
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 09, 2006, 01:56:00 ÖS » |
|
kardeş naptın sen 45 ytl çok ucuz bi rakam bu iş sonuçta zevk işi yane ... 45 ytl bence bayağı bi ucuz
|
|
|
|
|
|
ALİ CAN M. PARLAK İSTANBUL/BAĞCILAR 
|
|
|
|
|
relaX
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 09, 2006, 02:26:02 ÖS » |
|
bi arkadaşın dediği gibi malzemelerle birlikte toptan bi fiyat ol onun üzerinden pazarlık yapman daha mantıklı.Sonuçta adam iyi montaj yapıyosa bu fiyat ucuz değilsede normal bi fiyat.
|
|
|
|
|
|
İnanç Serhan Tekin Üfle güneşi sönsün Kalbim kara kışın ayazına dönsün Azrailim öpsünTek dönümsün ömrüm!Sagopa Kajmer Araç:Bora Müzik sistemi; Ana ünite:Blaupunkt Santa Monica C50 iPod Video 30 gb Kablolu Kaset(yüzlerce dolarlık ana üniteler halt etsin bunun kalitesi yanında  ) Mid Bass:Noname 16 cm(Made in China) Mid Tiz:Noname 13 cm(Made in China)
|
|
|
|
|
elektrom
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 09, 2006, 07:01:29 ÖS » |
|
bedava ben o parayı ayara alıyorum  işin içine girince alınan riskleri göz önünde bulundurursan hak verirsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punk
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 09, 2006, 07:03:53 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fsert
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 09, 2006, 07:21:44 ÖS » |
|
beyler bugun gittim taktırdım ki takarken gördüm iyikide gitmişim  2 de gittim 6 ya kadar uğraştılar daha bitmedi pazartesi tekrar gidicem bana yaptıklarını listesi: 1.7 metre ASS elektrik kablosu anfi için 2.5metre ASS rca kablo 3.işçilik 45 di 40 yaptı 4.sigorta ve anfi için aparat 5.Sub woofer için iç dış yine Ass kablo 2 metre ________________________________________- 95 ytl idi 90ytl yaptırdık fiyat nasıl sizce ?
|
|
|
|
|
|
fsert.deviantart.com
|
|
|
|
|
fery
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 09, 2006, 08:01:59 ÖS » |
|
hayırlı olsun.. güzel fiyat..
|
|
|
|
|
|
Ferhat - BURSA granpe punto tjet '08 220 km/h 
|
|
|
|
|
boommmm
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 09, 2006, 10:45:23 ÖS » |
|
senin için çok iyi oldu hadi hayırlısı.. 
|
|
|
|
|
|
. benim dikizlerimmi yanlış görüyor yoksa gardolap fuat mı duman çıkarıyor. ..............YANIYORSUN FUAT ABİ..........
|
|
|
|
|
ghostt
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 09, 2006, 10:58:16 ÖS » |
|
gayet güzel hayırlı olsun.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fsert
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 10, 2006, 01:25:24 ÖÖ » |
|
sevindim ya iyi fiyata yaptırırdığıma daha dinleyemedik pazartesi yorumlarıda yazarız artık :)herkese teşekkür...
|
|
|
|
|
|
fsert.deviantart.com
|
|
|
|
ORAL ELEKTRONİK
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 15, 2007, 12:39:59 ÖÖ » |
|
çok para atla deve mi kondurmuş deyus bi sorsana...
|
|
|
|
|
|
ana ünite:pioneer deh p6050ub+jameson d500 bas anfisi+pioneer ts-a132c ön midler+pioneer ts-a6921 arka 6''X9''+jameson subwoofer(değişecek önerileriniz....) for-x cap 1.0
|
|
|
|
|
SerCy
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 15, 2007, 01:11:57 ÖÖ » |
|
45 YTL  Koş git yaptır bide özür dile derim.
|
|
|
|
|
|
Alpine IVA-D106R Alpine RUE-4190 Remote Control Alpine PXA-H100 Imprint Sound Processor Alpine KTX-H100 Imprint Sound Calibration Kit Alpine KCE-422i Full Sped Ipod Connection Cable Apple Ipod 5g 3o GB Video (Black) Mb Quart Reference Series RCE-216 Comp. Mb Quart Reference Series RCE-216 Comp. Rockford Fosgate Punch 450.4 (New Style) Stinger HPM Series Power Wiring Kits 1/0 AWG Stinger Expert Series Power Wire 4 AWG Stinger Expert Series Speaker Wire 14 AWG Stinger Bullet Series RCA Cable x 3 Stinger Midi Digital Fuse Distribution Stinger HPM Series Battery Terminal Bosch Silver Plus 74A
|
|
|
|
|
syberia_general
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 15, 2007, 11:09:29 ÖÖ » |
|
Ben 45 ytlye yapmam walla arabanın bi parçası çatlasa cihazın bitanesine bişey olsa bi dünya uğraş risk var yani ortada
|
|
|
|
|
|
Ahmet İSTİF 1* RE Audio mt15 2* Sierra sra4800D 1*Stinger sp1700 Stock alternator
|
|
|
|
ilyask
ilyas
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 16, 2007, 11:35:19 ÖÖ » |
|
az bile istemişler iyi kalite yerler min.100$ alıyor genelde malzeme hariç mahhelle aralarındaki yerler bu fiyatta yapıyor istanbuldan bahsediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çağ
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 19, 2007, 09:57:20 ÖÖ » |
|
Bugun almış olduğum anfi ve subwooferımı bağlatmaya götürdüm adam sadece anfi bağlamaktan 45 alıyoruz dedi yuh dedim napıosunda 45 ytl alıyosun hadi kabloları sigortaları ile birlikte olsa tamam sadece işçlik bana fazla geldi acaba kendim kablolarını alsam bağlayabilirmiyim bana yardımcı olucak arkadaşları fsert@gmail.com veya msn hardfatih@hotmail.com adreslerinden ulaşabilirler şimdiden saygılar ... Siz yuh hadi kablolar ve sigortalarla birlikte olsa demişsiniz diğer taraftanda kendimmi montajlayım kabloları ve sigortayı demişsiniz kusura bakmayın ama anlamadım bu durumu. 
|
|
|
|
|
|
Kenan Tekcan.
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 24, 2007, 12:08:30 ÖS » |
|
OHAAA 45YTL için kendin montajlamayı falanmı düşündün 40liraya montaj yapan montajcınında aklından süpe ederim..sanayide eltektirikciler sırf teyp baglamaya 20lira alıo be ahahah şok oldum 40ytl falan para değil 40ytl ye kapıları sökmezler benim arabanın ey yurdum insanı ne garip...
|
|
|
|
|
|
Volume:ıııııııııııııııııı[]ııııı Bass:ııııııııııı[]ııııııııııı Treble:ııııııııııııı[]ııııııııııııı Balance: ııııııı[]ıııııııÜnite: Pioneer 8600mp network mode Amfi : Helix A6 Competition Woofer: Brax matrix 6.1 Midrange: Brax matrix 2.1 Tweeter: Brax matrix 1.1 Akü: Stinger SPV 70 İzolasyon: Würth Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
çağ
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 24, 2007, 12:45:51 ÖS » |
|
beyler bugun gittim taktırdım ki takarken gördüm iyikide gitmişim  2 de gittim 6 ya kadar uğraştılar daha bitmedi pazartesi tekrar gidicem bana yaptıklarını listesi: 1.7 metre ASS elektrik kablosu anfi için 2.5metre ASS rca kablo 3.işçilik 45 di 40 yaptı 4.sigorta ve anfi için aparat 5.Sub woofer için iç dış yine Ass kablo 2 metre ________________________________________- 95 ytl idi 90ytl yaptırdık fiyat nasıl sizce ? Lam bizdemi montajları oraya göndersek naapsak 
|
|
|
|
|
|
Kenan Tekcan.
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 24, 2007, 12:57:06 ÖS » |
|
beyler bugun gittim taktırdım ki takarken gördüm iyikide gitmişim  2 de gittim 6 ya kadar uğraştılar daha bitmedi pazartesi tekrar gidicem bana yaptıklarını listesi: 1.7 metre ASS elektrik kablosu anfi için 2.5metre ASS rca kablo 3.işçilik 45 di 40 yaptı 4.sigorta ve anfi için aparat 5.Sub woofer için iç dış yine Ass kablo 2 metre ________________________________________- 95 ytl idi 90ytl yaptırdık fiyat nasıl sizce ? Lam bizdemi montajları oraya göndersek naapsak  olurda 40liralık montajdan hayır gelirmi orasıda var 
|
|
|
|
|
|
Volume:ıııııııııııııııııı[]ııııı Bass:ııııııııııı[]ııııııııııı Treble:ııııııııııııı[]ııııııııııııı Balance: ııııııı[]ıııııııÜnite: Pioneer 8600mp network mode Amfi : Helix A6 Competition Woofer: Brax matrix 6.1 Midrange: Brax matrix 2.1 Tweeter: Brax matrix 1.1 Akü: Stinger SPV 70 İzolasyon: Würth Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
SAMET_61
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 24, 2007, 01:09:15 ÖS » |
|
45 ytlmı sudan ucuz hemen gıt adam fıyatı yukseltmeden taktır
|
|
|
|
|
|
 EVERYTHING FOR E-36 ANA ÜNİTE.........: PIONEER DEH-6850mp COMP. ANFİ........: JBL GTO 75.4 SUB ANFİ............: KICKER KX 600.1 COMP.................: JBL GTO6507 16cm X 2 SUB...................: JBL GTO1502D X 2
|
|
|
|
|