crazy
cılgın teskocu
Fanatik Üye

home sistem
|
 |
« : Haziran 09, 2007, 09:56:16 ÖÖ » |
|
garantisiz almayıp garantili aldıgım teypin yanında kolon werdiler. kolonlar 6*9 bildigimiz yumurta 3 yollu diye geciyoo sorun cıktı yandı mıdlerı ve tizleri bunları tamir werdim onlarda bizde başka bir yere yollayıp yaptıracaz dedi garantiye girmez falan dediler üçretli olur dediler falan filan garanti kapsamında aldırdık tamir olduktan sonra iş yerinden izin wermemelerinden dolayı arkadaşımı yolladım ark'dan para talet etmişle 45ytl aradım adamla konuşmaya başladım baya bi kudurmuştum neyse bi yanlışlık oldu ozaman falan dediler neyse verdiler akşam ewe geldim kolonlara bakıyorum yanlarındakı yarım dunya gibi olan şeyin adı koruk galiba onlar buruş buruş olmuş tızlerin kablolarını kesmişler yani çalışmıyo sadece mıdı yapmışlar wermişler aradım anlattım durumu demekkı bu kadar yapılabiliyormuş diye bi cvp aldım sizce o kolonun tızıde yapılmalı mı yapılmamalımı?
kolon kenwood.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilyask
ilyas
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 24, 2007, 12:24:26 ÖS » |
|
yapılmalı tabiki.... resmen içine etmişler cihazların...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
huseyin55
huseyin55
Tiryaki Üye

Hüseyin KETENCİ
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 23, 2007, 09:06:35 ÖÖ » |
|
öncelikle konuyu biraz daha aç o hoparlör promasyon sen amfiyemi bağladın o hoparlör amfiye bağlanırsa yanar ve hak talep edemezsin kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
Peugeot 205 1.9 GTİ    Ana Ünite: Rockfordfosgate RFX9320 R Power Amplifer: 1500bd Compenant Amplifer: 501X Compenant: P162 S 1 adet Compenant: P152 S 1 adet Subwoofer: T2 15''D4 Capacitor: CPCD10-03 1 Farad Digital Led Disp Battery: Panasonic CDPS100 Amp. Power Amplifer 1 AWG Compenant Amplifer 4 AWG Subwoofer 8 AWG Compenant 12 AWG RCA 3 adet Rockfordfosgate Stealth
|
|
|
|
crazy
cılgın teskocu
Fanatik Üye

home sistem
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 29, 2007, 07:51:59 ÖS » |
|
ne alaka şimdi enkaydakıde biliyo anfiye baglı oldugunu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
huseyin55
huseyin55
Tiryaki Üye

Hüseyin KETENCİ
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 30, 2007, 09:18:40 ÖÖ » |
|
ne alaka şimdi enkaydakıde biliyo anfiye baglı oldugunu PIONEERLE VERİLEN HOPARLÖRLER PROMASYON OLANDAN BAHSEDİYOR ARKADAŞIM ONLARIN WATTLARI DÜŞÜKTÜR AMFİYE DAYANIKLI DEĞİLDİR .YARDIM İSTİYOSUNUZ HOPARLÖRÜN WATT INI YAZMIYOSUN NE İLE BESLEDİĞİNİ YAZMIYOSUN LÜTFEN KONU DAHA AÇIKLAYICI OLSUN.
|
|
|
|
|
|
Peugeot 205 1.9 GTİ    Ana Ünite: Rockfordfosgate RFX9320 R Power Amplifer: 1500bd Compenant Amplifer: 501X Compenant: P162 S 1 adet Compenant: P152 S 1 adet Subwoofer: T2 15''D4 Capacitor: CPCD10-03 1 Farad Digital Led Disp Battery: Panasonic CDPS100 Amp. Power Amplifer 1 AWG Compenant Amplifer 4 AWG Subwoofer 8 AWG Compenant 12 AWG RCA 3 adet Rockfordfosgate Stealth
|
|
|
|
crazy
cılgın teskocu
Fanatik Üye

home sistem
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 30, 2007, 10:34:18 ÖÖ » |
|
pioneer degil kenwood kodunu bulamadım 200watt 80 rms ı war ama sony xm-sd14x ile besledım koprusuz 4 ohmda gaini %50 lerde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
huseyin55
huseyin55
Tiryaki Üye

Hüseyin KETENCİ
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 30, 2007, 11:03:16 ÖÖ » |
|
80 rms ise gainde sony, nin o amfisinde yarıda ise yanmaması lazımdı servisi belli bir ücretle bağlıyor bu malzemeleri onlara bağlatsa idin hak talepedebilirdin kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazy
cılgın teskocu
Fanatik Üye

home sistem
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 02, 2007, 12:13:24 ÖÖ » |
|
katılıyom sana ok ok ok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExENjiU
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 02, 2007, 12:28:20 ÖÖ » |
|
once neden yandıgı sorunun nerden kaynaklandıgını bılmek lazım servıs bunu ınceleyıp sana beyan etmesı gerekır
|
|
|
|
|
|
HeadUnit Pioneer DEX-P90RS Dsp Pioneer DEQ-P90 Woofer Focal Utopia Be 6W2 Tweeter Morel MT-23 SubWoofer JL Audio 8W7 Amplifier Helix A6 competition Alt Yapı Stinger Expert Satılıklar Morel Dotech 6" MK2 morel mt-23 tweeter (moral elate) Kicker S series RCA 4x4 5m Vadi ERDEM www.fiatturkey.com
|
|
|
|
crazy
cılgın teskocu
Fanatik Üye

home sistem
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 03, 2007, 09:02:24 ÖÖ » |
|
gectı artık ustunden baya bi zaman artıkın kenwood dunya 1 numarasıda olsa gözümde degeri yok bu saatten sonra.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
quattros
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 31, 2007, 06:32:21 ÖS » |
|
katılıyom sana ok ok ok
burda yardım istiyosun ama cok terbiyesiz bi üslubun var , yardım etmeye çalısıyor sana huseyin abi madem bu kadar cok biliyordun konu açmana gerek yok değilmi ? , kimseyi geçiştiremezsin, amacım gerginlik yaratmak değil yanlıs anlama, garanti dısı kalması olayındada sanırım bi hak iddia edemiyorsun benimde sansui basım yandı yeniydi fakat yenisi verilmedi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazy
cılgın teskocu
Fanatik Üye

home sistem
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 06, 2007, 07:56:45 ÖÖ » |
|
huseyının dedigine sonsus katılıyorum anlamadında ok ok ok yasdım gercektende montajı onlar yapsa idi hak talep hakkım wardı diye düşünüyorum huseyınde oyle dedi sati ama bide başımdan gecen bi olay daha anlatam kusene kenwood bayiden teyp aldık aldıgımıs yer ümraniye yazıcılarda üçretsi montaj olacagını syledi gittik bagladık arabada harwad anfide war asaga yukarı 1 ay gibi bi surede teyp ın sesi 2-3 yapınca bi ses geliyodu ve kapanıyodu yaıcılara gittik soktuler enkaya gittik beraber werdık 1 hafta sonra cvp geldi anfi çıkışından voltaj girmiş bişeyler bişey yanmış bi neyi teyp komur olmuş yaıcılar ile konuştuk beraber bi daha gittik garanti dışı oldugunu ve baya bi masraf cıkmıştı sadece masrafta ındırım oldu bide arabada ne war diye sordu harward anfi war dedik adam başladı harwardlar byle sati dedi voltaj kaçırıyo dedi bnde madem oyle teyp montajı sırasında nıe kımse bie bilgi wermiyo dedim wermesi gerekırdı dedi bnde madem vermedınız bunu garantı kapsamında yapmalısınıs dedim ama sadece tartışmada kaldık.
ama tamir edilmiştir bassın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|