Merhaba;
Aracımın CD Changer'i kısa bir süre önce bozulmuştu. Bozulma derken, çalışmasına herhangi bir problem yoktu, tabi teyp CD Changer'i görürse çalışabilecekti. İlk başlarda "ara sıra" teyp changeri görmüyordu fakat ilerleyen zamanlarda bu daha da arttı.
Neyse efenim verdim, sorunsuz gelecek bende kafam rahat kullanıcam diye ümit ediyordum. Fakat umduğumu bulamadım ne yazık ki, 1 aydır kullanıyorum ve 1 kere teyp changeri yine tanımadı. Neyse onuda geçtim, fakat çok basit bir yol bozukluğundan geçerken bile (bazen çok daha kötü bir yerden geçerken olmuyor, bazense kesiliyor) cd changer takılıyor ya da tam okuyamıyor ama saniyelik bir olay.
Kısaca, evet dinleyebiliyorum ama sadece otobanda. Servisteki elektronikçiyle tecrübeye çıktığımız vakit ise tabi ki sorun çıkarmadı, o kadar çukura bilerek girmeme rağmen, içim gitti vallahi. Köprünün ayağından 70 ile geçerken bile saniyelik de olsa kesiliyor oradan anlayın yani
En iyisi, Sony'nin 10'lu cd changerlarından alayım diyorum, hem bunda olmayan MP3 çalma gibi özelliği de mevcut. Hem de yavaş yavaş ses sistemi olayına da bütçem elverdiğince girmiş olurum diyorum.
Yalnız, benim aracın teybi ile uyumlu olur mu? Mesela CD çalışırken direksiyondan değiştirebilme imkanı, ya da teypteki 0-9 arasındaki rakamları kullanabilme imkanım olacak mı? Yoksa changerin üstünden mi değişim yapabiliyorum?
Komik olanı, 10. slot'u teypten nasıl ayarlayacağım, 0-9 arası rakamlar var teypte
Aracım Mercedes E serisi
Teyp Audio 30
6'lı cd changer arkada.
http://www.nealsak.com/v21/product_info.php?pxmlid=38777&osCsid=9246632aebd9168d1c6635138155f222 Bulduğum ürün bu.
Daha iyi ve ucuz bir alternatif geliyor mu aklınıza?
En önemlisi, benim aracıma bu ürün uyar mı?
Uysa da kullanımında farklılık olur mu? Orjinali gibi teyple uyumlu olabilir mi?
İlginiz için teşekkürler..