Evreka ! süper konu hiç değinmemişti forum bu konuya sağol gittikçe yükseliyo kalitemiz.. ha unutmadan daha önce çok defa verdik bu link'i ama tekrar vereyim Realm'de tek tek Hz'leri bulamazsınız..
http://www.ronelmm.com/tones/Edit: İlave edelim amatör kişiler bu tür test parçalarından uzak durmalı cihazlarının sıhati açısından. En fazla kısa kısa dinlemeliyiz abartmadan. Sonra benim niye sub'um yandı niye amplim kül oldu. Öncelikle montajcı/dist. veya marka suçlu tribine giriyoruz kullanıcı hatasını maalesef durumumuz itibariyle görmüyoruz işimize gelmiyo..
anlamadın dediğinden bişi valla.
öncelikle dalga mı geçiyorsun yoksa samimi olarak tebrik mi ediyorsun anlamış değilim.
amatör kişiler derken onu da nerden anlayabiliyorsun...(Bu forumda yeni olabilirim o ayrı)
Ayrıca demişsin alırsın eline woofer'ı diye...çok güldüm açıkçası bu dediğine...

Eğer sistem'de RMS'i Düşük bi woofer takarsan yüksek bi ampli'ye alırsın eline tabi woofer'ı fakat ne alaka müzikle woofer mı yanar...O zaman dediğim siteden indirme.normal bi şarkı çalarkende alırsın eline woofer'ı bunun için voltaj ölçümleri var. anfi ne kadar voltaj kaç Hz sinyal gönderiyor? stabil RMS'i nedir bunu bile ölçen aletler war. Amatör demek hiç yakışmıyor bnm gibi bir elektronikçi'ye ayıp ettin gibi geldi ama tanışırız muhakkak...o zaman iyi olup olmadığıma karar verirsin.ok kardeş...şimdilik bu kadar. daha çok bildiğim var inşallah paylaşma imkanım olur....iyi forumlar cevap yazarsan sevinirim....
Amatör kelimesini yazarken genel sosyal bi mesaj verdik tecrübeli olmayan arkadaşlara ki mağduriyetleri aza indirgenebilsin diye. Seninle alakası yok niye alındıysan buna
Sonra birazcık araştırsan,karıştırsan forumu bu tür topic'ler dünya kadar var kısaca kirlililik yaratan bi topic olduğu düşüncesindeyim.
Devam edersek 'eline alırsın' muhabeti yok, saptırmayınız tam olarak öle kelimeler kullanmadım ve yine bu tür bass-test parçaları indirecek az tecrübeli genel ahaliye sunduğum sosyla mesajda geçiyordu 'Bass'larınız yanar' diye..
Son olarkta 'kiminki daha uzağa yapar' moduna hiç girmeyiniz öle bi idda veya imaaa'da bulunmadım yazımda. Doğrudur Süpeeer bi elektronikçi olabilirsiniz bi dediğimiz yok buna hatta saygı duyarız emekçilere amma illede bişiler kanatlamak istiyorsan benim işim Db

Mayıs'ta İasca'da görüşelim Fm

Stock 1