murat bana performance shop ile alakanı söyliyebilirimisin?
Hayır ben bi kaç kişiye sordumda ALAKAN olmadıgını söylediler. Emrenin yakın arkadaşıymışsın. Lütfen bazı şeyleri yazarken dogru dürüst yaz araba bizim arkadaşımızın degil falan kimin neyin SEN KIMSIN?

Neyin tribindesin bi ögreniyim yani?
KIMSIN SEN?!?!? G.O.R.A auhauhua
hala vth onla kalkcak bunla kalkcak diosn özgün telefona cıp ikide bi kalkmıyomuyuz diyo ben sana kalkalım video cekelim diyorum pardon yanlış kişiye demişim senin arabayla alakan yok.. Ama senin burda saçma sapan postların yüzünden emreninde benimde milletinde canı sıkılıyo bilesin.
Şu an özgünün makinasıda benim garajda duruyo anahtarınıda elimde sallıyorum nasıl olucak?
bu arada yukarıdada yazdım özgün hiç bi forumada bilmem kaç ps söyle böyle demiyo buyrun kalkalım diyo yeterince güzel bi açıklama sanırım

Şimdi senden rica ediyorum alakan olmadıgı yerler hakkında bişeyler karalama..
Herkese iyi forumlar
sen bana laf atıp tutuyosunda sen özgünün neyi oluyosunda konuşuyosun kime sorduysan yanlış kişiye sormuşsun performanceshop da teknik elemanım bilmeyenler ögrensin bu bir..
halen bana dıyosun asıl vth la kalkma konusunu başlatan sensin avukatlık yapıyosun galiba özgüne nıye bu kadar aşaglık duruma düşüyosun anlamışda deılım bu iki...
topici kirleten olayı başlatan sensin asıl sen triplerdesin neyin peşindesın biz görün dıye video koyuyoruz sen hemen konuyu başka yere çekıyosun asıl sen kimsin neyin tribindesin yıne anlamıyorum
anahtarda sendeyse iyi sakla anahtarını kimse almasın..
bu msjımdan sonra ne yazarsan yaz seni umursayıp cvp yazmıycam konuyu kirletme......