murat.cikrikci
« Yanıtla #40 : Ağustos 25, 2006, 03:13:12 ÖS »
barbaros abinizle beraber sizin aracıda görmek istiyoruz
gidip aracı
bayrampaşa PERFORMANCESHOP da görebilirsin
murat.cikrikci'n Sistemi
" Ne ÇukuR Ne TümseK KarteR YerdE GidiceK "
ŞİMDİLİK;
JBL GT3 15"
220V-12V 40A güç kaynağı.
Sercan
« Yanıtla #41 : Ağustos 25, 2006, 03:19:47 ÖS »
barbaros abinizle beraber sizin aracıda görmek istiyoruz
gidip aracı
bayrampaşa PERFORMANCESHOP da görebilirsin
iyi güzelde niye kızıyosunki? Anlam veremedim yani..
Deniyelim diyorum deniyelim diyosun sonra aracı pc shopta görebilirsiniz diyosunuz. Yolda görelim Yolda
Video falan cekelim?
Sercan'n Sistemi
Alpine IVA-D106R Steering Wheel Remote Control KCE-350BT Bluetooh Interface KCE-430iV Ipod Video Connection CableAudison Bit OneFocal 165 KRX3 (Active) TN53K 3 KRX3 6 KRX3DLS Ultimate A4 Ultimate A3Audison Connection Sonus SB-20 Sonus S-210 Sonus S-212 Sonus S-214 Sonus RCA Jack ConnectorStinger HPM 0 AWG Expert Battery Terminal Midi Fuse DistributionOptima Red Top Battery RT-S 4.2Würth Sound Damping PadsProjected and Designed by Atölye Halil SOLAK
murat.cikrikci
« Yanıtla #42 : Ağustos 25, 2006, 03:20:22 ÖS »
Deniyelim
Neyle deniycez...?
Denemek yok gazlamak var
deneyelim istediniz zmn
özel msg kutunuza telefonumu yazdım
VTH
Oz` un selamları var
Barbaros abininde Oz ' a slmı var...
Ne Zaman Ayarlıyoruz?
Israrla söylüyorum Biz burda aracın gücünü ve performansını göstermek için video koyduk hiç bi iddamızda yok denemek isteyen olursa araç sahiplerıyle görüşsün ve konunun akışı deişmesin lütfen...
murat.cikrikci'n Sistemi
ŞİMDİLİK;
JBL GT3 15"
Sercan
« Yanıtla #43 : Ağustos 25, 2006, 03:27:34 ÖS »
Deniyelim
Neyle deniycez...?
Denemek yok gazlamak var
deneyelim istediniz zmn
VTH
Oz` un selamları var
Ne Zaman Ayarlıyoruz?
Israrla söylüyorum Biz burda aracın gücünü ve performansını göstermek için video koyduk hiç bi iddamızda yok denemek isteyen olursa araç sahiplerıyle görüşsün ve konunun akışı deişmesin lütfen...
Hayırdır ya
Deniyelim dediniz
SİZ kendiniz, Nickinizden başka birimi yazıyor? başka anlam cıkmıyor şimdide denemek isteyen araç sahibiyle görüşsün diyosunuz.
Sercan'n Sistemi
Alpine IVA-D106R Steering Wheel Remote Control KCE-350BT Bluetooh Interface KCE-430iV Ipod Video Connection CableAudison Bit OneFocal 165 KRX3 (Active) TN53K 3 KRX3 6 KRX3DLS Ultimate A4 Ultimate A3Audison Connection Sonus SB-20 Sonus S-210 Sonus S-212 Sonus S-214 Sonus RCA Jack ConnectorStinger HPM 0 AWG Expert Battery Terminal Midi Fuse DistributionOptima Red Top Battery RT-S 4.2Würth Sound Damping PadsProjected and Designed by Atölye Halil SOLAK
murat.cikrikci
« Yanıtla #44 : Ağustos 25, 2006, 03:30:30 ÖS »
Deniyelim
Neyle deniycez...?
Denemek yok gazlamak var
deneyelim istediniz zmn
VTH
Oz` un selamları var
Ne Zaman Ayarlıyoruz?
Hayırdır ya
Deniyelim dediniz
SİZ kendiniz, Nickinizden başka birimi yazıyor? başka anlam cıkmıyor şimdide denemek isteyen araç sahibiyle görüşsün diyosunuz.
biz kime deneyelim demişiz ?
eger alpere yazdıgım msjdan bahsedıyosan alper onun anlamını bılıyo sen nıye üzerıne aldın hemen anlayamadım....?
murat.cikrikci'n Sistemi
ŞİMDİLİK;
JBL GT3 15"
harunAY
« Yanıtla #45 : Ağustos 25, 2006, 03:30:59 ÖS »
ozla falan uğraşmayın en son 1.8 bar da 680hp leri bastığını flaan duymuştum hiç akıl karı değil
harunAY'n Sistemi
Türk İntikam Tugayı..!!
Pugtdeem
« Yanıtla #46 : Ağustos 25, 2006, 03:31:39 ÖS »
Biz yazıyoruzda burada araç sahibi biz değiliz ki ve ciddi olarak deneyelim diye tabir kullanmışmıyız? ve araçların denenmesi konusunu başlatan sensin VTH tan bahsediyorum diğerlerine bakarsan makara zaten video koyulmuş soru sorulmuş yorum yazılmış vs. deneneceksede arkadaşlar birbirlerini iyi tanıyorlar bize gerek yok
Pugtdeem'n Sistemi
Emre İyiliksever
Sercan
« Yanıtla #47 : Ağustos 25, 2006, 03:33:43 ÖS »
Deniyelim
Neyle deniycez...?
Denemek yok gazlamak var
deneyelim istediniz zmn
VTH
Oz` un selamları var
Ne Zaman Ayarlıyoruz?
Hayırdır ya
Deniyelim dediniz
eger alpere yazdıgım msjdan bahsedıyosan alper onun anlamını bılıyo sen nıye üzerıne aldın hemen anlayamadım....?
Deniyelim
Neyle deniycez...?
Buyrun
söz konusu VTH boşa konuşuyoruz .
Sercan'n Sistemi
Pugtdeem
« Yanıtla #48 : Ağustos 25, 2006, 03:34:30 ÖS »
Doğru diyorsun çok emek var o araçta helal olsun
Pugtdeem'n Sistemi
Emre İyiliksever
Sercan
« Yanıtla #49 : Ağustos 25, 2006, 03:35:25 ÖS »
Doğru diyorsun çok emek var o araçta helal olsun
eyw sagol sizinkindede nazar degmesin Maşallah.
iyi forumlar
Sercan'n Sistemi
Pugtdeem
« Yanıtla #50 : Ağustos 25, 2006, 03:36:56 ÖS »
Sağolasın vth video var mı koysan bakalım video bölümü olucak alperde bizi ..
Pugtdeem'n Sistemi
Emre İyiliksever
murat.cikrikci
« Yanıtla #51 : Ağustos 25, 2006, 03:40:05 ÖS »
Deniyelim
Neyle deniycez...?
Denemek yok gazlamak var
deneyelim istediniz zmn
VTH
Oz` un selamları var
Ne Zaman Ayarlıyoruz?
Hayırdır ya
Deniyelim dediniz
Deniyelim
Neyle deniycez...?
Buyrun
söz konusu VTH boşa konuşuyoruz .
yanlarındakı smıleylerın anlamını bılmıyosun sanırım alpere yazdıgım msjda aramızdakı muhabbeten dolayı..
konuyu uzatmaya gerek yok 2araç içinde büyük paralar emekler harcandı saygı duymak lazım
iyi forumlar...
murat.cikrikci'n Sistemi
ŞİMDİLİK;
JBL GT3 15"
Pugtdeem
« Yanıtla #52 : Ağustos 25, 2006, 03:41:13 ÖS »
murat söz konusu VTH boşa konuşma
Pugtdeem'n Sistemi
Emre İyiliksever
murat.cikrikci
« Yanıtla #53 : Ağustos 25, 2006, 03:43:53 ÖS »
murat söz konusu VTH boşa konuşma
haklısın emre 1.8de 680hp basmış baksana....
murat.cikrikci'n Sistemi
ŞİMDİLİK;
JBL GT3 15"
Sercan
« Yanıtla #54 : Ağustos 25, 2006, 03:46:45 ÖS »
boş konuşuyosunuz araç sahibi kaç bastıgını söylemedi farkındaysanız
gelin deniyelim video şekli yapalım koyalım siteye diyorum yok diyosunuz o zaman size susmak yakışır delikanlılık budur telimi yazdım 2 nizede isteyen istedigi yerde kalkalım desin gelelim. Uzatmanın manası yok.
Sidik yarışına döndü çünkü.
Sercan'n Sistemi
harunAY
« Yanıtla #55 : Ağustos 25, 2006, 03:55:41 ÖS »
680 basıldığı bir konşmada araç sahibi kendi söylemişti bende böyle bildiğim için yazdım..
performanceshop un aracına gelince gerçekten büyük ustalık maddi manevi büyük emek var ama videodanda belli olduğu gibi emeğinin hakkı alınmış emeği geçen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum
gazlamak isterdim böyle bir safkan sporcu ile
ki standardı ile gazlamak bile fecii özellikle vtec açtığındaki büyüleyici sesi tekrar hayırlı olsun
harunAY'n Sistemi
Türk İntikam Tugayı..!!
Pugtdeem
« Yanıtla #56 : Ağustos 25, 2006, 04:14:48 ÖS »
Sercy ne yazdığının farkındasın sanırım ama kusura bakma çok boş laflar biz hiçbirşekilde idda ettik mi farkındaysın sen birşeyler söyledin durdun video söz konusu burada buyrun izleyin eyvallah ben tartışmayı sevmem sidik yarışı demişsin ama neden anlamadım sanki üzerine gelinmiş gibi konuşuyorsun herkes görüyor ki tek bir kelime demedik yazdıklarını oku!! boş yere germe eyvallah...
Pugtdeem'n Sistemi
Emre İyiliksever
Pugtdeem
« Yanıtla #57 : Ağustos 25, 2006, 04:16:06 ÖS »
boş konuşuyosunuz araç sahibi kaç bastıgını söylemedi farkındaysanız
gelin deniyelim video şekli yapalım koyalım siteye diyorum yok diyosunuz o zaman size susmak yakışır delikanlılık budur telimi yazdım 2 nizede isteyen istedigi yerde kalkalım desin gelelim. Uzatmanın manası yok.
Sidik yarışına döndü çünkü. Bu lafları burada kimse haketmiyor lütfen ne dediğini bil delikanlılık vs. ayıp
Pugtdeem'n Sistemi
Emre İyiliksever
GHOST
« Yanıtla #58 : Ağustos 26, 2006, 12:08:48 ÖÖ »
Ulam zerci ne apaçi insansın
milletin maginasıyla gerdege giriyorsun
GHOST'n Sistemi
Rahatsız oldugunuz,uygun görmediğiniz herhangibir mesaj yada konu için moderatore bildir seçeneğini kullanabilirsiniz... @22Psi
Sercan
« Yanıtla #59 : Ağustos 26, 2006, 12:49:48 ÖÖ »
Ulam zerci ne apaçi insansın
milletin maginasıyla gerdege giriyorsun
rahat ol her türlü özgünün istedigim yere gelmesi 1 telefon
+ burdada milletin maginasıyla gerdege girilio
Sercan'n Sistemi