CarAudioTurkey
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ne yapılablir  (Okunma Sayısı 479 defa)
nicolas
Aktif Üye
**

alizee fan club'e sizide bekleriz.

« : Temmuz 15, 2008, 06:09:37 ÖS »

şirketten istifa ettim.kendi işimi kurucam.sizce bu devirde yapılabilecek en karlı iş nedir?????

nitrooxit
Erkan
Aktif Üye
**

« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2008, 06:31:19 ÖS »

Benim düşüncem ayrıca inşallah gerekli bütçeyi sağlaya bilirsem bi 70-80 makinelik bi internet cafe açmak.
Neden diye soracak olursan hem çok fazla beden gücü gerektiren bi iş değil hemde kazandığın para (tabi pclerin borcu bittikten sonra) kendine kalıyo.
Pc konusunda biraz teknik bilgin warsa işin dahada kolaylaşır dışarıdan servisi çağırma ihtimalinde ortadan kalkmış olur yani para havuzda kalır tabiki bu benim şahsi fikrim sana uyar uymaz saygı duyarım.

Şimdiden yeni kuracağın iş hayırlı uğurlu olsun allah bol kazanç versin.

SAYGILAR İYİ FORUMLAR.

ayaz41
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2008, 07:45:34 ÖS »

abi şirkette ne iş yapıyordun bilmiyorum ama en iyi iş bildigin iştir

crayzdance010
Aktif Üye
**

« Yanıtla #3 : Temmuz 15, 2008, 08:07:49 ÖS »

internet cafe piyasası ölüyor artık, bilgisayarcıların yaptıkları kampanyalar ile artık hemen hemen her evde bilgisayar var. Bence işiniz 17 - 25 yaşındakiler hitap etmeli örn. bir cafe açabilirsiniz ama sonuşta ciddi kararlar bunlar  Surprised

Ana Ünite : Pioneer DEH-P7950UB
Tweeter : Pioneer TS-S20
Coax : Pioneer TS-A6992R
Coax : Pioneer TS-A6992R
Subwoofer : JBL GTO-1502D
Subwoofer Amplisi : Jameson USA-751
Kablolama : Jameson rca - 8 awg power cable kit
R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #4 : Temmuz 15, 2008, 08:14:31 ÖS »

hangi sektörden ayrıldıgına göre deişir tercih. ve tabiki bütceye görede smile

Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
kenvelo
Aktif Üye
**

Türkiye Türklerindir.

« Yanıtla #5 : Temmuz 15, 2008, 08:19:41 ÖS »

şans oyunları...
sigortacılık..
hizmet sektörü..

Ana Ünite : Pioneer DEH-9600
Comp : 2 x Focal Polyglass 165 V2
Comp Amp : Audison SRx - 5
SubW : Kicker CVX-15
SubW Amp : Kicker ZX.1500.1
Altyapı : Audison - Kicker - Boss
cllhltc
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #6 : Temmuz 15, 2008, 10:40:32 ÖS »

Bana göre tek ölmeyecek iş yiyecek içecek gıda işidir.Tabi bildiğiniz yaptığınz işe uygun bir iş olmalı.

head unit : jvc kd-g815
amplikatör : edison ed505a
bas : jbl gt5-12
comp. : jbl gt06507
kablo :rca(stinger)+sigorta(stinger)+power(4awg boss)
araç : peugeot 206
ilerde ikinci comp. arka kapılara
*UMUT_V6*
CLUB VİTARA
Tiryaki Üye

A-D-A-N-A

« Yanıtla #7 : Temmuz 15, 2008, 11:09:12 ÖS »

abi aç bi kafe her şekilde işler

ana ünite:JVC KD-G 815
subwoofer: 4X30cm 307d2
bass amp:kicker kx2500.1
ön mid:jbl gto 506ce
arka mid:jbl gto 6506ce--helix blue mkII
tiz:pioneer ts-s20
mid amp:jbl 75.4
kapasitör:1 farat stinger
RCA kablolar :cadence
alt yapı: 0 awg
power:110A

nicolas
Aktif Üye
**

« Yanıtla #8 : Temmuz 15, 2008, 11:28:52 ÖS »

babam bir şirkette uzun yıllar müdürlük yaptı emekli oldu.amcam elektronikçi idi.arçelik-beko servisliği yaptı.onu bıraktı oto müzik sitemlerine girdi.pioneer kenwood gibi onlarca markanın servisliğini yıllarca yaptı.çocukluğum amcamın atolyelerinde geçti.
ben bir süre modellik yaptım.baktım geleceği yok.büyük bir şirketin müşteri temsilcisi  olarak 3 senedir çalışıyordum.ama gına geldi.insanları memnun etmek çok zor.üstüm bir bayan.ve bu kendini şirketin sahibi zanneden 40 yaşında hiç evlenmemiş bir bayan.karun kadar zengin.bu işede ihtiyacı yok.sırf otorite kurmak için çalışıyor.herşeyi otorite disiplin.hafiten erkek düşmanlığıda var.hele bayanlar sizinle ilgileniyor işyerinde sürekli selamlaşıyor ve ayak üstü konuşuyorsanız.....
nefesi hep ensemde.bana artist diye birde lakap taktı.laubali olmak istemiyorum ama sürekli laf atıyor.50 metre ileriden artist gel seni biyere göndericem diye bağırıyor.herkes bana bakıyor.rezil oluyorum.olmayacak işlere koşturuyor elinden gelen eziyeti yapıyor gidilmeyecek yerlere gönderiyor.benim alanıma girmeyen işlerle uğraştırıyor.aynı askerdeki bölük komutanım gibi.sıradan giyindimmi kılığına kıyafetine dikkat et der iyi giyindimmi ooooo beyimiz bu ne kıyafet böyle charli nin meleklerinin kaçıncı bölümünü çekeceksiniz acaba der..söylediğim bir söze kızınca bu iş kızlarla çıkmaya benzemez kızları kolay kandırırsın ama müşteri tatlı söz değil hizmet ister der.
ne kızı ne çıkması ne tatlı sözü hangi kızla çıkıp kime ne dediğimin bu işle ne ilgisi var artı benim özel hayatım hakkında hiç bişey bilmiyor.hangi kızla ne konuşmuşum nereden bilecekki.niye böyle diyor anlamıyorum.
bende pat istifa dilekçemi yazdım işi bıraktım.telefon ediyor bana.aylak aylak gezme işine geri dön.senin yerinde olmak isteyen çok kişi var.alıveririm birini işe ortada kalırsın diyor.kendi işimi kurup kendi patronum olmaya kara verdim.zaten müşterilerden çekiyorum birde bu çıkyor.rüyamda bile kabusum oluyor.sürekli takip ediliyormuşum gibi sürekli nefesi ensemde.sanki bir arkamdan artist diye bağıracakmış gibi geliyor.

cllhltc
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #9 : Temmuz 16, 2008, 12:05:34 ÖÖ »

Very Happy abi kusura bakma ama bu kadın sana aşık

select_id
Murat
Tiryaki Üye

The Last Soundbender

« Yanıtla #10 : Temmuz 16, 2008, 01:33:59 ÖÖ »

smile
özel sektörde oluyor bu tarz sorunlar. ya kendi işini yapacaksın ya da devlet sektörüne gireceksin.
mutlaka bir uğraşan çıkıyor özelde. hani mutlaka demeyim de patronların çoğunluğu böyle, bana hep iyileri denk gelmişti ama arkadaşlarıdan biliyorum, her işe koşturuyorlardı Sad

No haşhaş, no MSN
Her yer maykıl, her yer nicolas

Alpine 9835R, Elate 6" woofer, CDM 54 mid (-), MT-23 tweeter, JL 300/4 (satılık), Helix A6 (-), JL12W6V2 SubWoofer, JL Slash 500, UCS Pro İşlemci (-)
yakup_alt
Yakup ALTINER
Tiryaki Üye

« Yanıtla #11 : Temmuz 16, 2008, 10:00:10 ÖÖ »

hocam hatun sana yanıkmıs yaw... en iyisi sen hem isine hemde hatuna dön...hem ne guzel bak zenginde imis..once hatuna sahip ol sonra sirkete  smile

Ana unite  : Clarion DRZ9255 (HX-D2)
İşlemci      : Zapco DSP6-SL 6kanal aktif işlemci(SATMIYORUM)
Tweeter     : Morel Supreme Piccolo
Midrange   : Helix RS802 Competition
Woofer      : Focal Utopia BE
Comp. Amp1: Helix A6 Competition
Sub Amp   : Sony XM-SD51X
Subwoofer : RE Audio SE12 (Bandbass)
Kablolama : Stinger 0 AWG,4 AWG Pover kablosu
                  Stinger Expert hoparlör kabloları,
                  Stinger Bullet Rca(sub amfisi),
                  Stinger expert Dağıtım paneli,
                  Stinger sigorta,
                  Symblink balanced rca.
Bass Mechanics
Onur Mutlu
Hiperaktif Üye

SPL Livin'loud...

« Yanıtla #12 : Temmuz 16, 2008, 01:48:50 ÖS »

babam bir şirkette uzun yıllar müdürlük yaptı emekli oldu.amcam elektronikçi idi.arçelik-beko servisliği yaptı.onu bıraktı oto müzik sitemlerine girdi.pioneer kenwood gibi onlarca markanın servisliğini yıllarca yaptı.çocukluğum amcamın atolyelerinde geçti.
ben bir süre modellik yaptım.baktım geleceği yok.büyük bir şirketin müşteri temsilcisi  olarak 3 senedir çalışıyordum.ama gına geldi.insanları memnun etmek çok zor.üstüm bir bayan.ve bu kendini şirketin sahibi zanneden 40 yaşında hiç evlenmemiş bir bayan.karun kadar zengin.bu işede ihtiyacı yok.sırf otorite kurmak için çalışıyor.herşeyi otorite disiplin.hafiten erkek düşmanlığıda var.hele bayanlar sizinle ilgileniyor işyerinde sürekli selamlaşıyor ve ayak üstü konuşuyorsanız.....
nefesi hep ensemde.bana artist diye birde lakap taktı.laubali olmak istemiyorum ama sürekli laf atıyor.50 metre ileriden artist gel seni biyere göndericem diye bağırıyor.herkes bana bakıyor.rezil oluyorum.olmayacak işlere koşturuyor elinden gelen eziyeti yapıyor gidilmeyecek yerlere gönderiyor.benim alanıma girmeyen işlerle uğraştırıyor.aynı askerdeki bölük komutanım gibi.sıradan giyindimmi kılığına kıyafetine dikkat et der iyi giyindimmi ooooo beyimiz bu ne kıyafet böyle charli nin meleklerinin kaçıncı bölümünü çekeceksiniz acaba der..söylediğim bir söze kızınca bu iş kızlarla çıkmaya benzemez kızları kolay kandırırsın ama müşteri tatlı söz değil hizmet ister der.
ne kızı ne çıkması ne tatlı sözü hangi kızla çıkıp kime ne dediğimin bu işle ne ilgisi var artı benim özel hayatım hakkında hiç bişey bilmiyor.hangi kızla ne konuşmuşum nereden bilecekki.niye böyle diyor anlamıyorum.
bende pat istifa dilekçemi yazdım işi bıraktım.telefon ediyor bana.aylak aylak gezme işine geri dön.senin yerinde olmak isteyen çok kişi var.alıveririm birini işe ortada kalırsın diyor.kendi işimi kurup kendi patronum olmaya kara verdim.zaten müşterilerden çekiyorum birde bu çıkyor.rüyamda bile kabusum oluyor.sürekli takip ediliyormuşum gibi sürekli nefesi ensemde.sanki bir arkamdan artist diye bağıracakmış gibi geliyor.

abi bence ona iyi bi ders verelim.  tüm Ca-TR üyelerini toplayıp arabalar, Fuar araçları, Demo araçlar,tüm tesisatlı yıkım ekibini toplayıp hepsini şirketin oraya çekip yıkalım orayı başına  Mr. Green Mr. Green Very Happy   

/// e46 Ci VorteX Technıck
sir_silver
Okan AKTAŞ
Aktif Üye
**

« Yanıtla #13 : Temmuz 16, 2008, 03:24:08 ÖS »

yurtdışı bağlantıların varsa al bi markanın servisliğini yığ malları dükkana hem sat hemde teknik servisliğini yap

fotoğrafcılık yap al bi dıgıtal kamera kur bi studyo 3-4 tane de gelinlikçi ve bayan kuaför ayarla  iyi para akar

Car      : Toyota Corolla 1.6 GL
Main  Unit   : Kenwood KRC 579R,52x Asus CD-RW,Sony 512MB MP3 Player
Front Comp   : Pioneer TS-G 1302
Rear  Coax   : Pioneer TS-A 6901
Subwoofer   : -----
Rear-Front Amp   : Magnat Rave-440
Subwoofer  Amp   : -----

Hayal Gücü Bilgiden Daha Önemlidir !

Albert Einstein... (Okan AKTAŞ)

i there is not twenty day ... holiday mode is on..
select_id
Murat
Tiryaki Üye

The Last Soundbender

« Yanıtla #14 : Temmuz 16, 2008, 03:32:48 ÖS »

çevren varsa sigorta acentesi ol, ne kadar kişi bağlarsan o kadar kazanırsın. çok çok riski de yok.
yada tekrar modelliğe filan başvur, belki hakikaten artist olursun abi smile

No haşhaş, no MSN
Her yer maykıl, her yer nicolas

Alpine 9835R, Elate 6" woofer, CDM 54 mid (-), MT-23 tweeter, JL 300/4 (satılık), Helix A6 (-), JL12W6V2 SubWoofer, JL Slash 500, UCS Pro İşlemci (-)
I-HANNs TEAM
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #15 : Temmuz 16, 2008, 04:09:19 ÖS »

en iyi iş bildiğin iş ,biilmediğim iş fakat yaparım ederim dersen 100/300 karlı işeler var Surprised araştırmalısın biraz sermayede lazım yeni bir iş için smile

ben olsam eski işime döner neyapar ne eder o şirkete sahip olurum o benim diil ben onun patronu olurum Very Happy

I-HANNs TEAM GARAGE
   Ayhan YILDIRIM

Head unit = X
Morel Elate 9 sw
Morel cdm 88
Morel MT 23
Zapco 650.6
MOJO 15Q1
MOJO 15Q1
MOJO 16-MCD4KW
MOJO 16-MCD4KW
STİNGER SP2150
STİNGER 35F KAP.
HELİX XXL POWER STATİON
vs.....
ayaz41
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #16 : Temmuz 16, 2008, 07:27:31 ÖS »

evet anlattıklarına bakılırsa hemde fena aşık
Very Happy abi kusura bakma ama bu kadın sana aşık

nicolas
Aktif Üye
**

« Yanıtla #17 : Temmuz 16, 2008, 08:18:47 ÖS »

abi siz ne diyorsunuz ya.ciddi olamazsınız.
onun bana aşık olduğunu söylüyorsunuz.madem aşık neden bana kötü davranıyor.neden en zor işlere beni gönderiyor.neden bana sürekli laf çarpıyor.aşkın tanımı bumu yani.
ben birisini sevsem kendime çekmek için tatlı sözler söylerim sıcak davranırım.bu kadın bana böyle bir girişimde bulunmadı şimdiye dek.sizin yanlışınız var.bana telefon edip şirkete çağırmasının sebebi olarakta benim yerimi dolduracak birisini bulamamaktan korkuyor diye düşünmüştüm.
bir dakika ama olmazki bu yoksa olabilirmi.aslında haklı olabi  ama yok ya o kadın benden on yaş büyük.tamam bakımlı güzel yurtdışında okumuş zengin eğitimli kültürlü üstelik sarışın ve hiç evlenmemiş...
saçını sürekli at kuyruğu yapan çizgili takım elbise giyen uzun boylu durun bir dakika ben ne diyorum ya.
beni geri çağırmasının sebebi kesinlikle benim çalışkan bir kişi olmam ve bana yaptıklarından dolayı pişman olması.beni gaza getirmeyin.bana aşık birisi bana niye kötü davransın.birbirine aşık insanların birbirine kötü davrandığı nerede görülmüşki.......????????????? huh

ccc_hifi
Remzi ÖZARSLAN
Tiryaki Üye

« Yanıtla #18 : Temmuz 16, 2008, 08:21:41 ÖS »

siyah beyaz film gibi biraz.anlayana Surprised

ana ünite:pioneer deh-6900
compenant:pioneer 172c*2
subwoofer:jbl gt 5-12
ampli       : jbl 755.6
capasitör  :for-x 0.5 farad
Red-Nouse
1905
Aktif Üye
**

« Yanıtla #19 : Temmuz 16, 2008, 08:43:18 ÖS »

Aşk adama herşey yaptırır usta.

Head ünit        Clarion 778 DXZRSB
Component      Focal 100 v2
Sterio Ampli     Helix B4  Aktif
Mono  Ampli     Helix B2  Aktif
Subwofer        
Altyapı            Audison connection. 2.5 farad power cap.
tewwen
ersoy
Yeni Üye
*

« Yanıtla #20 : Temmuz 16, 2008, 11:04:39 ÖS »

abi kusura bakma ama yapacağın tek şey  öpücük

daha sonra dalgana bakacaksın  Smile

cllhltc
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #21 : Temmuz 17, 2008, 12:07:22 ÖÖ »

abi siz ne diyorsunuz ya.ciddi olamazsınız.
onun bana aşık olduğunu söylüyorsunuz.madem aşık neden bana kötü davranıyor.neden en zor işlere beni gönderiyor.neden bana sürekli laf çarpıyor.aşkın tanımı bumu yani.
ben birisini sevsem kendime çekmek için tatlı sözler söylerim sıcak davranırım.bu kadın bana böyle bir girişimde bulunmadı şimdiye dek.sizin yanlışınız var.bana telefon edip şirkete çağırmasının sebebi olarakta benim yerimi dolduracak birisini bulamamaktan korkuyor diye düşünmüştüm.
bir dakika ama olmazki bu yoksa olabilirmi.aslında haklı olabi  ama yok ya o kadın benden on yaş büyük.tamam bakımlı güzel yurtdışında okumuş zengin eğitimli kültürlü üstelik sarışın ve hiç evlenmemiş...
saçını sürekli at kuyruğu yapan çizgili takım elbise giyen uzun boylu durun bir dakika ben ne diyorum ya.
beni geri çağırmasının sebebi kesinlikle benim çalışkan bir kişi olmam ve bana yaptıklarından dolayı pişman olması.beni gaza getirmeyin.bana aşık birisi bana niye kötü davransın.birbirine aşık insanların birbirine kötü davrandığı nerede görülmüşki.......????????????? huh

ahahahah  beyimizinde gönlü varmış ahahaha sen bence bu konuyu anlatıcak arkadaş aramışsın cevabı sende biliosun hadi kolay gele smile

nicolas
Aktif Üye
**

« Yanıtla #22 : Temmuz 18, 2008, 01:08:14 ÖS »

benim aklımın ucundan bile geçmedi.onun öyleşeyler düşündüğünüde siz söylediniz.ben bilmiyordum.aklıma tonla şeytanlık soktunuz.benim ona karşı en ufak bir sempatim bile yoktu siz düşündürdünüz.tekrar işe başladım.ne yapıcamı nasıl davranıcamı bilmiyorum.telefon ettim yerime birini bulmadıysanız yarın işe başlayayım dedim.yine başladı telefonda ukalalık etmeye ..ofisteki tayfun abiye çıtlatmıştım  tekrar modellik yapıcam diye.oda müdürün  yeni yalakası...hemen gitmiş müdüre ispiyonlamış.müdüre hanımda bana:

-beyimiz ne oldu.modellik ajansına almadılar galiba.ön kapıdan buyur edip arka kapıdan çıkardılarmı dedikten sonra bir kahkaha attıki o kahkaha yeminle dijital design nın wooferlarından bile daha çok db basacak bir kahkaha idi.kulak zarım 20 mm x max yaptı kulağımdan çıkıp gideceklerdi.
bende dedimki hayır efendim o sadece bir düşünce idi yani müşteriler beni çok yorduğu için biraz sıkılmıştım tatile ihtiyacım var ayrıca bu bir iki günüde iznimden düşersiniz dedim.artık ne diyebilirdimki.

oda bana senin yaşındakiler o işten jübile yaptılar emekliliğin tadını çıkarıyorlar bu yaştan sonra o iş senin yapıcan işmi dedi.
sanki 40 yaşındayım ya.beni kendinle karıştırdı galiba.yaşım daha 29.ne jübilesi ...
neyse.bende haklısınız efendim o işleri gençlere bırakmalıyız artık onlarında önleri açılsın dedim.istemeye istemeye
son olarakta bana dediki ama biraz kısık bir sesle söyledi.
tamam yarın gel işe birde masam küçük diye mızmızlanıyordun masanla koltuğunu yenilettim gelince görürsün dedi.hangi dağda kurt öldü ki.bu kıyağı yaptı bana.

son olarak arkadaşlar şunu söyliycem.ofisteki hiç kimse bana sizin söylediklerinizi söylememişti.onlar hep şöyle derdi.onla kimse muhabbet etmiyor selamlaşmıyor.ofiste sen sevildiğin için seni kıskanıyor diyorlardı.ama arasından biri çıkıpta o sana aşık dememişti.belki onlar yanılıyor belkide siz ama benim aklıma şeytanlık soktuğunuzda kesin.ama bedenime sahip olabilir ruhuma asla Not talking

I-HANNs TEAM
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #23 : Temmuz 18, 2008, 01:58:32 ÖS »

yürü be kim tutar seni  Very Happy Very Happy Very Happy

I-HANNs TEAM GARAGE
   Ayhan YILDIRIM

Head unit = X
Morel Elate 9 sw
Morel cdm 88
Morel MT 23
Zapco 650.6
MOJO 15Q1
MOJO 15Q1
MOJO 16-MCD4KW
MOJO 16-MCD4KW
STİNGER SP2150
STİNGER 35F KAP.
HELİX XXL POWER STATİON
vs.....
tugsay
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #24 : Temmuz 18, 2008, 02:00:00 ÖS »

Mail adresi var mı bayan'ın, ben de bu yazılanları mail atıyım, hem de kesin çözüm olur ya kovulursun ya da güzel bir birliktelik başlar. smile Surprised

Tuğsay Kulaksız
Ankara
Hacettepe Melon Cafe

Ana ünite           :Alpine 9855
İşlemci               :Zapco Dsp6-sl
Amfi 1                :Helix A6 competition
Amfi 2                :Audison 4.1k
Ön component     :Morel Elate 6.3
Arka component   :Rainbow slc265
Subwoofer          :2 X Jl audio 12w3v3-4
Kapasitör            :Alphasonic & stinger

Alpine spr17s (1hafta kullanıldı, satılık)
tewwen
ersoy
Yeni Üye
*

« Yanıtla #25 : Temmuz 18, 2008, 02:43:36 ÖS »

şimdi sıra geldi hatunun paraları yemeye

nicolas
Aktif Üye
**