CarAudioTurkey
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Çok Ciğerli..  (Okunma Sayısı 3057 defa)
Restless
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #30 : Şubat 13, 2005, 02:09:14 ÖÖ »

Teşekkür ederim..

ZistımofedavN

SerCy
Tiryaki Üye

« Yanıtla #31 : Şubat 13, 2005, 10:59:12 ÖÖ »

restless evet dediklerin dogru ama arkadan cekisli araçlarda arkadan tutunsa bile en çok arkaları kalkar bizde var arkadan çekişli ordan bu kdr idda ediyorum yani.

Alpine IVA-D106R
Alpine RUE-4190 Remote Control
Alpine PXA-H100 Imprint Sound Processor
Alpine KTX-H100 Imprint Sound Calibration Kit
Alpine KCE-422i Full Sped Ipod Connection Cable
Apple Ipod 5g 3o GB Video (Black)
Mb Quart Reference Series RCE-216 Comp.
Mb Quart Reference Series RCE-216 Comp.
Rockford Fosgate Punch 450.4 (New Style)
Stinger HPM Series Power Wiring Kits 1/0 AWG
Stinger Expert Series Power Wire 4 AWG
Stinger Expert Series Speaker Wire 14 AWG
Stinger Bullet Series RCA Cable x 3
Stinger Midi Digital Fuse Distribution
Stinger HPM Series Battery Terminal
Bosch Silver Plus 74A

Satılık Pioneer DEH-P 88 RS - Pioneer CD-IB100II[/color
Restless
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #32 : Şubat 13, 2005, 01:21:43 ÖS »

Tamam kardeş zaten bunda anormal bir durum yok Razz

ZistımofedavN
Tolga_Sahin
Aktif Üye
**

« Yanıtla #33 : Şubat 13, 2005, 05:14:22 ÖS »

Arkadasim dediysem bende arada bir 1.viteste cokup 2. viteste poposunu attiriyorum ama hic bir zaman ya gidiyim de legal veya illegal yarislara girmeyi dusunmedim.Tabi bu 1-2 vitez olayi her gun degil belki 3 ayda bir  Razz .Zorlamak demek o degil  Sonuc olarak ben sadece yorum yaptim tersini idda etmedim.Sadece bir soru sordum bu arkadaslara yani su arkadan cekis arabalarin on tarafina kule gerigisi takilir diyenler icin yani ne biliim duyduklari seylermi yoksa gordukleri seylermi.Restless kardesim eger icinde varsa kendi emek paranla aldigin bir arabayi tekerlekleri yerden kesilecek sekilde abanmazsin haaa ama diyorsanki abi ben 3000 euroluk tesko takarim sonra ,hava filtr den baslayip headers , krank mili , vitez kutusu .....etc yaparim arabanin da tekerleklerini yerden keserim diyorsan tabiki kimsenin sana soyliyecek bir lafi yok.Yani aslinda cokda buyultulecek bir konu degil. Aramizda varsa bmw si falan olan bir arkadasimiz varsa da kule gergisi fikri aklinda taktirsin bizde ogrenelim.Yani bak ben dedigim gibi kule gerigisi ile falan baslarsin sonra gerisini getiremezsin iflas edeersin... wink  onun icin biri yaptirsin sonra bizde ogrenelim...Bu arada arkadan cekis bir bmw nin veya sahinin, doganin......duz yolda kicini savurup fildir fildir donup bariyerlere carpip duranbir araba  duydunmu hic veya gordunmu ? Yani ziplayip , firlayan , fildir fildir donen iyi suruculer cok ....

Restless
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #34 : Şubat 13, 2005, 05:53:58 ÖS »

Yani o kadar farklı şeyler söylenmişki açıklaması mümkün değil.İyi araba kullanmak arabanın popusunu attırmak,arabanın anasını ağlatmak,1'de yarıp 2 ile toplamak 3'le uzamak 4'le kapatmak değil olay.Bu iyi araba kullanmak değil zaten.Kaldı ki bunları caddelerde yapanlara ben hanzo diyorum.Yapmak istediğim sadece hayranı olduğum bir arabayı sizlerle paylaşmaktı.Muhabbet olsun diye ne eksik dedim.Kendimce neyin eksik olduğunuda söyledim.Amacım ortamı germek veya kimse ile münakaşaya girmek değildi.Herneyse bu konu amacından çıkıp,yönetim tarafından kilitlenmeden sona erse iyi olacak.Yaptığınız açıklamalar için herkeze teşekkürü bir borç bilirim.

ZistımofedavN
Tolga_Sahin
Aktif Üye
**

« Yanıtla #35 : Şubat 13, 2005, 08:46:56 ÖS »

Ben gercekten bir tartisma cikarmak istemedim.Bu arada restless arkadasim sen simdi bu hareketleri yaanlara hanzoda diyebilirsin kiro da veya baska herbirsey ama ben burda bu kelimeyi kendi uzerime aliniyorum verdigin bu 1,2,3,4.....ornegini .......neyse bu 1,2,3...konusunu ben actim madem bende sana cevap veriyim.Bak arkadasim amacim burda seninle tartismak degil zaten bu hareketleri yaparkende ben sana ne kadar iyi arabayi kullandigimi kasdetemek istemedim sadece sana arabanin nasil anasinin bellendigini aciklamak istedim.Ben kule gergisi ile , hava filtresi ile baslanir sonrada gerisi gelmez taaaaaki arabanin bu resimdeki BMW nin haline getirinceye kadar ki Bir kule gergisi yuzunden konunun buraya gelecegini sanmiyordum onun icin ilk olarak aramizda bir tartisma cikarmak istememistim senden gercekten ozur diliyorum ama bu soyledigin hanzo kelimesini halk dilinde kimlere deniyor bilmiyorum  ama senden ricam eger bir daha karsindaki insana boyle bir kelime kullanicaksan onceden bir dusun rica ediyorum.Bana bir daha kisiligimle ilgili hakaret etme arkadasim tamam ?!
Cok iyi bir site yapmissiniz ama ben daha fazla girmiyim ben polimik konusmalara en iyisi bu.Sorumu soruyum cevabimi alirsam ok alamazsam da herkesin cani sagolsun
saygilar

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.