Arkadasim dediysem bende arada bir 1.viteste cokup 2. viteste poposunu attiriyorum ama hic bir zaman ya gidiyim de legal veya illegal yarislara girmeyi dusunmedim.Tabi bu 1-2 vitez olayi her gun degil belki 3 ayda bir

.Zorlamak demek o degil Sonuc olarak ben sadece yorum yaptim tersini idda etmedim.Sadece bir soru sordum bu arkadaslara yani su arkadan cekis arabalarin on tarafina kule gerigisi takilir diyenler icin yani ne biliim duyduklari seylermi yoksa gordukleri seylermi.Restless kardesim eger icinde varsa kendi emek paranla aldigin bir arabayi tekerlekleri yerden kesilecek sekilde abanmazsin haaa ama diyorsanki abi ben 3000 euroluk tesko takarim sonra ,hava filtr den baslayip headers , krank mili , vitez kutusu .....etc yaparim arabanin da tekerleklerini yerden keserim diyorsan tabiki kimsenin sana soyliyecek bir lafi yok.Yani aslinda cokda buyultulecek bir konu degil. Aramizda varsa bmw si falan olan bir arkadasimiz varsa da kule gergisi fikri aklinda taktirsin bizde ogrenelim.Yani bak ben dedigim gibi kule gerigisi ile falan baslarsin sonra gerisini getiremezsin iflas edeersin...

onun icin biri yaptirsin sonra bizde ogrenelim...Bu arada arkadan cekis bir bmw nin veya sahinin, doganin......duz yolda kicini savurup fildir fildir donup bariyerlere carpip duranbir araba duydunmu hic veya gordunmu ? Yani ziplayip , firlayan , fildir fildir donen iyi suruculer cok ....