EKREM_78
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #30 : Aralık 02, 2006, 06:55:54 ÖS » |
|
herkese hayırlı teskereler, erci edirne kıyıkya imiş, kendisini tanımıyorum ama ben edirneliyim eğer bişeye ihtiyacı varsa yardım ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bass-cı
|
 |
« Yanıtla #32 : Aralık 08, 2006, 01:26:19 ÖS » |
|
yaw askere gidicez diye bi memleket turuna çıktık firar ettik bi kaç gün,burakcımda sağolsun gerekini yapıyoo aratmıyor bizi wala Sonuçlar bu gece açılanıyoo arkadaşlar www.kkk.tsk.mil.tr biraz önce girdim sayfa açılmıoo diyo sanırım yapıyolar güncellemeri sabırsızlıkla bekliyoruz herkes için hayırlısı... içimde kısadönem ankara gibi his var ama hadi bakalım hayırlısı... 
|
|
|
|
|
|
Ahmet Onur Beller Adana 
|
|
|
|
|
megabass
|
 |
« Yanıtla #33 : Aralık 08, 2006, 03:57:58 ÖS » |
|
ANkara muabere okulu kısa dönem 
|
|
|
|
|
|
MuЯaT GÖNEY İzmir-Bornova 
|
|
|
|
|
IRONMAIDEN
|
 |
« Yanıtla #34 : Aralık 08, 2006, 04:10:33 ÖS » |
|
Hayırlı teskereler askere gidecek arkadaşlara .Bu arada ERCİ ne zaman geliyoo. ?
|
|
|
|
|
|
Adım:Alper Mekanım:İstanbul / Bostancı MSN: kullanmıyorum
Her lafa verecek bir cevabım var...Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
|
|
|
|
|
DarthMaul
|
 |
« Yanıtla #35 : Aralık 08, 2006, 05:12:58 ÖS » |
|
ANkara muhabere okulu kısa dönem  Hayırlısı olsun Murat kazasız belasız bitirip gelirsin inşallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bigbang
|
 |
« Yanıtla #36 : Aralık 08, 2006, 05:32:59 ÖS » |
|
Tüm arkadaşlara hayırlı tezkereler 
|
|
|
|
|
|
"Each new hour holds new chances for new beginnings.The horizon moves forward offering you space to take new steps of change." LTJ BUKEM Rover 25 Alpine CDA-7998R Alto Mobile UCS Pro + RM2 Programmer Midbass: Dls Iridium 8" Midrange: Dls Iridium 3" Tweeter: Dls Iridium 1.1" Mb Quart PCE-216 (Arka) 2x RF T112D2 (sealed 1,41cuft+1,41cuft) Rockford Fosgate T4004 Rockford Fosgate T8004 Rockford Fosgate T20001BD 2x Rockford Fosgate CPCD10-03 Power Digital Cap. Ana ve yedek akü: Delphi Freedom 72Ah 700CCA  Bülent Ergücü, Arkent / Artur
|
|
|
|
|
megabass
|
 |
« Yanıtla #37 : Aralık 08, 2006, 05:42:26 ÖS » |
|
ANkara muhabere okulu kısa dönem  Hayırlısı olsun Murat kazasız belasız bitirip gelirsin inşallah  cok saol abi hayırlısı bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fery
|
 |
« Yanıtla #38 : Aralık 08, 2006, 05:45:48 ÖS » |
|
hayırlı olsun murat.. site hale servis dışı.. diğer arkadaşlarında sonuçlarını bekliyoruz.. allah gönlünüze göre versin:D
|
|
|
|
|
|
Ferhat - BURSA granpe punto tjet 220 km/h deh-p 8650^f4 380^front cvl-6k^rear pulse 6^kicker k^stinger bullet^ 2 awg power^mt 23^^ 
|
|
|
|
|
bass-cı
|
 |
« Yanıtla #39 : Aralık 08, 2006, 06:52:20 ÖS » |
|
KISA DÖNEM...LOJ.K.LIĞI ULŞ.K.LIĞI ORTA OTO TB.K.LIĞI YENİKENT / ANKARA yedeksubay olamadık yaww 
|
|
|
|
|
|
Ahmet Onur Beller Adana 
|
|
|
|
|
burak_L300
|
 |
« Yanıtla #40 : Aralık 08, 2006, 09:45:07 ÖS » |
|
yaw askere gidicez diye bi memleket turuna çıktık firar ettik bi kaç gün,burakcımda sağolsun gerekini yapıyoo aratmıyor bizi wala Sonuçlar bu gece açılanıyoo arkadaşlar www.kkk.tsk.mil.tr biraz önce girdim sayfa açılmıoo diyo sanırım yapıyolar güncellemeri sabırsızlıkla bekliyoruz herkes için hayırlısı... içimde kısadönem ankara gibi his var ama hadi bakalım hayırlısı...  Ne demek onurcum görevimiz Bu arada hayırlı olsun Hayırlısıyla gidip gelin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fery
|
 |
« Yanıtla #41 : Aralık 09, 2006, 12:08:42 ÖÖ » |
|
KISA DÖNEM...LOJ.K.LIĞI ULŞ.K.LIĞI ORTA OTO TB.K.LIĞI YENİKENT / ANKARA yedeksubay olamadık yaww  hayırlı olsun.. kısmet tabi 
|
|
|
|
|
|
Ferhat - BURSA granpe punto tjet 220 km/h deh-p 8650^f4 380^front cvl-6k^rear pulse 6^kicker k^stinger bullet^ 2 awg power^mt 23^^ 
|
|
|
|
|
|
|
bass-cı
|
 |
« Yanıtla #43 : Aralık 09, 2006, 02:01:32 ÖÖ » |
|
eywallah arkadaşlar...poşet askerlik yapacaz ag ne bi çatışma ne bi operasyon bööle askerlikmi olur yaw...neyse kısmet diyelim...
|
|
|
|
|
|
Ahmet Onur Beller Adana 
|
|
|
|
|
the-only-one-TR
|
 |
« Yanıtla #44 : Aralık 09, 2006, 02:05:42 ÖÖ » |
|
eywallah arkadaşlar...poşet askerlik yapacaz ag ne bi çatışma ne bi operasyon bööle askerlikmi olur yaw...neyse kısmet diyelim... Seni Elazığ-Bingöl-Tunceli arasında uzun dönem özel harekat jandarma komandoya kaydıralım o zaman kardeşim... benim kankam orda dağlarda takılıyor o mayın senin, bu mermi benim formatında, istersen sen de bir el at yardıma git, ne dersin??? http://www.sabah.com.tr/gnd123.htmlMesela bu haber tam ordan işte, ben canlı canlı konuşuyorum, olay buradan gözüktüğü gibi de değil yani, haydi bakalım ...
|
|
|
|
|
|
OO=00=OO The Ultimate Driving Machine
HU: Clarion HX-D2 (4 yollu aktif) TW: Focal Utopia Beryllium TBe MR: Focal Utopia Beryllium 3W2 WF: Focal Utopia Beryllium 6W3 SW: Focal Utopia 33WX Amp 1: Audison VRx 6.420.2 DIRECT Exclusive (Limited Edition) Amp 2: Audison VRx 1.500.2 Exclusive (Limited Edition)
Ufuk Özdemir
|
|
|
|
|
THE FAST AND THE FURIOUS
|
 |
« Yanıtla #45 : Aralık 09, 2006, 02:15:54 ÖÖ » |
|
zaten bu olayların hiçbiri basına yansıdığı kadar basit değil ve rakamlar da genelde eksik söyleniyo canlı şahitlerle konuştuysanız bilirsiniz.Allah kankanın yardımcısı olsun Ufuk Abi kazasız belasız döner inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bass-cı
|
 |
« Yanıtla #46 : Aralık 10, 2006, 02:26:45 ÖÖ » |
|
eywallah arkadaşlar...poşet askerlik yapacaz ag ne bi çatışma ne bi operasyon bööle askerlikmi olur yaw...neyse kısmet diyelim... Seni Elazığ-Bingöl-Tunceli arasında uzun dönem özel harekat jandarma komandoya kaydıralım o zaman kardeşim... benim kankam orda dağlarda takılıyor o mayın senin, bu mermi benim formatında, istersen sen de bir el at yardıma git, ne dersin??? http://www.sabah.com.tr/gnd123.htmlMesela bu haber tam ordan işte, ben canlı canlı konuşuyorum, olay buradan gözüktüğü gibi de değil yani, haydi bakalım ... Hepsini yakından biliyorum 1.derece akraba sayılabilcek tam 3 şehit var bizim sülalede...ama dediğin gibi illaki bi pişmanlık olacaktır oraya gidince neyse kısmet diyelim hayırlısı olsun...
|
|
|
|
|
|
Ahmet Onur Beller Adana 
|
|
|
|
|
bass-cı
|
 |
« Yanıtla #47 : Aralık 10, 2006, 02:30:12 ÖÖ » |
|
Murat senin yer neresi ankaranın benimki Yenikent ve pazartesi gece saat 12 de biniyorum yani sabah 7gibi aştide olurum sen ne zaman gidiyorsun?
|
|
|
|
|
|
Ahmet Onur Beller Adana 
|
|
|
|
*UMUT_V6*
CLUB VİTARA
Tiryaki Üye

A-D-A-N-A
|
 |
« Yanıtla #48 : Aralık 10, 2006, 07:05:03 ÖÖ » |
|
abi hayırlı teskereler
|
|
|
|
|
|
ana ünite:JVC KD-G 815 subwoofer: 4X30cm 307d2 bass amp:kicker kx2500.1 ön mid:jbl gto 506ce arka mid:jbl gto 6506ce--helix blue mkII tiz:pioneer ts-s20 mid amp:jbl 75.4 kapasitör:1 farat stinger RCA kablolar :cadence alt yapı: 0 awg power:110A 
|
|
|
|
|
megabass
|
 |
« Yanıtla #49 : Aralık 10, 2006, 11:01:29 ÖÖ » |
|
Murat senin yer neresi ankaranın benimki Yenikent ve pazartesi gece saat 12 de biniyorum yani sabah 7gibi aştide olurum sen ne zaman gidiyorsun? abi benim mamak birde ben bu gece kacıom 11 inde saat 17:00 son teslm yazıyor izin kagıdında. eger dagıtım olmazsa yemin töreninden sonra görüşürz Ankara'da. hayırlı teskereler hepimize.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bass-cı
|
 |
« Yanıtla #50 : Aralık 10, 2006, 09:16:20 ÖS » |
|
abi hayırlı teskereler eywallah umutcum.. ya bana 12 si mesai saati bitimine kadar dediler o yüzden böle ayarladık neyse bişi olmuoymuş zaten bi gün gecikmeden falan...yemin töreninden sonra haberleşiriz...
|
|
|
|
|
|
Ahmet Onur Beller Adana 
|
|
|
|
|
floodlight
|
 |
« Yanıtla #51 : Aralık 12, 2006, 04:39:59 ÖS » |
|
hayırlı teskereler arkadaş herkese kolay gelsin şimdiden.artık orada da bolbol müzik muhabbeti yaparsınız.dB olayı falan filan işte. millette der ulan bu herif manyak haaa....  :D
|
|
|
|
|
|
Mehmet - Manisa/Salihli
Otomobil................: Daha Karar Veremedim!!! Ana Ünite...............: Kenwood DDX8027-MM (Dvd Player) Önlerde..................: Alpine SPX-177R (16.5cm) Component (75 Watt RMS) Arkalarda...............: Alpine SPX-177R (16.5cm) Component (75 Watt RMS) Subwoofer..............: Alpine SWX-1242D (30cm) Sub (1000 Watt RMS) Component Amfli.....: Alpine MRV-F545 Amplifier Woofer Ampli..........: Alpine PDX-1.1000 (1x1000 Watt RMS) Yardımcı Aparatlar...: Dragster DP-703 1 Farad Capasitor + Dragster DP-402 Power Cable + Dragster DP-456 RCA Kablo
TOPLAM: 8683 YTL (MONTAJ VE PANDIZOT HARİÇ)
Ileride Umarım Güzel bir Araba'da Olacak Bu Sistem...Araba Eksik
|
|
|
|
Deniz
Deniz
Forum Avukatı
Fanatik Üye
|
 |
« Yanıtla #52 : Aralık 13, 2006, 10:36:16 ÖÖ » |
|
1. Ay laylaylom eğitim, vs hafif koşturmaca ve kış dönemine geldiğiniz için yatış  (Acemi Er) 2. Ay Yemin töreniydi ıvırdı zıvırdı hazırlıklarla geçiş ve yatış (Çavuş) 3. Ay Yiyiş içiş ve yatış (Çakal Çavuş) 4. Ay İşin kurdu oluş ve yatış (Kıdemli Çakal Çavuş) 5. Ay tezkereye hazırlık ve çakallık dönemi ve yatış (Kurmay Çavuş) 6. Ay tezkere ve genel yatış (Kıdemli Kurmay Çavuş) Sonuç = Yatış Arkadaşlar gerçekten kısa dönemler askerde çok çok işe yarar özellikle teknik konularda, astsubaylardan sonra işleri genelde kısa dönemler yürütür hatta subaylardan sonra diyeyim  kendinizi ezdirmeyin oralarda sizler kurmay çavuşsunuz  eywallah arkadaşlar...poşet askerlik yapacaz ag ne bi çatışma ne bi operasyon bööle askerlikmi olur yaw...neyse kısmet diyelim... Seni Elazığ-Bingöl-Tunceli arasında uzun dönem özel harekat jandarma komandoya kaydıralım o zaman kardeşim... benim kankam orda dağlarda takılıyor o mayın senin, bu mermi benim formatında, istersen sen de bir el at yardıma git, ne dersin??? http://www.sabah.com.tr/gnd123.htmlMesela bu haber tam ordan işte, ben canlı canlı konuşuyorum, olay buradan gözüktüğü gibi de değil yani, haydi bakalım ... Jandarma özel harekat C timlerini dağıttık yaw, artık sadece A ve B timleri var onlarda uzman - astsubay - subay. Değişiklik yoksa gerisi standart Jandarma Komando timleri. Komando forever 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fery
|
 |
« Yanıtla #53 : Aralık 13, 2006, 12:00:39 ÖS » |
|
jandarmada özel harekat timleri var.. tim komutanı astsubay unsurlar uzman jandarma.. a timleri yok diye biliyorum.. birtek özel kuvvetlerde tim komutanu yüzbaşı unsurlar astsubay.. c timlerini duydum ama hiç görmedim.. komando olmak onurumuzdur. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bigbang
|
 |
« Yanıtla #54 : Aralık 13, 2006, 12:18:17 ÖS » |
|
Adamlar gitti askere gerçi ama daha sonra gidecek kısa dönemler için yazayım. Astsubaylar ile çatışmayın yedek subay statüsünde olmanıza rağmen  Kayseri 1nci Komando Tugayı Tugay Karargah ve Karargah Bölüğü Revir yazıcıysıydım. İğne ve pansuman bile yaptım yazıcılık dışında. 7 tane de komutanla uğraştım. Astsubayın biri çok takmıştı ama son 45 gün kalana kadar sabrettim.Sona da bölük komutanına gidip şikayet ettim. Adama yumruk atmaktan çok daha beter duruma düştü  | | |