|
GHOST
|
 |
« : Temmuz 08, 2004, 02:50:24 ÖS » |
|
Arkadaşlar bize nasul ulaştınız nerden duydunuz tavsiye vs...
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExENjiU
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 13, 2004, 09:55:30 ÖÖ » |
|
; ?
|
|
|
|
|
|
GrandePunto Sportpack HeadUnit Blaupunkt Bremen mp76 (satılık) Woofer Morel Dotech 6" MK2 (satılık) Tweeter Morel MT-23 SubWoofer AltoMobile Falstaff 10" Amplifier Kenwood kac-859 Alt Yapı Kicker S Series RCA ve Power Vadi ERDEM www.fiatturkey.com
|
|
|
|
|
Austin Powers
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 14, 2004, 02:09:09 ÖS » |
|
Benim Solo X 18" den senin sitenin adınun uğultusunu duydum ordan eve çıktım hemen eve girdim nete girdim siteyi bi yazdıım aaa bi baktım bizim ghost bu siteyi açmış. Nasıl hikaye ama?
euhueheuh....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
djcrimz
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 16, 2004, 03:58:18 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
٭DẽẽJẳỹ♠ ▼©®įмZ▲♠ DẽẽJẳỹ٭
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 29, 2004, 01:42:31 ÖS » |
|
güncel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aRIf
Arif
Hiperaktif Üye

Yalanci Admin
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 30, 2004, 03:23:16 ÖS » |
|
Prodigy denen eleman silah zoru ile member yapti beni :p Kuzen saolsun bahsetti bende geldim. Iyimi ettim ? Tabiki iyi ettim sonucta benimde sorularima cevap verebilicek, arkadasligimi kazanicagim ve yeri geldigindede muhabbet edicegim bir forum ortaminda olmus oldum. Hepimize hayirli olsun
|
|
|
|
|
|
0.25psi 5hp A4
|
|
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 01, 2004, 03:56:21 ÖS » |
|
sensey saolsun.o söyledi daha dogrusu kendi söylemedi forumun varlıgından haberdar olmam için ghost u msn de davet etti sonrada ghost a bırak muhabbeti geyigi forumdan bahset forumdan deyip iki kelime konusturmadı bizi  sensey kızmıyosun dimi  öl de ölim 
|
|
|
|
|
|
Onur ÖZER /Ankara-İzmit capon foreva 
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 01, 2004, 11:11:24 ÖS » |
|
alem insansın R® Hoşgeldin sefalar getirdin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NeFReT
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 11, 2004, 09:53:58 ÖÖ » |
|
SeLam Arkadaşlar Ben Siteyi NErdenmi Duydum Bir Abimden Adı VolkanBalik Abi Sana Çok Tşk Ederim Siteyhi Tavsiye Ettiğin İçin Doğru Adresde Olduğumu Biliyorum Çunkı Burda hem Tesisat İçin Önemli Şeyler Yer Alıyor Yani Şöyle Hangi Tesisat Kötü Hangisi İyi Filam yane Hemde Sitede Yeni Yeni Arkadaşlarla Tanışıyorum Ve Sizlere Çok Tşk Ederim Böyle Bir Site Yaptıgınız İçin CarAuDio-Tr.Com Yapımcıları Tşkler Thanks CaRAuDiO-Tr.Com DèViL TèaM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Speedy
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 23, 2004, 05:09:28 ÖS » |
|
Modifiyem.com da gezerken rastladım sitenin adresine.bende üye oldum hemencecik
|
|
|
|
|
|
MUS 96
|
|
|
|
|
relaX
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 23, 2004, 05:46:45 ÖS » |
|
vay bee ben ve alper o kadar zamandır modifiyem.com'daki imzamızda sitenin adresini veriyoruz ilk gelen sensin bi işe yaradı çok şükür.
|
|
|
|
|
|
İnanç Serhan Tekin Üfle güneşi sönsün Kalbim kara kışın ayazına dönsün Azrailim öpsünTek dönümsün ömrüm!Sagopa Kajmer Araç:Bora Müzik sistemi; Ana ünite:Blaupunkt Santa Monica C50 iPod Video 30 gb Kablolu Kaset(yüzlerce dolarlık ana üniteler halt etsin bunun kalitesi yanında  ) Mid Bass:Noname 16 cm(Made in China) Mid Tiz:Noname 13 cm(Made in China)
|
|
|
|
|
FORAEN
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 23, 2004, 06:20:08 ÖS » |
|
alper kardeşimle tanıştırıldıktan snr saolsun bana link werdi ben tıkladım  saygılar kardeşim 
|
|
|
|
|
|
SBÇ
İZMİR
*****SBÇ*****
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 23, 2004, 11:34:03 ÖS » |
|
Banada linki Foraen verdi tıkladım bune lan dedim sallamadım pek. O zamanlar yeni ve boştu da site... Sonra alper çağırdı geldik...
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! Ahmet TANERİ Saruhanlı /MANİSA 
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 23, 2004, 11:52:34 ÖS » |
|
Tipo16v ve FOREAN; Çok teşekkür ediyorum tekrar hoşgeldiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hawuchR
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 28, 2004, 12:09:08 ÖÖ » |
|
EN SON FUAR İSTANBUL TUNİNG Hİ-Fİ FUARI ORDA TANIŞMIŞTIM ALPERLE FALAN ORDAN SONRA JUNİOR'DA KANKİM ZATEN
|
|
|
|
|
|
TIK yok BLAUPUNKT teyp opel (corsa) fabrika çıkış...
|
|
|
|
|
|
|