inşallan olur.Bende araba istiyorum ama bu kadar uçuk deil volsvagen polo yada golf olabilir modelleri hoşuma gidiyor.Bu modellerde aracı olan varsa fikir verirse sevinirim.Gerçi araba dediğin zaman volsvagenden şaşmayacaksın onu biliyorum

vw gerçekten ii araç üretio ama polo modeline hiç girme derim.araç çok çabuk yerden kesilio hafif araç.hissediorm yani 90 dan sonra sakat.150-160 maximum hıza çıkıo.oda yokuşlarda falan millet uzuo gidio komedi.motorları çok ama çok yetersiz kalıo.ben hergün okula gidip geliorm walla sıkıldım.en soldan en sağa atladığım an bariyere çekio araç.tmm ben farklı kullanıorm ama illaki yeri gelicek uzun yola çıkıcaksınız hız yapmanız gerekicek.araç zayıf kalcak.yokuşlarda millet uzayıp gitcek siz arkalarda nokta gibi kalıcaksınız

bagajı çok küçük.ayrıca arkadan bi araç çarpsa arkada oturanlar için büyük derecede yaralanma payı var.çünkü arka koltukla arabanın bitimi arasında 50-60 cm var.buda bi dez avantaj.sonuç olarak ii bi araç istiosanız golf serisine bakın derim nacizane fikrim budur