chayLak
Cenk BAŞAR
Fanatik Üye

Out Of ControL
|
 |
« : Nisan 07, 2008, 04:36:58 ÖS » |
|
>>ATATÜRK'ÜN BIR ANISI ! KEYIFLE VE DUYGULANARAK OKUYACAKSINIZ........ >> >> >> >> >> >>Gazi, çiftliğinde dolaşıp hava alırken oldukça yaşlı bir >> >>kadına rastladı Atatürk attan inerek bu ihtiyar kadının yanına sokuldu >> >> >>-Merhaba nine >> >> >>Kadın Ata'nın yüzüne bakarak hafif bir sesle >> >> >>- Merhaba dedi >> >> >>- Nereden gelip nereye gidiyorsun? >> >> >>Kadın şöyle bir duralayıp, >> >> >>- Neden sordun ki, dedi. Buraların saabısı mısın? Yoksa bekçisi mi? Paşa >>gülümsedi >> >> >>- Ne sahibiyim ne de bekçisiyim nine. Bu topraklar Türk milletinin >>malıdır.Buranın bekçisi de Türk milletinin kendisidir. Şimdi nereden gelip >>nereye gittiğini söyleyecek misin? Kadın başını salladı >> >> >>-Tabii söyleyeceğim,ben Sincan'ın köylerindenim bey, otun güç bittiği, >>atın geç yetişdiği, kavruk köylerinden birindeyim. Bizim muhtar bana bilet >>aldı trene bindirdi, kodum Angara'ya geldim >> >> >>- Muhtar niçin Ankara'ya gönderdi seni? >> >> >>- Gazi Paşamızı görmem için.Başını pek ağrıttım da Benim iki oğlum gavur >>harbinde şehit düştü. Memleketi gavurdan kurtaran kişiyi bir kez görmeden >>ölmeyeyim diye hep dua ettim durdum. Rüyalarıma girdi Gazi Paşa. Bende gün >>demeyip mıhtara anlatınca,o da bana bilet alıverip saldı Angaraya, >>giceleyin geldimdi. Yolu neyi de bilemediğimden işte ağşamdan belli böyle >>kendimi ordan oraya vurup duruyom bey >> >> >>- Senin Gazi Paşa'dan başka bir isteğin var mı? Kadını birden yüzü >>sertleşti >> >> >>- Tövbe de bey, tövbe de! Daha ne isteyebilirim ki O bizim Vatanımızı >>gurtardı. Bizi düşmanın elinden kurtardı.Şehitlerimizin mezarlarını onlara >>çiğnetmedi daha ne isteyebilirim ondan? Onun sayesinde şimdi istediğimiz >>gibi yaşıyoruz. Şunun bunun gavur dölünün köpeği olmaktan onun sayesinde >>kurtulmadık mı? Buralara bir defa yüzünü görmek, ona sağol paşam! Demek >>için düştüm. Onu görmeden ölürsem gözlerim açık gidecek. Sen efendi bir >>adama benziyon, bana bir yardım ediver de Gazi Paşayı bulacağım yeri >>deyiver. Atatürk'ün gözleri dolu dolu olmuştu, çok duygulandığı her >>halinden belliydi Bana dönerek, >> >> >>- Görüyorsun ya Gökçen, işte bu bizim insanımızdır. Benim köylüm, benim >>vefalı Türk anamdır bu Attan indim. Yaşlı kadının elini tuttum anacığım >>dedim, sen gökte aradığını yerde buldun, rüyalarını süsleyen, seni >>buralara kadar koşturan Gazi Paşa yani Atatürk işte karşında duruyor.Köylü >>kadın bu sözleri duyunca şaşkına döndü. Elindeki değneği yere fırlatıp, >>Atatürk'ün ellerine sarıldı. Görülecek bir manzaraydı bu.Ikisi de >>ağlıyordu. Iki Türk insanı biri kurtarıcı, biri kurtarılan, ana oğul gibi >>sarmaş dolaş ağlıyorlardı. Yaşlı kadın belki on defa öptü atanın ellerini. >>Ata da onun ellerini öptü. Sonra heybesinden küçük bir paket çıkarttı. >>Daha doğrusu beze sarılmış bir köy peyniri. Bunu Atatürk'e uzattı >> >> >>- Tek ineğimim sütünden kendi ellerimle yaptım Gazi Paşa, bunu sana hediye >>getirdim. Seversen gene yapıp getiririm. Paşa hemen orada bezi açıp >>peyniri yedi. Çok beğendiğini söyledi. Sonra birlikte köşke kadar gittik. >>Oradakilere şu emri verdi 'Bu anamızı alın burada iki gün konuk edin. ( >>'Ananı da al git' diyenler var artık zamanımızda ) .Sonra köyüne götürün. >>Giderken de kendisine üç inek verin benim armağanım olsun.' >> >> >>ORTADA DOLAŞAN SAÇMASAPAN MAİLLERİ 10 KİŞİYE YOLLAMAK YERİNE,BU TÜR >>YAZILARI HERKESE YOLLARSAK BELKİ ATAMIZIN DEĞERİ DAHA ÇOK ANLAŞILIR. BELKİ >>BAZILARI DA VATANDAŞLA NASIL KONUŞULACAĞINI DAHA İYİ ANLAR.
|
|
|
|
|
|
Pioneer 8650mp Noname Coax  
|
|
|
|
|
|
altunpul
Abdülkadir ALTUNPUL
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 07, 2008, 06:39:14 ÖS » |
|
daha oncede okumuştum yine çok etkilendim.ATAMIZIN hayatının her dakikası boyle anlamlı karelerle dolu allah rahmet eylesin.
|
|
|
|
|
|
ARAÇ : HYUNDAI GETZ CRDI ANA ÜNİTE : ALPINE CDA-9857R ÖN MID : JBL GTO 607 ARKA MID : JBL GTO 607 BASS : KICKER CVX15 STEREO AMP : VIBE BLACKBOX III MONO AMP : JBL 301.1 (DEĞİŞECEK) RCA : VIBE HIGH DEFINITION INTERCONNECT CAP : BOSS 1.2 F SİGORTA : 80 AMP. 4 AWG
|
|
|
|
Ahmet055
<<<αнмєт055>>>
Fanatik Üye

(gzв) z€утιηвυяηυ мєякєѕ
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 07, 2008, 06:41:56 ÖS » |
|
ORTADA DOLAŞAN SAÇMASAPAN MAİLLERİ 10 KİŞİYE YOLLAMAK YERİNE,BU TÜR >>YAZILARI HERKESE YOLLARSAK BELKİ ATAMIZIN DEĞERİ DAHA ÇOK ANLAŞILIR. BELKİ >>BAZILARI DA VATANDAŞLA NASIL KONUŞULACAĞINI DAHA İYİ ANLAR. Kesinlikle katılıyorum.SÜper paylaşım.Tşkkürler
|
|
|
|
|
|
Msn Adresim: ahmet_055_91@hotmail.com ___________________________________________________________ Sistem yok... <<<AhMet>>> Zeytinburnu/gaziosmanpaşa/istanbul
|
|
|
|
|
musti
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 08, 2008, 07:51:57 ÖÖ » |
|
paylaşım için saol. Ata nın izinden gittiğini iddia edenler ve Atatürkçü yüm diyenlere bakıp, birde Atatürk ün hayatını incelemekte fayda var gerçekten.
|
|
|
|
|
|
Mustafa-----İstanbul
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 08, 2008, 02:17:42 ÖS » |
|
eller dert görmesin
|
|
|
|
|
|
Dream Car Project START W123 280CE (1980) Değişimler oldu sürpriz pm le yardımcı olmayacağım sadece konunuzun linkini atın bana .....!!!!!!!!
|
|
|
|
black_list
black_list
Aktif Üye

rf hayranı.
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 10, 2008, 11:39:59 ÖS » |
|
paylaşım güzel kardeşim sağolasın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
narkissos
Aktif Üye

all about SQ
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 11, 2008, 01:45:47 ÖÖ » |
|
ah Turkiye ne hallerden nerelere geldın ve yine ne hallere düştün...
|
|
|
|
|
|
..........................................
Ana Ünite : Clarion DRZ9255 (Avrupadaki namı-ı diğer HX-D2)
Comp : Focal Utopia Be No:7 Active Be Tweeter 3w2 6w3
SW : Focal Utopia 33WX
Amp's : Focal FP 1.800 Focal FP 2.150 Focal FP 2.75 Focal FP 2.75
..........................................
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 11, 2008, 09:09:57 ÖÖ » |
|
ellerine saglık abi.cok güzel bi paylasımdı.tesekkürler...
|
|
|
|
|
|
pioneer p800prs audison VRx 6.420 kicker kx 2500.1 re audio mt-15 jl 10w3v3-4*2(satılık) hertz dcx 6*9 *2(satılık) stinger 35 farad (loading) morel mt 23 (loading) morel cdm 88 (loading) morel elate 9 (loading)
|
|
|
|
|
HS06
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 11, 2008, 09:46:23 ÖÖ » |
|
Eline sağlık Cenk paylaşım için teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chayLak
Cenk BAŞAR
Fanatik Üye

Out Of ControL
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 11, 2008, 02:52:02 ÖS » |
|
Vakit ayirip okuyan tum arkadaslara tesekkurler..
|
|
|
|
|
|
Pioneer 8650mp Noname Coax  
|
|
|
|
|
mc_ghost_26
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 11, 2008, 05:22:40 ÖS » |
|
çok güsel paylasım. teşekkürler
|
|
|
|
|
|
''' ....::::By.M€£iH'$::::.... '''  
|
|
|
|
sgapao
Zamir KARAOĞLAN
Aktif Üye

Peugeot/207
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 16, 2008, 06:18:17 ÖÖ » |
|
şimdiki siyasetçiler bunlara bakıp hiç ders almazlarmı hiç? tevazu ve alçakgönüllük bu işte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehmetzengi
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 16, 2008, 03:01:26 ÖS » |
|
gerçekten çok duygulandım atatürk gibi insan bu ülkeye bi daha gelmez paylaşım için çok teşekkür...
|
|
|
|
|
|
yok ağam tesko kalmadı satıyorum  JBL GT-4 15'' ÇOK TEMİZ 110 YTL
|
|
|
|
alicanozd93
Alican ÖZDEMİR
Aktif Üye

CA-TR
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 22, 2008, 12:17:43 ÖÖ » |
|
+10 süper paylaşım eline sağlık abicim...
|
|
|
|
|
|
Sistemi kuracağım ama çok kararsızım... 
|
|
|
|
|
mat_boss
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 22, 2008, 01:28:04 ÖÖ » |
|
teşekkür ederm cenkcim güzel paylaşım.
|
|
|
|
|
|
..........???????????
|
|
|
|
hasan042
:.Hasan ERDEM.:
Tiryaki Üye

ZeYTiNBuRNu
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 22, 2008, 10:52:17 ÖÖ » |
|
ORTADA DOLAŞAN SAÇMASAPAN MAİLLERİ 10 KİŞİYE YOLLAMAK YERİNE,BU TÜR >>YAZILARI HERKESE YOLLARSAK BELKİ ATAMIZIN DEĞERİ DAHA ÇOK ANLAŞILIR. BELKİ >>BAZILARI DA VATANDAŞLA NASIL KONUŞULACAĞINI DAHA İYİ ANLAR. Kesinlikle katılıyorum.SÜper paylaşım.Tşkkürler
Bende katılıyorum.Millet sürekli saçma saçma yok 10 kişiye yolla gibi mesajlar yolluyor.Onların yerine bunlar yollansa daha iyi olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elgato
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 22, 2008, 08:17:44 ÖS » |
|
çok güzel paylaştığın için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
ana ünite: Pıoneer DEH5600 amfi: Pıoneer GM-X924 woofer: 30 cm pıoneer
|
|
|
|
alicanozd93
Alican ÖZDEMİR
Aktif Üye

CA-TR
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 23, 2008, 10:39:31 ÖS » |
|
+10 Çok anlamlı bişey ve "10 kişiye yollayın yoksa çarpılırsınız" cinsinden konulardan daha güzel  ...
|
|
|
|
|
|
Sistemi kuracağım ama çok kararsızım... 
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 23, 2008, 11:00:30 ÖS » |
|
gerçek olduğunu sanmıyorum ama buna benzer olaylar yaşanmıştır kesin. eskinin insanları çok fedakarmış. paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
"İki şeyin sonsuz olduğuna inanırım; biri evren, diğeri insanın aptallığı. Ama birinciden emin değilim."(Albert Einstein) Pioneer 7950 USB (satıldı) Alpine 9835 (yükleniyor) Elate 6" woofer CDM 54 mid (alınacak) MT-23 tweeter ---- JL 300/4 JL 300/2 (yükleniyor) JL12W6V2 SubWoofer JL Slash 500 UCS Pro İşlemci (yükleniyor) İzolasyon (yükleniyor) Alt yapı (beklemede)
|
|
|
|
|