Arama Tanıtım Menüm
DUYURU Tanıtım DUYURU
CarAudioTurkey.com on Facebook
İlanınızı vermeden önce "Pazar Yeri" Kullanım Koşullarını okuyunuz.Koşullar için Tıklayın
CA-TR Garajdan Rastgele Fotoğraflar
1) Garajda okumadığınız yorumlar var.
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: jl audio ses işlemcisi hakkında yardım.  (Okunma Sayısı 4137 defa)
musician
Alper
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #80 : Ekim 07, 2009, 02:06:10 ÖÖ »

kaynağından güzel bir ses gitmesi lazım ki o pahalı componentler tam randımanlı çalışsın..bit1 gibi harici bir işlemciye tertemiz bir sinyal gitmesi olayı çözüyormu tartışılır..karşımızda öyle bir alet var ki;ben multimedyayım her işi yaparım,orjinal anaüniteni ait oldugu yerden alırım çok yukarılara taşırım tanıyamazsın,aldığım sesi 24bit işlerim,aktif istiyorsan 8 kanalım emrinde diyor..auto hi-fi dergisini açıyorsun ithalatçısı sayfa sayfa anlatmış "yüzyılın buluşu" diye..vay be diyorsun bir araştırayım..gercekten yok yok alette..bir kere içindeki convertor wolfson microelectronics..hi-endcilerin gözdesi..burr brown neyse bu da o..teknik verileri bir yana, 460 euro fiyatı görünce oha diyorsun yüzyılın buluşu bin lira bile değil..birtek şey kafanı kurcalıyor;son kullanıcı kritiklerine bir göz atayım dediğinde bakıyorsun ki ecnebi sound quality düşkünleri çoğunlukla hayalkırıklığı yaşıyorlar..yerli kullanıcı olarak fazla bir örnek yok..
sözü hiçbir yere getirmeye çalışmıyorum..bit1 ile yaşadığım tecrübeyi olumlu/olumsuz tek kelime paylaşmayı düşünmüyorum..begendi veya begenmedi gibi bir anlam çıkarılmasın..öyle birşey ki,her marka her ürünü için istediği yakıştırmayı yapabilir..tüketim toplumunda üreticilerin bin türlü pazarlama yöntemi var..yüzyılın buluşu diye lanse edilmiş..bunu önce orjinal anaüniteye bağlanmış şekliyle mercedes slk da dinlemiş,daha sonra efsanevi cihaz 9835r ile nasıl sonuç verir acaba düşüncesiyle o zamanki kurla 970 liraya almış denemiş ve zararına satmış olan ben şimdi kalkıp harika bir ürün desem,e madem öyle neden kullanmadın derler..hayalkırıklığı desem,e tabi imzandaki işlemciyle bunumu kıyaslıyorsun derler..benim tecrübem bana kalsın..kendi düşünceme ve zevkime göre yapacağım kritik sadece kafanı karıştırır..sen karar vermişsin,hayırlı olsun güle güle kullan..sadece bu ürün için demiyorum,her ne olursa olsun dinle,kulağına hoş geleni içine sineni al..componentleri alırken öyle yapmışsın,budur işte..sq'nun kralı falan satıcı dilidir boşver..en iyi ürün kulağına en hoş gelendir..
bit1 ile ilgili soruna gelince..kutudan cıkan cd'de eski yazılım var doğru..güncellemenin maliyeti olmaz..audison resmi sitesine girince bit1 en son yazılımı için şifre girmen gerekiyor..user=bitone ,password=bitone yazacaksın hepsi bu.yazılımı kurmadan önce driverı indirip bilgisayarına kurmayı unutma..Çok komplike bir yazılımı var,gereksiz ayrıntılar..mesela basit bir örnek: program hiç açılmayabilir veya kilitlenebilir..bende olmuştu kafayı yedim..bütün kitapçığı okudum,bir yerde ufak bir uyarı vardı..cihaza bağlanmadan evvel laptopun pilde çalışıyor olması lazımmış,adaptör bağlıysa kilitlenme olabilirmiş!buna benzer şeyler..diğer soruya gelince..bu cihazı baglayınca zaten aktife gecmiş oluyorsun,compların crossoverları kullanmayacaksın..ilkercom arkadaşımız doğru söylüyor,pasifte time olmaz diye birşey yok ama hoparlörlere tek tek müdahale şansın olmaz,sahneleme yarım olur..kolay gelsin
musician'n Sistemi
Head Unit : F"1 Status DVI-9990R
Processor : F"1 Status PXI-H990
Tweeter    : 1.1
Mid          : 3.1
Midbass    : 6.1 PP
Subwoofer : 10.1
Amplifiers  : X4 + X4
Speaker Wires : VDH-SCS16 & The SUB HYBRID
RCA Interconnects : TMC white label (mid&tweeter)
                   VDH-The JUBILEE HYBRID (midbass&sub)
RCA Connectors : VDH , Frutech , Cardas (L-Type)
Cap : Brax 2 farad
Steering Wheel Remote Control : Can Bus Interface
Altyapı : Odyssey PC1700 Battery

ilkercom
H. İlker ÇOM
Tiryaki Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bisikletli adam

Üye Garajı

« Yanıtla #81 : Ekim 07, 2009, 09:12:44 ÖÖ »

musician bayağı açıklamış.
Bu işlemciyi kullanan bir kaç sağlam sistemvar türkiyede genel olarak memnunlar diye duydum.
Ama F1 gibi bir alet ile kıyaslamak yanlış olur.
Şahsen 4 yol yapacak olsam ilk önce dahili işlemcisi olan ünitelere bakarım. Sonra bitone veya ucs gibi durumlara bakarım.
ilkercom'n Sistemi
Lütfen Trafikte yayalara ve bisikletlilere dikkat edelim...
Kapıları açmadan önce etrafı iyi gözlemleyin...

satılık sistem
Clarion dxz785           600 lira
DLS a7                       600 lira
dls a3                         600 lira
dls a6                         600 lira
h.i.d
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #82 : Ekim 08, 2009, 02:00:05 ÖÖ »

açıklama için çok tşk söylediklerinizden sora ben bu işlemci işini birazdaha araştırıcam... auto hifi dergisi bağımsız bi dergi deil !! bende alıyorum eskiden okuyodum  artık okumaya gerek duymuyorum distribitör firmaların ürün reklamı ile dolu testlerde de 1 tane eleştiri bulamıyosunuz dergide yer alan her ürün süper harika eleştiri hiç yok o dergiye güvenilip zaten hiç bişe alınmaz sadece notlarda kimi yüksek puan kimi düşük alıyo onunda sebebi belli deil eleştiri yaparızda ürün az satılır diye bişe sölemiyolar sadece resimlere bakmak için alınır....
punk
erhan
Tiryaki Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye Garajı

« Yanıtla #83 : Ekim 08, 2009, 02:09:39 ÖÖ »

bir dergi ile yada dist düşüncesi ile anlam vermek zaten zor bulunduğumuz site yada yurtdışı kaynaklı sitelerde olumlu yada olumsuz tarafsız düşünceler mevcut bilgi alış verişi ile doğru karar verirsiniz diye düşünyorum
musician
Alper
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #84 : Ekim 08, 2009, 11:46:14 ÖÖ »

ilkercom---->kesinlikle haklısın,benim de vardığım sonuç budur..cihaz kendi içinde tek kalemde bitiriyor işi..sonuç daha etkili ve az maliyetli..mesela clarion HX-D2  eskisi gibi pahalı değil,doğubankta 850-900 eurolara bulunabildiğini duydum..ortada pişmiş yağı tuzu yerinde yemek var,bunu başka mutfağa yolluyoruz yeniden elden geçir daha lezzetli hale getir diyoruz,saçma..
 karşılaştırdığım f1 değildi,9835r zaten aktif olsun time olsun kendince görevini yaparken araya bu kadar yere göge sığdırılmayan işlemci koysam harikalar yaratırmı acaba diye düşünerek bana pahalıya patlayan gereksiz bir tecrübeydi

h.i.d----->dergi konusunda söylediklerine birebir katılıyorum ama itiraf edeyim ben bu kadar ağır yüklenmeye çekinirdim..tr'de bu hobiye hizmet eden tek yayın olduğu için ayakta kalabilmesi ticari kaygılarla hareket etmek,kimseleri küstürmemek politikasına bağlı..saner arkadaşımız işini aşkla yapan birisi ama objektif olma gibi bir lüxü yok malesef..neyin ne oldugunun herkes farkında ama dediğin gibi birkaç resim,birkaç yeni ürün görme hatırına hepimiz alıyoruz çünkü alternatifi yok,olmasıda zor..
 sistemine gelince..anaüniteyi değiştirme düşüncen olmadığına göre fazla bir seçeneğin yok gibi..işlemci şu yada bu olmuş önemli değil bence..sahneleme istemeseydin pasif kullanmak en iyi seçim olurdu..aklıma low level inputu olan dsp'li bir zapco amp kullanmak geliyor ama fazla bir farkı olurmu bilmiyorum..sahneleme şartsa başka seceneğin yok gibi;dsp'li bir amp veya bit1..ha sahi bit1 kullanırsan ayrıca mini bir kontrolcu ünitesi var,dashboardda biryerleri deldirip onu kullanmak zorundasın yoksa onsuz kullanmanın bir anlamı yok..çok iyi bir montajcının onu dashin bir parcası gibi göstermesi gerekir,o arabaya yazık olur..helix'in yeni çıkan 6 kanal işlemcisi sanırım made in germany..low level input varsa onu da bir araştırmakta fayda var

musician'n Sistemi
Head Unit : F"1 Status DVI-9990R
Processor : F"1 Status PXI-H990
Tweeter    : 1.1
Mid          : 3.1
Midbass    : 6.1 PP
Subwoofer : 10.1
Amplifiers  : X4 + X4
Speaker Wires : VDH-SCS16 & The SUB HYBRID
RCA Interconnects : TMC white label (mid&tweeter)
                   VDH-The JUBILEE HYBRID (midbass&sub)
RCA Connectors : VDH , Frutech , Cardas (L-Type)
Cap : Brax 2 farad
Steering Wheel Remote Control : Can Bus Interface
Altyapı : Odyssey PC1700 Battery
h.i.d
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #85 : Ekim 10, 2009, 02:00:27 ÖS »

arkadaşlar cl 441dsp clean sweep aldım sahneleme işini bi kaç kişiye sordum ucs audison vs işlemcilerle sahneleme yapılabilir ancak pasif sistemden çok az bi fark olcağını sölediler 3 yollu comp umda yok malum ilerde ki sistemimde daha yüksek bütce kaliteli bi işlemci ile sahneleme sistemi kurucam yardımlarınız için saolun
RSteam
Cemil
Global Moderator
Tiryaki Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye Garajı

« Yanıtla #86 : Ekim 10, 2009, 02:51:12 ÖS »

Sorduğunuz kişiler bu işi daha iyi biliyormuş demekki, hayırlı olsun güle güle kullanın smile
RSteam'n Sistemi
?
ilkercom
H. İlker ÇOM
Tiryaki Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bisikletli adam

Üye Garajı

« Yanıtla #87 : Ekim 10, 2009, 05:16:10 ÖS »

walla helal olsun pasif sistemle az fark varsa boşuna kastık bunca zaman.
ilkercom'n Sistemi

satılık sistem
h.i.d
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #88 : Ekim 11, 2009, 12:43:23 ÖÖ »

sorduklarım o iki markayıda bağlamış denemiş tesisatcı arkadaşlar hatta burda da musician deneyimini açıkladı harcanılan paranın karşılığı düşük olacağını 3 yollu comp ve kaliteli bi işlemci almamı sölediler ilerde 3 yollu brax matrix ve f1 ile sahneleme yapıcam ancak yarım yamalak iş olsun istemem şimdilik böle daha iyi olucağına karar verdim...
ilkercom
H. İlker ÇOM
Tiryaki Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bisikletli adam

Üye Garajı

« Yanıtla #89 : Ekim 11, 2009, 11:58:17 ÖÖ »

Kullanıcı olarak herkes fikrini beyan eder. Doğru olur yanlış olur çok mühim değil. Önemli olan dürüstçe masumca fikrini söylemek. ve sonuna kadar saygı duyarım.

Ama bir satıcı olarak ucs veya bitone kullanmak pasif kullanmakla fark yaratmıyor demek tamamen art niyetdir.
En basitinden kendi sistemime pasif filtre eklemeye kalktığımda daima sonuç kötü oluyor. kaldı ki ne sistemim süper kalite ne de ayarlar 4/4 lük.
ilkercom'n Sistemi

satılık sistem
burak demirci
** PRESSURE MACHİNE **
Tiryaki Üye
Çevrimiçi Çevrimiçi

izmir *** spl team***

Üye Garajı

« Yanıtla #90 : Ekim 12, 2009, 12:57:36 ÖÖ »

hayırlı olsun kardeşim  kendin kararını vermişsin güle güle kullan.
en kısa zamanda üye sistemleri bölümüne bekliyorum seni kardeşim smile
burak demirci'n Sistemi
Car = OPEL ASTRA  G 2001 HB

Ana ünite     = Clarion DXZ 958 RMC
Mono ampli  = Cadence dca 2500.1 
Woofer         = Cadence zrs 15 1000.2ohm 2 tane
Sterıo ampli  = Hertz HP 4
Component   = Hertz hsk 165 - 2 takım
Tweeter        = MA Audio MA-17 1 takım

**  ALT YAPI   **
Capasitör    = Dırected audıo  10 farad hybrid
4,2,0 awg  cable
72 amper mutlu akü + 72 amper  kuru akü
Mono = Stinger Hyper serisi 2 li  rca
Sterıo= Stinger Hyper serisi 4 lü rca
Audıopıpe = 0 awg blok gold edition dağıtıcı
Stinger expert = 0 awg  gold edition dağıtıcı
Audıopıpe = 200 amper sigorta
İzolasyon = Dynamat Xtreme Door Kit
Box          =  204 litre 35 hz 3 cm mdf
GHOST
Alper
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Lütfen Peşimden Gel!

Üye Garajı

« Yanıtla #91 : Ekim 13, 2009, 09:56:01 ÖÖ »

sorduklarım o iki markayıda bağlamış denemiş tesisatcı arkadaşlar hatta burda da musician deneyimini açıkladı harcanılan paranın karşılığı düşük olacağını 3 yollu comp ve kaliteli bi işlemci almamı sölediler ilerde 3 yollu brax matrix ve f1 ile sahneleme yapıcam ancak yarım yamalak iş olsun istemem şimdilik böle daha iyi olucağına karar verdim...
ciddi ve güzel bir seçim,hadi hayırlısı.
GHOST'n Sistemi
Rahatsız oldugunuz,uygun görmediğiniz herhangibir mesaj yada konu için moderatore bildir seçeneğini kullanabilirsiniz... 

@22Psi smile
h.i.d
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #92 : Kasım 16, 2009, 08:14:18 ÖS »

arkadaşlar ben clean sweep i aldım ama bi arkadaşımda audio control lc8 modeli  işlemci var satıyo bunlardan birini al comp larına çok faydası olur dedi yarın alıcam sizce hangisi ni almalıyım componentlerime ses kalitesi olarak vs bi faydası olurmu ? yardımcı olursanız çok sevinirim.......

http://www.crutchfield.com/S-EwszWOICkRv/p_161LC8G/AudioControl-LC8-Gray.html  
barb_alone
SQ_For All
Global Moderator
Tiryaki Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Barbaros Şenbaş EdİrNe / İsTanBuL

« Yanıtla #93 : Aralık 01, 2009, 03:42:28 ÖS »

konu nerden nereye gelmiş yokluğum hemen fark ettirmiş kendini Mr. Green yazmaz isem bu konuya çatlarım

öncelikle işlemcinin ne demek olduğunu sözlük anlamına bakmak lazım

daha sonra şu SQ kralı jlaudionun ürünlerini bir sitesinede koysunlar yurt dışından dinlemediğim modeli kalmadı ki C5 serisi ipek tizden dolayı belki biraz yoklukta keçinin gördüğü muamele ile karşılaşabilir.... ama gelelim amplilerine gerçekten üst seri cihazlarına laf söylenecek birşey yok hele arkadaşın iddia ettiği gibi W7 serisi 13W7 ye kadar 13W7 değil gerçekten sq için kullanılabilecek bass.... ayrıca şöle sq bazında yapılmış bir yarışmada almış olduğu ödülleri merak ettim hatta girmiş olduğu bir yarışma varmı acaba bilen varsa bende bilmek istiyorum !!!!!

o zaman amerikalı arkadaşlar sq için avrupada üretilmiş modelleri ve markaları ellerinde bulundurdukları markalara gıcıklık olsun diye kullanmakta.... geçelim jl audio markasını bir RF gerçeği var amplilerine laf söylenmez basslarıda üst serilerde sq bazlı kullanılabilir ben kullanmıştım ama sq kralı olamıyor kendileri....

gelelim işlemciye orjinal ana ünite ile kullanılacak her işlemci gerçekten gereksiz masraf paranıza zarar bence nedeni çıkacak sinyal kalitesini işlemden geçirmeden yani iyileştirmeden tekrar çıkışlarına yollar burda işlemci kelimesi yani yaptığı işleme gelen sinyalin frekanslara ayrılmasına işlem yapar kendileri ki bunu yapabilen belli sayıda işlemci vardır ki gelelim jlaudio işlemciğine işlemci var işlemcik var çünkü bu jlaudio işlemcisi profesyonel bir rca dönüştürücüdür kendileri bana göre nedeni rca çıkışınız yok ise size ön arka ve sub çıkışı yapabiliyor ve bunu gerçekten işlem yaparak yapıyor ama sadece frekanslara işlem yapıyor....

bu arada hi-end bir sistem için çok para harcamaktan ziyade (zaten harcıyacaksınız da) kontrollü araştırarak harcama yapmak sizi yarışma ayarında cihaz sahibi yapabilir ki yapar.... şu anda hi-end sistemi olan arkadaşlarımın çoğu yarı hatta yarıdan fazla usta konumundadır nedeni devamlı işin en iyisini bulmak için ayarlarını karıştırır hoparlörlerinin yerlerini değiştirir veya değişim için ustaya gider.... bu böyle devam eder aslında sq sistemde montaj ne zaman bitti demek bence gereksiz sorudur cevap basittir hiçbir zaman aslında Mr. Green

bu arada hi-end sistemde arkada hoparlör sub tan başka olmaz nedeni öndeki sahneyi yakalamaktır zaten hi-end sistemin amacı eğer arkadaki hoparlörler önden duyulursa öndeki sahne oluşmaz sizin inandığınız burda arabalarında bir sürü hi-end sistem sahibi insana inanmamakta ısrar etmektesiniz hem sorup hemde montajcınıza kanmaya devam etmektesiniz sizinle gerçekten tanışmak isterdim Very Happy

pasif sistem için işlemciye gereksiz para vermeyin lütfen
barb_alone'n Sistemi
SQ_For all...........
coming soon......

Yaradılışımdaki yegane fevkaladelik TÜRK olarak doğmamdır.
M.K. Atatürk.

CEVAPLAMAMI İSTEDİĞİNİZ SORULAR İÇİN PM ATMAYINIZ KONUNUZUN LİNKİNİ ATINIZ.....

Sistem Başlangıcı Yapacak Arkadaşlara Aşağıdaki Linki Öneriyorum
http://www.caraudioturkey.com/forum/yeni-baslayanlar-icin-sistem-onerileri/aracimiza-muzik-sistemi-secimi-ayari-ve-doyum-noktasi-t28186.0.html

Subwoofer Seçimi Yapacak Arkadaşlara Aşağıdaki Linki Öneriyorum
http://www.caraudioturkey.com/forum/hoparlorler/subwoofer-ve-kabinleri-t32301.0.html

Anaünite Seçimi Yapacak Arkadaşlara Aşağıdaki Linki Öneriyorum
http://www.caraudioturkey.com/forum/ana-uniteler-br-a-hrefhttpwwwcaraudioturkeycom
arnage83
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #94 : Nisan 21, 2010, 01:16:43 ÖS »

konu nerden nereye gelmiş yokluğum hemen fark ettirmiş kendini Mr. Green yazmaz isem bu konuya çatlarım

öncelikle işlemcinin ne demek olduğunu sözlük anlamına bakmak lazım

daha sonra şu SQ kralı jlaudionun ürünlerini bir sitesinede koysunlar yurt dışından dinlemediğim modeli kalmadı ki C5 serisi ipek tizden dolayı belki biraz yoklukta keçinin gördüğü muamele ile karşılaşabilir.... ama gelelim amplilerine gerçekten üst seri cihazlarına laf söylenecek birşey yok hele arkadaşın iddia ettiği gibi W7 serisi 13W7 ye kadar 13W7 değil gerçekten sq için kullanılabilecek bass.... ayrıca şöle sq bazında yapılmış bir yarışmada almış olduğu ödülleri merak ettim hatta girmiş olduğu bir yarışma varmı acaba bilen varsa bende bilmek istiyorum !!!!!

o zaman amerikalı arkadaşlar sq için avrupada üretilmiş modelleri ve markaları ellerinde bulundurdukları markalara gıcıklık olsun diye kullanmakta.... geçelim jl audio markasını bir RF gerçeği var amplilerine laf söylenmez basslarıda üst serilerde sq bazlı kullanılabilir ben kullanmıştım ama sq kralı olamıyor kendileri....

gelelim işlemciye orjinal ana ünite ile kullanılacak her işlemci gerçekten gereksiz masraf paranıza zarar bence nedeni çıkacak sinyal kalitesini işlemden geçirmeden yani iyileştirmeden tekrar çıkışlarına yollar burda işlemci kelimesi yani yaptığı işleme gelen sinyalin frekanslara ayrılmasına işlem yapar kendileri ki bunu yapabilen belli sayıda işlemci vardır ki gelelim jlaudio işlemciğine işlemci var işlemcik var çünkü bu jlaudio işlemcisi profesyonel bir rca dönüştürücüdür kendileri bana göre nedeni rca çıkışınız yok ise size ön arka ve sub çıkışı yapabiliyor ve bunu gerçekten işlem yaparak yapıyor ama sadece frekanslara işlem yapıyor....

bu arada hi-end bir sistem için çok para harcamaktan ziyade (zaten harcıyacaksınız da) kontrollü araştırarak harcama yapmak sizi yarışma ayarında cihaz sahibi yapabilir ki yapar.... şu anda hi-end sistemi olan arkadaşlarımın çoğu yarı hatta yarıdan fazla usta konumundadır nedeni devamlı işin en iyisini bulmak için ayarlarını karıştırır hoparlörlerinin yerlerini değiştirir veya değişim için ustaya gider.... bu böyle devam eder aslında sq sistemde montaj ne zaman bitti demek bence gereksiz sorudur cevap basittir hiçbir zaman aslında Mr. Green

bu arada hi-end sistemde arkada hoparlör sub tan başka olmaz nedeni öndeki sahneyi yakalamaktır zaten hi-end sistemin amacı eğer arkadaki hoparlörler önden duyulursa öndeki sahne oluşmaz sizin inandığınız burda arabalarında bir sürü hi-end sistem sahibi insana inanmamakta ısrar etmektesiniz hem sorup hemde montajcınıza kanmaya devam etmektesiniz sizinle gerçekten tanışmak isterdim Very Happy

pasif sistem için işlemciye gereksiz para vermeyin lütfen
sq bazında jl audio nun sayısız ödülü vardır bunu sitesine girip hiç bişey bilmiyosanız youtube den bakıp görebilirsiniz ..jl audio nun tonu tamamen kendine has w7 lerdeki gibi ton çıkartan başka bi marka bas yoktur..jl audio nun amerika ve avrupada çok yüksek satış rakamları vardır ve amerikadaki pazar payı nın büyük bölümü jl audio ya ait... tr ye bi morel ve dls girdi reklamı çok yaptılar şimdi jl audio öle lafın arasında bahsedilicek bi marka gibi lanse ediyosunuz böle bişey söz konusu deildir.. bende neredeyse tr de bütün marka basları dinledim havalarda uçurulan morel de dahil..ancak sq anlamındaki tek tercihim 8w7 dir alternatif olarak 10w7 benim kulak zevkime göre en iyi 2 sq bas bunlardır ..component olarak c5 tr de yok amerikada yeni çıktı sayılır nası dinlediniz bilmem.. ama zr serisini dinlemenizi öneririm o comp gerçekten çok üst düzey mükemmel bi tonu olan component tir.. kısaca jl audio compların alt serileri zayıf en üst ZR serisi ise çok farklı çok kaliteli....
ilkercom
H. İlker ÇOM
Tiryaki Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Bisikletli adam

Üye Garajı

« Yanıtla #95 : Nisan 21, 2010, 04:46:12 ÖS »

SQ veya Hi end sistemde W7 serisi zaten çok iyi bir seçenek. Kimse JL audio kötü demiyor.

Şunu ayırt etmek var. Bir marka bütün ürünlerini en iyi kalitede yapamayabilir. Yapabilir de.

JL subwoofer konusunda gerçekten en iyilerden biri. Hi end sistem için ( hiç dinlemediğim halde ) 8w7 en uygun ürünlerden biri.

Ama Aynı durum component veya amfi için geçerli değil. Çok sağlam rakipler var. Bu da tercihi başka yöne kaydırır.

Barbaros gerek türkiyede gerekse gittiği yabancı ülkelerde çok sistem dinlemiş bir arkadaşımız. Sen ne anlarsın gibilerinden yazmak biraz saçmalık olur.

Gelelim şu mucizevi cleen sweep ve diğer benzerlerine ;

Hiç bir ses sisteminde kötü bir kaynak ile başlanmaz. Hi end sistemde zaten söz konusu olamaz.

Kötü bir ana ünitenin ürettiği sinyali işleyip süper yapmak öyle her aletin harcı değildir. JL işlemcinin hiç değildir.

Araba içinde bunu yaptığını iddaa edenmarkalar var. Ama başardıkları varmı?

Ev veya Profesyonel Audio için bu tür aletler var. Ama fiyatlarına bir bakın. Sonra JL işlemci bunu yapabilirmi bir düşünün.

Sadece microfonları TR de 500 euroya satılıyor.

Sanırım birileri kullanıcıyı nasıl can evinden vuracağını biliyor.

Bu vaadedilen sesi aldığını iddaa eden varsa 2 gün sonra fuar var. orda görelim.
ilkercom'n Sistemi

satılık sistem
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: