Arama Tanıtım Menüm
DUYURU Tanıtım DUYURU
CarAudioTurkey.com on Facebook
İlanınızı vermeden önce "Pazar Yeri" Kullanım Koşullarını okuyunuz.Koşullar için Tıklayın
CA-TR Garajdan Rastgele Fotoğraflar
1) Garajda okumadığınız yorumlar var.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: kapasitör sorunu  (Okunma Sayısı 386 defa)
POLECAT
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Haziran 29, 2009, 10:35:38 ÖS »

slm arkadaşlar. arabama yeni tesisat bağlattım bi tane 38 cm jbl  1 takım sound magus mid bass. bir çift vipe kolon. jameson usa 750 4 kanallı anfi. kapasitör arabayı durduğumda hala yanmaya devam ediyor. belli bir süre sonra sönüyor sonra tekrar yanıyor. bu normal mi ? bir de sound magus u crossoverları nın içindeki şeyler yanmış. tesisatçm anfimin güçlü olduğunu ve ondan yandığını söyledi.  Sizce neden olabilir ? 

blackdevil
mustafa çelik
Hiperaktif Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2009, 08:52:06 ÖS »

Hocam kapasitörünüzdeki durum çok normal.Arabayı stop ettiğizinde yada anfileriniz kapandığında aküden amper çekilmesi durduğunda kapasitör kendini otomatikman kapatıyor.Teyibinizi açıp ses yüklendiğinizdede anfiniz amper çekmeye başlıyor kapasitör devreye giriyor.Croslardaki yanma durumu için anfinizin ayarlarını kısmada faide var
blackdevil'n Sistemi
SUBWOOFER:kicker CVX15 (ama buna nasıl bir spl kabin yapılıcak =)
Cihan KARTAL
SPL
Tiryaki Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

RETURN THE SPL.

« Yanıtla #2 : Haziran 30, 2009, 09:01:55 ÖS »

Kapasitörler Tetikli ve tetiksiz olarak genelde 2 tür vardır...Bende Boschmann vardı....Tetik'liydi..Teyp'ten gelen anfi tetikkablosunu kapasitörede paralel bağlıyordum, Teyp kapanınca anfide kap'te kapanıyordu...Sizdeki tetiksiz model kapasitör,bende kullandım aynısını Phonocar 1,5F    O öyle led gösterge yanar söner,kafasına göre yani..endişe edecek birşey yok...NORMAL......
Cihan KARTAL'n Sistemi
NEW SPL PROJECT:  Coming Soon...

Pioneer 9650 Cd Player.
Nokia Coax X4
Mutlu 72 Amp. Battery.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: