CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: sayın site yönetici arkadaşlar ve üye arkadaşlar  (Okunma Sayısı 498 defa)
ilkertesko
Hiperaktif Üye

« : Eylül 11, 2006, 04:16:45 ÖS »

merhaba arkadaşlar ben İLKER(TESKO)
  sizlerden bir ricam var daha öncede bu konu hakkında ricam vardı ama yine dile getirmek istedim.her üye msn'ni daha önemlisi hangi şehirden olduğunu yazarlarsa güzel olur çünkü pazar yerinden bir cihaz buluyorum ama arkadaşımız  nereden onu bilemiyoruz.ya pm atıyoruz ya msn sini bulmaya çalışıyoruz.arkadaşlarım bu konuda duyarlı olurlarsa hepimiz için iyi olacağını düşünüyorum.

2.ricam ise site üyesi arkadaşların kendi ismleriyle birde avatarlarına resim konulmasıda bence güzel olur.(sen niye koymadın resmini derseniz böyle bir uygulamanın olmadığı için bende resmimim kullanmadım)

HERKESE SAYGILAR SEVGİLER

ana ünite   :  PİONEER DEH-P5500MP
comp        :  HERTZ ESK 130 60 RMS
basss        : L 5
bass anfisi  :SOUND MAGUS 1502
mid anfisi   : EDİSON ED-802

djoz
Fanatik Üye

~~Do it Yourself~~

« Yanıtla #1 : Eylül 11, 2006, 08:09:26 ÖS »

Resim için insanlar zorlanamaz ama şehir konusunda ben de aynı fikirdeyim, şehir yazmak zorunlu olmalı...

Engin Demirkaya ~inadına eski, inadına farklı~ 
>Onlara taş atanlardan mısın yoksa yiyecek atanlardan mı?<

Ermeni soykırımı iftirasını hazmedebiliyorsan sisteminde amerikan ve fransız ürünleri kullan..
ilkertesko
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #2 : Eylül 13, 2006, 03:11:46 ÖS »

tabiki zorlanamaz ama ben resim koyarsak daha sıcak bir ortam olur diye düşünmüştüm.teşekkürler

ana ünite   :  PİONEER DEH-P5500MP
comp        :  HERTZ ESK 130 60 RMS
basss        : L 5
bass anfisi  :SOUND MAGUS 1502
mid anfisi   : EDİSON ED-802
banfy
Tiryaki Üye

« Yanıtla #3 : Eylül 15, 2006, 01:23:08 ÖÖ »

bencede Surprised

ALİ CAN M. PARLAK  İSTANBUL/BAĞCILAR 
banfy
Tiryaki Üye

« Yanıtla #4 : Eylül 15, 2006, 01:27:14 ÖÖ »

bencede Surprised

ALİ CAN M. PARLAK  İSTANBUL/BAĞCILAR 
R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #5 : Eylül 15, 2006, 10:33:15 ÖÖ »

esasında defalarca hatırlattık imzaya bilgilere şehirinizi adınızı girin diye ama kimi üye bilgilerini girmek istemiyo  kendi tercihleri sonucta zorlama olarak sehir kısmını doldurun demekte cok mantıklı gelmio hepimiz yetişkin insanlarız daha kolay iletişim için bilgilerin girilmesin faydasını idrak edemiosa zorlada iş yaptırılmazki smile
yine gözümüze takıldıkca hatırlatmaya devam..

Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !

« Yanıtla #6 : Eylül 15, 2006, 05:09:29 ÖS »

Alıntı sahibi: "ilkertesko"
tabiki zorlanamaz ama ben resim koyarsak daha sıcak bir ortam olur diye düşünmüştüm.teşekkürler

Falla sen o avatar'ınla zor sıcak ortamlar yaratırsın emmi Smile kısaca yok etmen gayet caiz olacak bi ara forum ikiye bölünmüştü Spl ve Sq'ye Çişşşşşşş yapan avatar'larla sakıncalı gördük ve bizler yokettik haberin ola, sonra aynı mevzuyu özelikle avatar'da kişinin resmi olması bende dile getirmiştim ki netekim bikaç kişi'de koymuştu bende dahil ama zamanla çok'ta gerekli olmadığı kanaati doğdu bende bikaç etkinliğe katılarsan tanımış oluyosun zaten gerekli üyeleri..

Attention !  Club_Stock 155+ Mr. Green

CA-TR BaM_BaM Te@M,Te@M-DD_TR, Te@M-Jbl_TR

2006 Iasca-TR Stock 1 Champ 149 Db
2007 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.4 Db
2008 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.1 Db

The NCavuS Theory: More Power, Less Woofer !

eratech
Tiryaki Üye

Eren BALABAN

« Yanıtla #7 : Eylül 15, 2006, 05:25:40 ÖS »

Alıntı sahibi: "ncavus"
Alıntı sahibi: "ilkertesko"

Falla sen o avatar'ınla zor sıcak ortamlar yaratırsın emmi Smile kısaca yok etmen gayet caiz olacak bi ara forum ikiye bölünmüştü Spl ve Sq'ye Çişşşşşşş yapan avatar'larla sakıncalı gördük ve bizler yokettik haberin ola, sonra aynı mevzuyu özelikle avatar'da kişinin resmi olması bende dile getirmiştim ki netekim bikaç kişi'de koymuştu bende dahil ama zamanla çok'ta gerekli olmadığı kanaati doğdu bende bikaç etkinliğe katılarsan tanımış oluyosun zaten gerekli üyeleri..

+1 abi,

Eren BALABAN / Ankara

Jeep CJ 5 Renegade
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.