osman_07
Taunus 2.0GTS
Hiperaktif Üye

2.0GTS Turbo.
|
 |
« : Ağustos 16, 2008, 04:48:36 ÖS » |
|
selamlar arkadaşlar we sayın yönetim. görünüşe göre o kadar çok malzeme satılıyoki karışık olduğu için ne bulma konusunda kolaylık oluyo nede gördüğümüz bi ilanı 3 5 gün sonra 2. sayfaya düşüyo. ben derimki pazar yerine kategoriler koyulsun ampli, sub, mid, vs. gibi daha kolaylık olur diye düşünüyorum bilmem sizcede uygunmudur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasan042
:.Hasan ERDEM.:
Tiryaki Üye

Zeytinburnu
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 16, 2008, 06:38:21 ÖS » |
|
Evet gerçekten çok mantıklı fakat o konuların kategorilere taşınması zorluk çıkartabilir.
|
|
|
|
|
|
0536 970 61 10 0506 485 22 82
|
|
|
|
Tourgod
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 17, 2008, 12:57:42 ÖS » |
|
Taşınmasında artık moderatörlere iş düşüyor Ama benc eçok faydalı bi iş olur.
|
|
|
|
|
|
Fight Fire With Fire
Ana ünite: Pioneer deh-6050ub + 40GB hdd Amfi : Kajiwa 4*100 watt rms Önler: Infinity referance 13 cm Arka: 6*9 sony oval Bass: Jbl gt4 12'' 250 watt rms Rca: ass
Sade ama tatlı ses...
|
|
|
|
|
HS06
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 17, 2008, 09:39:36 ÖS » |
|
Değişik bir fikir.Başkan bu konuyu değerlendirecektir 
|
|
|
|
|
|
Forum sakinlerine önemli duyuru mutlaka okuyunuz Cin olmadan Adam çarpmaya çalışma, İlk önce ADAM ol!!! Geçici sistemim: Ana Ünite : ..... (Yarın geliyor inşallah) Component : Focal Utopia 165w3 & TLR Tweeter Amplifikator : Audison VRX 4.300.EX.2 Woofer : Hertz Hs 200 x 2
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 17, 2008, 11:28:04 ÖS » |
|
ewt çalışan başkan lasım yeter tatil işi yahu
|
|
|
|
|
|
Dream Car Satıldı yeni araç bakılmakta hala kararsız durumda olmak çok kötü sistem konfig sonlandı işimiz araca kaldı pm le yardımcı olmayacağım sadece konunuzun linkini atın bana .....!!!!!!!!
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 18, 2008, 02:53:04 ÖS » |
|
arkadaşlar güzelde bu bizim denetimimizi zorlaştıracaktır.zaten zorluk çekiyoruz o yüzden böyle devam şimdilik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Samara_93
Hikmet Odacı
Aktif Üye

LADA SAMARA
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 18, 2008, 02:57:43 ÖS » |
|
arkadaşlar güzelde bu bizim denetimimizi zorlaştıracaktır.zaten zorluk çekiyoruz o yüzden böyle devam şimdilik
Peki şimdi kategoriler açılsa, bari yeni ilanlar oralara konsa, çünkü zaman geçtikçe dahada karışıyor. Kendi ilanlarımızı bile bulamıyoruz. En azından şimdi kategoriler olsa, karışıklılık biraz azalır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HS06
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 18, 2008, 03:06:55 ÖS » |
|
Belki bir çoğunuz farkediyordur sürekli en çok sorun pazaryerinde çıkıyor üye olan direk konu açıyor ilanlar eksik açılıyor geriye dönük şekilde bazen günde 2-3 sayfa pazar yerinde mesaj denetliyoruz. Kategori işine başkan karar verir bizde üstümüze düşeni yerine getiririz...
|
|
|
|
|
|
Forum sakinlerine önemli duyuru mutlaka okuyunuz Cin olmadan Adam çarpmaya çalışma, İlk önce ADAM ol!!! Geçici sistemim: Ana Ünite : ..... (Yarın geliyor inşallah) Component : Focal Utopia 165w3 & TLR Tweeter Amplifikator : Audison VRX 4.300.EX.2 Woofer : Hertz Hs 200 x 2
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 18, 2008, 03:16:20 ÖS » |
|
yeni mesajlar yerine kendi mesajlarınızı göster derseniz görebilirsiniz. zaten görsenizde up yapamayacagınız için görmekte birşey kazandırmıyor sanırım  SMF şu kontrol modülünü geliştirmiş mi acaba ben tekrar arayışa koyulayım aylar sonra bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 18, 2008, 04:29:41 ÖS » |
|
hadi b0kem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yakup_alt
Yakup ALTINER
Tiryaki Üye

laz ogli : ))
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 18, 2008, 04:54:02 ÖS » |
|
denetlemenin zor oldugunda yakınılıyo madem ilan yayınlama esnasında neden belirli sartlar koyulmuyo..ornegin teknik detaylar icin bir alan olusturlup o alanın muhakkak doldurulması ve belirli bir karakterden az olmaması kaydı ile bir gereklilik sartı koyulabilir...resim fiyat iletisim vs gibi diger gerekli bilgiler icinde aynı seyler yapılabiilr..boylece bu alanlar doldurulmadan ilan yayınlanmaz...
hem ayrıca bu tip kurallar yapıldıktan sonra sadece ilan sahibine ilan guncelleme yetkisi verilebilir die dusunmekteyim hem boylce ilanlar geri planda kalmamıs olur...
|
|
|
|
|
|
Vallahi ben yakup'um...Beyaz bi sayfa lutfen 
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 18, 2008, 04:57:51 ÖS » |
|
var hocam öyle bir kriter dizimiz zaten.uygun olmayan ilanlar direk siliniyor. Ancak benim istediğim pazar yerine bir konu açılıcak mod onayından geçip düşücek vb de bunu süper yaptılar ama smf de sıkıntılıymış halen... bakalım araştırmaya devam ediyorum... varsa gözüne çarpan arkadaşlardan smf approve mod vs gibi birşeyler paylaşsın deneyelim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yakup_alt
Yakup ALTINER
Tiryaki Üye

laz ogli : ))
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 18, 2008, 05:13:06 ÖS » |
|
bana tam olarak ne lazım oldugunu acık bi sekilde yazarsan daha cok yardımcı olurum
|
|
|
|
|
|
Vallahi ben yakup'um...Beyaz bi sayfa lutfen 
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 18, 2008, 05:42:10 ÖS » |
|
smf board için modül bulmak lazım diyor başkan. ben yazamadım, siz bulun diyor yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 19, 2008, 09:04:53 ÖÖ » |
|
sıkıyorsa sen yaz mantar tuning  kısacası bize moderator onayından geçip daha sonra bu konunun yayınlanmasını sağlayacak bölüm bazlı çalışacak bir sistem gerekmekte.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 19, 2008, 09:17:32 ÖÖ » |
|
yazarız, ne var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 19, 2008, 09:36:51 ÖÖ » |
|
yavaş yaz  öyle apaçi editlemesiyle stick formuna benzemez bu  kendi yazdıgın kodu editlicen sanki ya bak ayar oldum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 19, 2008, 09:38:17 ÖÖ » |
|
yahu yazarız da sen onu yayınlamayı beceremezsin yine  daha önce yazdıklarımızın ne olduğunu gördük 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 19, 2008, 09:44:20 ÖÖ » |
|
yahu yazarız da sen onu yayınlamayı beceremezsin yine  daha önce yazdıklarımızın ne olduğunu gördük  Ya bırak senin video programına benzer o yapacağın şey 
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! Headunit: Pioneer DEH P8650MP NW + CD-UB100 Front High: MBQuart PTE 25 Front Mid: MBQuart PWE 100 Front Low: Rockford Fosgate P3SD410 Front High & Mid amp: Rockford Fosgate P4004 Front Low amp: Rockford Fosgate P6002 Remote Para Punch EQ L.A Bolt BD 10-03 1 farad cap. Rockford Fosgate CPS 500 RCAx3
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 19, 2008, 09:47:20 ÖÖ » |
|
yahu yazarız da sen onu yayınlamayı beceremezsin yine  daha önce yazdıklarımızın ne olduğunu gördük  Ya bırak senin video programına benzer o yapacağın şey  hani beğenmiştin pembe olanı, aşkolsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 19, 2008, 09:49:19 ÖÖ » |
|
hahaha yürü sensey... yaw yayınladık noldu patladı işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esbil
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 19, 2008, 09:53:32 ÖÖ » |
|
iyi fikir ama gerek yok araa butonu iişimizi görür bence  yöneticilerede el insaf yani ozamanda şöyle bişey olur ben ful sistem satıcaksam amfıyı ayrı yere bası ayrı yeremı verıcem yoksa komple sistem gibi bi bölüm mü acılır bence gerek yok ama karar sizlerin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 19, 2008, 09:55:44 ÖÖ » |
|
kirli çamaşırlarını kamuoyuna açıklamak zorunda bırakma beni mantar admin, yayınlamayı beceremedin, sonra da bizim üyelere fazla gelir bu tarz naneler demedin mi  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 19, 2008, 09:56:47 ÖÖ » |
|
kirli çamaşırlarını kamuoyuna açıklamak zorunda bırakma beni mantar admin, yayınlamayı beceremedin, sonra da bizim üyelere fazla gelir bu tarz naneler demedin mi   vışşş.bizim üyelere fazla gelir demesi fena koydu bak şimdi ha 
|
|
|
|
|
|
Siz Yapın Bize Yasak...!!!
|
|
|
|
|