CarAudioTurkey CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Konu silinmesi  (Okunma Sayısı 356 defa)
Ahmet055
<<<αнмєт055>>>
Tiryaki Üye

(gzв) z€утιηвυяηυ мєякєѕ

« : Temmuz 26, 2008, 06:57:19 ÖS »

Siteye yeni üye olan birine yardım ediyordum.Bir kaç msj geçtikten sonra siteden çıktım ve tekrar girdigimde konuyu bulamadım.Msj sayımın düştügünü farkettim ve konunun silindigini anladım.Silinen konular neden siliniyor bir neden belirtilerek silinirse sevinirim ve bidaha aynı hatayı yapmıcagımızı düşünüyorum.
İİ forumlar
Not: Sitedeki bazı modların bana karşı bir gıcıklıkları varsa sölesinler ben üyeligimi sildirebilirim Surprised Yardım etmektemi suç anlamıorumki !
« Son Düzenleme: Temmuz 26, 2008, 07:01:14 ÖS Gönderen: Ahmet055 » Logged

erdem_vrx
erdem mutlu
Global Moderator
Tiryaki Üye

Hayattaki en degerli şeyler satın alınamayanlardır

« Yanıtla #1 : Temmuz 26, 2008, 08:58:22 ÖS »

ahmet kardeşim.yetkili arkadaşların ben dahil olmak üzere forum içerisinde hiç kimseye bir art nıyetleri yoktur..olamazda biz sizler için buradayız..ama özellikle ben siteye yenı üye olupta kendini tanıtmamış arkadaşların attıkları mesajları siliyorum..ve bu konuyla ilgili olarak konu açtım ve ne yapılması gerektığınıde açıkladım..2. olarak silinen mesajla ilgili olarak sadece konu sahibine bilgi verilir..diğer bir konu.mesaj sayındakı düşüş.bu beni bağlamaz...ben görevmi yaparım..

Forum sakinlerine önemli duyuru mutlaka okuyunuz
araç.................:2004 Connect
ana ünite..........:Jvc KD SHX 851
işlemci..............:ucs pro (alto mobile)
Mid..................:Morel Elate 6.3 
Mid..................:Morel Elate 6.2
Mid Amp...........:Audison lrx 4.1 k
Bass Amp.........:2 x for-x 6000.1
Subwoofer.........:2 X DD 9515 g
rca kablo...........:4 x Audison BT2-500
Capasitör..........:2 x Stinger shdh 35 f.
altyapı..............:stinger 2 awg
sigortalık...........:stinger 250 amp.
akü..................:BB. BPL 150-12
R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #2 : Temmuz 26, 2008, 11:06:13 ÖS »

taşınan mesajları inceledim sana ait herhangi bi konu bulamadım.
son attıgın mesaj taşınan bi topic de bulunuo konu tamamen taşınmış bunda sana karşı nası bi gıcıklık söz konusu olabilir konuda mesaj atmıs olan pek cok kullanıcı var olayı kişiselleştirmeye gerek yok. eger merak ediosan yazdıgın konu forum kurallarına aykırı oldugu şüphesiyle taşınmış.
"12. Ticari amaç taşıyan ya da reklam içeren hiçbir bilgi, yazılım ya da malzeme postalayamaz ya da iletemez."

Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
Ahmet055
<<<αнмєт055>>>
Tiryaki Üye

(gzв) z€утιηвυяηυ мєякєѕ

« Yanıtla #3 : Temmuz 27, 2008, 12:27:28 ÖS »

ahmet kardeşim.yetkili arkadaşların ben dahil olmak üzere forum içerisinde hiç kimseye bir art nıyetleri yoktur..olamazda biz sizler için buradayız..ama özellikle ben siteye yenı üye olupta kendini tanıtmamış arkadaşların attıkları mesajları siliyorum..ve bu konuyla ilgili olarak konu açtım ve ne yapılması gerektığınıde açıkladım..2. olarak silinen mesajla ilgili olarak sadece konu sahibine bilgi verilir..diğer bir konu.mesaj sayındakı düşüş.bu beni bağlamaz...ben görevmi yaparım..
peki erdem abi anladım tşkkürler.

Ahmet055
<<<αнмєт055>>>
Tiryaki Üye

(gzв) z€утιηвυяηυ мєякєѕ

« Yanıtla #4 : Temmuz 27, 2008, 12:28:47 ÖS »

taşınan mesajları inceledim sana ait herhangi bi konu bulamadım.
son attıgın mesaj taşınan bi topic de bulunuo konu tamamen taşınmış bunda sana karşı nası bi gıcıklık söz konusu olabilir konuda mesaj atmıs olan pek cok kullanıcı var olayı kişiselleştirmeye gerek yok. eger merak ediosan yazdıgın konu forum kurallarına aykırı oldugu şüphesiyle taşınmış.
"12. Ticari amaç taşıyan ya da reklam içeren hiçbir bilgi, yazılım ya da malzeme postalayamaz ya da iletemez."
Bana ait konu degildi evt ama taşınan konular taşındı diyordu eski topiçlerde neden bunda yok?
Ayrıca ben ticari birşey içeren msjda atmadım ki abi?

R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #5 : Temmuz 27, 2008, 04:36:57 ÖS »

sen ticari mesaj attın demiyoruz zaten. ticari mesaj atılan konuda yazmışsın konu taşınırken senin mesajınıda taşımıslar dogal olarak. taşınırken taşınma mesajı bırakmak opsiyonel bi özellik oldugu için bazı konularda bilerek arkada taşındı mesajı bırakmıyoruz. ticari mesajlar özellikle bu kategoriye giriyo.

Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
Ahmet055
<<<αнмєт055>>>
Tiryaki Üye

(gzв) z€утιηвυяηυ мєякєѕ

« Yanıtla #6 : Temmuz 27, 2008, 05:27:36 ÖS »

sen ticari mesaj attın demiyoruz zaten. ticari mesaj atılan konuda yazmışsın konu taşınırken senin mesajınıda taşımıslar dogal olarak. taşınırken taşınma mesajı bırakmak opsiyonel bi özellik oldugu için bazı konularda bilerek arkada taşındı mesajı bırakmıyoruz. ticari mesajlar özellikle bu kategoriye giriyo.
Bu konu hakkında aydın görüşlerinizi paylaştıgınız için tşkkür ederim
İi forumlar dilerim...

R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #7 : Temmuz 27, 2008, 05:56:59 ÖS »

açıklıga kavustuna göre konuyu kilitliorum.
iyi forumlar

Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.