CarAudioTurkey CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: görüntü kamera yada car theatre bölümü isteği  (Okunma Sayısı 262 defa)
arcatera
Yeni Üye
*

« : Eylül 22, 2008, 09:33:53 ÖÖ »

arkadaşlar malum artık pek çok firma standarttan araçlarını kameralı çıkartıyor ve pek çok insanda sonradan kamera taktırıyor araçlarına ayrıca ve car theatre (araba sineması) sisteminede dahil olan bir ünite ama ben car theatre yada görüntü sistemi üstüne bir şey göremedim forumda ne kadar forum audio üstüne olsada yani ses  şu bir gerçekki artık yeni çağda audionun vazgeçilmez bir parçasıda görüntü ürünleri çünkü artık audio olayı görüntüsel olarak arabalarda sunulmakda mesela klipler yada filimler insanlar artık araçlarında filimde izlemekde müziklerini görsel olarak dinlemekde hatta internete bağlanmakda nette gezinmekde artık bunlar çok zor ütopik şeyler değil zaten eskisi gibi sade teyp lerde pek kalmadı alanda yok artık makbul olan bütün teyipler double din yada indash dedğimiz lcd ekranlı yani görüntü hizmeti sunan teypler o yüzden evrensel sahiplenici her konuda bir bilgimiz olması açısından görüntü sistemleri üstüne en azından bir  iki bölüm açılmasını talep ediyorum..

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.