CarAudioTurkey CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Demokrasi !!!  (Okunma Sayısı 1317 defa)
tugsay
Fanatik Üye

« : Temmuz 29, 2008, 12:30:06 ÖÖ »

Bu forumda DEMOKRASİ var.

ADMİN ne derse o olur Very Happy Very Happy

kilitlerse sohbet kursakta kalır, kilitlemezse kızışırsa admin atar, dövse daha az canın acır bu kadar basittir Very Happy

Alperim kızma.

Ben de işyerimde belirli kurallar koyuyorum ve kendim delebilme lüksüne sahibim. Burası Türkiye ve burada işler böyle yürüyor, değiştiremezsin, değişik davranırsan zararlı çıkarsın.

Doğru mu? kesinlikle yanlış!!!

Sistem bu mu?... Evet budur!!!

Söylemek istedediğim ana konu da şudur aslında, Bu forumda moderatörler ellerinden gelen tüm gayreti bilgi paylaşımı için gösteriyor, kadı kızında olan hatalar çok da dert sayılmaz.

Kral'ın kendisinden çok Kralcı olanlar da hep olacaktır.

Dayanamadım bu konuyu açtım, crazy kardeşimiz aslında tamamen haklıdır ama burada değil Amerikada yaşıyor olsaydı.

Alper ayrıca seni kutlarım, çok seviyeli ve doğru adam yaklaşımı yapmışsın. Kilitlediğin konuyu hortlattığım için de senden ayrıca özür dilerim.

Okuyun ve silin demek isterdim ama ihraç edilmeyi bile haketmişim gibi geldi bi an. Very Happy (korkmuyorum, alnım ak, başım dik, kanım bugün viskili, keyfim yerinde...) Surprised smile

Sevgilerimle
Tuğsay

Tuğsay Kulaksız
Ankara
Hacettepe Melon Cafe

Alpine9855, Helix A6 Competition, Brax 6.1, Brax 2.1, Supremo Picollo, Rainbow slc265(offline), Zapco dsp-sl, jl slash 1000/1, jl 13w7, Stinger Cap, Alphasonic Cap vs vs...

R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2008, 12:39:33 ÖÖ »

direk alpere pm ataydın bari abi istek öneri yok gibi geldi smile istek önerilere açmışında yapabilcemiz bişi varmı nedir istegin smile

Forum sakinlerine önemli duyuru mutlaka okuyunuz
Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
GHOST
Alper Dalar
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye

Üye Garajı

« Yanıtla #2 : Temmuz 29, 2008, 08:08:18 ÖÖ »

Yine alkol sinirlarini zorluyor smile

select_id
Murat
Webmin & Moderator
Tiryaki Üye

The Last Soundbender

Üye Garajı

« Yanıtla #3 : Temmuz 29, 2008, 09:35:55 ÖÖ »

Burada demokrasi olsa yarıya yakınını banlamak gerekirdi üyelerin smile
Örneğin seni turgay Very Happy
herkes gibi ben de birçok forumda bulundum, ama bu kadar sıcak bir ortamla karşılaşmadım. bunun sebebi admininde modlarında normal bir üye gibi muhabbet edebilmesinde.
admin ciddi takılsa, modlar geyik çevirmese, biz geyik çevirdiğimizde hemen uzaklaştırma filan alsak kesinlikle buraya takılmazdım. hep muhabbet çeviriyorsun, hem bilgini paylaşıyorsun. ben burayı böyleyken seviyorum.
admin veya modlar özelden yazabileceği birşeyi yazılması üyelere yasak olan yerden yazdığında genellikle şakalaşma içeren yazılar oluyor. "100 kağıt çalışır, gönlümden koptu" gibi. bunun özelden yazılması beni rahatsız eder. o muhabbeti bizlerle paylaşmaları daha sıcak bir ortam yapıyor bence.
geyik seviyesi çok artınca birbirlerini uyardıklarını biliyorum, beni de uyarıyorlar arada Mr. Green
ama geyik forumun tuzu biberi, aşırıya kaçılmazsa daha lezzetli oluyor.
kralcı gözükmek riskine rağmen Mr. Green alperi takdir ediyorum bir kez daha, bence çok güzel yönetiyor forumu Surprised
forumun kıymetini bilip demokrasi ayağına pek takılmamak gerekli diye düşünüyorum Smile
hoşlanmayan varsa da başka forumlar da mevcut, demokrasi var mı bilmiyorum ama başka forumlar var.
sevgiler  öpücük

MSN adresimi sadece forumla ilgili konular için ekleyin smile
murat@caraudioturkey.com
Alpine 9835R, Elate 6" woofer, MT-23 tweeter, JL Audio 300/4, JL12W6V2 SubWoofer, JL Audio 500/1
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe

« Yanıtla #4 : Temmuz 29, 2008, 09:55:41 ÖÖ »

walla üye olduğum günden beri seviyesi değişmeyen tek forum derim hatta buraya üye olmadan önce başka forumlara da üyeydim artık bir elin parmakları kadar kalmadılar.....

walla forumu seviyorum başka da forum istemiyorum

ewt bazen mesaj sayısına ve eski olmamıza bakılmadan uyarı aldığım doğru ne yalan söliyeyim bazen kaptırıyorum kendimi buda forumu başkasının deil kendimin gibi görmem sebebiyle olabilir zaten böyle görebilme ve gösterilmesinden dolayı ayrıca seviyorum burayı

bazen sertleşebiliorum ama forumu sevdiğimden belli çerçeceden çıkartmaya çalışan kişi ve kişiler yüzünden sertleşiyorum sanki elinden şekeri alınacak bir çocuk edasıyla dişlerimi gösteriyorum .....

ewt kraldan önce gelen kralcılar olacaktır ama KRAL bir tane yapılacak bişi yoq

murata katılıorum forumlar var ama CA-TR yok

attığım onca mesajda ki forumun iyi özelliklerinden biri bakılabilmesi seviyemi genel itibariyle koruduğumu sanıyorum

herkese çok ama çok iyi forumlar

tuğsay bu kadar ince düşündüğün içinde sana ayrıca teşekkür

ewt bu konudan istiyorum ben bişi teşekkür butonu yapılsın yönetim duy sesimizi

Dream Car Satıldı yeni araç bakılmakta hala kararsız durumda olmak çok kötü Sad

sistem konfig sonlandı işimiz araca kaldı smile

pm le yardımcı olmayacağım sadece konunuzun linkini atın bana .....!!!!!!!!
GHOST
Alper Dalar
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye

Üye Garajı

« Yanıtla #5 : Temmuz 29, 2008, 10:09:38 ÖÖ »

bende hep bunu yapmaya çalıştım dikatatör olmamaya çalıştım...daha sakin takıldım forumda...ancak sanırım biraz yaptırıcı olmak gerekiyor artık.amerika demişinde tugsayım birkaç amerika ve UK forumunu takip ederim...onlarında kendi içlerinde bu takım insiyatifleri var.insiyatifleri bırak private bölümler var.private user lara özel.
bu konuda forumun çok eskilerinden çok teklif aldım ancak yapmadım...dahamı hoş olurdu acaba bilmiyorum en azından bunlar olmazdı herhalde.Yani bunca hizmet sonunda 2 adet ilanımı düzenlemem ve bunun için birilerinin benden hesap sorar olması garip,düşüncesizlik birazda doğrusu...kurallar arasına adminler ilan güncelleyebilir yazsaydım ne sorgulanacaktı ? ozaman demoktatik mi olacaktı ? Montajcılarda arabaların yayınlayamıyor kurallar gereği...bu neden sorgulanmıyor hiç ?
Yani insanların her zaman zoruna gidiyor elinden alınan hakları, niye ? davulun sesi uzaktan hoş geliyor çünkü..
Neyse..

Yani ben esnek düşündüm forum huzurunu bozmayan insanıda yıpratmadım ama gerektiği zamanda bütünü korumak için kolu bacağıda kopardım,koparırımda.
Yani bizim litarütürümüzdeki demokrasi anlayışımız hiç bir forum ortamında görülemez.
Murat da doğru söylüyor esasında.Çok eski zamanlarda erhanla düşündük cidden kapanmayı..eş dost vazgeçirdi...kimi zaman iyiki vazgeçirmiş diyorum kimi zaman yine geliyorlar...

Ama eminimde bir yandan bu kadar keyfli ve bilgi dolu bir forum olmadından.Mod forumları bile sosyal bir portala döndü...
Kanımca Türkiye deki en bilgi dolu 2 forum caraudioturkey ve techturkey... adminini yöneticisini filan tanımam ama gerçekten verici bir platform oda.
Neyse konu bu değil.Bunların konuşulması lazım tabi her geçen gün artan sayımız ile bu şeyleri yaşamamız doğru orantılı esasında.Ancak burdan şunuda söylemek istiyorum satır arasında caraudioturkey yakında üye alımını durduracak.
Belki aldıgımız karara göre birçok account süresiz kapatılıcak.Bu bir uyarı filan değil,insanların bilgisiz olmasıda suç değil acak uslup bilmeyen,saçma sapan konu açan,açtığı konuyu inatla savunan,haksız oldugunu bile bile su üstüne çıkmaya çalışan,forumu ticari amaçla kullanan,kullandıgı tespit edilen tüm accountlar kapatılacak.

Moderator arkadaşlarımında benden farkı yok esasında.Benim yaşadığım problemleri yaşıyıp bana aktarıyorlar.Onlarında yetkisi ve önleri açık.her zaman yüklerinide göğüsleriz..Her zaman arkalarında durdum durmayada devam ederim...Ancak kimse düşünmüyor tabi basit yazı yazılan platformun zorlugunu.Muratında dediği gibi uğraşmayan pek bilemez..

Neyse Turgayım senle konuşmak keyfli varsa yazıp çizmek istediklerin dinleriz cevaplarız...herkez senin gibi anlatsa derdini keşke...

tugsay
Fanatik Üye

« Yanıtla #6 : Temmuz 29, 2008, 10:55:01 ÖÖ »

Yine alkol sinirlarini zorluyor smile

Bir abant gezisi bu kadar mı deşifre eder insanı smile

"""Neyse konu bu değil.Bunların konuşulması lazım tabi her geçen gün artan sayımız ile bu şeyleri yaşamamız doğru orantılı esasında.Ancak burdan şunuda söylemek istiyorum satır arasında caraudioturkey yakında üye alımını durduracak.
Belki aldıgımız karara göre birçok account süresiz kapatılıcak.Bu bir uyarı filan değil,insanların bilgisiz olmasıda suç değil acak uslup bilmeyen,saçma sapan konu açan,açtığı konuyu inatla savunan,haksız oldugunu bile bile su üstüne çıkmaya çalışan,forumu ticari amaçla kullanan,kullandıgı tespit edilen tüm accountlar kapatılacak."""

Size bu konuda kesinlikle katılıyorum, çok da haklı düşünüyorsunuz.

Kral ve kralcı kısmında lütfen kimse alınıp darılmasın ve üstüne alıp söylediklerimi ters algılamasın, kesinlikle sizleri kırmak adına söylenmiş birşey değildi, forum'u çok güzel yönettiklerini düşündüğüm insanların takdir ediliyor olması Kralcılık değildir, yalakalık değildir. Bende kaç kere hem Alper'i hem de moderatörleri kutladım, hiçbirisi de çıkartıp cebinden bir sakız bile vermediler Very Happy Dışarıdan bu foruma yeni giren insanların gözlemleyebileceği bir durumun onlar açısından ne anlama geldiğini vurgulamak istedim. örnekler forum'un heryerinde var isim vermek çok yanlış olur.

Asıl yapmamız gereken her konu başlığı altındaki sabit konulu bölümlere hepimizin çok işine yarıycak bazı öğretici yazılarla süslemek gerek forumu ki üye olmadan da gelip gezmek isteyen insanlar bu forumu "Eksisozluk" tadında kullanabilsinler.

Admin'in ve bu forumu yöneten herkesin de bu kadar zamanlık emeği bir takdir görsün isterim.  Forumu kapatarak bu kadar zamanlık emeğin boşa gitmesini istemem açıkcası.

direk alpere pm ataydın bari abi istek öneri yok gibi geldi smile istek önerilere açmışında yapabilcemiz bişi varmı nedir istegin smile

Ya ne istiyim, canının sağlığı :p Very Happy (çok haklısın, afedersin, konu istediğim bir yere gelmiş ama doğru değildi haklısın)
Şu anda bunu okuyan ve Crazy kardeşimiz gibi düşünen herkes bu forumla ilgili çok farklı bir bakış açısına sahip oldular buna eminim. Kafalarındaki "adam kayırma, kralcılık ve çifte standart" sorunlarının gereksiz olduğunu çok daha iyi kavrıyacaklardır.

Hepinizden ayrıca forum'un konu başlıklarıyla ilgili durumunu göz ardı ederek attığım bu yazılar için özür dilerim.

Bence Uyarı almam gerekirdi diye düşünüyorum. İhraç ağır gelebilir şu ara yeniden değişiyor tesisatım, forum çok gerekli Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Sevgi ve Saygılarımla

Tuğsay Kulaksız
Ankara
Hacettepe Melon Cafe

Alpine9855, Helix A6 Competition, Brax 6.1, Brax 2.1, Supremo Picollo, Rainbow slc265(offline), Zapco dsp-sl, jl slash 1000/1, jl 13w7, Stinger Cap, Alphasonic Cap vs vs...
select_id
Murat
Webmin & Moderator
Tiryaki Üye

The Last Soundbender

Üye Garajı

« Yanıtla #7 : Temmuz 29, 2008, 10:59:46 ÖÖ »

turgay hocam, alınmak yok, meraklanma, seninle beraber az mı tuvalet sırası bekledik Mr. Green
bence ihraç hiç de fena durmuyor hani Mr. Green
viskinin etkisi geçtimi bu arada Very Happy

murat@caraudioturkey.com
Alpine 9835R, Elate 6" woofer, MT-23 tweeter, JL Audio 300/4, JL12W6V2 SubWoofer, JL Audio 500/1
GHOST
Alper Dalar
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye

Üye Garajı

« Yanıtla #8 : Temmuz 29, 2008, 11:15:50 ÖÖ »

turgay hocam, alınmak yok, meraklanma, seninle beraber az mı tuvalet sırası bekledik Mr. Green
bence ihraç hiç de fena durmuyor hani Mr. Green
viskinin etkisi geçtimi bu arada Very Happy
ahahah hakkatten turgay kaldı adı Mr. Green

punk
erhan
Tiryaki Üye

« Yanıtla #9 : Temmuz 29, 2008, 02:16:40 ÖS »

alper yoksa  forumda  yok  belkide bu kadar insanın buraya toplanmasının iki nedeni var müzik ve alper diye düşünüyorum şayet benim düşüncem böyle smile

GHOST
Alper Dalar
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye

Üye Garajı

« Yanıtla #10 : Temmuz 29, 2008, 03:13:03 ÖS »

yok be abi benle ne alakası var allasen.hepsi aporlo manyagı Mr. Green

select_id
Murat
Webmin & Moderator
Tiryaki Üye

The Last Soundbender

Üye Garajı

« Yanıtla #11 : Temmuz 29, 2008, 03:15:52 ÖS »

hatta gitsin, bıraksın forumu bize

murat@caraudioturkey.com
ccc_hifi
Remzi ÖZARSLAN
Tiryaki Üye

« Yanıtla #12 : Temmuz 29, 2008, 03:19:53 ÖS »

bende hep bunu yapmaya çalıştım dikatatör olmamaya çalıştım...daha sakin takıldım forumda...ancak sanırım biraz yaptırıcı olmak gerekiyor artık.amerika demişinde tugsayım

son kelime ye bakarsanız tugsayım yazmış başkan :)ilk defa dogrusunu söyledi

Siz Yapın Bize Yasak...!!!
GHOST
Alper Dalar
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye

Üye Garajı

« Yanıtla #13 : Temmuz 29, 2008, 03:23:35 ÖS »

bilerek yazdım lam onu

ccc_hifi
Remzi ÖZARSLAN
Tiryaki Üye

« Yanıtla #14 : Temmuz 29, 2008, 03:24:18 ÖS »

bilerek yazdım lam onu
ok

Siz Yapın Bize Yasak...!!!
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe

« Yanıtla #15 : Temmuz 29, 2008, 03:57:25 ÖS »

nee oluo eskiler emekli olup account kapatıp bodruma mı yerleşecek

ben yaşlanmadım daha Very Happy Very Happy

Dream Car Satıldı yeni araç bakılmakta hala kararsız durumda olmak çok kötü Sad

sistem konfig sonlandı işimiz araca kaldı smile

pm le yardımcı olmayacağım sadece konunuzun linkini atın bana .....!!!!!!!!
punk
erhan
Tiryaki Üye

« Yanıtla #16 : Temmuz 29, 2008, 04:17:05 ÖS »

ben gidicemde bodrum olmadığı kesin smile

tugsay
Fanatik Üye

« Yanıtla #17 : Temmuz 29, 2008, 06:20:37 ÖS »

Tuğsay diye isim mi olur Very Happy
ortaokulda servis şöförüm Tüpsay yazmıştı defterine ... (oha demiştim)

En çok da musa diyolar bana inanır mısınız?

yani Turgay'a razıyım.
Very Happy

Tuğsay Kulaksız
Ankara
Hacettepe Melon Cafe

GHOST
Alper Dalar
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye

Üye Garajı

« Yanıtla #18 : Temmuz 29, 2008, 06:42:45 ÖS »

Musa ne alaka be abi Mr. Green

tugsay
Fanatik Üye

« Yanıtla #19 : Temmuz 29, 2008, 07:43:27 ÖS »

Dükkana geliyo müşteri diyo ki "işletmecinizle görüşmek istiyorum kimdir?"
bizim kızlar diyo " tuğsay bey var şurada duran"

müşteri geliyo yanıma " musa bey iyi günler bişey danışacaktım da size..."

Very Happy
alışkınım ben alperim. Turgay o yüzden rahatsız etmez Very Happy

Ayrıca da sen ne dersen o olsun :p
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Tuğsay Kulaksız
Ankara
Hacettepe Melon Cafe

select_id
Murat
Webmin & Moderator
Tiryaki Üye

The Last Soundbender

Üye Garajı

« Yanıtla #20 : Temmuz 29, 2008, 10:02:22 ÖS »

musa turgay, demek 2 isimliymişsin abi Mr. Green

murat@caraudioturkey.com
TANEROZCAN48
CADENCE DAYTONA
Tiryaki Üye

« Yanıtla #21 : Temmuz 29, 2008, 11:23:24 ÖS »

forum güzel faydalı seviyeli ve güzel stres attırıyor. demokrasi varmıdır herkes belli seviyede birşeyler yazdığına göre ve bann lanmadığına göre vardır herhalde :)kulaksız ve ankara bu bana biyerden tanıdık geliyor tuğsay bey tanıdıklarınızın arasında tuncay kulaksız varmı. herkese iyi forumlar. bu forum iyiki var hergün bakmadan edemiyorum Very Happy

anaünite: pioneer avh-p5950dvd
sinyal işlemcisi: cadence ceq:650
subwoofer:cadence daytona dcw-15c (1500watt rms)
subwoofer amfi: cadence daytona dca-1600,1(1600watt rms)
stereo amfi: cadence txa-6004(4x150watt rms 4ohm)
compenant:2x cadence cvl-6k(200watt rms)
coaxial: 2x for-x  x69(180watt rms)
capasitör: 2x cadence 1,2 farad
rca kablo: 3x cadence
power kablo:audiopipe 0ga power kablo
sigortalar:audiopipe 300ah sigorta
stinger kablo dağıtıcı
akü:delphi 72ah
HS06
Elbet bir gün...
Global Moderator
Tiryaki Üye

International psychopath

Üye Garajı

« Yanıtla #22 : Temmuz 29, 2008, 11:31:52 ÖS »

Forumun en güzel yanıda bu bence eleştiri yaparken bile kendi içimizde öyle kaynaşmışızki hemen derin muhabbete dalıp gidiyoruz Very Happy Onun için bu forumdan vazgeçmek mümkün değil Mr. Green
Tuğsay abi 2 gündür okumakdan öldüm valla konuyu Ankara'ya gelince ilk işim yanına gelip tanışmak olacak ama direk sizinkilere Musa abiyi arıyorum diye gelicem haberin olsun Very Happy

Cin olmadan Adam çarpmaya çalışma, İlk önce ADAM ol!!!
Geçici sistemim:
Ana Ünite      : .....  (Yarın geliyor inşallah)
Component   : Focal Utopia 165w3 & TLR Tweeter
Amplifikator : Audison VRX 4.300.EX.2
Woofer           : Hertz Hs 200 x 2