CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: CA-TR ye TEŞEKKÜRLER, FİYAT KATİLLERİ'ne TEESSÜFLER  (Okunma Sayısı 581 defa)
safakous
Hiperaktif Üye

MUSIC IS LIFE... LIFE IS ROAD...

« : Mayıs 03, 2008, 04:51:05 ÖS »

Selam arkadaşlar.

Yeni gelenler hoşgeldiniz diyelim. Temmuz ayında vatan görevine gideceğimden bu satırları yazmak istedim. CAR AUDIO TURKEY  yıldır takip etmekteyim. Audio konusunda bizle bilgilerini paylaşan tavsiyelerde bulunan msjlarımızı cevapsız bırakmayan arkadaşlara teşekkürler ederim. Bu bilgilenme bizi biraz fakirleştirse de yaşam tarzımızı etkilediğini görüyoruz. Günden güne gelişen ve oturan sağlam bir site olduğunu düşünüyorum.

Sistemimi geldiğinde daha kaliteli bir ses sistemiyle değiştirmek için şimdiden satmak istedim. 3 Parça elektronik cihaza  "x" fiyat biçtim. Üye arkadaşlardan bazılarıyla pazarlık için msnden bazıları telefondan bazıları SMS yoluyla fiyat hakkında konuşmak istediler. Pazarlık yaptık. "y" fiyatından bahsettiler. en son askerlik kesinleşince fiyatı "z" ye düşürdüm.
x ile z arasında % 30 fark var arkadaşlar. "Alalım abi, kargo olcak abi, abi biraz daha indirsene" diyenleri elemek için %35 yaptım. Gene malzemeler elimde. FİYAT KATİLLERİ gene online

Diyeceğim o ki... Arkadaşlar almayacağınız malzemeler için boşuna kendi zamanınızı da harcamayınız. Bizi de yormayınız.
Zaten fotoğraf eklemek zor.

Saygılar selamlar hepinize.
« Son Düzenleme: Mayıs 03, 2008, 04:53:36 ÖS Gönderen: safakous » Logged

Şafak Vural/ İSTANBUL ///Kenwood KDC-M 7024 (Ana ünite) Kicker COMPVR12 30cm (Sub) 2 Adet Audio System F2 500 (Ampli) KICKER KX 200.4 (Ampli) US BLASTER 9431 70w (Comp) Pioneer TS 6976 6x9 200w. (Coax)///

ccc_hifi
Remzi ÖZARSLAN
Tiryaki Üye

ccc_hifi--Livin Loud

« Yanıtla #1 : Mayıs 03, 2008, 04:57:42 ÖS »

cok güzel bi konuya degindiniz.ne yazıkki cevremizde ölücü diye tabir ettigimiz bu insanlardan cok war ...

ana ünite    :pıoneer p880prs
subwoofer   :2xre sx-15         (loading)
subwoofer   :2xrf p2-15         (şimdilik)
sub amplii    :kicker kx 2500.1:(2ohm'1x2885rms)
componentt :morel supremo6+cdm 54 midrange(loading)
comp ampliii :audison VRx 6.420
kapasitör     :Soundstream SCX-6-6farad
alt yapı       :loading
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş

« Yanıtla #2 : Mayıs 04, 2008, 11:42:47 ÖÖ »

ticaretin doğasında var kişilerle kısıtlamayın bu konuyu bence ......

pm le yardımcı olmayacağım sadece konunuzun linkini atın bana .....!!!!!!!!
punk
Tiryaki Üye

« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2008, 12:03:01 ÖS »

bu ticarettir

clio_jbl_39
sound pressure level !
Tiryaki Üye

« Yanıtla #4 : Mayıs 04, 2008, 02:09:25 ÖS »

pazarlık sünnet ölücülük haramdır

___________EmRE CaN____________UN u FUCK
ana ünite : jvc shx 701 ( ok )
comp :jbl gto 6507c 1 takım teypten beslenior şimdilik
comp amfi : xetec 200.4 (loading)
sub : DLS sp15 ultimate 
sub amp : loading
RCA : 3* audison connection (ok)
power cable ASS 4 awg
cap : sattım
huseyin55
huseyin55
Tiryaki Üye

Hüseyin KETENCİ

« Yanıtla #5 : Mayıs 04, 2008, 03:43:51 ÖS »

üyeler almayacakları ürünlere değerlendirme yapıyordu fiyat belirtiyordu  pazar yerinde  ve forumda değişikler oldu almak ve satmak isteyen üyeler aralarında msn ve öm ile anlaşıyorlar bu bir alış veriş aralarındaki sorunlar forumu ilgilendirmiyor ve üye arkadaşlar forum anlaşmasını uzun diye okumuyorlar bunları dikkate almak gerekir yanlız takas ve satım işlerinde ürün arızaları oluyor onları belirtmek gerekir bunları yönetime yansıtmamak gerekir ve fazla diyaloğunuz olmayan arkadaşlar için soruşturma yapmak gerekir tabi herkes bir değildir herkese keyifli forumlar dilerim. Smile

Peugeot 205 1.9 GTİ

Ana Ünite: Rockfordfosgate RFX9320 R
Power Amplifer: 1500bd
Compenant Amplifer: 501X
Compenant: P162 S 1 adet
Compenant: P152 S 1 adet
Subwoofer: T2 15''D4
Capacitor: CPCD10-03 1 Farad Digital Led Disp
Battery: Panasonic CDPS100 Amp.
Power Amplifer 1 AWG
Compenant Amplifer 4 AWG
Subwoofer 8 AWG
Compenant 12 AWG
RCA 3 adet Rockfordfosgate Stealth
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş

« Yanıtla #6 : Mayıs 04, 2008, 03:59:23 ÖS »

walla ikinci el dendiği zaman alan ve satan arasında herşey malın değeri müşterisi olduğu zamandır

sabit bir değer koymak cihazlara imkansız hele birde cihazlar piyasada az bulunan cihazlarsa

ayrıca herkes kaliteye ucuz ulaşmak ister bende alabildiğim en ucuz fiyata almaya çalışırım bu ölücülükse öyle olsun bir mal alınırken kar edilir yahudi mantığıdır bu helal veya haramla alakası yoktur bana göre .......

ccc_hifi
Remzi ÖZARSLAN
Tiryaki Üye

ccc_hifi--Livin Loud

« Yanıtla #7 : Mayıs 04, 2008, 05:46:27 ÖS »

olayı aslında tam anlayamamıssınız abi siz pazarlık yapmak ayrıdır insanın zor durumda oldugunu bilip o malı yok fiyatına almak farklıdır Surprised

select_id
Murat
Tiryaki Üye

« Yanıtla #8 : Mayıs 04, 2008, 11:05:03 ÖS »

catr ölücü team, stickerlar yolda Mr. Green
öyle mantarlar var remzi Mr. Green

ana ünite: 7950ub
Comp: Morel elate 6.2
Sub: jl 12w6v2
Comp amp: jl audio slash 300/4
Sub amp: jl audio slash 500/1
RCA: 3x stinger expert
Güç kablosu: 2 awg
Cap: Stinger 1F
Lütfen msn istemek için özel mesaj atmayın. MSN KULLANMIYORUM smile
GHOST
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #9 : Mayıs 05, 2008, 09:26:53 ÖÖ »

söyleyene bak ya inanmıyorum ya Mr. Green

maguna
ccc_hifi
Remzi ÖZARSLAN
Tiryaki Üye

ccc_hifi--Livin Loud

« Yanıtla #10 : Mayıs 05, 2008, 09:51:10 ÖÖ »

catr ölücü team, stickerlar yolda Mr. Green
öyle mantarlar var remzi Mr. Green
ahah bendede var abi 1 tane ne zaman sıkıssam artık kendim diyorum gel al diye ölü fiyatına smile

HS06
BURAK XxX
Global Moderator
Tiryaki Üye

Driftin hastasıyım off roadın ustasıyım :))

« Yanıtla #11 : Mayıs 05, 2008, 09:14:50 ÖS »

Az çok hepsini biliyoruz Mr. Green hatta sildik defterden kendileri çok iyi bilirler...

Pioneer CD-IB100 I yada II aranıyor iletişim pm...
satılık 1.2 farad cadence cap: http://www.caraudioturkey.com/forum/pazar-yeri/satilik-12-farad-cadence-cap-t18972.0.html
safakous
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #12 : Mayıs 06, 2008, 03:11:20 ÖS »

arkadaşlar buna ticaret diyorsunuz da. telefon açan arkadaşlara da söyledim özellikle

bu işin ticaretini yapan birisi değilim.

heveslendim aldım. askere gidiyorum satıyorum. Fiyat 400 olursa alıcam diyen adama 375 e veremedim smile

Herkese selamlar.

Şafak Vural/ İSTANBUL ///Kenwood KDC-M 7024 (Ana ünite) Kicker COMPVR12 30cm (Sub) 2 Adet Audio System F2 500 (Ampli) KICKER KX 200.4 (Ampli) US BLASTER 9431 70w (Comp) Pioneer TS 6976 6x9 200w. (Coax)///
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş

« Yanıtla #13 : Mayıs 06, 2008, 04:11:02 ÖS »

o zaten mantar mış

HS06
BURAK XxX
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #14 : Mayıs 06, 2008, 04:23:41 ÖS »

Şafak herkes senin gibi davranırsa zaten ölücü diye tabir etdiğimiz kesimde ortadan kalkar ama malesef olmuyor ben bile yakından biliyorum zamanında yaşadım.

satılık 1.2 farad cadence cap: http://www.caraudioturkey.com/forum/pazar-yeri/satilik-12-farad-cadence-cap-t18972.0.html
R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #15 : Mayıs 06, 2008, 06:29:53 ÖS »

onu bunu bırak sen 8650yi 100liradan sayarık Mr. Green akşam pazarı

Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
HS06
BURAK XxX
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #16 : Mayıs 06, 2008, 06:49:16 ÖS »

olur paşam ampli kablosunu alayım bide kafasını veririm 100'e  Very Happy Geliyo 72 plaka ranger geç dalganı gece çıkma olum bi yana karışmam ha twisted

eirdem
erdem
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #17 : Mayıs 06, 2008, 09:55:31 ÖS »

bende p 880 i satarken baya karşılaşmıştım bu tip insanlarla dedikleri fiyata inememe rağmen almamışlardı benden tavsiye sitede fiyatı yüksek tutup msn kayıtlarını saklayın böylece verdiğiniz fiyatı bilip ona göre pazarlığınızı yaparsınız. Birde bencede ölücülük diye birşey yoktur malın fiyatı alıcı ile satıcı arasında belirlenir . kişi zorda da olsa o paraya ihtiyacı olduğu için satar alacağı parayla hesabını yapar. Bunun ticaret olmadığını söyleyen arkadaşlarada söyleyeceğim ticaret değilse malınızı satmayın evde dursun. Eğerki bir malı para karşılığı başka birisine veriyorsanız ticaret yapıyorsunuz en azında sözlüğe göre böyle.

safakous
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #18 : Mayıs 06, 2008, 10:20:22 ÖS »

bende p 880 i satarken baya karşılaşmıştım bu tip insanlarla dedikleri fiyata inememe rağmen almamışlardı benden tavsiye sitede fiyatı yüksek tutup msn kayıtlarını saklayın böylece verdiğiniz fiyatı bilip ona göre pazarlığınızı yaparsınız. Birde bencede ölücülük diye birşey yoktur malın fiyatı alıcı ile satıcı arasında belirlenir . kişi zorda da olsa o paraya ihtiyacı olduğu için satar alacağı parayla hesabını yapar. Bunun ticaret olmadığını söyleyen arkadaşlarada söyleyeceğim ticaret değilse malınızı satmayın evde dursun. Eğerki bir malı para karşılığı başka birisine veriyorsanız ticaret yapıyorsunuz en azında sözlüğe göre böyle.

tamam kardeşim ticaret yapıyorum. Sözlükteki kişi de benim. Yoğun ısrarlarınıza dayanamıyarak kabul ediyorum.

İyi de 1250 W RMS bas anfisini hibe mi edim onu mu istiyosun yaw?

Bence ölücü değil...

FİYAT KATİLLERİNİ ZAMAN ÖLDÜRÜCÜ olarak değiştirelim.
Muhalefetin yoğun baskısı sonucu fiyatları da düşürdüm. Yazdıklarımı da düzelttim.

Hadi bye

eirdem
erdem
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #19 : Mayıs 07, 2008, 12:47:36 ÖÖ »

tamam kardeşim ticaret yapıyorum. Sözlükteki kişi de benim. Yoğun ısrarlarınıza dayanamıyarak kabul ediyorum.

İyi de 1250 W RMS bas anfisini hibe mi edim onu mu istiyosun yaw?

Bence ölücü değil...

FİYAT KATİLLERİNİ ZAMAN ÖLDÜRÜCÜ olarak değiştirelim.
Muhalefetin yoğun baskısı sonucu fiyatları da düşürdüm. Yazdıklarımı da düzelttim.

Hadi bye

benim eleştrim belirli bir fiyattan bahsedip fiyatı indirip almayanlar deil yanlış anlaşılmasın, Pazarlık yapmak ki bence fiyatınızı indirmeyin sabırla bekleyin eğerki fiyat uçuk deil ürününüzde temizse elbet satılır.

R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #20 : Mayıs 07, 2008, 01:30:20 ÖÖ »

o son fiyat olayı bizim ülkede yemio abi smile
ben pazarlık dan hiç hoşlaşan biri diilimdir cok nadir bişi satarım satarkende verebilcegim en dip rakamı yazarım ve sadece ca-tr  de ilan açarım. ilanada pazarlık payı yok en son rakam diye belirtsen de yinede pm gelio msn den gelio soruyolar son oluru nedir  vs. yani diyecegim odurki bizim ülkede yemio son fiyat mevzuları smile pazarlıgı sevio milletimiz. 300son fiyat diyip 275e bırakmayınca almaktan vazgeçen olmasına ragmen, 350diip 300e bıraktınmı daha kolay satabiliosun bu memlekette. o 50 mutluluk verio Mr. Green

Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
safakous
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #21 : Mayıs 08, 2008, 08:15:27 ÖÖ »

o son fiyat olayı bizim ülkede yemio abi smile
ben pazarlık dan hiç hoşlaşan biri diilimdir cok nadir bişi satarım satarkende verebilcegim en dip rakamı yazarım ve sadece ca-tr  de ilan açarım. ilanada pazarlık payı yok en son rakam diye belirtsen de yinede pm gelio msn den gelio soruyolar son oluru nedir  vs. yani diyecegim odurki bizim ülkede yemio son fiyat mevzuları smile pazarlıgı sevio milletimiz. 300son fiyat diyip 275e bırakmayınca almaktan vazgeçen olmasına ragmen, 350diip 300e bıraktınmı daha kolay satabiliosun bu memlekette. o 50 mutluluk verio Mr. Green

hocam 100 indim ben işte adam bu sefer de cihazdan şüphelendi. Açılmıştır o falan diyo smile
Delirecem. Yok bu iş burdan olmayacak anlaşıldı. En iyisi sabri ustanın dükkanda sergileyip (oto elektrikçisi+modifiye) müşterisini beklemek.

Saygılar hepinize. Düşüncelerinizi paylaştığınız için de teşekkürler.

GHOST
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #22 : Mayıs 08, 2008, 08:43:37 ÖÖ »

öncelikle herşeyin hayırlısı

maguna
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: