Sayın Adminler ve Yöneticiler ve Moderatörler v.s..... v.s.... daha önce bu konuyla ilgili bir başlık görmüş gibiydim sanki aradım aradım ancak o konu başlığı bulamadığımdan dolayı buraya istediğimi dilegetirmek adına bir konu başlığı açtım ve formda da biraz yeni olduğumdan dolayı ve bu tür şeylere pek alışık olmadıığımdan dolayı hata yapmış, yanlış veya gereksiz bir konu başlığı açmış olabilirim eğer böyle bir durum söz konusu ise şimdiden kusura bakmayın diyorum ve yetkili kişiler tarafından konunun doğru bir başlık altına toplanmasını rica ederim....
Saygılarımla.........
Sizden istedim herlesin adının ve soyadasının baş harfi olan "caraudioturkey.com"uzantılı email adresi olsun isterim örneğin benim adım serkan şöle bir email adresi; serkank@caraudioturkey.com şeklinde bir email adresimiz olmasını talep ediyorum tabi ki şuanki şartlarda olabilecek durum varmı yok mu bilemiyorum benim üzerime düşen görev talep etmek sizin ise değerlendirim olumlu yada olumsuz sebebi ile bana bildirmeniz yeterli olur şimdiden ilginize teşekkür ederim. İYİ FORUMLAR......