CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: "caraudioturkey.com" UZANTILI EMAİL ADRESİ...........  (Okunma Sayısı 200 defa)
bambam
Serkan
Hiperaktif Üye

BaM - BaM

« : Kasım 14, 2007, 05:56:12 ÖS »

Sayın Adminler ve Yöneticiler ve Moderatörler v.s..... v.s.... daha önce bu konuyla ilgili bir başlık görmüş gibiydim sanki aradım aradım ancak o konu başlığı bulamadığımdan dolayı buraya istediğimi dilegetirmek adına bir konu başlığı açtım ve formda da biraz yeni olduğumdan dolayı ve bu tür şeylere pek alışık olmadıığımdan dolayı hata yapmış, yanlış veya gereksiz bir konu başlığı açmış olabilirim eğer böyle bir durum söz konusu ise şimdiden kusura bakmayın diyorum ve yetkili kişiler tarafından konunun doğru bir başlık altına toplanmasını rica ederim....

Saygılarımla.........

Sizden istedim herlesin adının ve soyadasının baş harfi olan "caraudioturkey.com"uzantılı email adresi olsun isterim örneğin benim adım serkan şöle bir email adresi; serkank@caraudioturkey.com şeklinde bir email adresimiz olmasını talep ediyorum tabi ki şuanki şartlarda olabilecek durum varmı yok mu bilemiyorum benim üzerime düşen görev talep etmek sizin ise değerlendirim olumlu yada olumsuz sebebi ile bana bildirmeniz yeterli olur şimdiden ilginize teşekkür ederim. İYİ FORUMLAR......

[BaM - BaM]

=) A U T O N E X T (=   
                                HİZMETİNİZDE

Pioneer 7950 UB
Jbl 601.1
Jbl 60.4 Stereo Amfi ("2 yıl Garantili SATILIK")henüz 1,5 ay kullanılmış bu amfinin daha garanti belgesi işlenip kaşe vurulmamıştır alacak arkadaşın aldığı tarih itibariyle garantisi başlayacaktır. Ürünün sıfırdan bir farkı yok.
2*Alpine 16cm spe 17 cs component
Kicker 38cm Comp15 Sub
Boss 1.2 Farad Kapasitör

huseyin55
huseyin55
Tiryaki Üye

Hüseyin KETENCİ

« Yanıtla #1 : Kasım 14, 2007, 07:42:13 ÖS »

evet yönetim konuya el atacaktır gereken cevap verilecektir

Peugeot 205 1.9 GTİ

Ana Ünite: Rockfordfosgate RFX9320 R
Power Amplifer: 1500bd
Compenant Amplifer: 501X
Compenant: P162 S 1 adet
Compenant: P152 S 1 adet
Subwoofer: T2 15''D4
Capacitor: CPCD10-03 1 Farad Digital Led Disp
Battery: Panasonic CDPS100 Amp.
Power Amplifer 1 AWG
Compenant Amplifer 4 AWG
Subwoofer 8 AWG
Compenant 12 AWG
RCA 3 adet Rockfordfosgate Stealth
Yönetim
Administrator
Aktif Üye

« Yanıtla #2 : Kasım 14, 2007, 07:47:13 ÖS »

Merhaba;
Bu tip bir imkanımız var ancak bunu üyelerimize açmayı düşünmüyoruz.hem güvenlik hemde sunucuya ek yük açısından sıkıntı oluşturacaktır.

Teşekkürler

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.